Ειναι πολυ δυσκολο να ξεβολευτει τελικα ο Ελλην, ε?
Τελικα οντως οι λαοι εχουν τους ηγετες που τους αξιζουν..
Ειναι πολυ δυσκολο να ξεβολευτει τελικα ο Ελλην, ε?
Τελικα οντως οι λαοι εχουν τους ηγετες που τους αξιζουν..
Πατέρας πια..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Εξαρτάται τι εννοείς με άκρη.
Βασικά, τι θέλεις σαν λύση. Τι θεωρείς καλόν (για εσένα και για εμένα που ίσως σκέπτομαι διαφορετικά).
Αλήθεια, εσύ τι θέλεις/προτείνεις σαν λύση;
![]()
Σου εχω απαντησει ευθεως παραπανω..... ( το εχεις κανει και QUOTE )
Εσυ ομως ακομα ...
Οχι...!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Με εκλογες δεν βγηκαν οι οποιοι σε εστησαν εκει...????
Προς τι η απορια σου..??
Ναι, αλλα ο τελευταια εκλεγμενος αν δεν με απατα η μνημη μου, ελεγε "λεφτα υπαρχουν" και "Δεν θελουμε κανενα ΔΝΤ" πριν βγει... αν ελεγε "θα σας γ@μησω στα χαρατσια", "θα σας πλακωσω στο ξυλο και στα χημικα", "θα ξεπουλησω τη χωρα και εσας τους ιδιους" και εμεις τον ψηφιζαμε, συμφωνω, δεν θα ειχαμε κανενα δικαιωμα να διαμαρτυρομαστε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ναι, αλλα ο τελευταια εκλεγμενος αν δεν με απατα η μνημη μου, ελεγε "λεφτα υπαρχουν" και "Δεν θελουμε κανενα ΔΝΤ" πριν βγει... αν ελεγε "θα σας γ@μησω στα χαρατσια", "θα σας πλακωσω στο ξυλο και στα χημικα", "θα ξεπουλησω τη χωρα και εσας τους ιδιους" και εμεις τον ψηφιζαμε, συμφωνω, δεν θα ειχαμε κανενα δικαιωμα να διαμαρτυρομαστε...
Σωστος!!
Πατέρας πια..
Ενώ αν τα λέγανε οι ΝΔ/ΠΑΣΟΚ, δεν θα τους ψηφίζανε, θα έβγαινε το ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ/ΛΑΟΣ κλπ, θα φεύγαμε από το ευρώ και θα φτιάχναμε την Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Ελλάδας..Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αμφιβάλλω.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
θα ψιλοδιαφωνησω......Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Σωστος!!
αν νομιζουμε οτι καποιοι απο αυτους θα μας ελεγαν αληθεια για οτιδηποτε.....μετα απο τοσα χρονια που τους ξερουμε....ειμαστε αξιοι της μοιρας μας
Κακώς.. τα ίδια λέτεΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
θα ψιλοδιαφωνησω......
αν νομιζουμε οτι καποιοι απο αυτους θα μας ελεγαν αληθεια για οτιδηποτε.....μετα απο τοσα χρονια που τους ξερουμε....ειμαστε αξιοι της μοιρας μας![]()
Εγω αλλο ρωτησα εντελως ασχετο με τα γραφομενα σου.....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Το παραπανω ποστ μου αρχιζει απο το κραξιμο στον αδεσποτο ( που ακομα δεν εχει βγει πρωθυπουργος ) και μετα.....
Δεν ρωτησα εγω γιατι κραζετε τον τελευταιο εκλεγμενο.....
Κωστη εντελως φιλικα..... ( μιας και δεν εχω καμμια διαθεση να γραφω σε αυτο το θρεντ...)
Τις ντριμπλες στα γραφομενα σου αστες για το αθλητικο...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
θα ψιλοδιαφωνησω......
αν νομιζουμε οτι καποιοι απο αυτους θα μας ελεγαν αληθεια για οτιδηποτε.....μετα απο τοσα χρονια που τους ξερουμε....ειμαστε αξιοι της μοιρας μας
Δεν εχεις αδικο.. ομως μην ξεχνας πως ο πνιγμενος απ'τα μαλλια του πιανεται..
Απλα δινω ενα αλλοθι και σε αυτους που ψηφισαν Πασοκ την τελευταια φορα..
Εχουν κι αυτοι δικαιωμα να εχουν μετανοιωσει...
Πατέρας πια..
Δεν έχω μαγικές λύσεις και δεν πιστεύω σε αυτό που προσβεύουν και εφαρμόζουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Σου εχω απαντησει ευθεως παραπανω..... ( το εχεις κανει και QUOTE )
Εσυ ομως ακομα ...
Οχι...!
![]()
Οπότε και δεν τάσσομαι με τις επιλογές τους.
Eιδικά όταν δε με ρώτησαν καν.
Καλύπτεσαι;
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
οχι μανΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κακώς.. τα ίδια λέτε![]()
καποιος λεει οτι τους ψηφισαν καποιοι επειδή άκουσαν καποια πραγματα απο αυτους
εγω λεω οτι κακώς πιστεψαν αυτα που ακουσαν επειδή θα έπρεπε ήδη να ξερουμε ολοι οτι ηταν ψεμματα![]()
Προταση θελετε???
5 μέρες χωρίς κυβέρνηση
1) έχουν πιάσει τον Ψωμιάδη,
2) κατέσχεσαν την περιουσία του Λαυρεντιάδη,
3) έπιασαν λιμενικούς που πουλούσαν ναρκωτικά,
4) απέλυσαν υπαλλήλους του υπουργείου περιβάλλοντος που τα "έπαιρναν"
5) έπιασαν γνωστό ιδιοκτήτη αλυσίδας κομμωτηρίων που χρωσταγε στην εφορία
6) έπιασαν μεγαλόμετοχο εισηγμένης στο ΧΑΑ για φοροδιαφυγή, και το
κυριότερο..
7) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΤΡΑ!
Τελικά ο καλύτερος πρωθυπουργός της χώρας είναι ο "ΚΑΝΕΝΑΣ"!!!
Over and out!
![]()
Πατέρας πια..
Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Δεν εχεις αδικο.. ομως μην ξεχνας πως ο πνιγμενος απ'τα μαλλια του πιανεται..
Απλα δινω ενα αλλοθι και σε αυτους που ψηφισαν Πασοκ την τελευταια φορα..
Εχουν κι αυτοι δικαιωμα να εχουν μετανοιωσει...
τελος παντων...εγω θα σου αναφερω κατι.....πανω σε αυτο που λες...
σε ενα γκαλοπ που εγινε σε μια συγκεντρωση των αγανακτισμένων.....το 55% αν θυμάμαι καλα των όσων βρισκόντουσαν εκει, απαντησαν οτι θα ψήφιζαν σε περιπτωση εκλογών...ενα απο τα δυο μεγαλα κομματα παλι, γιατι......και ποιον αλλον να ψηφίσουμε???
![]()
Η αθλιοτητα του ΓΑΠ, τα ψεμματα και οι κωλοτουμπες του, πολυ απλα δεν εχουν προηγουμενο στην πολιτικη ιστορια της χωρας...
+όσα θεςΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Η αθλιοτητα του ΓΑΠ, τα ψεμματα και οι κωλοτουμπες του, πολυ απλα δεν εχουν προηγουμενο στην πολιτικη ιστορια της χωρας...