Με είδα να γυρίζω σπίτι με ένα ακόμα κολλάρο ψυγείου να τρέχει παραφλού, το λαστιχένιο παπαράκι (τεχνικός όρος) από το λεβιέ των ταχυτήτων σπασμένο και το πίσω λάστιχο ξεφούσκωτο... Ευτυχώς τρίτωσε όλο μαζί και δεν ανησυχώ.
Με είδα να τρώω πολύ ξύλο......
Από το χαλάζι που έφαγα τα χέρια μου ετσουξαν για κάποια χλμ γυρνώντας σπιτι
Τα καλοκαιρινά-διατρητα-σαν να μην υπήρχαν, Πιτ στοπ για να βάλω αδιάβροχο αλλά είχα μόνο το από πάνω, Περιτο το πως έγινα από την μέση και κατω
Με είδα σήμερα να κάνω το πρώτο μου καλοκαιρινό μπάνιο..σχόλασμα στις 14:30 πήρα μηχανή κοπελιά και βουρ για Κινέτα..μας έκανε παινχίδια
ο καιρός αλλά καλά ήταν![]()
Κάτσε βρε Τζώρτζ, τίποτα από αυτά δεν το λες "βλάβη" ακριβώς. Για το παπαράκι χάρηκα να σου πω την αλήθεια ήταν προχειροπατέντα που φυσικά έγινε μόνιμη λύση. Το ξαναέφτιαξα μόνος μου και σωστά αυτή τη φορά. Το κολλάρο είναι ζήτημα όντως αν τελικά είναι σκισμένο (το έβγαλα αλλά δεν είδα ζημιά, ξαναμπήκε και θα παρακολουθείται) αλλά και πάλι 14 ετών μηχανάκι, 142000 χιλιόμετρα, φυσιολογική φθορά το λες, όχι βλάβη. Απλά ελπίζω να μπορέσω να το πατεντάρω με αυτοκινήτου πάλι, αν χρειαστεί.
Και μετά έφαγα τη φλασιά, το βράδι που έγιναν όλες οι ομορφιές ξημέρωνε η επέτειος τεσσάρων ετών από τότε που τράκαρα τελευταία φορά (τότε είχε σπάσει το παπαράκι και ζητούσε 70 ευρώ η Yamaha για ολόκληρο το λεβιέ)... Και άλλη μιά αστεία επέτειος, αλλά τέλος πάντων. Αυτή τη φορά ούτε στις ελιές κατέληξα, ούτε στον Ερυθρό Σταυρό, γύρισα σπίτι γελώντας με τα παθήματα και την συγκυρία.
σήμερα έπιασα τις επισκευές πάλι και τα είδα και γελούσα μόνος μου
ναι ρε φίλε. Ζουμί μόνο, γιατί δεν τρώγεται με τίποτα....
Ντάξ, φτου φτου, καλά είναι ως τώρα. Με αυτόν που έχει μπλέξει το μοτόρι, αν βγάλει κανένα δυο χρόνια ακόμα θα είναι θαΒμα... (και θα 200αρίσει).
Με ειδα να κοιμαμαι ορθιος σστο δρομο για την δουλεια..
Συγκεκριμενα ειχα κατσει πισω απο τα αμαξια κ πηγαινα μαζι τους λες κ οδηγουσα κ εγω κουτι! Νανι λεμε...
Με προσπερασε ενα σκουτερ κ μου εριξε μια σφαλιαρα κ ξυπνησα!!!![]()