Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
Ατονισαμε λιγακι ε?
GSXR Rullz ! ! ! ! !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιωργακη που εισαι παιδι μ ????
Ατονισαμε λιγακι ε?
GSXR Rullz ! ! ! ! !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΥτες τις μερες πρεπει να καηκατε ζωντανοι εσεις με Ρ1 .... 40 βαθμους +++
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
ΑΥτες τις μερες πρεπει να καηκατε ζωντανοι εσεις με Ρ1 .... 40 βαθμους +++
![]()
![]()
ΜουαχαχαχαΧΑΧαχαχχαχα Γιωργακη πες μας τι γνωμη σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΥτος ειναι φοβιτσιαρης ρε... μολις δει λιγο ζεστη περνει το παπακιΑρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παρών!
![]()
![]()
![]()
![]()
Νομίζω οτι αυτές τις μέρες το πρόβλημα δεν ειναι το ζεστό μηχανάκι αλλά ο καυτός αέρας!
Και ενοείται κυκλοφορώ με τη σκουτεράνζα μου αν δεν πάω πίστα ή καμία μεγάλη βόλτα!
Τί να κάνω να κυκλοφορώ με το SS στην μποτιλιαρισμένη αθήνα για το παίζω γόης απο τη μία και απο την άλλη να βλαστιμώ την ώρα και τη στιγμή που το έβγαλα απο το γκαράζ γιατί τη μία δε μπορείς να στρίψεις μέσα στη κίνηση την άλλη πιάνονται τα χέρια σου, την άλλη να ανεβάζει πάνω απο 104 και να δουλεύουν υπερωρία τα βιντιλατέρ! Ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω!
Εσείς με τα gixxer πάλι πίο πολύ με παπάκι μοιάζει παρά με SS άρα δεν έχετε πρόβλημα!![]()
Ρε συ θα κατεβεις κατω να κανουμε το νησι ανω κατω?????Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Παρών!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Εσείς με τα gixxer πάλι πίο πολύ με παπάκι μοιάζει παρά με SS άρα δεν έχετε πρόβλημα!![]()
Ασ ειναι καλα το astrea grand μου ...κανει υπερωριες αυτες τις μερες (και οχι μονο)![]()
Νομίζω οτι αυτές τις μέρες το πρόβλημα δεν ειναι το ζεστό μηχανάκι αλλά ο καυτός αέρας!
Και ενοείται κυκλοφορώ με τη σκουτεράνζα μου αν δεν πάω πίστα ή καμία μεγάλη βόλτα!
Τί να κάνω να κυκλοφορώ με το SS στην μποτιλιαρισμένη αθήνα για το παίζω γόης απο τη μία και απο την άλλη να βλαστιμώ την ώρα και τη στιγμή που το έβγαλα απο το γκαράζ γιατί τη μία δε μπορείς να στρίψεις μέσα στη κίνηση την άλλη πιάνονται τα χέρια σου, την άλλη να ανεβάζει πάνω απο 104 και να δουλεύουν υπερωρία τα βιντιλατέρ! Ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω!
![]()
![]()
![]()
Εμας δεν ανεβαζουν 104 και ειμαστε μια χαρα
Με παπακι μοιαζει το gixxer?![]()
δες ενα Ρ1 απο πισω και ενα τζιξερ και πες μου πιο μοιαζει για μηχανι και πιο για παπακι![]()
Kατι τρεχει σημερα με τον Τιταν...η δεν εχει ορεξη η εχει δουλεια![]()
Ρε συ θα κατεβεις κατω να κανουμε το νησι ανω κατω?????
Δε ξέρω ρε μαν αν βρώ κάπου να μείνω θα κατέυω! ήταν να κατεύουμε με ένα φίλο που είχε σπίτι αλλά τελικά μάλλον δε θα πάρει άδεια...
Αυτός τελικά έχει λεφτά αλλά δεν έχει άδεια !
Εγώ έχω άδεια αλλά δεν παίζουν λεφτά (Τα χώσαμε όλα στο μπουρ#$#@λο!)![]()
Έτσι έτσι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
Ασ ειναι καλα το astrea grand μου ...κανει υπερωριες αυτες τις μερες (και οχι μονο)![]()
Να έχεις και κάτι γρήγορο!
![]()
Δε με λές έβαλες τελικά όλα αυτά που είπες ή έκανες πλάκα!?
Δε ξέρω ρε μαν αν βρώ κάπου να μείνω θα κατέυω! ήταν να κατεύουμε με ένα φίλο που είχε σπίτι αλλά τελικά μάλλον δε θα πάρει άδεια...
Αυτός τελικά έχει λεφτά αλλά δεν έχει άδεια !
Εγώ έχω άδεια αλλά δεν παίζουν λεφτά (Τα χώσαμε όλα στο μπουρ#$#@λο!)![]()
Μωρε αδεια αν εχεις τα αλλα τα κανονιζουμε .........ευκολα![]()
έχεις πάρει το πιό άσχημο μηχανάκι που κυκλοφορεί στα 1000 μετά το ΖΧ10 και μιλάς!Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
![]()
![]()
![]()
Εμας δεν ανεβαζουν 104 και ειμαστε μια χαρα
Με παπακι μοιαζει το gixxer?![]()
δες ενα Ρ1 απο πισω και ενα τζιξερ και πες μου πιο μοιαζει για μηχανι και πιο για παπακι![]()
Εσυ ο ίδιος το είχες πεί θυμάσαι?
:rotflmao:
![]()
Τα παπάκια βγάζουν τις εξατμίσεις πλάγια όχι κάτω απο τη σέλα!
Τα παπάκια έχουν 1 φως μπροστά όχι 2 2πλά!
:rotflmao:
![]()