Μέχρι τώρα,είχα μαμά τρόμπα,2πλη μπάντζο βίδα και φεύγανε 2 ξεχωριστά σωληνάκια ένα σε κάθε δαγκάνα.Η βίδα αυτή που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα δεν κάνει, διότι είναι Μ10χ1.25 ενώ οι Brembo τρομπες έχουν Μ10χ1.00.Αυτό το ήξερα,είχε έτσι κι αλλιώς την βίδα της την διπλή η Brembo , αυτό που δεν ήξερα και έμαθα μετά από ψάξιμο στο νετ,είναι ότι με Goodridge σωληνάκια που φοράω και κάποια ακόμα μάρκα που δεν θυμάμαι,χρειάζεσαι και ποιο κοντή βίδα,28mm αντί 30mm εκτός το εξάγωνο κεφάλι της.Την παρήγγειλα λοιπόν,αλλά μπήκαμε ξανά σε αναμονή και βλέπω κατά τον Σεπτέμβριο να τσουλάει το μηχανάκι.Ειναι αραγμενο από Ιανουαρίο στο γκαράζ.
Σορρυ για το χιουμορ ενω τραβας αυτα που τραβας
αλλα μου ηρθε στο μυαλο αυτος
Αυτό ψάχνεις δηλαδή;
Πόσο καιρό σου είπαν για παράδοση;
Ride(s) the wind of change...
Ναι Doctork6.Το παρήγγειλα ήδη.Δεν ξέρω πόσο καιρό θα κάνει.Δεν με πειράζει έχω κι άλλα προβλήματαΌπως να ταιριάξω τον universal διακόπτη kill switch/μίζας γιατί έβαλα γκαζιέρα και με τον μαμά διακόπτη η μανέτα της τρομπας κάθεται πολύ μακριά από το γκρίπ.Επισης να βρω μια ντιζα συμπλέκτη που να ταιριάζει χωρίς να έχει 90 μοίρες γωνία εκεί που φωλιάζει στην μανέτα, γιατί άλλαξα και κλιπ ονς και τώρα η ντιζα δεν φωλιάζει σωστά,κάνει μια μικρή γωνία.
Με είδα να σε αποχωρίζομαι αγαπημένο γιαμαχάκι μετα απο 4 ομορφα χρόνια συμβίωσης . Και ο πιτσιρίκος που σε αγόρασε θα σε χαρεί οσο δε παει απ'ότι φαίνεται.
με ειδα να αλλαζω βαλβιδα θερμοκρασιας και ψυγειο στο κοr1τσι μου....εκανα και μεγαλο σερβις και αισθανομαι οτι εισαι καινουρια παλι....
Με είδα με σκαρπίνι, παντελονάκι κυριλέ και πουκάμισο να κατεβαίνω τη Συγγρού πάνω σε γυαλισμένο Liberty 125....
Η επιτομή της Φλωρούμπας......
Το έσωζα λίγο που ήμουν με το RPHA11 και γάντια μηχανής αντί για Jet και κασκολάκι.....
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Με είδα χθες,να συνέρχομαι στο νοσοκομείο.Απ ότι φαίνεται ή έπεσα ή έφυγα από τον δρόμο με το σκούτερ της δουλειάς,το σήκωσα,γύρισα στο μαγαζί και με πήγανε νοσοκομείο.Δεν θυμάμαι τίποτα από αυτά,απλά σε μια φάση συνήλθα και ήμουν στο νοσοκομείο.Φορούσα λυμένο, ανοιχτό κράνος για ski-snowboard... Αξονική καθαρή,γδαρμένα μούτρα στήθος χέρια.Το μηχανάκι ούτε γρατζουνιά,το μόνο που έσπασε είναι το πρόσθετο παρμπρίζ που έχουμε βάλει.Με τρώει τώρα η περιέργεια τι έχει γίνει
Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 06/07/2025 στις 13:29.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Μας είδα
1500km Π-Π-Σ-Κ
Μέρα 1
-Παλιά για Θήβα
-Μπράλος
-Δομοκός
-Μουζακι
-Πύλη
Μεσοχώρα
-Βουργαρελι (τζουμέρκα)
Μέρα 2
-Τεχνική λίμνη πουρναρίου
-Άνω καλεντίνη
-Πηγές
-Αργηθέα
-Όρος Τιμπανο (άγραφα)
-μουζάκι
-πύλη
-Ελάτη(κόζιακας)
-Χρυσομηλια
-Κακοπλεύρι (καλαμπακα)
Μέρα 3
-Casa do Calo
-Αμάραντο
-κατάφυτο
-μπάρος (Τζουμέρκα)
-Καλαρρύτες
-Γιάννενα
-Φραγκάδες(Ζαγόρι)
-Φλαμπουράρι
Μέρα 4
-Βοβούσα
-περιβόλι (βάλια κάλντα)
-Κρανιά
-Μέτσοβο
-Λιβαδειά
Δεν μπορώ αλλά ούτε θέλω να εγκλιματιστώ με την επιστροφή και με τη χαβούζα που αποκαλούμε πρωτεύουσα…