Μερικες υποψηφιοτητες για προεδρους εδω......!!!! http://kourkouti.yooblog.gr/
![]()
![]()
![]()
Μερικες υποψηφιοτητες για προεδρους εδω......!!!! http://kourkouti.yooblog.gr/
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Δεν περιμενα τοση ανταποκριση ειναι η αληθεια και αυτο με γεμιζει αισιοδοξια για το μελλον του Παναθηναϊκου, αλλα μου δινει επισης το δικαιωμα του να αλλαξω τα πλανα, αφου απο οτι βλεπω θα εισρευσει πολυ χρημα στα ταμεια του συλλογου...
-Πρωτα απ΄ολα δεχομαι να γινω χοντρος και να αφησω μουσι για να συμπλεω με τις στυλιστικες τασεις των προεδρων της super league. Ως εκ τουτου, θα εισηγηθω στο πρωτο -πανηγυρικου χαρακτηρα- ΔΣ, να εκριθει ενα κονδυλι της ταξεως των 25 ευρω ημερησιως, προκειμενου να το επενδυω σε junk food, σοκοφρετες και πατατακια, ωστε σε 3-4 μηνες να γινω υπερβαρος. Τα μουσια ειναι μια προσφορα δικη μου προς το συλλογο.
-Ανεγερση γηπεδου... ενα καυτο θεμα που απασχολει ολους τους Παναθηναϊκους! Σε δειγμα της ανιδιοτελειας μου και της κουβαρντοσυνης μου, παραχωρω εκταση της ταξεως του ενος τετραγωνικου μετρου στο σπιτι μου, ωστε να θεμελιωθει υπερσυγχρονο subuteo. Ηδη εχω βρει στο e-bay τσοχες, κερκιδες, προβολεις και λοιπα εξαρτηματα για το σκοπο αυτο. Το ονομα του γηπεδου θα προκυψει μετα απο ψηφοφορια στο ΔΣ. Η αληθεια ειναι οτι τα ακαρεα και ο σκυλος προβαλουν σθεναρες αντιστασεις και θετουν ως απαραιτητη προϋποθεση για την ανεγερση του γηπεδου την περιβαλλοντολογικη μελετη, ωστοσο με μοχλο πιεσης την ηλεκτρικη σκουπα και μια τυλιγμενη εφημεριδα, πιστευω οτι θα προσπελασουμε αυτο το εμποδιο!
-Μεταγραφικος σχεδιασμος. Οι scouter εχουν ηδη ενα ονομα που θα κανει μεγαλο μπαμ στη μεταγαφικη περιοδο του Ιανουαριου. Προκειται για το μικρο Βασιλακη, που αγωνιζεται με την ομαδα της γειτονιας του, στο πρωταθλημα 5 Χ 5 της Αγ. Παρασκευης. Η προταση μας για την αποκτηση του παικταρα ειναι μια πληρης σειρα απο χαρακτηρες pokemon, ενα χειριστηριο play station, δυο μπουγελοφατσες και ενα ΜΤB ποδηλατο απο το praktiker. O manager του παικτη αξιωνει περαν αυτων και τον Optimus Prime των Transformers, κατι που μας βγαζει εκτος budget, ωστοσο θεωρουμε οτι με μια συνδρομη σε τσοντο - site, θα επελθει συμφωνια μεταξυ των δυο πλευρων.
ΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ...................ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ........μέ τήν καλή έννοια
Καί μέ κάνεις καί σού συγχωρώ τά πειράγματα.....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
κλασική κολοτουμπα τερενς....αλλα ειπαμε....δεν πιανουν αυτα.
σε εχουν παρει χαμπαρι ολοι πλεον
ΕΦΤΑΣΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΙΤΩΝ.....??
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΦΤΑΣΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΙΤΩΝ.....??
![]()
![]()
οχι, απλα μην νομιζεις οτι δεν παιρνουμε χαμπαρι τι γινεται![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
οχι, απλα μην νομιζεις οτι δεν παιρνουμε χαμπαρι τι γινεται![]()
ΤΑΠΑΜΕ ΑΥΤΑ.............ΔΕΙΚΤΗΣ
Κορυφή.......![]()
ΤΑΠΑΜΕ ΑΥΤΑ.............ΔΕΙΚΤΗΣ
Κορυφή.......![]()
δεν χρειαζεται να ζηλευεις....
καποτε ισως και εσυ ησουν.![]()
Δεν περιμενα τοση ανταποκριση ειναι η αληθεια και αυτο με γεμιζει αισιοδοξια για το μελλον του Παναθηναϊκου, αλλα μου δινει επισης το δικαιωμα του να αλλαξω τα πλανα, αφου απο οτι βλεπω θα εισρευσει πολυ χρημα στα ταμεια του συλλογου...
-Πρωτα απ΄ολα δεχομαι να γινω χοντρος και να αφησω μουσι για να συμπλεω με τις στυλιστικες τασεις των προεδρων της super league. Ως εκ τουτου, θα εισηγηθω στο πρωτο -πανηγυρικου χαρακτηρα- ΔΣ, να εκριθει ενα κονδυλι της ταξεως των 25 ευρω ημερησιως, προκειμενου να το επενδυω σε junk food, σοκοφρετες και πατατακια, ωστε σε 3-4 μηνες να γινω υπερβαρος. Τα μουσια ειναι μια προσφορα δικη μου προς το συλλογο.
-Ανεγερση γηπεδου... ενα καυτο θεμα που απασχολει ολους τους Παναθηναϊκους! Σε δειγμα της ανιδιοτελειας μου και της κουβαρντοσυνης μου, παραχωρω εκταση της ταξεως του ενος τετραγωνικου μετρου στο σπιτι μου, ωστε να θεμελιωθει υπερσυγχρονο subuteo. Ηδη εχω βρει στο e-bay τσοχες, κερκιδες, προβολεις και λοιπα εξαρτηματα για το σκοπο αυτο. Το ονομα του γηπεδου θα προκυψει μετα απο ψηφοφορια στο ΔΣ. Η αληθεια ειναι οτι τα ακαρεα και ο σκυλος προβαλουν σθεναρες αντιστασεις και θετουν ως απαραιτητη προϋποθεση για την ανεγερση του γηπεδου την περιβαλλοντολογικη μελετη, ωστοσο με μοχλο πιεσης την ηλεκτρικη σκουπα και μια τυλιγμενη εφημεριδα, πιστευω οτι θα προσπελασουμε αυτο το εμποδιο!
-Μεταγραφικος σχεδιασμος. Οι scouter εχουν ηδη ενα ονομα που θα κανει μεγαλο μπαμ στη μεταγαφικη περιοδο του Ιανουαριου. Προκειται για το μικρο Βασιλακη, που αγωνιζεται με την ομαδα της γειτονιας του, στο πρωταθλημα 5 Χ 5 της Αγ. Παρασκευης. Η προταση μας για την αποκτηση του παικταρα ειναι μια πληρης σειρα απο χαρακτηρες pokemon, ενα χειριστηριο play station, δυο μπουγελοφατσες και ενα ΜΤB ποδηλατο απο το praktiker. O manager του παικτη αξιωνει περαν αυτων και τον Optimus Prime των Transformers, κατι που μας βγαζει εκτος budget, ωστοσο θεωρουμε οτι με μια συνδρομη σε τσοντο - site, θα επελθει συμφωνια μεταξυ των δυο πλευρων.
χαχαχαχαχαχα.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
.. ειδικά οι μοχλοί πίεσης όλα τα λεφτά!!!...
:rotflmao: :rotflmao:
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ S
Πού είδες δίπλα στό 1098 κοστίζει τουλάχιστον 5000 εύρώ.
20000 εύρώ τό 1098 .............
25000 εύρώ τό S
Σού δίνω δεύτερη εύκαιρεία.........λόγω έορτών.....![]()
Μάλλον πλάκα μού κάνεις ή σέ έπιασε τό πείσμα πάλι.....
Γιά τά ύπόλοιπα...........
Άν σού έλεγα νά τά άφήσουμε,νά τά ξεχάσουμε.............
θάχες τό θάρρος νά τό κάνεις....??
Έτσι κί άλλιώς σέ έναν καυγά πάντα φταίνε κι οί δύο.
Ίσως άλλος λιγότερο,άλλος περισσότερο άλλά σίγουρα κί οί δύο.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ........
Εσυ ποιο θα αγοραζες απο τα δυο και γιατι....??? ( μην μου δωσεις v stormαδικη απαντηση θα μαλωσουμε...)
( Να το ξεχασουμε και αυτο αν και εσυ προκαλεσες παλι.....)
Μαιρη--Τζουλια...!!!
Εγώ μπορώ να πω τι θα αγόραζα;![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Την αεκ με ενα v storm δωρο...??Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Εγώ μπορώ να πω τι θα αγόραζα;![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Την αεκ με ενα v storm δωρο...??![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ένα strom με δώρο μπαγαζιέρα, μπουφάν και την ΑΕΚ.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Την αεκ με ενα v storm δωρο...??![]()
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ένα strom με δώρο μπαγαζιέρα, μπουφάν και την ΑΕΚ.
μας κλεβεις ρε φιλε.....σιγα μη δωσουμε και....μπαγκαζιερα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ένα strom με δώρο μπαγαζιέρα, μπουφάν και την ΑΕΚ.
mmm.....![]()
Αν στα δωρα .... Σου δωσω την αεκ πισω θα μου βαλεις προβολακια στα καγγελα...???
![]()
![]()
![]()
Πωλειται V-Strom 650 ABS του 08 με 6.500 χλμ σε αριστη κατασταση και με εξτρα: ζελατινα Givi, καγκελα, ΑΕΚ, top case, εξατμιση Remus.
![]()
![]()
![]()
![]()