Σελίδα 57 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 747525354555657585960616267107 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 841 έως 855 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Πηγα και γω εχτες.

Ολα σε σειρα και ταξη,αγανακτισμενοι με τα ολα τους,μπυριτσες,βρωμικα,τουαλετες,μπαφους,καθαριοτητα απο τον δημο και χουλιγκανοι.

Δεν με χαλασε ,απλα ενοιωθα οτι ολοι κανουν τους μ@λακες μεχρι να περασει η μπορα,ειδικα οι κυβερνηση.
    Οταν σηκωθηκα για να καθαρισουν τα μηχανηματα του Δημου και μετα ξανακατσα ενιωσα οτι σε λιγο καιρο θα προσφερουν και επιδομα αγανακτισης στα ατομα που ειναι εκει, 400€ το μηνα φτανει να παραμεινει ειρηνικη η αγανακτιση, ε μετα θα χειμωνιασει (αν φτασει ως εκει) και εχει ο Θεος.

ΥΓ.Δεν ειμαι εναντια στην κινηση ,ισα-ισα απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο,αλλα η αλλαγη θελει θανατο,θυσια και χρονια.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

ΥΓ.Δεν ειμαι εναντια στην κινηση ,ισα-ισα απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο,αλλα η αλλαγη θελει θανατο,θυσια και χρονια.

Τι θέλει ????????????????????????

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Μάλλον θα εννοεί να πεθάνουν (από βαθύ γήρας) οι υπαίτιοι..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Μάλλον θα εννοεί να πεθάνουν (από βαθύ γήρας) οι υπαίτιοι..
    ή και άμεσα (Μαρά, Ροβεσπιέρος, Νταντόν...)

(ή εγώ δεν κατάλαβα καλά πάλι...)
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    ή και άμεσα (Μαρά, Ροβεσπιέρος, Νταντόν...)

(ή εγώ δεν κατάλαβα καλά πάλι...)
    Δεν έχουμε Βαστίγη εδώ..

Δεν έχουμε Βαστίγη εδώ..
    Δεν είμαι πια σίγουρος για το τι έχουμε, τι θα ήταν καλό να είχαμε, τι θα έπρεπε να είχαμε...
    Αλλά και η ριζική εκρίζωση ιδεών (τύπου 1789, λχ) καλώπισε το χώρο για επερχόμενες αξίες ΜεγαΝαπολεόντιας σκίασης και τίποτε παραπάνω, τίποτε ολιγότερο...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    φοράω strike...

ρε συ χαιδαριώτη ξεκόλα ρε γαμώτο... δηλαδή υπάρχει απόδειξη ότι μπορούμε να τρώμε καλαμπόκι στο σύνταγμα ειρηνικά... ΟΚ. Και να βρισκόμαστε ενω πριν δεν μπορούσαμε??? Οι μαλάκες που τόσα χρόνια δημιουργούν μικρές, ελάχιστες ευκαιρίες για να βρεθούμε δηλαδή καναν λάθος και ξαφνικά έγινε το σύνταγμα δικός μας χώρος? Χώρος για να βρεθούμε? Δηλαδή βάζουνε τα αφεντικά τη μάνικα στον πάτο μας για να δουν αν έχουμε αμυγδαλές και εσυ μου λές ότι κάποιοι ανακάλυψαν τη συγκέντρωση με αντίσκοινο? Ά, και αυτό με το ακομμάτιστα πές τα πουθενα αλλού πρωην ιδιοκτήτη σοβαρού μηχανακίου ... Ενα είναι το κόμμα σε καιρούς κρίσης η εθνική ελλάδος. Και είναι από τα πιο επικίνδυνα...
    Ναι διάολε είναι ολοφάνερο οτι κάπου κάνανε λάθος !!!! Αυτό που ΔΕΝ κατάφερε κανείς , ούτε η αριστερά ούτε η δεξιά ,αυτό που ονειρεύονταν οι αναρχικοί (λαϊκές συνελεύσεις ) γίνεται στο σύνταγμα !! ΚΑΙ όσο να θέλετε να το παρουσιάσετε σαν πανηγύρακι δεν πείθετε κανέναν....

Υγ. 400.000+ στους δρόμους χωρίς να ανοίξει ρουθούνι ΔΕΝ έχω ξαναδεί .....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Δεν είμαι πια σίγουρος για το τι έχουμε, τι θα ήταν καλό να είχαμε, τι θα έπρεπε να είχαμε...
    Αλλά και η ριζική εκρίζωση ιδεών (τύπου 1789, λχ) καλώπισε το χώρο για επερχόμενες αξίες ΜεγαΝαπολεόντιας σκίασης και τίποτε παραπάνω, τίποτε ολιγότερο...
    Η βία φέρνει πάντα βία ή λυτρωτές..

+100000000000

μα πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν ????????

+100000000000

μα πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν ????????
    Θέλουν;

Η μετριοπάθεια, λχ, φέρνει την προκοπή; (φιλοσοφικόν το ερώτημα, ουχί ρητορικόν)

[....]Υγ. 400.000+ στους δρόμους χωρίς να ανοίξει ρουθούνι ΔΕΝ έχω ξαναδεί .....
    Είσαι μικρός, γι' αυτο

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Είσαι μικρός, γι' αυτο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Είσαι μικρός, γι' αυτο

όντως 8 χρονών ήμουν....

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Να θυσιαστει ενα μερος απο την μαζα και καμια 30αρια χρονια να αλλαξει η νοοτροπια και η παιδεια του Ελληνα.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF