Χαλαρό στήθος, μήπως;;;;;;
( Περνάει ένας έξω από ένα σπίτι και ακούει μέσα έναν πυροβολισμό. Κοιτάει από το παράθυρο και βλέπει μια γιαγιά μέσα στα αίματα. Σπάει την πόρτα, πάει την κοιτάει, είναι ακόμα ζωντανή. Δίπλα έχει ένα πιστόλι και η γιαγιά έχει πυροβοληθεί στο αριστερό γόνατο.
Φωνάζει το ΕΚΑΒ, έρχονται την παίρνουν, την πάνε στονοσοσκομείο. Αφού της κάνουν εγχείρηση πάει και την βλέπει ο γιατρός.
-Τί έπαθες γιαγιά;
-Ήθελα να αυτοκτονήσω αγόρι μου. 96 χρονών είμαι, την σύνταξη μου την κόψανε, τα παιδιά μου έχουν πεθάνει ήδη, τί την θέλω τη ζωή;
-Καλά, γιατί πυροβολήθηκες στο γόνατο;
-Είπα να χτυπήσω στην καρδιά να πεθάνω σίγουρα
-Και τί σχέση έχει η καρδιά με το γόνατο ρε γιαγιά;
-Ρώτησα τον εγγονό μου που είναι η καρδιά και μου λέει κάτω από το αριστερό βυζί.)
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=ZR7th150h-A
Ξαναεπισημαίνω, μην μου αρχίσει κανείς τις πολιτικώς ορθές φλωριές... ενα *δέλο είμαστε ας γελάμε και λίγο....
Πού κρύβεται η Μικρή Λουλού οέο;;; Γιατί αποφεύγει το αυτόφωρο ο Λιάκος; Μήπως κρύβεται στο φουστάνι της μαμάς του κλαμμένος από το βαβά που του έκανε "το πακέτο εντύπων" (έτσι αναφέρει επί λέξει η ανακοίνωση της Χ.Α.) με το οποίο του επιτέθηκε η Κανέλλη; Έτσι κρύβονται τα παλληκάρια με τα μαύρα μπλουζάκια και τα αρχαιοελληνικά γράμματα στα δύσκολα; Φανερώσου κουτούτσικο, οι μπάτσοι είναι φίλοι σου, μαζί κάνατε τις δουλειές, μη φοβάσαι μωρή κότα... εσείς θα προτάξετε τα στήθη σας ωσάν άλλοι Κωνσταντίνοι Παλαιολόγοι, ένα αυτόφωρο φοβάσαι;
Υ.Γ. Το τίκ του Κασιδιάρη είναι από νευρολογικό πρόβλημα ή από την κόκα;
Υ.Γ. 2 Για τους λάτρεις της υπέροχης ελληνικής γλώσσας: Κασιδιάρης, Ο, επιθ. [<κασίδα], αυτός που πάσχει από τριχόπτωση, (μτφ.) ψωροπερήφανος
![]()
Πάντως αυτό που εγώ θαυμάζω είναι η αυτοσυγκράτηση που επέδειξε ο Προκόπης Παυλόπουλος και δεν είχαμε χειρότερα... Όποιος είδε το βίντεο και πρόσεξε το βλέμμα του Προκόπη πρέπει να ανατρίχιασε!!! Εγώ φοβήθηκα πως θα είχαμε νεκρό στο στούντιο του ΑΝΤ1, οκ, είναι γνωστό πως η Ντόρα πετάει πολλές μαλακίες λόγω αγαμίας να περάσει η ώρα και δήλωσε πως άμα ήταν αυτή εκεί ο Κασιδιάρης θα είχε φάει ξύλο, αλλά ρε παιδιά πως γυάλιζε έτσι το μάτι του Προκόπη; Πώς κρατήθηκε ο Τσάκ Νόρρις της ΝΔ και δεν όρμησε; Πως χαλιναγώγησε την έκρηξη αδρεναλίνης που έβραζε μέσα του; Τί τέρας ψυχραιμίας ήταν αυτό; Σκέφτεστε να είχαν σκάσει μύτη οι 100 χρυσαυγίτες που ζήτησε ενίσχυση το νιάνιαρο ο Κασιδιάρης; Να έβλεπε ο Προκόπης ξαφνικά μπροστά του 100 ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ (το λες και γεμίζει το στόμα σου) και θα έμενε άπραγος; Θα όρμαγε σαν άλλος Οβελίξ που βλέπει ρωμαϊκή περίπολο, σαν Κώστας Πρέκας στα χιονισμένα βουνά της Αλβανίας σε παραγωγή του Τζέϊμς Πάρις... Με ένα ρουθουνισμό του 30 χρυσαυγίτες θα έπεφταν με το καλημέρα νεκροί και ακρωτηριασμένοι... Μπορώ άραγε σαν ένδειξη σεβασμού στον προσωποποίηση του ανδρισμού και του ιπποτισμού, στον δικό μας κάπταιν Αμέρικα να προλάβω να γίνω ετεροδημότης και να μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα εκεί που βάζει υποψήφιος;
Καλά κάνεις και τα επισημαίνεις, όντως έχουν ειπωθεί αυτά από την Κανέλη. Ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι περιμένουμε από τα κανάλια και τους δημοσιογράφους να καταδικάσουν ορισμένα γεγονότα ως άλλοι εισαγγελείς και δεν αρκούμαστε στη δική μας κρίση. Δηλαδή αν δεν τα καταδικάσουν και τα δεν τα προβάλουν αρνητικά τα ΜΜΕ (στην προκειμένη περίπτωση τα άθλια λεγόμενα της Κανέλη), τα αποδεχόμαστε; Τα ΜΜΕ καθορίζουν τη κρίση μας; Έλεος...