Σελίδα 57 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 747525354555657585960616267 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 841 έως 855 από 1098

Θέμα: MotoGP round 18 06-08/11 Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foten21 Προβολή μηνύματος
    να διαβαζουμε θα μπορουμε μετα την τιμωρια ή οχι
    Επειδη αναφερεις οτι δεν θα μπορουμε να γραψουμε μου δημιουργηθηκε αυτη η απορια
    Ναι, μπορείς να διαβάζεις. Τουλάχιστον ό,τι δε χρειάζεται login, αλλά νομίζω δεν υπάρχει κανένας τέτοιος περιορισμός εδώ.
    Life begins at 45°.

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ο Lorenzo είχε την ευκαιρία να μην ανακατευτεί καθόλου και να τους αφήσει να βγάλουν τα μάτια τους, πανηγυρίζοντας τον τίτλο του σαν κύριος. Αντί αυτού, την πέταξε στα σκουπίδια, κάνοντας τις εξής 2 χοντράδες, κυρίως επειδή είναι ζώο: 1. προσπάθησε να επέμβει στο CAS, χωρίς να είναι άμεσα εμπλεκόμενος και 2. αποδοκίμασε τον ομόσταυλό του στο βάθρο.
    Από αυτές του τις αντιδράσεις έχει εμπλακεί το όνομά του στο φιξάκι και γιαυτό το πρωτάθλημα που πήρε αμφισβητείται εντονότατα από την πλειοψηφία του κόσμου.
    Αν δεν συνέβαιναν αυτά τα δυο, κανείς δεν θα μπορούσε να τον ψέξει.
    Ο δε ρόσι, πράγματι στις δηλώσεις στους 3 τελευταίους αγώνες δεν είχε ούτε γελάκια ούτε αστειάκια όπως συνήθιζε.
    Το είχε δει το έργο να έρχεται γι αυτό και προειδοποίησε για πράγματα που εγώ προσωπικά δεν έχω ξανα ακούσει.
    Ειδικά στις δηλώσεις στην Αυστραλία, παραξενεύτηκα, και τον χαρακτήρισα υπερβολικό.
    Όμως τελικά φάνηκε ότι ήταν ακριβώς έτσι.
    PFC

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foten21 Προβολή μηνύματος
    να διαβαζουμε θα μπορουμε μετα την τιμωρια ή οχι
    Επειδη αναφερεις οτι δεν θα μπορουμε να γραψουμε μου δημιουργηθηκε αυτη η απορια
    Εδώ
    Βετεράνος των καρτών και των ban.
    1)οι κάρτες είναι προειδοποίηση, κάτι σαν τούς πόντους που πήρε ο VALE.έχει κίτρινες /κόκκινες και όταν μαζέψεις πόντους, ξεκινάς τελευταίος...
    Όπως ο VALE!!!

(στα σοβαρά όταν μαζέψεις πόντους, φεύγεις εκτός gp /μοτο. γι για Χ μέρες -δεν θυμάμαι ακριβώς.
    2)τις επισυναπτομενες φώτο δεν τις βλέπεις κανονικά., ούτε μπορείς να γράψεις /απαντήσεις αν έχεις ban
    3)ban αναλόγως το drive through penalty ,οι ημέρες τιμωρίας καθορίζεται από την αρχή του σπορ, από μέρες, μήνα, μήνες κλπ
    Κάτι άλλο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αυτό που θέλουν τώρα είναι να καβαλήσει ο Ρόσσι το R1 και να κατέβει sbk.

Θα δείτε σε πόσο χρόνο ρεκόρ απαξιώνονται τα motogp, φεύγουν οι θεατές, σταματούν οι συνδρομές,
    πέφτει η τηλεθέαση φεύγουν οι χορηγοί παράλληλα, μειώνονται τα μπάτζετ.

Και θα μείνει η λορενθίτα με το τσιουάουα να μετράνε κυπελλάκια. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος

Θα δείτε σε πόσο χρόνο ρεκόρ απαξιώνονται τα motogp, φεύγουν οι θεατές, σταματούν οι συνδρομές,

Ξέχασες κάτι...
    Ότι όταν ο Ροσσι είπε τη φράση SBK
    αυτοί έτρεξαν και ....

Το αγώρασαν....
    ανανήψαντας

Οι ποινές αναφέρονται στους "Κανόνες λειτουργίας" που όλοι αποδεχτήκαμε κατά την εγγραφή μας. (Παράγραφος "Απόδοση βαθμών ποινής και αποκλεισμός χρηστών")

Τέλος με αυτό το ζήτημα, πάμε παρακάτω.
    Think faster than you ride

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Ξέχασες κάτι...
    Ότι όταν ο Ροσσι είπε τη φράση SBK
    αυτοί έτρεξαν και ....

Το αγώρασαν....

δεν με νοιάζει, φέτος τους σιχάθηκα τους Ισπανούς οδηγούς.
    Μόνο ο Πεντρόζα έχει μείνει από δαύτους με ήθος και αξιοπρέπεια.
    Οι άλλοι είναι "ο κόσμος το'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι"

Εδώ και χρόνια ό,τι έχω πει για Λορε&ΜΜ έχει βγεί και όλα πάνε κατα διαόλου στο θεσμό.
    Το ξέρω ότι η Dorna πήρε τα sbk αλλά τουλ θα γλυτώσω από τα κωλόπαιδα.

Να μείνουν μόνα τους να παίζουν τις πουτσούλες τους

british superbikes

μιλάμε για αίμα
    πουτσ@@@@@@@@@

Banned

Arrow

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chillipf Προβολή μηνύματος
    Από αυτές του τις αντιδράσεις έχει εμπλακεί το όνομά του στο φιξάκι και γιαυτό το πρωτάθλημα που πήρε αμφισβητείται εντονότατα από την πλειοψηφία του κόσμου.
    Αν δεν συνέβαιναν αυτά τα δυο, κανείς δεν θα μπορούσε να τον ψέξει.
    Ο δε ρόσι, πράγματι στις δηλώσεις στους 3 τελευταίους αγώνες δεν είχε ούτε γελάκια ούτε αστειάκια όπως συνήθιζε.
    Το είχε δει το έργο να έρχεται γι αυτό και προειδοποίησε για πράγματα που εγώ προσωπικά δεν έχω ξανα ακούσει.
    Ειδικά στις δηλώσεις στην Αυστραλία, παραξενεύτηκα, και τον χαρακτήρισα υπερβολικό.
    Όμως τελικά φάνηκε ότι ήταν ακριβώς έτσι.
    Ερχεσαι στα λόγια μού, που ανέφερα ποίο πίσω.
    Κάτι ακόμα που ανέφερα ήταν ότι ο 2Δ (γιατί όπως κεαι να το κάνουμε, τον γουστάρουμε ή όχι, έχει διασυνδέσειςκαι πληροφόρηση μέσα στον χώρο πού λέγεται GP)
    Είπε λοιπόν το Σάββατο στα χρονομετρημενα, ότι απο μέλος τής ομάδας του VALE, είχαν την πληροφορία ότι ο sfb σαν τού δοθεί η ευκαιρία θα έκανε τα ίδια με την Μαλαισία.
    Μάλλον ούτε μάντης ήταν αυτός, ούτε πήγε να δημιουργήσει ίντριγκα, ούτε παίζει στην τόλμη και γοητεία η στην λάμψη.
    Η συγκεκριμένη φάση, το σκυλιασμα τού sfb στον DANNIE (που κέρδισε μεγάλο μέρος της συμπάθειας μού για την στάση τού στους τελευταίους αγώνες) καλύπτοντας τα νώτα και μη επιτρεποντας να περάσει αυτόν και στην συνέχεια -αφού είχε την ταχύτητα και τον ρυθμό-τον ξινό ήταν το κλου και το μεδούλι τού αγώνα.
    Ακόμα και ο ποίο αδαής πού το είδε το κατάλαβε .
    Και δεν ξαναεπιχειρησε να περάσει, γιατί ουκ ολίγες φορές έχει πάει στα χώματα, έχει εγκαταλείψει, και πέσει από τον teammate τού.
    Συνοψίζοντας ο τίτλος έπρεπε να χωριστεί στην μέση.
    Μίσος στον ξινό γιατί όσο και αν δεν τον χωνεύω είναι computer όταν οδηγάει, άσχετα αν γκρινιάζει συνέχεια και ψάχνει ανεμόμυλους όταν κάτι δεν πάει καλά. Και φάνηκε ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη λόγω τής άτυπης συμμαχίας η εύνοιας από τον sfb λόγω καταγωγής η δεν ξέρω τι άλλο.
    2)και μισό στον sfb γιατί με τις πράξεις /κινήσεις τού καθόρισε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος

Ένα δίκιο το έχεις
    ΟΤΕ τν έβαλα μόνο και μόνο για τα gp.

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Ευχαριστω πολυ. Αλλα ειλικρινα πως αφηνουν οι ομαδες να συμβανει κατι τετοιο? Πως επιτρεπουν τετοιες κακες ιντριγκες? Δεν καταλαβαινω αληθεια... Η Χοντα δε θα πρεπε να τα χωσει στον οδηγο της? Εγω αν τον ειχα υπαλληλο (γιατι υπαλληλοι ειναι) θα τον ειχα διωξει με κλωτσιες απο την επιχειρηση μου. Αρα δεν ειναι μονο το θεμα ο Μαρκεζ στη περιπτωση αυτη αλλα το συνολο του motogp κατα την ταπεινη μου αποψη.

Και οπως προειπατε ετσι θα πεσουν και οι συνδρομες και θα πανηγυριζουν μονοι τους σαν κατι αγωνες τις κωλοπετινιτσας με μηδεν θεατες που γινονται για να γινονται.

Νέο μέλος
    Να πω κ εγώ το δικό μου,

οι εταιρίες, εαν είναι σοβαρές :a13:, γιατί τα δέχονται όλα αυτάαπο τους υπαλλήλους τους (93 , 99), μήπως έχουν κάποιο ιδίον όφελος ? το οποίο θα το δούμε πολύ αργότερα.

εμπειριά μέλος Το avatar του/της Argonautis46
    Εγω νομίζω οτι απλά το πάτε μακρια. Μια κόντρα ηταν μεταξύ δύο οδηγών. Δεν είναι σύστημα στα GP και απλά οι εταιρίες μαζεύουν τα σπασμένα.
    Κύκλους

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    O μόνος που θα μπορούσε να θεωρηθεί αντικαταστάτης του Rossi, ήταν ο Simoncelli... μπορεί οδηγικά να μην ήταν ακριβώς στο ίδιο επίπεδο αλλά σε πολλά άλλα έμοιαζαν πολύ. Δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας.

O Lorenzo έχει μια σουμαχερική προσέγγιση στο όλο θέμα, δεν είναι θεαματικός, δεν ρισκάρει (...πλέον), γκρινιάζει πολύ και όταν πηγαίνει τάπα, πηγαίνει στον αυτόματο. Το μ@λ@κιστήρι είναι όσα δεν είναι ο Lorenzo αλλά τον θεωρώ τον πλέον επικίνδυνο / ανισόρροπο και -απ΄ότι αποδείχθηκε- με εντελώς χάλια χαρακτήρα.

Μένει ο Pedrosa που θα είχε περισσότερο από κάθε άλλο το δικαίωμα να γκρινιάζει και να καταριέται την απίστευτη γκαντεμιά του αλλά κάτι δεν... δεν ξέρω, δεν μπορώ να ταυτιστώ μαζί του και να φωνάξω ή να πωρωθώ, μου φαίνεται πολύ "καλό παιδί" και σοβαρός.

Του το χρωστάει όμως η πουτ@ν@ η μοίρα και αν του χρόνου ο γιατρός "δεν", θα ήθελα να πάει σε αυτόν το πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση, τουλάχιστον εγώ, για ένα πράγμα θα είμαι σίγουρος και αυτό θα υποστηρίζω του χρόνου: "F**K 93"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    O μόνος που θα μπορούσε να θεωρηθεί αντικαταστάτης του Rossi, ήταν ο Simoncelli... μπορεί οδηγικά να μην ήταν ακριβώς στο ίδιο επίπεδο αλλά σε πολλά άλλα έμοιαζαν πολύ. Δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας.

O Lorenzo έχει μια σουμαχερική προσέγγιση στο όλο θέμα, δεν είναι θεαματικός, δεν ρισκάρει (...πλέον), γκρινιάζει πολύ και όταν πηγαίνει τάπα, πηγαίνει στον αυτόματο. Το μ@λ@κιστήρι είναι όσα δεν είναι ο Lorenzo αλλά τον θεωρώ τον πλέον επικίνδυνο / ανισόρροπο και -απ΄ότι αποδείχθηκε- με εντελώς χάλια χαρακτήρα.

Μένει ο Pedrosa που θα είχε περισσότερο από κάθε άλλο το δικαίωμα να γκρινιάζει και να καταριέται την απίστευτη γκαντεμιά του αλλά κάτι δεν... δεν ξέρω, δεν μπορώ να ταυτιστώ μαζί του και να φωνάξω ή να πωρωθώ, μου φαίνεται πολύ "καλό παιδί" και σοβαρός.

Του το χρωστάει όμως η πουτ@ν@ η μοίρα και αν του χρόνου ο γιατρός "δεν", θα ήθελα να πάει σε αυτόν το πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση, τουλάχιστον εγώ, για ένα πράγμα θα είμαι σίγουρος και αυτό θα υποστηρίζω του χρόνου: "F**K 93"
    Περιμένοντας τον Βινιάλες, το Μίλερ και μερικούς ακόμα....
    Οι μάπες δεν έχουν καλαβει ακόμα ότι δεν είναι μπάλα.
    ανανήψαντας

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP round 11 BRNO Česká republiky
    από Ζεύκας στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 157
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2015, 02:22
  2. MotoGP Gran Premio Βαλένθια
    από Vice στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2014, 13:35
  3. MotoGP Round 18, Valencia
    από bmwr1100gs στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 195
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2013, 10:48
  4. MotoGP Round 11 Brno České republiky
    από endopandou στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 131
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2013, 00:39
  5. MotoGP Round 11 Brno České republiky (official fan club)
    από 7gibernau στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2013, 00:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF