Σε είδα σήμερα το πρωί στην Κηφισίας (προς κέντρο) με ένα fazer 600. Ευχαριστώ για την ειδοποίηση για το ξεχασμένο φλασάκι. Σπάνιο πλέον, αλλά το συναίσθημα αλληλεγγύης μεταξύ των μοτοσυκλετιστών μου φτιάχνει την διάθεση!!!
Σε είδα σήμερα το πρωί στην Κηφισίας (προς κέντρο) με ένα fazer 600. Ευχαριστώ για την ειδοποίηση για το ξεχασμένο φλασάκι. Σπάνιο πλέον, αλλά το συναίσθημα αλληλεγγύης μεταξύ των μοτοσυκλετιστών μου φτιάχνει την διάθεση!!!
σε ειδα πορνη προκα!
αλλα λιγακι αργα....![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Σε ειδα αμεσως μετα το συνταγμα οπως κατεβαινα για ομονοια να παρκαρεις το καταμαυρο 2009/2010 Buell XB(12?)S, κουκλι, στην πενα το ειχες!
Εγω λογο πολυ ασχημης τενοντιτιδας το εχω παρκαρει και θα το εχω καιρο ακομα κουκουλωμενο, μολις το σκεφτηκα αυτο μου χαλασε λιγο η διαθεση βεβαια...
DL 1OOO V STROM παραλιακη κατα τις 6 με κατευθυνσ
η γλυφαδα...arai μπλε , dainese μπουφανακι δερμα , μπεζ κορντουριτσα και μποτα....το μονο που ελειπε ηταν τα γαντια !!! σ αφησα στην αλιμου.....καλους δρομους κοπελια !!!
Σε ειδα στη μεσογειων μπαρμπα να κοβεις καθετα με κοκκινο για να μπεις στο αλλο ρευμα.
πλακωθηκα στα φρενα ,μπλοκαρα το πισω και σε απεφυγα.
εκανα αναστροφη και σε κυνηγησα ψημμενος να πεσει ξυλο εαν ελεγες τιποτα αλλα μολις σε εφτασα μου χιλιοζητησες συγγνωμη και παραδεχτηκες οτι εκανες μαλακια.
Ρε γαμωτο γιατι για να κανετε 2 λεπτα λιγοτερα βαζετε σε κινδυνο τις ζωες των αλλων????γιατι????
Εαν εσκαγα πανω του θα πεταγα κυριολεκτικα
Σε είδα ηλιθιε να σερφαρεις με το ταμπλετ και το κουτί κατά πανω μου. Σε ξύπνησε η εξάτμιση, αλλά την απορία στο βλέμμα. δεν κατάλαβα. Περίεργο να σου ζητανε να κοιτάς το δρομο ε;
Σε είδα ξάπλα και με τη Μπέμπα στο σύνταγμα, ελπίζω ολα οκ.
Σε είδα σήμερα στην ανάβαση της Συγγρού με το μπλέ XT-R,καμιά 40αριά χρονών ακράνωτος,και στον σάκο που είχες στην πλάτη κρεμόταν η χειρολαβή απο λεωφορείο..ipila:
Σε ειδα βυσινι Versys, σημερα που περασα ΚΤΕΟ,
να εχεις κοντα 200.000 χιλιομετρα στο κοντερ σου
Αντε και στα 300![]()
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
Σας είδα 3 SS χθες το βραδι στο φαναρι Βουλιαγμενης-Αρδηττου. Ξεκρανωτοι, με φατσες τελειωμενου mdmακια. Δεν πηρε παραπανω απο 2 λεπτα οπτικης επαφης, και ηδη ειχατε κανει τη θανασιμη μαλακια του να περασετε το φαναρι κοκκινο, με φουλ κινηση. Ζειτε απο τυχη, αλλα οχι για πολυ. Και οχι οτι θα το καταλαβετε αν το διαβαζετε αυτο, αμφιβαλλω αν κατανοειτε απο αναγνωση. Παλι καλα που δεν εχετε πορτοφολι για 4τροχα...
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
Vstrom ασπρο, αν δεν κανω λαθος, ξαπλωμενο στη Μεσογειων μπροστα στο Γεννηματα.
Δεν πηρε το ματι μου αναβατη, ελπιζω να ηταν μονο υλικες οι ζημιες.
μαμάμε σκούτερ ακράνωτη και μπροστά της το μικρό κοριτσάκι της ακράνωτο κι αυτό και κρατιώταν απο το τιμόνι...εντελώς ανεγκέφαλη...σε είδα κι εσένα παπόβιε να με ρωτάς στο φανάρι για την απουσία κράνους της εν λόγω μαμάς...σου κούνησα με νόημα το κεφάλι..εσύ τουλάχιστον φορούσες κράνος..
Σε είδα οδηγέ Smart να μη μιλάς στο κινητό όταν οδηγούσες.
......5, 15 και τζόκερ ο αριθμός 38.
Σε ειδα σημερα στο φαναρι με το μελανομορφο τμαχ σου, με την ακραπα να βουιζει και σε χαζευα για λιγο μεχρι που εγινε πρασινο και ξεκινησαμε, εγω λιγο καθυστερημενα. Το μαυρο πετσινο κολαν με το χρυσο μπουφανακι σου εδιναν μια νεανικη χροια (και οχι μονο). Κατα τα αλλα μιλφαρα...![]()
σε είδα πιτσιρίκο με το gilera runner στον Άγιο Διονύση απέξω στο λιμάνι
κάρτερ βαμμένο άσπρο πέρλα
καθρέφτες βαμμένοι άσπρο πέρλα
ζελατινάκι βαμμένο άσπρο πέρλα
ζάντες βαμμένες άσπρο πέρλα
σέλα άσπρη
πιο κιτς πεθαίνεις![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Σε είδα φίλε με το Busa σήμερα στην Κηφισίας. Πέρασες ξυστά από το ΚΤΜ μου, και έκανες τους ελιγμούς ανάμεσα στην κίνηση με το ένα χέρι!! Δεν ήξερα αν πρέπει να βρίσω ή να θαυμάσω!!
To talk without thinking is to shoot without aiming...