Σε ειδα σημερα η πιο ομορφη γιατρεσα που εχω δει κριμα που κοψαν τα στεγαστικα...Καλα και οταν εμαθα και το ονομα σου..Pan vas κανα ντιβανακι εκει για να πεταγομαι Σερβια![]()
Σε ειδα σημερα η πιο ομορφη γιατρεσα που εχω δει κριμα που κοψαν τα στεγαστικα...Καλα και οταν εμαθα και το ονομα σου..Pan vas κανα ντιβανακι εκει για να πεταγομαι Σερβια![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
...γιατί δεν έχουν τη δύναμη του Vstorm...:rotflmao:
:rotflmao:
Σας είδα υπάλληλοι του οτε-σοπ σήμερα με τις μουτράκλες κρεμασμένες στο πάτωμα, 5 άτομα κάτι να κάνουν στα pc(πασιέντζα?), 2 στα ταμεια να τα ξύνουν και να κάνουν κουβέντα, κανείς να μην ερχεται να μου δείξει συσκευές και μια υπάλληλος αφού έχει περάσει 3 φορές απο μπροστά μου τελικά να με ρωτάει τι θέλω και να με στέλνει στον μοναδικό υπάλληλο που δουλευε κι αυτός με κατεβασμένα τα μούτρα...
Στο 20λέπτο που περίμενα έγινε το εξής: Κυρία ηλικιωμένη ήρθε με το κινητό ισχυριζόμενη οτι δε φορτίζει. Ηλίθια 25αρα αμάμητη υπάλληλος μετά απο λίγο επιστρέφει με το κινητο και λέει στην γιαγια οτι το κινητό φορτίζει μια χαρά. Η γιαγιά(καθόλου εριστικα) λεει ξανά οτι δε φορτίζει... η μποθρότα παίρνει έντονο ύφος και λέει οτι φορτίζει... Αυτό συνεχίστηκε 3-4 φορές με την υπάλληλο να έχει κάθε φορά εντονότερο ύφος και τελικά να αποπέρνει τη γιαγια, η οποία σαφώς δεν είχε δίκιο.. αλλά κατσε μωρη ηλίθια υπάλληλε.. το 2050 που εσυ δε θα καταλαβαινεις την τεχνολογία θα θες να σου φέρονται έτσι?
Και στο κάτω κάτω μαγαζί είναι και εξυπηρετείς πελάτες... και έχεις κι ανταγωνισμό.. όταν περασαν 20 λεπτά τελικά και ο μοναδικός υπάλληλος που εξυπηρετούσε ήταν ακόμα απασχολημένος με τον ένα προηγούμενο πελάτη ψέλισα "α μαμηθείτε όλοι" και έφυγα.....
ΡΕ ΣΕΙΣ... δεν είναι δημόσιο.... Αμα ήμουνα εγώ διευθυντής θα είχατε πάρει πόδι όλοι... Έχετε ιδέα τι γίνεται στον ανταγωνισμό?? Με το που μπείς στο μαγαζί οι υπάλληλοι σου κάνουν π@πες ειδικά στις εταιρίες σταθερής...Και να σας πω και το άλλο, θα ρθεις εσυ στην ταβέρνα που δουλεύω, θα κάτσεις σε ένα τραπέζι, θα ρθω εγώ μετά απο 5 λεπτα να σε ρωτήσω τι θές και θα φύγω, επι 20 λεπτά δε θα ασχοληθεί κανείς μαζί σου και θα περνάμε όλοι δίπλα σου με κατεβασμένα τα μουτρα... Δε θα σηκωθείς και θα πας στο δίπλα μαγαζί να φας? ε? διπλα δε θα πας?....
Ε και γω δίπλα θα παω... ηλίθιοι πρωί πρωί...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
Γιατί φοβούνται γιατί το κουτί είναι κολλημένο στο μπροστινό του, γιατί δεν έχουν τη δύναμη του Vstorm να πάνε ποιο γρήγορα ........
σα να σε βλεπω να πουλας το RT ή μου φαινετε????????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στην επαρχια ισως.....εδω στην Αθηνα ειναι εκατομμυρια τα κοροϊδα και οι μ@λ@κες.Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Σας είδα υπάλληλοι του οτε-σοπ σήμερα με τις μουτράκλες κρεμασμένες στο πάτωμα, 5 άτομα κάτι να κάνουν στα pc(πασιέντζα?), 2 στα ταμεια να τα ξύνουν και να κάνουν κουβέντα, κανείς να μην ερχεται να μου δείξει συσκευές και μια υπάλληλος αφού έχει περάσει 3 φορές απο μπροστά μου τελικά να με ρωτάει τι θέλω και να με στέλνει στον μοναδικό υπάλληλο που δουλευε κι αυτός με κατεβασμένα τα μούτρα...
Στο 20λέπτο που περίμενα έγινε το εξής: Κυρία ηλικιωμένη ήρθε με το κινητό ισχυριζόμενη οτι δε φορτίζει. Ηλίθια 25αρα αμάμητη υπάλληλος μετά απο λίγο επιστρέφει με το κινητο και λέει στην γιαγια οτι το κινητό φορτίζει μια χαρά. Η γιαγιά(καθόλου εριστικα) λεει ξανά οτι δε φορτίζει... η μποθρότα παίρνει έντονο ύφος και λέει οτι φορτίζει... Αυτό συνεχίστηκε 3-4 φορές με την υπάλληλο να έχει κάθε φορά εντονότερο ύφος και τελικά να αποπέρνει τη γιαγια, η οποία σαφώς δεν είχε δίκιο.. αλλά κατσε μωρη ηλίθια υπάλληλε.. το 2050 που εσυ δε θα καταλαβαινεις την τεχνολογία θα θες να σου φέρονται έτσι?
Και στο κάτω κάτω μαγαζί είναι και εξυπηρετείς πελάτες... και έχεις κι ανταγωνισμό.. όταν περασαν 20 λεπτά τελικά και ο μοναδικός υπάλληλος που εξυπηρετούσε ήταν ακόμα απασχολημένος με τον ένα προηγούμενο πελάτη ψέλισα "α μαμηθείτε όλοι" και έφυγα.....
ΡΕ ΣΕΙΣ... δεν είναι δημόσιο.... Αμα ήμουνα εγώ διευθυντής θα είχατε πάρει πόδι όλοι... Έχετε ιδέα τι γίνεται στον ανταγωνισμό?? Με το που μπείς στο μαγαζί οι υπάλληλοι σου κάνουν π@πες ειδικά στις εταιρίες σταθερής...Και να σας πω και το άλλο, θα ρθεις εσυ στην ταβέρνα που δουλεύω, θα κάτσεις σε ένα τραπέζι, θα ρθω εγώ μετά απο 5 λεπτα να σε ρωτήσω τι θές και θα φύγω, επι 20 λεπτά δε θα ασχοληθεί κανείς μαζί σου και θα περνάμε όλοι δίπλα σου με κατεβασμένα τα μουτρα... Δε θα σηκωθείς και θα πας στο δίπλα μαγαζί να φας? ε? διπλα δε θα πας?....
![]()
Προσφατο παραδειγμα ?
Το βενζιναδικο (AVIN) που πιασανε με τις πειραγμενες αντλιες στην Π.Ραλλη.....θυμασαι ?
Εκλεισε για 1-2 μερες....και σημερα παλι 100 μετρα η ουρα.
Ας γινοταν αυτο σε μια επαρχιακη πολη....και θα εκελεινε για τα καλα.
Βρισουν και τα κανουν φιλε μου....βρίσκουν.
Εγω προσωπικα αντιπαθω το αντιθετο δηλαδη με το που μπαινεις σε ενα μαγαζι σαν το πλαισιο πχ σου ζαλιζουν τα τετοια με τις δηθεν ευγενικες ερωτησεις.Ειδικα η ατακα"μπορω να εξυπηρετησω" μου τη δινει στα νευρα.Η σε κατι μαγαζια που σου γεμιζουν το ποτηρι νερο μολις πιεις μια γουλια ...Οχι βεβαια πως προτιμω να με κλανουν.Πιστευω μια μεση κατασταση ειναι το ιδανικο δηλαδη να μη σε ρωτανε αλλα να ειναι σε μια αποσταση ουτε πρηξιματος αλλα να μπορεις να ρωτησεις οταν θες κατι.Βεβαια μαλλον οι υπαλληλοι που λες εσυ ηταν απλα ξυσιματιες.Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
![]()
απο νομισματα αλλο τιποτα. δεν ειδα να αναφερετε καποια παρομοια περιπτωση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Στο δικαστήριο θα ελεγε όμως.
Eίσαι πολύ τυχερός, έχει δίκιο ο Katanas... άσχετα του τι "νομιζεις"
![]()
Οποτε αραχτε λιγο με τη θεωρια..
θα σου προτεινα να ηρεμησεις,για δικο σου καλο,γιατι παντα υπαρχει καποιος πιο σερνικος απο σενα εκει εξω..χωρια οτι με τα νευρα που εχεις δε γλυτωνεις το εγκεφαλικο.. Μονο εσυ συναντας ηλιθιους?εμεις δεν? γιατι δλδ δεν μανουριαζουμε καθε μερα εμεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
εγώ χαλαρός είμαι. τώρα για την ανθοδέσμη κολάρο άν θες να σου δώσω τα στοιχεία του ρωσοπόντιου ταρίφα που έτρωγε κουτουλιές πριν από κάνα μήνα στην Π. Ράλλη να τον ρωτήσεις.
εγώ δηλαδή είμαι ο μαλάκας που κοιτάζω καθρέφτες και όταν έχω κάποιον που πάει πιο γρήγορα από εμένα κάνω στην άκρη με την πρώτη ευκαιρία ε; ok θα το έχω υπόψην.
Και ασχετος και ισχυρογνώμων.Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
απο νομισματα αλλο τιποτα. δεν ειδα να αναφερετε καποια παρομοια περιπτωση.
Οποτε αραχτε λιγο με τη θεωρια..
Κακός συνδυασμός![]()
Συγγνώμη που δεν έχουμε πρόχειρες δικογραφίες να αναφέρουν το αυτονόητο![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
θα σου προτεινα να ηρεμησεις,για δικο σου καλο,γιατι παντα υπαρχει καποιος πιο σερνικος απο σενα εκει εξω..χωρια οτι με τα νευρα που εχεις δε γλυτωνεις το εγκεφαλικο.. Μονο εσυ συναντας ηλιθιους?εμεις δεν? γιατι δλδ δεν μανουριαζουμε καθε μερα εμεις?
A μπα, καθολου!
![]()
Το οτι μπαινεις εδω μεσα και αρχιζεις τα καντηλια για τον καθενα που συναντας τι είναι?
Εκτος κι αν εξω εισαι τοσο κουλ και φοβασαι να τους την πεις και το κανεις εδω για να ξεσπας!
Που και σε αυτο διαφωνω!
αν το κανω εξω θα εχω σοβαρες κυρωσεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
A μπα, καθολου!
![]()
Το οτι μπαινεις εδω μεσα και αρχιζεις τα καντηλια για τον καθενα που συναντας τι είναι?
Εκτος κι αν εξω εισαι τοσο κουλ και φοβασαι να τους την πεις και το κανεις εδω για να ξεσπας!
Που και σε αυτο διαφωνω!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
σελ 47 στο παρόν φρεντ.
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
αστα Τασε! ειπαμε! Μονο ο Τσακ Νορρις δεν τους νικαει αυτους!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Φωτη ο δρόμος ειναι σαν την πιστα... οι πραγματικα γρήγοροι σε περνανε από παντού και οτι ωρα θέλουν διχως να σε ενοχλήσουν, οι wannabe γρηγοροι φωναζουν , οδύρονται κ.α.
(το ιδιο ισχυει και στις ειδικες των εντουρο ή στο σκραμπλ)
+649