Σελίδα 57 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 747525354555657585960616267107 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 841 έως 855 από 1985

Θέμα: Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aircop Προβολή μηνύματος
    τον δήθεν φασισμό της Χρυσής Αυγής

φίλαι....καλά τα λες ....αλλά σε λάθος τόπο και χρόνο.....η μπυραρία είναι 2000 χλμ μακριά και 90 χρόνια πριν......
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    [...]Χαλάρωσε, δεν είμαστε όλοι Αχαιοί..
    Ειδικά μερικοι απο κατι Στεμνιτσες και περιξ, ειναι καρασλάβοι να πουμε....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Δεν έχω καμία σχέση εγώ με σουβλατζίδικα.
    Πλλλακα μΕ κανεις τώρα, ναι ..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    μποι ειναι ρε Αντουαν απλα δε το εχει παρει ακομα!

Εσυ τι νομιζες?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ειδικά μερικοι απο κατι Στεμνιτσες και περιξ, ειναι καρασλάβοι να πουμε....

Πέριξ της Ορεινής Αρκαδίας ισχύει.

Το κλείσαμε το θέμα.

Next
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    μποι ειναι ρε Αντουαν απλα δε το εχει παρει ακομα!

Εσυ τι νομιζες?
    Χαλαρό στήθος, μήπως;;;;;;

( Περνάει ένας έξω από ένα σπίτι και ακούει μέσα έναν πυροβολισμό. Κοιτάει από το παράθυρο και βλέπει μια γιαγιά μέσα στα αίματα. Σπάει την πόρτα, πάει την κοιτάει, είναι ακόμα ζωντανή. Δίπλα έχει ένα πιστόλι και η γιαγιά έχει πυροβοληθεί στο αριστερό γόνατο.

Φωνάζει το ΕΚΑΒ, έρχονται την παίρνουν, την πάνε στονοσοσκομείο. Αφού της κάνουν εγχείρηση πάει και την βλέπει ο γιατρός.

-Τί έπαθες γιαγιά;
    -Ήθελα να αυτοκτονήσω αγόρι μου. 96 χρονών είμαι, την σύνταξη μου την κόψανε, τα παιδιά μου έχουν πεθάνει ήδη, τί την θέλω τη ζωή;

-Καλά, γιατί πυροβολήθηκες στο γόνατο;
    -Είπα να χτυπήσω στην καρδιά να πεθάνω σίγουρα

-Και τί σχέση έχει η καρδιά με το γόνατο ρε γιαγιά;

-Ρώτησα τον εγγονό μου που είναι η καρδιά και μου λέει κάτω από το αριστερό βυζί.)
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Δημοσιογράφος είσαι Τζιέρι μου???? Παίρνουμε μια φράση από ολόκληρη πρόταση και την πλασάρουμε όμορφα και να η είδηση. Ο Vaska δεν έχει σχέση με σουβλατζίδικο. Και πως νομίζεις ότι χτίσαμε τον ταβερνιακό μας μυ μάστορα???

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    https://www.youtube.com/watch?featur...&v=ZR7th150h-A

Ξαναεπισημαίνω, μην μου αρχίσει κανείς τις πολιτικώς ορθές φλωριές... ενα *δέλο είμαστε ας γελάμε και λίγο....

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mats8282 Προβολή μηνύματος
    ΜΑΛΙΣΤΑ

Καλέ ο Μιχαλιολάκος είναι;;;; Μ' αυτή την εμφάνιση θυμίζει εισπράκτορα της ΕΘΕΛ...

Πάντως επιτέλους θα δικαιωθεί το ορφανό του Στάλιν ότι υπάρχει ενορχηστρωμένη αντικομμουνιστική προπαγάνδα κατά του ΚΟΥ-ΚΟΥ-Ε... Το συμβάν αυτό ήταν για την Αλέκα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	wonderful-sandwich-005a.jpg 
Προβολές:	221 
Μέγεθος:	39,5 KB 
ID:	260772

Πού κρύβεται η Μικρή Λουλού οέο;;; Γιατί αποφεύγει το αυτόφωρο ο Λιάκος; Μήπως κρύβεται στο φουστάνι της μαμάς του κλαμμένος από το βαβά που του έκανε "το πακέτο εντύπων" (έτσι αναφέρει επί λέξει η ανακοίνωση της Χ.Α.) με το οποίο του επιτέθηκε η Κανέλλη; Έτσι κρύβονται τα παλληκάρια με τα μαύρα μπλουζάκια και τα αρχαιοελληνικά γράμματα στα δύσκολα; Φανερώσου κουτούτσικο, οι μπάτσοι είναι φίλοι σου, μαζί κάνατε τις δουλειές, μη φοβάσαι μωρή κότα... εσείς θα προτάξετε τα στήθη σας ωσάν άλλοι Κωνσταντίνοι Παλαιολόγοι, ένα αυτόφωρο φοβάσαι;

Υ.Γ. Το τίκ του Κασιδιάρη είναι από νευρολογικό πρόβλημα ή από την κόκα;
    Υ.Γ. 2 Για τους λάτρεις της υπέροχης ελληνικής γλώσσας: Κασιδιάρης, Ο, επιθ. [<κασίδα], αυτός που πάσχει από τριχόπτωση, (μτφ.) ψωροπερήφανος

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1__1_~1.JPG 
Προβολές:	263 
Μέγεθος:	38,1 KB 
ID:	260773

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    https://www.youtube.com/watch?featur...&v=ZR7th150h-A

Ξαναεπισημαίνω, μην μου αρχίσει κανείς τις πολιτικώς ορθές φλωριές... ενα *δέλο είμαστε ας γελάμε και λίγο....
    re mlk sta ar@@@@ kai an sou tin poun kiolas axxaxxax
    auto elipes na skefteis kai me ti tha gelaseis

Πάντως αυτό που εγώ θαυμάζω είναι η αυτοσυγκράτηση που επέδειξε ο Προκόπης Παυλόπουλος και δεν είχαμε χειρότερα... Όποιος είδε το βίντεο και πρόσεξε το βλέμμα του Προκόπη πρέπει να ανατρίχιασε!!! Εγώ φοβήθηκα πως θα είχαμε νεκρό στο στούντιο του ΑΝΤ1, οκ, είναι γνωστό πως η Ντόρα πετάει πολλές μαλακίες λόγω αγαμίας να περάσει η ώρα και δήλωσε πως άμα ήταν αυτή εκεί ο Κασιδιάρης θα είχε φάει ξύλο, αλλά ρε παιδιά πως γυάλιζε έτσι το μάτι του Προκόπη; Πώς κρατήθηκε ο Τσάκ Νόρρις της ΝΔ και δεν όρμησε; Πως χαλιναγώγησε την έκρηξη αδρεναλίνης που έβραζε μέσα του; Τί τέρας ψυχραιμίας ήταν αυτό; Σκέφτεστε να είχαν σκάσει μύτη οι 100 χρυσαυγίτες που ζήτησε ενίσχυση το νιάνιαρο ο Κασιδιάρης; Να έβλεπε ο Προκόπης ξαφνικά μπροστά του 100 ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ (το λες και γεμίζει το στόμα σου) και θα έμενε άπραγος; Θα όρμαγε σαν άλλος Οβελίξ που βλέπει ρωμαϊκή περίπολο, σαν Κώστας Πρέκας στα χιονισμένα βουνά της Αλβανίας σε παραγωγή του Τζέϊμς Πάρις... Με ένα ρουθουνισμό του 30 χρυσαυγίτες θα έπεφταν με το καλημέρα νεκροί και ακρωτηριασμένοι... Μπορώ άραγε σαν ένδειξη σεβασμού στον προσωποποίηση του ανδρισμού και του ιπποτισμού, στον δικό μας κάπταιν Αμέρικα να προλάβω να γίνω ετεροδημότης και να μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα εκεί που βάζει υποψήφιος;

giati tha eprepe na epemvei o paulopoulos?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aircop Προβολή μηνύματος
    Και κάτι που αρκετοί φαντάζομαι δεν γνωρίζουν:

Το πρωΐ της Τρίτης 29 Μαΐου 2012, η Λιάνα (Γαρυφαλλιά) Κανέλλη βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη («Αντέννα») και η λογομαχία της με τον βουλευτή της Ν.Δ. Αργύρη Ντινόπουλο παίχτηκε απ’ όλα τα κανάλια. Ο Ντινόπουλος της θύμισε ορισμένα από τα εγκλήματα των Κουκουέδων που έβγαλαν ΟΛΟΥΣ τους Αρχηγούς του ΚΚΕ... πράκτορες και προδότες. Πρώτη φορά η Λιάνα κατάπιε την γλώσσα της και δεν ήξερε τι να πεί. Όταν ο Ντινόπουλος της επεσήμανε πως εκτός από τους Μπολσεβίκους του Λένιν, το 1917 στην Ρωσία υπήρχαν και οι Μενσεβίκοι, η συντρόφισσα Κανέλλη απάντησε επί λέξει: «Τους Μενσεβίκους όταν έπρεπε, τους έσφαξα. Κι όταν έρθει η ώρα, θα σφάξω κι εσένα»!.. Κανένα κανάλι δεν τόλμησε να παίξει αυτά τα απειλητικά λόγια της Λιάνας Κανέλλη στον Αργύρη Ντινόπουλο. Φαντάζεστε να έλεγε κάτι παρόμοιο ζωντανά «στον αέρα», κάποιος βουλευτής της «Χρυσής Αυγής»; Θα είχε γίνει παγκόσμιο θέμα!

Και επίσης η ίδια κυρία Κανέλλη εκτός από φασισταριά δεν τους αποκάλεσε και ''πουσταριά'' νομίζοντας ότι είναι εκτός αέρα; Κι εμένα αν με αποκαλούσε τοιουτοτρόπως θα τα έπαιρνα στο κρανίο.
    Καλά κάνεις και τα επισημαίνεις, όντως έχουν ειπωθεί αυτά από την Κανέλη. Ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι περιμένουμε από τα κανάλια και τους δημοσιογράφους να καταδικάσουν ορισμένα γεγονότα ως άλλοι εισαγγελείς και δεν αρκούμαστε στη δική μας κρίση. Δηλαδή αν δεν τα καταδικάσουν και τα δεν τα προβάλουν αρνητικά τα ΜΜΕ (στην προκειμένη περίπτωση τα άθλια λεγόμενα της Κανέλη), τα αποδεχόμαστε; Τα ΜΜΕ καθορίζουν τη κρίση μας; Έλεος...

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. Castrol vs Bel Ray
    από alexander_g16 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1