Σελίδα 56 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 646515253545556575859606166106156 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 826 έως 840 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    ότι μαθαίνει κανείς καλό είναι.
    μάθε τέχνη κι άστηνα μου έλεγε η γιαγια.του πούστη,κάτι θα'ξερε.

και δε με λέτε ρε βαζέλια που το γλεντάτε ομαδικώς σήμερα,σε ποιον όμιλο παίζατε αυτή την αγωνιστική γιατί δε σας είδα πουθενά στο πρόγραμμα
    γλυτωνουμε τον κοπο ρε....αφου μαζι θα καταληξουμε στο γιουροπα τελικα :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ότι μαθαίνει κανείς καλό είναι.
    μάθε τέχνη κι άστηνα μου έλεγε η γιαγια.του πούστη,κάτι θα'ξερε.

και δε με λέτε ρε βαζέλια που το γλεντάτε ομαδικώς σήμερα,σε ποιον όμιλο παίζατε αυτή την αγωνιστική γιατί δε σας είδα πουθενά στο πρόγραμμα
    χαχαχα...ρε μπαγασα πολυ αστειο!

να σε ρωτησω και εγω κατι; εσεις σε πιο ομιλο θα παιζετε στη επομενη φαση;

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    χαχαχα...ρε μπαγασα πολυ αστειο!

να σε ρωτησω και εγω κατι; εσεις σε πιο ομιλο θα παιζετε στη επομενη φαση;

ΑΝ καταφερουν και βγουν τριτοι

Λιβερπουλ μενει εκτός
    και παίζει να μεινει και μια εκ των Ιντερ, Μπάρτσα
    Μπαγερν μοναχου
    και Ατλετικό Μαδρίτης (αυτη χαίρεται γιατι παίζει να ξανανικησει στο europa αν περασει το πράσινο τσίρκο και συναντηθούν)

οι ανύπαρκτοι στήσαν παρτυ...σας την χάλασε όμως η εμφάνιση....79% κατοχή (με 7 απουσίες) δεν πρέπει να εχετε δει ποτε σας
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    όχι και μαλακας ο Ντουσαν....

αν μας έκανε καποιος ομάδα ήταν αυτός....
    κάποτε στην Αμερική...

όταν η πατάτα έκαιγε,και η ομάδα είχε τη δυναμική για το παραπάνω,ο "ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην Ελλάδα" αποτέλεσε τροχοπέδη στα όνειρα μας με τη μαλακία του (δις).

τεσπα,δεν ψήνομαι να αρχίσω διαφωνία με Ολυμπιακό για το μπαεβιτς,πόσο μάλλον σε ένα μοτοσυκλετιστικο φόρα.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

προς ζελια:
    είχα την αίσθηση,ότι στο ταξίδι αυτό που μετράει είναι η διαδρομή...

μέχρι λοιπον να φτάσουμε να πάρουμε τον ίδιο δρόμο,αράχτε μάγκες τριτες τετάρτες στη καναπεδιά,ρίχτε τις ψαχτικές σας στα προσπέκτους των ψητοπωλείων της γειτονιάς σας και ρίχτε κόζι στον Ολυμπιακό.πότε θα νικάμε,πότε θα χάνουμε,αλλά όταν εγώ κουνάωσεντόνι και εσύ με βλέπεις απο το σαλόνι (και ζεις για να κράξεις στη στραβή μου),τότε το στοματάκι ας μένει κλειστό

και αν δεν έκανε το χοντρο τσαφ ο Μέλμπεργκ σήμερα δεν χάναμε...

θυμήθηκε μερα και αυτός...και καπάκι έκανε και 2ο αλλά ξαφνιάστηκε και ο επιθετκός τους

Η αληθεια ειναι οτι ο Ολυμπιακος φροντιζει παντα αυτο το ταξιδι και αυτες οι ΤριτοΤεταρτες να ειναι παντα ιδιαιτερως ευχαριστες και διασκεδαστικες για εμας τους υπολοιπους.
    Και φυσικα επειδη δεν εχει τοσο σημασια ο προορισμος, συνηθως ειναι ο ιδιος καθε χρονο....Δλδ γυρναει στου Ρεντη η παει Ουεφα να παιξει δυο ματς ακομα και να ξαναποκλειστει.

Σε αυτο το ταξιδι γνωριζει μαγικα μερη, Ντε λε αλπι, Μολντε, Χερενφειν, Ροζενμποργκ, Κυπρο, και παει λεγοντας.

προς ζελια:
    είχα την αίσθηση,ότι στο ταξίδι αυτό που μετράει είναι η διαδρομή...

μέχρι λοιπον να φτάσουμε να πάρουμε τον ίδιο δρόμο,αράχτε μάγκες τριτες τετάρτες στη καναπεδιά,ρίχτε τις ψαχτικές σας στα προσπέκτους των ψητοπωλείων της γειτονιάς σας και ρίχτε κόζι στον Ολυμπιακό.πότε θα νικάμε,πότε θα χάνουμε,αλλά όταν εγώ κουνάωσεντόνι και εσύ με βλέπεις απο το σαλόνι (και ζεις για να κράξεις στη στραβή μου),τότε το στοματάκι ας μένει κλειστό
    καλα, αν αυτο που μετραει στο ταξιδι ειναι η διαδρομη, εχουμε κανει πολυυυυυυυυυυ μεγαλυτερες απο τις δικες σας

οποτε για ψαξτο λιγο με τους δρομους γιατι ο δικος σας ειναι υπο κατασκευη ακομα...

και επιτελους τη καραμελα ζιετε για να μας κραξετε φτυστε τη, ειδαμε ποσο αμετοχοι ειστε οταν παιζει ο Παναθηναϊκος στην Ευρωπη...

ταπα στο στοματακι πρπει να βαλει σιγουρα μονο ενας εδω μεσα, οι υπολοιποι λεμε οτι και οποτε θελουμε αντερστεντ;

o Παπαδόπουλος μίλησε
    τσοκλανια...τολμάτε και γράφετε ότι κ όποτε θέλετε.....στην εξορία ΤΩΡΑ

αντερστεντ?

πορείες????ahahhahaah...3 σε 100 χρόνια ιστορίας και 1 του προέδρου τους....

η ελπίδα των βαζελων πεθαινει τελευταια,,,
    αν περασουμε βλέπω τον γιανακόπουλο ν πλουτίζει

καλα, αν αυτο που μετραει στο ταξιδι ειναι η διαδρομη, εχουμε κανει πολυυυυυυυυυυ μεγαλυτερες απο τις δικες σας

οποτε για ψαξτο λιγο με τους δρομους γιατι ο δικος σας ειναι υπο κατασκευη ακομα...

και επιτελους τη καραμελα ζιετε για να μας κραξετε φτυστε τη, ειδαμε ποσο αμετοχοι ειστε οταν παιζει ο Παναθηναϊκος στην Ευρωπη...

ταπα στο στοματακι πρπει να βαλει σιγουρα μονο ενας εδω μεσα, οι υπολοιποι λεμε οτι και οποτε θελουμε αντερστεντ;
    καταρχάς να σου πω ότι προφανώς γράφω με ανάλαφρο ύφος όταν λέω "το στοματάκι κλειστό".αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

παμε τωρα.
    ρε κλασικέ βαζέλα,δεν πρόκαμες να ακούσεις ταξίδι,και τσουπ αμέσως στο μυαλό βάζεις τις "πορείες"? δε αναφερόμουν σε αυτά προφανώς.
    το σχετικό βιβλίο του Μένιου,το πήρες?

η διαδρομή,ασχέτως πόσο μεγάλη,για μένα φέτος ξεκινάει κουνώντας σεντόνι.
    "εσύ" όταν παίζεις με κατι καφενεία στο γιουροπα,τέτοια εποχή,ε τότε μάλλον η σύγκριση είανι άστοχη.

η καραμέλα δυστυχώς δε λέει να λιώσει.γιατί δεν είστε μόνο οι ζελέδες που περιμένετε τη στραβή μας για να κράξετε και επίσης προφανώς δεν αναφέρομαι μόνο στα του φόρουμ τεκταινόμενα.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    προσπερναω τις μπηχτες του τερενς περι ασχετων και ανταποδιδω, και φυσικα τις αιωνιες βλακειες του βιλλα, και επανερχομαι στην ταμπακιερα που λεγαμε απο την πρωτη μερα της κληρωσης σας..

ΑΝ καταφερετε να αποκλειστειτε απο αυτον τον ομιλο πραγματικα ειστε απιστευτοι..

ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΤΕ, αυτο ειναι αληθεια και πρεπει να σας το αναγνωρισουμε, αλλα ειναι τοσο μπουρδελο ο ομιλος σας, που ουτε εσεις δεν θα το κατεφερετε..

Υ.Γ. la villa αγορι μου κοιτα εδω ποιος πηρε Χ μεσα στην λιεγη

21/08/2009 20:30 Standard de Liège - S.C. Charleroi 1-1

απο βαθμολογια βελγικου..

12 θεση R. Charleroi SC 13 14

ενταξυ αγορι μου? παιξε τωρα με τις δηλωσεις του πουρσαιτηδη..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και θα βρω και γω δηλωσεις του προπονητη της σαρλερουα :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

καταρχάς να σου πω ότι προφανώς γράφω με ανάλαφρο ύφος όταν λέω "το στοματάκι κλειστό".αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

παμε τωρα.
    ρε κλασικέ βαζέλα,δεν πρόκαμες να ακούσεις ταξίδι,και τσουπ αμέσως στο μυαλό βάζεις τις "πορείες"? δε αναφερόμουν σε αυτά προφανώς.
    το σχετικό βιβλίο του Μένιου,το πήρες?

η διαδρομή,ασχέτως πόσο μεγάλη,για μένα φέτος ξεκινάει κουνώντας σεντόνι.
    "εσύ" όταν παίζεις με κατι καφενεία στο γιουροπα,τέτοια εποχή,ε τότε μάλλον η σύγκριση είανι άστοχη.

η καραμέλα δυστυχώς δε λέει να λιώσει.γιατί δεν είστε μόνο οι ζελέδες που περιμένετε τη στραβή μας για να κράξετε και επίσης προφανώς δεν αναφέρομαι μόνο στα του φόρουμ τεκταινόμενα.
    κλασσικε γαυρε....ποτε δεν προκειται να παραδεχθεις οτι ο λογος που κουνατε και που κουναγατε σεντονια ειναι λογο του σπρωξιματος στο ελληνικο πρωταθλημα...μην το χρεωνεστε σαν επιτυχια γιατι δεν ειναι, τουλαχιστον αθλητικη...παρασκηνιακη ναι, ειστε οι αδιαμφισβητητα πρωταθλητες στο σπορ...

το να εχω τα μεσα και να στηθω στη σχαρα εκκινησης στα motogp δεν με κανει αυτοματως χερα...καταλαβαινεις φαντααζομαι την αντιστοιχια...

τωρα πως γινεται ομως επι σειρα ετων να περνετε απο τρια το μακρυτερο στην Ευρωπη δεν μπορω να το καταλαβω...στατιστικα ρε παιδι να το παρεις, μια φορα θα επρεπε να εχετε κανει κατι παραπανω απο τα χαλια σας...

κουνηστε σεντονια εσεις και μονο, αν αρκειστε σε αυτο...

Ακατανόμαστε λεβέντη μου,αντιλαμβάνεσαι ότι παίζω με κουτσουρεμένη ομάδα?

κλασσικε γαυρε....ποτε δεν προκειται να παραδεχθεις οτι ο λογος που κουνατε και που κουναγατε σεντονια ειναι λογο του σπρωξιματος στο ελληνικο πρωταθλημα...μην το χρεωνεστε σαν επιτυχια γιατι δεν ειναι, τουλαχιστον αθλητικη...παρασκηνιακη ναι, ειστε οι αδιαμφισβητητα πρωταθλητες στο σπορ...

το να εχω τα μεσα και να στηθω στη σχαρα εκκινησης στα motogp δεν με κανει αυτοματως χερα...καταλαβαινεις φαντααζομαι την αντιστοιχια...

τωρα πως γινεται ομως επι σειρα ετων να περνετε απο τρια το μακρυτερο στην Ευρωπη δεν μπορω να το καταλαβω...στατιστικα ρε παιδι να το παρεις, μια φορα θα επρεπε να εχετε κανει κατι παραπανω απο τα χαλια σας...

κουνηστε σεντονια εσεις και μονο, αν αρκειστε σε αυτο...

τώρα ποιος πιπιλάει καραμέλες?

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47