Σελίδα 57 από 72 ΠρώτοΠρώτο ... 747525354555657585960616267 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 841 έως 855 από 1078

Θέμα: Honda XL750 Transalp 2023

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Πάμε πάλι από την αρχή γιατί κάπου μάλλον δεν είσαι καλά πληροφορημένος.
    Το 790 ADV του 2023 έχει σαμπρέλες και δεν έχει Cruise Control. Μπορεί να βλέπεις εκεί το διακοπτάκι να σε περιμένει αλλά.... τα ηλεκτρονικά του όλα είναι σε demo και προσφέρονται για κάποια χιλιόμετρα δωρεάν (νομίζω 2500 χλμ). Μετά για να τα έχεις θα "πλερώσεις" έξτρα για να ξεκλειδώσεις τα "προνόμια"...

Τέλος... δε θέλω να σου χαλάσω την εντύπωση που έχεις αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει αναρτησάρες και το γράφεις με τόση σιγουριά; Επειδή γράφουν WP πάνω τους; Αυτά που ήξερες στο παρελθόν διέγραψε τα από το μυαλό σου, πλέον η WP δε πουλάει aftermarket αναρτήσεις και φτιάχνει αναρτήσεις μόνο για την KTM (μα είναι ΚΤΜ) και όπως έχει αναρτήσεις από το πάνω ράφι έχει και από το κάτω-κάτω ράφι για να βάζει το brandname WP και στις φθηνές μοτοσυκλέτες της. Αναρτησάρες δε θα έχει (ξέχασε το, κάπως πρέπει να δικαιολογηθεί και η τιμή των 890), επιφυλάσσομαι όμως για την ποιότητα των αναρτήσεων μέχρι να το δω στο βουνό ελπίζοντας ότι θα δουλεύουν τουλάχιστον ανεκτά για ADV χρήση. Το θέμα είναι ότι θεωρητικά λόγω καταγωγής -και μόνο- έχει ποιο χωμάτινο χαρακτήρα από το Transalp 750, οπότε το ερώτημα "γιατί" μη ρυθμιζόμενες αναρτήσεις το 2023 θα έπρεπε να το απευθύνεις περισσότερο και εντονότερα εκεί, στην ΚΤΜ αντί στη Honda (και όχι μόνο εσύ για να μην υπαρχουν παρεξηγήσεις). Δε θέλω να είμαι μάντης κακών αλλά πιστεύω πως θα είναι σουμιέδες με Αpex λογότυπο. Μακάρι -και το εννοώ- να κάνω λάθος.

Να σημειώσω πως Honda είχα ένα το διάστημα 1994-95 και ένα το διάστημα 1997-1999. Οπότε για Honda-kias δε μπορώ να κατηγορηθώ.

Σχόλιο περί της αναφερόμενης κοροϊδίας. Βάλε το 790 δίπλα στο V-Strom 800 DE, να τα τσεκάρουμε βίδα-βίδα (μοτοσυκλέτες που είναι στο ίδιο εύρος τιμής) και έλα να συζητήσουμε (συνυπολογίζοντας ποιο είναι το κόστος κατασκευής στη Japan και ποιο στη PRC). Θα πιούμε ένα καφεδάκι παρέα και θα συζητήσουμε ποιος είναι αυτός που κοροϊδεύει.

Ούτε Suzuk-άκιας είμαι, δεν είχα ποτέ ίσως όμως αποκτήσω μια μέρα καθώς είναι τιμιότερα πολλών άλλων (ασχέτως χώρας καταγωγής).
    Σε ξενο site που διαβασα τα specs εγραφε tubelless κ cruise στον στανταρ εξοπλισμο.Οποτε αν δεν εχει πασο.Αυτο διαβασα αυτο εγραψα.Για τις αναρτησεις ολοι στα review λενε καλα λογια αλλα για να πω με σιγουρια θα πρεπει να το οδηγησω..
    Αν νομιζεις οτι η transalp 750 ειναι η καλυτερη επιλογη στην κατηγορια καλα κανεις..Για μενα δεν ειναι ουτε σε εμφανιση ουτε σε εξοπλισμο..
    Δοξα το θεο που λενε υπαρχουν ενα σωρο επιλογες στην αγορα..Για μενα η transalp θα ηταν η τελευταια επιλογη.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλη μοτο φυσικα αλλα οτι δεν ειναι για μενα..Ο καθενας με τα γουστα του κ τις επιλογες του..
    Οσο για την κοροιδια δεν πηγαινε μονο στην transalp αλλα γενικα για καποια Ιαπωνικα μοντελα..Βλεπε cb500x,vstrom 650 πχ..Πολυ ακριβες για αυτο που ειναι γυμνες απο εξοπλισμο..Οχι οτι δεν ειναι καλες μοτο.Μην μπερδευτουμε..Τελος δεν βλεπω να υπολειπεται σε τπτ η vstrom800.Μαλλον το αντιθετο..
    Τελευταία τροποποίηση από fatsas35; 30/06/2023 στις 20:45.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Πάμε πάλι από την αρχή γιατί κάπου μάλλον δεν είσαι καλά πληροφορημένος.
    Το 790 ADV του 2023 έχει σαμπρέλες και δεν έχει Cruise Control. Μπορεί να βλέπεις εκεί το διακοπτάκι να σε περιμένει αλλά.... τα ηλεκτρονικά του όλα είναι σε demo και προσφέρονται για κάποια χιλιόμετρα δωρεάν (νομίζω 2500 χλμ). Μετά για να τα έχεις θα "πλερώσεις" έξτρα για να ξεκλειδώσεις τα "προνόμια"...

Τέλος... δε θέλω να σου χαλάσω την εντύπωση που έχεις αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει αναρτησάρες και το γράφεις με τόση σιγουριά; Επειδή γράφουν WP πάνω τους; Αυτά που ήξερες στο παρελθόν διέγραψε τα από το μυαλό σου, πλέον η WP δε πουλάει aftermarket αναρτήσεις και φτιάχνει αναρτήσεις μόνο για την KTM (μα είναι ΚΤΜ) και όπως έχει αναρτήσεις από το πάνω ράφι έχει και από το κάτω-κάτω ράφι για να βάζει το brandname WP και στις φθηνές μοτοσυκλέτες της. Αναρτησάρες δε θα έχει (ξέχασε το, κάπως πρέπει να δικαιολογηθεί και η τιμή των 890), επιφυλάσσομαι όμως για την ποιότητα των αναρτήσεων μέχρι να το δω στο βουνό ελπίζοντας ότι θα δουλεύουν τουλάχιστον ανεκτά για ADV χρήση. Το θέμα είναι ότι θεωρητικά λόγω καταγωγής -και μόνο- έχει ποιο χωμάτινο χαρακτήρα από το Transalp 750, οπότε το ερώτημα "γιατί" μη ρυθμιζόμενες αναρτήσεις το 2023 θα έπρεπε να το απευθύνεις περισσότερο και εντονότερα εκεί, στην ΚΤΜ αντί στη Honda (και όχι μόνο εσύ για να μην υπαρχουν παρεξηγήσεις). Δε θέλω να είμαι μάντης κακών αλλά πιστεύω πως θα είναι σουμιέδες με Αpex λογότυπο. Μακάρι -και το εννοώ- να κάνω λάθος.

Να σημειώσω πως Honda είχα ένα το διάστημα 1994-95 και ένα το διάστημα 1997-1999. Οπότε για Honda-kias δε μπορώ να κατηγορηθώ.

Σχόλιο περί της αναφερόμενης κοροϊδίας. Βάλε το 790 δίπλα στο V-Strom 800 DE, να τα τσεκάρουμε βίδα-βίδα (μοτοσυκλέτες που είναι στο ίδιο εύρος τιμής) και έλα να συζητήσουμε (συνυπολογίζοντας ποιο είναι το κόστος κατασκευής στη Japan και ποιο στη PRC). Θα πιούμε ένα καφεδάκι παρέα και θα συζητήσουμε ποιος είναι αυτός που κοροϊδεύει.

Ούτε Suzuk-άκιας είμαι, δεν είχα ποτέ ίσως όμως αποκτήσω μια μέρα καθώς είναι τιμιότερα πολλών άλλων (ασχέτως χώρας καταγωγής).
    Spam on...

Η σουζουκαρα αν και δεν βλεπεται, φαίνεται να είναι η πιο σοφή επιλογή της κατηγοριας .Μονος , δικαβαλο , ταξίδια , πόλη, χώμα , φόρτωμα , ωραίο μοτέρ , πακέτο ηλεκτρονικών, qs , σωστά φρενακια , σωστό ζύγισμα , σχετικά αξιόλογες αναρτησεις, σχάρα , ποδιά έστω και πλαστική, χούφτες . Σχεδόν έτοιμο . Ποιοτική μοτοσυκλέτα που γυρνάς άνετα τον κόσμο. Αν το συναίσθημα μου φωνάζει world rally , η λογική μου ψιθυρίζει v strom.
    Τελευταία τροποποίηση από KotsosDR; 30/06/2023 στις 22:55.

Μέλος Το avatar του/της mr.mister
    Πως τους πετσοκοψες ετσι μωρη Honda
    https://www.youtube.com/watch?v=0tsA...index=4&t=734s
    Mε θυμασαι ρε Πουστη?

Minimalist Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fatsas35 Προβολή μηνύματος
    Σε ξενο site που διαβασα τα specs εγραφε tubelless κ cruise στον στανταρ εξοπλισμο.Οποτε αν δεν εχει πασο.Αυτο διαβασα αυτο εγραψα.Για τις αναρτησεις ολοι στα review λενε καλα λογια αλλα για να πω με σιγουρια θα πρεπει να το οδηγησω..
    Αν νομιζεις οτι η transalp 750 ειναι η καλυτερη επιλογη στην κατηγορια καλα κανεις..Για μενα δεν ειναι ουτε σε εμφανιση ουτε σε εξοπλισμο..
    Δοξα το θεο που λενε υπαρχουν ενα σωρο επιλογες στην αγορα..Για μενα η transalp θα ηταν η τελευταια επιλογη.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλη μοτο φυσικα αλλα οτι δεν ειναι για μενα..Ο καθενας με τα γουστα του κ τις επιλογες του..
    Οσο για την κοροιδια δεν πηγαινε μονο στην transalp αλλα γενικα για καποια Ιαπωνικα μοντελα..Βλεπε cb500x,vstrom 650 πχ..Πολυ ακριβες για αυτο που ειναι γυμνες απο εξοπλισμο..Οχι οτι δεν ειναι καλες μοτο.Μην μπερδευτουμε..Τελος δεν βλεπω να υπολειπεται σε τπτ η vstrom800.Μαλλον το αντιθετο..
    Το θέμα το οπτικό είναι το πλέον υποκειμενικό αλλά για εμένα και το πιο ισχυρό επιχείρημα κάποιου που του αρέσει μια μοτοσυκλέτα. Στη φράση "μα εμένα αυτή η μηχανή μου αρέσει" δεν έχω να αντιτάξω τίποτα. Το σέβομαι απόλυτα καθώς για εμένα το πιο όμορφο πράγμα είναι όταν την αφήνεις να μπορεί να σου τραβάει τη ματιά μια δεύτερη και μια τρίτη φορά. Οπότε είτε Honda, είτε Suzuki, είτε ΚΤΜ, είτε CF-Moto, ειλικρινά θα χαιρόμουν με τη χαρά του άλλου.

Δε προσπαθώ να αναδείξω το TA750 ως τη καλύτερη μηχανή. Προσπαθώ να δείξω πως στερεότυπα κουβαλάμε οι περισσότεροι μας, όπως έχω και εγώ τέτοια και το γνωρίζω. Αυτό στο οποίο λοιπόν ήθελα να υπερθεματίσω είναι πως η κριτική που δέχεται παραδοσιακά η Honda είναι αυστηρότερη έναντι άλλων εταιρειών.

Αυτό, τίποτα άλλο.

Minimalist Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    Spam on...

Η σουζουκαρα αν και δεν βλεπεται, φαίνεται να είναι η πιο σοφή επιλογή της κατηγοριας .Μονος , δικαβαλο , ταξίδια , πόλη, χώμα , φόρτωμα , ωραίο μοτέρ , πακέτο ηλεκτρονικών, qs , σωστά φρενακια , σωστό ζύγισμα , σχετικά αξιόλογες αναρτησεις, σχάρα , ποδιά έστω και πλαστική, χούφτες . Σχεδόν έτοιμο . Ποιοτική μοτοσυκλέτα που γυρνάς άνετα τον κόσμο. Αν το συναίσθημα μου φωνάζει world rally , η λογική μου ψιθυρίζει v strom.
    Εμένα που είχα πολλές ενστάσεις για το οπτικό αποτέλεσμα από κοντά μου άρεσε αρκετά περισσότερο η Suzuki. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο σχεδιασμός της με τρελαίνει.
    Από την άλλη τέτοιες μοτοσυκλέτες είναι πολυεργαλεία και ίσως είναι σωστό τελικά να λειτουργούμε με τη λογική ώστε μακροπρόθεσμα να αναγνωρίζονται τα οφέλη αλλά και να ανεβαίνει η εκτίμηση μας για την επιλογή που έχουμε κάνει με βάση τις πολύπλευρες δυνατότητες της. Υπάρχουν τέτοιες μοτοσυκλέτες οι οποίες κάνουν το αντίθετο από άλλες, η συμβίωση μαζί τους τις κάνει όλο και πιο ελκυστικές σε βάθος χρόνου.

Αυτό στο οποίο λοιπόν ήθελα να υπερθεματίσω είναι πως η κριτική που δέχεται παραδοσιακά η Honda είναι αυστηρότερη έναντι άλλων εταιρειών.

Αυτό, τίποτα άλλο.
    Τα δέντρα που έχουν καρπούς πετροβολουν (περσική παροιμία).

Παλαιό μέλος
    ξέρουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κατανάλωση?

Μέλος Το avatar του/της mr.mister
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    ξέρουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κατανάλωση?
    https://www.youtube.com/watch?v=G9490nbiGDQ&t=12s
    Mε θυμασαι ρε Πουστη?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mr.mister Προβολή μηνύματος
    καλη φαινετε. βεβαια παει πιο αργα και απο τον επιτάφειο αυτος. τα σχολια απο κάτω ολα τα λεφτα. 3,5λιτρα με δουκα 890 λεει ο αλλος. τι τα παιρνουνε τα μηχανάκια αφου τελικά θέλουν πατινι?

Ηθελα να ρωτησω αν εχει ανοιξει θεμα με το 790adv του 23.
    Ψαχνω αλλα δεν βρηκα κατι

Παλαιό μέλος
    Τελικά τι βήμα αλυσίδας έχει το νέο τρανσλαπ,ούτε ένας ιδιοκτήτης δε ξέρει;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tallyban Προβολή μηνύματος
    520, 16άρι γρανάζι μπροστά & 45άρι πίσω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tallyban Προβολή μηνύματος
    Χέστηκε ο ιδιοκτήτης της τρανσαλπ για το βήμα της αλυσίδας.

Παλαιό μέλος
    520;Μου κάνεις πλάκα έτσι;

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20230717_210137.jpg 
Προβολές:	159 
Μέγεθος:	47,2 KB 
ID:	444936

Παρόμοια θέματα

1. Φθηνά ανταλλακτικά για Honda Transalp 2004
    από Gladiator στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2005, 13:45
  2. Προβολεις για Honda Transalp 04
    από gpapado στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2005, 14:17
  3. Honda Transalp
    από siokatas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2005, 13:44
  4. honda transalp
    από siokatas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2005, 14:04
  5. Νέο Honda Hornet
    από Nikos_XT250 στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2004, 21:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •