Σελίδα 57 από 68 ΠρώτοΠρώτο ... 747525354555657585960616267 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 841 έως 855 από 1017

Θέμα: Σε είδα Vol VI

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
    Πω πω συφιλιάστικα
    Με αυτά τα μυαλά που κουβαλάει μην ανησυχείς.... Κάποια στιγμή θα βρίσει
    λάθος άνθρωπο και θα το φάει το μπουκέτο της.
    Καλά έκανες και δεν την πλάκωσες πάντως
    Παλιοπέτσες μερικές, θέλουν και αυτοκίνητα

Οι κορυφαίες ατάκες που έχω ακούσει και συνειδητοποίησα πως πολλοί δεν μας λογαριάζουν
    "Ε αφού έβγαλα φλας"
    "Ε αφού είμαστε σταματημένοι βγήκα"
    "Ε δεν με είδες;;"
    διαβασε μια σελιδα πισω και θα διαβασεις την ατακα που ανετα μπορει να κανει καποιον φονια.....
    2 σελιδες πισω τωρα
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
    Σας ειδα καμια 20αρια τουλαχιστον ss-looking (μπορει και τα 20 να ηταν hayabusa), να ειστε στην Αθηνων-Κορινθου(Πατρων) προς Κορινθο(Πατρα) στις 3 το μεσημερι της Κυριακης και να ειστε ολοι πισω απο ενα περιπολικο.

Αναρωτηθηκα τι συμβαινει και κατεληξα οτι μαλλον σε καποια κηδεια πηγαινατε? Μπορει να διαφωτισει κανεις?
    Απο το hayabusa.gr ηταν και πηγαιναν στην λαμπαδηδρομια εθελοντικης αιμοδοσιας.
    (sorry που αργησα αλλα τωρα το ειδα)

γιατι ο δρομος ειν'αληθεια
    χιλια κι ενα παραμυθια
    ειναι το σπιτι μας
    δεν εχει ΤΕΛΟΣ

-Σε είδα μ@λ...@ αλβανέ δολοφόνε με το σαράβαλο το στέσιον στη Μιχαλακοπούλου να είμαι δεξιά χαλαρά με το παπί και να με προσπερνάς και να κόβεις κάθετα δολοφόνε για να μπεις στο στενό δεξιά. Ευτυχώς το modenas κοκαλώνει καλά. Είχα και τη κοπελιά πίσω ρε ζωον και μου βγάζει την πίστη να την πείσω να ανέβει να πάμε καμιά βόλτα...άντε να ξανανέβει τώρα. Δολοφόνε που αμφιβάλλω αν έχεις δει πως είναι το δίπλωμα και ξέρεις τι είναι ο ΚΟΚ.

-Σε είδα και σένα βλάκα μπαμπά με το Bross στην κατεχάκη να έχεις βάλει το παιδάκι σου να έχει πάρει αγκαλιά το τεπόζιτο , ακράνωτοι και οι δύο, να έχεις έρθει από ανάποδα σπό το στενό που παει στο badminton, να βγαίνεις Κατεχάκη και να ανοίγεις τέρμα γκάζι μη σκάσουν τα αυτοκίνητα πάνω σου. Τι σου φτάει το παιδάκι ρε?

-Σε είδα και σένα κοπελιά αργάμιση με το Z750 στο φανάρι πριν τη γέρφυρα της Θησεώς στην Καλλιθέα στη διασταύρωση για κουκάκι, φόραγες άσπρο μπουφανάκι και κράνος. Πέρασες τη γέφυρα και μετά έστριψες αριστερά.
    Yamaha FZS 600

Παλαιό μέλος
    σε είδα στην εγνατία με το Ζ750 να σπας 1η 2η ... καρφωτες... με Mivv εξατμιση εαν ειδα καλα...τι υπεροχος ηχος ?! Μπραβο παλικαρι ,που φορουσες και εξοπλισμο ,και τα εκανες σε αδειο δρομο ...

Ηταν απλα υπεροχο..

Σε ειδα και εσενα με το Fazer,με τα Twin Brothers να με "ζαλιζεις" τον ερωτα,γιατι πολυ απλα νομιζα οτι εσβησε το CBRaki Μου ... !!!

Σε ειδα και εσενα με το Yamaha R125... Να βγαινουμε μαζι απο την εγνατια προς χαλκδικη...

Καλο ταξιδι

Banned Το avatar του/της Nazgul
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
    Από 4 ετών σερί μέχρι σήμερα. Με σκηνή στην αρχή μετά τροχοσκηνή, μετά τροχόσπιτο και πλέον σε σπίτι πάνω στο δρόμο από το χωριό στην παραλία

Τωρα το ειδα!!!!

Ασινι beach καμια 10αρια χρονια πηγαινα....

Ετσι και εμεις,απο σκηνη 3 ατομων μεχρι και τροχοσπιτο.

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Μαύρο γυμνό SV650 Κ3-Κ4 εθεάθη σταματημένο στον Σταυρό Αγ.Παρασκευής στο ρεύμα προς Ραφήνα.
    Δεν ξέρω αν με είδες,αλλά σου έκανα ένα μπιπ
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nazgul
    Τωρα το ειδα!!!!

Ασινι beach καμια 10αρια χρονια πηγαινα....

Ετσι και εμεις,απο σκηνη 3 ατομων μεχρι και τροχοσπιτο.
    Ασινη ειναι
    οχι Ασινι
    Η Ασινη
    Η
    Η

Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
    Μάλιστα :rotflmao:
    Ώρες ώρες απορώ πως κρατιόμαστε και δεν κάνουμε κανα κουλό
    ελα μου ντε.....

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Σε είδα...κι εσένα κι εσένα κι εσένα κι εσένα κι εσένα κι εσένα κι εσένα ...στο μετρό

Του moon ιού το πανηγύρι!!

Αλλά ειδικά εσένα στην Εθνική άμυνα...εγώ προς Δουκίσσης Πλακομούνας κι εσύ προς κέντρο... αχ εσένα με το κοραλί φορεματάκι και τα καστανοξανθα μαλλιά

...αυτός ο εξωγήινος με το κράνος περασμένο στον ώμο και ένα μπουφάν στο μπράτσο που σε κόιταγε σαν το χάνο για 1-2 λεπτά..και τον κοίταγες κι εσύ με διακριτικές κλεφτές ματιές...και μετά πιο αδιάκριτες...

Excuse me for a while...I need some privacy...:a31: :rotflmao:

Ρε μετρό λέμεεεεεε!!!!! Οικωλογική συνείδηση !!! Μηχανάκι στο γκαράζ ...τέλος!!!
    Ε ρε pulp με μετρό που έχει να πέσει
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    σε ειδα μ@λ@κ@ με το σκουτερ σου ακριβως εξω απο το σταθμο αττικης μετρο, να εχω αναψει αριστερο φλας (με αμαξι ημουν),να χω πιασει αριστερα και να στριβω και συ ως γνησιος μ@λ@κ@ς να πας να με περασεις απο αριστερα αντιθετο ρευμα με 2πλη διαχωριστικη την ωρα που στριβω.....

και να χεις το θρασος βλαμενο παιδι να μου κορναρεις και να μου λες εεε τι κανεις ρεεε και απο πανω.

ελπιζω να ακουσες ολα τα μπινελικια. τα ειπα οσο πιο δυνατα μπορουσα.

θελω να σε ξαναδω πολυ....
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Είδα προχθές στο άλσος πάνω από τη Δεκελείας ποδήλατο-τσόπερ... κανονικά, με μαρκύ πηρούνι τα πετάλια μπροστά, αναγκαστικά μια αλυσίδα τεράστια, δερμάτινη σέλα... τι φτιάχνουν οι άνθρωποι...

έπρεπε να το βγάλω φωτογραφία αλλά ντράπηκα γιατί ήταν παραπίσω και αυτός που το είχε... αλλά κακώς ντράπηκα, εδώ δεν ντρέπετε αυτός που το κυκλοφορεί...

Είδα και έναν άλλο στην Κηφισίας, σε σκούτερ νομίζω, με τσάντα πλάτης χελονονιντζάκι... :hypnotize
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Τι κάνεις ρε georgio, το πήρες το πτυχίο?

-Σε είδα κ@....λη ταρίδα χθες το βράδυ, ενώ ήμουν δεξιά λωρίδα στην άδεια κατεχάκη να με περνάς και να μου μπαίνει σφήνα στο μισό μέτρο από τον τροχό μου επειδή έτσι το γούσταρες. Άδειος ήταν ο δρόμος ρε βλάκα, το μπροστινό σου αμάξι ήταν 100μ μπροστά. Αλλά έπρεπε να σου φύγει και να ακουμπίσης πεζοδρόμιο να δω τι θα έκανες, ζώον. Ταρίφες...
    Yamaha FZS 600

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Είδα προχθές στο άλσος πάνω από τη Δεκελείας ποδήλατο-τσόπερ... κανονικά, με μαρκύ πηρούνι τα πετάλια μπροστά, αναγκαστικά μια αλυσίδα τεράστια, δερμάτινη σέλα... τι φτιάχνουν οι άνθρωποι...

έπρεπε να το βγάλω φωτογραφία αλλά ντράπηκα γιατί ήταν παραπίσω και αυτός που το είχε... αλλά κακώς ντράπηκα, εδώ δεν ντρέπετε αυτός που το κυκλοφορεί...

Είδα και έναν άλλο στην Κηφισίας, σε σκούτερ νομίζω, με τσάντα πλάτης χελονονιντζάκι... :hypnotize
    Πηγαινες γυρευοντας για σουβλακι και εσυ?

Το ειδα και γω στην πλατεια Πατριρχου προχθες.Τουμπανο λεμε!
    Keep spamming!!!:a13:

- Είδα σήμερα κύριο σοτυ ζωγράφου με μια Royal Enfield πανέμορφη και στην πέννα.

- Επίσης είδα σήμερα έναν , χαζό να τον πω?, πάνω σε innova ο οποίος δεν ήθελε να φορέσει κράνος αλλά είχε βάλει ιατρική μάσκα για να μην τον χτυπάει ο αέρας. Έλεος ρε μεγάλε, βάλε κράνος, και πιο ωραίος θα φαίνεσαι κ θα είσαι κ προστατευμένος.

- Να χαιρετήσω και την όμορφη ξανθιά με το scooter που με πέρασε στο φάρο του ψυχικού και λόγω στενότητας [και ότι είμαι κ λίγο χέστης στη διήθηση] του δρόμου από την κίνηση την έχασα αμέσως...
    Yamaha FZS 600

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    δεν σε ειδα βλαμενε χτες το βράδυ, εσυ με το παπι, και εκανα να ξεπαρκαρω...
    ΕΥΤΥΧΩΣ την τελευταια στιγμη ακουσα την εξατμιση σου και σταματησα!

Οταν σου ειπα οτι το κρανος ειναι για το κεφαλι και οχι για το φαναρι που του το ειχες περασει με περισσια τεχνη ειπες κατι αφου ομως εστριψες βιαστικά στο επομενο στενο

Γ@μω το σπιτι σου βλακα που μιλας κιολας!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF