Σελίδα 57 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 7475253545556575859606162 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 841 έως 855 από 950

Θέμα: Ετήσια 2016 - Σχόλια, κουβεντούλα

Ευχαριστουμε τα παιδια που το ετρεξαν ολο αυτο μεσα στο χρονο τους για να βολταρουμε εμεις!!!
    ολα ηταν αψογα χωρις γκρινιες και μονο χαμογελα υπηρχαν.
    Ηταν μια κανονικη μοτο ετησια,αντε και του χρονου πιο πολλοι.
    Περαστικα στο φιλο που επεσε!!

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Όλα καλά παίδες.Ωραία περάσαμε.Να ευχαριστήσω τονε βάντα για τα γάντια
    Ομορφα τοπία,δε χάθηκε κανείς,ωραία παρέα όπως πάντα,μέση ωριαία 113 χλμ για να προφταίνει και ο αμπάριας
    Φίου φίου φι φι φίου

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Αμα ειναι φίλε να μάθουμε και να γλυτώσουμε τα χειρότερα.....

Πες ημέρα, ώρα και μέρος
    να δω την ατζεντα μου και θα σε ειδοποιησω..

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    ...δε χάθηκε κανείς...
    καλα μη βαζεις και το χερι σου στη φωτια...
    να σου αναφερω δυο περιστατικα?

όταν φυγαμε από τιθορεα για καλοσκοπη, και αφου τα γκρουπ "ανασχηματιστηκαν" σε ακολουθουσα μεχρι και εκει που στριψαμε δεξια από τον κεντρικο της αμφισσας..
    μπροστα και πισω μου καμια 15αρια μηχανάκια, μπήκαμε σε ένα χωριο, ακολουθούσαμε τις ταμπελες για καλοσκοπη και ξαφνικα εξαφανιστηκαν ολοι και βρεθήκαμε εγω ο σεργιος και τα δυο τα παλικαρια από αλιαρτο να πηγαίνουμε μεσα στα κατσικοβουνια, τιγκα στο δεντρο και στην ερημια.. διαδρομή απολαυστικοτατη από εικαστικης αποψης γιατι ο δρομος ηταν μαυρο χαλι..
    ευτυχως καποια στιγμη βγηκαμε στον κεντρικο της καλοσκοπης...

στην επιστροφη, ημουν με σεργιο, τεος και έναν άλλο που δε θυμαμαι () και στον καφε που κατσαμε στον αλιαρτο, εταξα στη παρεα ότι θα τους βγαλω εθνικη χωρις να πληρωσουμε διοδια.. παπαρια!! τελικα μπερδευτηκα και τους πηγα βουρ για τα διοδια..

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος

όταν φυγαμε από τιθορεα για καλοσκοπη, και αφου τα γκρουπ "ανασχηματιστηκαν" σε ακολουθουσα μεχρι και εκει που στριψαμε δεξια από τον κεντρικο της αμφισσας..
    μπροστα και πισω μου καμια 15αρια μηχανάκια, μπήκαμε σε ένα χωριο, ακολουθούσαμε τις ταμπελες για καλοσκοπη και ξαφνικα εξαφανιστηκαν ολοι και βρεθήκαμε εγω ο σεργιος και τα δυο τα παλικαρια από αλιαρτο να πηγαίνουμε μεσα στα κατσικοβουνια, τιγκα στο δεντρο και στην ερημια.. διαδρομή απολαυστικοτατη από εικαστικης αποψης γιατι ο δρομος ηταν μαυρο χαλι..

στην επιστροφη, ημουν με σεργιο, τεος και έναν άλλο που δε θυμαμαι () και στον καφε που κατσαμε στον αλιαρτο, εταξα στη παρεα ότι θα τους βγαλω εθνικη χωρις να πληρωσουμε διοδια.. παπαρια!! τελικα μπερδευτηκα και τους πηγα βουρ για τα διοδια..
    Η ψυχή σου είναι αγνή.Ανήκεις πλέον στο μυστικό τάγμα της πυξίδας και του κρασαρισμένου gps
    Φίου φίου φι φι φίου

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Back to base κι εμείς εδώ και καμιά ώρα. Υπέροχα χιλιόμετρα, υπέροχες εικόνες, όμορφοι άνθρωποι που μιλάμε καθημερινά πίσω από τα μόνιτορ και που μια φορά το τόσο με τέτοιες εξορμήσεις, τους βλέπεις και δια ζώσης. Χάρηκα που είδα πολλούς που είχα καιρό να δω, χάρηκα που γνώρισα νέους.
    Άψογος ο καιρός (νομίζω μας το χρώσταγε) για μοτοεξόρμηση.
    Φωτό αύριο (το vaskoπαιδο τράβηξε καμιά τερακοσάρα).
    Για την ιστορία και για να μην λέγονται ανακρίβειες χαθήκαμε καμπόσες φορές αλλά τα χασίματα πρέπει να ακολουθούν το "δύο αρνήσεις = μια κατάφαση) οπότε χάσιμο στο χάσιμο βρεθήκαμε στο σωστό μέρος την σωστή ώρα.
    Και μια απορία, Ο Βάντας τελικά έφαγε ή γύρισε πίσω νηστικός??

Ευχαριστούμε όσους έτρεξαν για να περάσουμε καλά σήμερα. Περαστικά στα παιδιά που έπεσαν.
    Τα υπόλοιπα αύριο!!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος

Εγώ μια φορά διόδια δεν πλήρωσα οπότε....
    Η σερβιτόρα ακόμα σε ψάχνει να ξέρεις...
    Throttle that mysterious friend of ours

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    To τραπέζι μέχρι αργά και το γέλιο μέχρι δακρύων, λένε ΝΑ γιατί φαγητό στη βόλτα.
    Οι μουτσούνες 60τόσων νοματαίων που χαίρονταν μόνιμα,λένε ΝΑ γιατί ετήσια.
    Γρήγορη ανάρρωση στο παιδί που χτύπησε και του χρόνου να μαζευτούμε ακόμα περισσότερες χαρούμενες φάτσες.
    Προσωπικά σας ευχαριστώ όλους γιατί με την παρέα σας κατάφερα να αφήσω μια στεναχώρια λίγο στην άκρη.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    α και πειτε μου ότι κάποιος έχει φωτογραφία τον κοσγκίλι με τις μπότες και τη βερμούδα!
    θέλω να του αφιερώσω κάτι
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Νέο μέλος Το avatar του/της stavros85
    Πρωτη φορα στην ετησια εγω κ ο tencorsa κ ειμαστε κ οι 2 απολυτα ικανοποιημενοι απο ολα.Το κοντοσουβλι ηταν λιγακι προχειρο αλλα τα 2 κιλα παιδακια νομιζω μας αποζημιωσαν!!! Περαστικα στο παιδι που επεσε κ του χρονου να ειμαστε οι διπλασιοι!!Ευχαριστουμε για ολα!

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    α και πειτε μου ότι κάποιος έχει φωτογραφία τον κοσγκίλι με τις μπότες και τη βερμούδα!
    ειμαι ο άνθρωπός σου

Μπράβο παιδιά, και του χρόνου με υγεία!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    ........ μέση ωριαία 113 χλμ για να προφταίνει και ο αμπάριας
    Πές ΌΟΟΟΛΗ την αλήθεια!!! ... Πιάσαμε και 120 κάποια στιγμή
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Φτάνω στα διόδια των Αφιδνών. Έχω σκοπό να μην πληρώσω, προφανώς, αφού δεν έχω πληρώσει ποτέ κανένα διόδιο (εξαιρούνται Α.Ο. και Ρίο-Αντίρριο, που τα εκτιμώ ως έργα), όσο καβαλάω μηχανάκι. Διαλέγω μια λωρίδα, πιάνω δεξιά πλευρά, περνάω τα αυτοκίνητα και, πλησιάζοντας τη μπάρα, μόλις έχει φύγει ένα αυτοκίνητο. Δεν προλαβαίνω να περάσω, αλλά δεν αγχώνομαι, αφού πάντα χωράω στο κενό που αφήνει η μπάρα στα δεξιά. Εμ... ναι... όχι ακριβώς. Πλέον οι μπάρες είναι πιο μακριές και κλείνουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον διάδρομο. %$^&%^&*$. Δεν έχω ιδέα πότε τις έκαναν έτσι, αφού έχω πολλά χρόνια να περάσω από Αθηνών-Λαμίας. Ακόμα και Θεσσαλονίκη, που πήγα φέτος με το αυτοκίνητο, το έκανα χωρίς διόδια.

Αράζω κι εγώ πίσω από τη μπάρα και περιμένω. Σκέφτομαι ότι θα πληρώσει το αυτοκίνητο πίσω μου, θα ανοίξει η μπάρα, θα τον περιμένω και θα περάσουμε μαζί. Γυρισμένη πλάτη, ούτε καν μπήκα στον κόπο να κοιτάξω τι παίζει πίσω μου. Ακούω κόρνες 1-2 φορές, γυρνάω, το γκομενάκι-υπάλληλος απλά με κοιτάζει και δεν κάνει τίποτα. Δε φαίνεται να έχει σκοπό να ανοίξει καμιά μπάρα. Δεν έχω σπρώξει ποτέ μου, για να ανοίξει αυτόματα, αφού δεν έχει χρειαστεί ποτέ. Διστάζω να το κάνω, γιατί δεν ξέρω πώς ακριβώς γίνεται. Στα 100 μέτρα έχει 2 περιπολικά, τα οποία μας χαζεύουν. Μοτοσικλετιστής με μπούσα έχει κατέβει από τη μοτοσικλέτα του και με πλησιάζει έτοιμος για τσαμπουκά. Μου λέει 2 κουβέντες, σε όχι πολύ φιλικό τόνο και ξαναγυρίζει στο μηχανάκι του. Του απαντάω μεν, χαλαρά, αλλά δεν έχει άδικο, αφού 5-6 οχήματα περιμένουν τον μαλάκα, που δεν ξέρει πώς να περάσει τα διόδια. Έχω κατέβει ήδη και πηγαίνω προς την υπάλληλο για να πληρώσω. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά επειδή δημιουργώ πρόβλημα σε αθώο κόσμο. Αλλιώς θα καθόμουν εκεί μέχρι να βαρεθεί. Πληρώνω και φεύγω. ΤΙ 2.30€ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ, ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;!

Φτάνω στα McDonald's. Ο τύπος με το μπούσα είναι εκεί και είναι από το φόρουμ. Βγάζω το μπλοκάκι με τις κόκκινες κάρτες.

Η διαδρομή ήταν αδιάφορη, στο μεγαλύτερο μέρος της, αλλά τα τελευταία χιλιόμετρα προς την ταβέρνα και ένα μεγάλο μέρος της επιστροφής μας αποζημίωσαν. Ο κόσμος ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, δεδομένου ότι η φετινή ετήσια έγινε βιαστικά και "πρόχειρα", μετά την ακύρωση του Ιουνίου. Παραλίγο να ακυρωθεί εντελώς, κάποιοι επιμέναμε να γίνει και δικαιωθήκαμε, αφού είδα πολύ κόσμο χαρούμενο. Παρ'όλα αυτά, δεν ήμουν μόνος στην οργάνωση, αφού όλοι βοήθησαν, άσχετα αν εγώ φαινόμουν επειδή έφτιαξα τα γκρουπ. Leaders, σκούπες, παλαιότερα μέλη που ακολούθησαν παρ'όλη την κούρασή τους (Βάντα; ), αυτοί που έβγαλαν τη διαδρομή και συνεννοήθηκαν με καφέ/ταβέρνα, τους ευχαριστώ όλους προσωπικά. Και, φυσικά, όλα τα μέλη που συμμετείχαν και έκαναν αυτή την εκδρομή αυτό που ήταν, με ~70 μηχανάκια.

Τα γκρουπ ήταν όλα εκεί στην ώρα τους και ξεκίνησαν γρήγορα, το καθένα με διαφορά 5-10 λεπτών από το προηγούμενο (εμείς ξεκινήσαμε 9.35 και ήμασταν προτελευταίο γκρουπ). Κανείς δε χάθηκε, κανείς δεν έμεινε μόνος και όλοι φτάσαμε τελικά στον προορισμό μας ασφαλείς. Κάποιοι "χάθηκαν", αλλά εννοούν απλά ότι έφτασαν στην ταβέρνα από άλλη διαδρομή, μεταξύ αυτών και εμείς. Το φαγητό ήταν καλό και - θεωρώ - φθηνό. Η εξυπηρέτηση ήταν αρκετά αργή, αλλά οκ, εν μέρει το δικαιολογώ.

Κρίμα για τον noodles, που ερχόταν από πολύ μακριά, αλλά, δυστυχώς, είχε μια πτώση πριν μας φτάσει. Περαστικά του και ποτέ ξανά.

Η επιστροφή από Δελφούς-Αράχωβα ήταν υπέροχη. Στη Θήβα, βγήκαμε εθνική, γιατί είχε πλέον βραδιάσει και ήμασταν ήδη πολύ κουρασμένοι. Κάπου εκεί συναντώ ένα γυμνό 250αράκι και τον πλευρίζω, θεωρώντας ότι είναι ο Μικές. Με κοιτάζει καλά-καλά, αλλά μάλλον δεν ήταν αυτός και απλά έφυγα, πριν τον τρομάξω. ΠΑΡΑ πολλή κίνηση πλησιάζοντας Αθήνα. Πρέπει να είχε ουρά 20 χιλιομέτρων. Η διήθηση σε αυτά τα τελευταία χιλιόμετρα ήταν η πιο επικίνδυνη οδήγηση της ημέρας, αλλά ήθελα απλά να φτάσω σπίτι. Τέλος καλό, όλα καλά... Άντε και του χρόνου!
    Life begins at 45°.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Η διήθηση σε αυτά τα τελευταία χιλιόμετρα ήταν η πιο επικίνδυνη οδήγηση της ημέρας, αλλά ήθελα απλά να φτάσω σπίτι. Τέλος καλό, όλα καλά... Άντε και του χρόνου!
    Αυτό ακριβώς ...

Άντε και του χρόνου.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και όλες

Παρόμοια θέματα

1. Ετήσια 2016
    από harris_x στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2016, 11:49
  2. Ετήσια 2016 ??????????
    από Hell_Rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2016, 14:32