αχ ρε στελιογαμωτ.....ντεφι να γινει .....ΑΡΗ ΟΛΕΟ ΟΛΕΟ ΘΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ
![]()
![]()
αχ ρε στελιογαμωτ.....ντεφι να γινει .....ΑΡΗ ΟΛΕΟ ΟΛΕΟ ΘΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ
![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
για οποιον ξερει απο ποδοσφαιρο...............Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
μάγε και εσύ κάνεις λάθος..................
.........................
................
........απο κει κ πέρα 7 γκολ σε 3 εκτος έδρας αγώνες δεν πετυχαίνεις με τσούκου τσούκου μπολ
2 στην Μαδρίτη,3 στην Βρέμη και 2 στην Λάτσιο
το αποτελεσμα δεν αντικατρoπτιζει το τελικο σκορ!!!!
ο Πανιωνιος εφαγε 3 απ τη Γαλατα, με τη Γαλατα να εχει 2 τελικες προσπαθειες και 1 πεναλτυ!!!!
και τα δευτερα της Γιουβε σας εριξαν 7, χωρις να παιξουν total football!!!
παντως η οι ευρωπαϊκες ομαδες εχουν πεσει πολυ, η οι ελληνικες εχουν ανεβει η συμβαινουν και τα δυο...
κριμα για Αρη και Λαρισα
ειδικα για τον Αρη πολυ αδικο.
όπως π.χ στην 5αρα που φάγατε απο Μπάρτσα και τα 13 τετ α τετ που είχε ενώ έπαιζε ρελαντίΑρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
για οποιον ξερει απο ποδοσφαιρο...............
το αποτελεσμα δεν αντικατρoπτιζει το τελικο σκορ!!!!
έχεις δίκιο αντι 18-0, 5-0 σωστα δεν αντικατοπτρίζεται η εικόνα του ματς
ενω σε εμάς 7/7...ούτε μια χαμένη ευκαιρία
πότε είπαμε έβαλες τελευταία φορά 6 γκολ στην ευρώπη
![]()
![]()
![]()
2αρα αλλά αν έπαιζαν σε ελληνική ομάδα το ελλήνικο το είχαν για πλάκα, ας είχες 2 απο τους παίκτες της
τον πανιώνιο τον σφάξαν
υ.γ αλλά όπως είπες για όποιον ξέρει απο ποδόσφαιρο οπότε εσύ δεν πιάνεσαι
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
όπως π.χ στην 5αρα που φάγατε απο Μπάρτσα και τα 13 τετ α τετ που είχε ενώ έπαιζε ρελαντί
έχεις δίκιο αντι 18-0, 5-0 σωστα δεν αντικατοπτρίζεται η εικόνα του ματς
ενω σε εμάς 7/7...ούτε μια χαμένη ευκαιρία
πότε είπαμε έβαλες τελευταία φορά 6 γκολ στην ευρώπη
![]()
![]()
![]()
2αρα αλλά αν έπαιζαν σε ελληνική ομάδα το ελλήνικο το είχαν για πλάκα, ας είχες 2 απο τους παίκτες της
τον πανιώνιο τον σφάξαν
![]()
![]()
![]()
εσυ ποτε εφαγες τελυταια φορα 7 στην ευρωπη;
![]()
![]()
![]()
μαζευτειτε γιατι μπορει να εχετε πολυ ασχημη προσγειωση....![]()
Ξεκινάμε με ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον Άρη! Μπράβο ρε αρειανάρα.
Πάμε μετά σε ακόμα ένα μπράβο στην Λάρισα. Τα παιδιά πάλεψαν ως το τέλος. Συγχαρητήρια και σε αυτούς άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα.
Ο Πανιώνιος οκ πήγε υπέρ πίστεως και πατρίδος. Τι να κάνουμε.
Και πάμε στην ΑΕΚάρα μας!
Τα καλά μας στοιχεία εξακολουθούν να υπάρχουν.
Μαχητικότητα, προσήλωση στον αγώνα, προσπάθεια για καλό αποτέλεσμα και σωστές φάσεις.
Το καλύτερο όλων. Κάνουμε πάντα ή σχεδόν πάντα come back.
Γκολ φάγαμε γρήγορα ισοφαρίσαμε. Το έχουμε ξανακάνει φέτος και γενικά είναι πολύ καλό δείγμα αυτό.
Όπως υπάρχουν και οι παίκτες που ξεχωρίζουν. Γεια σου ρε Παπασταθόπουλε θεέ. Πολύ ωραίος και ο Έντοκαλός σήμερα εχτές δηλαδή τώρα πια ο Σέζαρ. Εμένα προσωπικά μου άρεσε στο α ημίχρονο και ο Μανού.
Δυστυχώς υπάρχουν όμως ακόμα και τα στραβά μας.
Όπως επιπολαιότητα ας πούμε. Μικρή αλληλοκάλυψη. Αργές επιστροφές.
Αλλά για μένα το κυριότερο δεν είναι αυτό. ΑΔΥΝΑΤΩ να καταλάβω την ευκολία με την οποία πουλάμε την μπάλα καθώς και την ΤΕΡΑΣΤΑ έλλειψη απλότητας στην τελική προσπάθεια.
Φτάνουμε έξω από τη μεγάλη περιοχή πάμε να δημιουργήσουμε τη φάση και αρχίζουμε τα κουφά.
Αυτό ειλικρινά δεν μπορώ να το κατανοήσω. Μου δίνουν την εντύπωση πως τα έχουν μελετήσει σε ένα χαρτί έχουν βρει πέντε λύσεις σε ένα πλάνο και πάνε να το κάνουν έτσι ακριβώς. Κι επειδή το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο πλάνα τζουπ χαλά η μαγιά.
Τεσπα από το αποτέλεσμα ικανοποιημένος είμαι ελπίζω σε καλύτερα.
Το ματς με τον Άρη πάντως θα είναι ΟΛΑ τα λεφτά.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ό
![]()
![]()
![]()
την απαντηση θα την παρεις ετεροχρονισμενα!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ξεκινάμε με ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον Άρη! Μπράβο ρε αρειανάρα.
Πάμε μετά σε ακόμα ένα μπράβο στην Λάρισα. Τα παιδιά πάλεψαν ως το τέλος. Συγχαρητήρια και σε αυτούς άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα.
Ο Πανιώνιος οκ πήγε υπέρ πίστεως και πατρίδος. Τι να κάνουμε.
Και πάμε στην ΑΕΚάρα μας!
Τα καλά μας στοιχεία εξακολουθούν να υπάρχουν.
Μαχητικότητα, προσήλωση στον αγώνα, προσπάθεια για καλό αποτέλεσμα και σωστές φάσεις.
Το καλύτερο όλων. Κάνουμε πάντα ή σχεδόν πάντα come back.
Γκολ φάγαμε γρήγορα ισοφαρίσαμε. Το έχουμε ξανακάνει φέτος και γενικά είναι πολύ καλό δείγμα αυτό.
Όπως υπάρχουν και οι παίκτες που ξεχωρίζουν. Γεια σου ρε Παπασταθόπουλε θεέ. Πολύ ωραίος και ο Έντοκαλός σήμερα εχτές δηλαδή τώρα πια ο Σέζαρ. Εμένα προσωπικά μου άρεσε στο α ημίχρονο και ο Μανού.
Δυστυχώς υπάρχουν όμως ακόμα και τα στραβά μας.
Όπως επιπολαιότητα ας πούμε. Μικρή αλληλοκάλυψη. Αργές επιστροφές.
Αλλά για μένα το κυριότερο δεν είναι αυτό. ΑΔΥΝΑΤΩ να καταλάβω την ευκολία με την οποία πουλάμε την μπάλα καθώς και την ΤΕΡΑΣΤΑ έλλειψη απλότητας στην τελική προσπάθεια.
Φτάνουμε έξω από τη μεγάλη περιοχή πάμε να δημιουργήσουμε τη φάση και αρχίζουμε τα κουφά.
Αυτό ειλικρινά δεν μπορώ να το κατανοήσω. Μου δίνουν την εντύπωση πως τα έχουν μελετήσει σε ένα χαρτί έχουν βρει πέντε λύσεις σε ένα πλάνο και πάνε να το κάνουν έτσι ακριβώς. Κι επειδή το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο πλάνα τζουπ χαλά η μαγιά.
Τεσπα από το αποτέλεσμα ικανοποιημένος είμαι ελπίζω σε καλύτερα.
Το ματς με τον Άρη πάντως θα είναι ΟΛΑ τα λεφτά.![]()
η αμυνα ειχε ΤΡΥΠΑΡΑ σας περναγαν για πλακα
το κεντρο σας ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ
ο σιζαρ εκτος του γκολ εκανε ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ
η φιορεντινα ηταν σαν και σας και το αποτελεσμα ειναι δικαιο
ο τερματοφυλακας σας αν και κουλαδι εδωσε τρελο αγωνα σημερα
θεατρινισμοι και απο τους 2 στα πεσιματα
καλη διαιτησια
πολλες ευκαιριες για γκολ και απο τους 2
καπου στα 25000 ατομα στο οακα (τοσα δεν ειπε? δε θυμαμαι)
αν δεν εκανε βρωμοκρυο θα κοιμομουν στο γηπεδο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σοβαρευτητε λεμε εκτος και αν ειστε ικανοποιημενοι να νικατε τις μικρες ελληνικες ομαδες (τοτε αν ειστε με αυτο οτι λεγατε για αλλους το λουζεστε σωστα?)
αυτια
εχω δει την ΑΕΚ και σε καλυτερα και περσυ και φετος![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Λυπάμαι αλλά η EVI έχει απόλυτο δίκιο...
Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος στο Α ημίχρονο που απλά περίμενε να φαέι το goal. Μόνος επιβιώσε ο Παπασταθόπουλος (Terens... εγώ στα έλεγα... αλλά εσύ μάλλον θες μαθήματα!) που έπαιξε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
Ο Μορέτο πάλι του ύψους και του βάθους.
Χωρίς συνοχή, χωρίς τρέξιμο... φώναζε ο κόσμος κάθε φορά πού πήγαιναν να τρέξουν (απίστευτο!!) και κυρίως να μην μπορούν να αλλάξουν μπάλα πάνω απο 3 φορές!!!!
Η Fiorentina καλό στήσιμο αλλά μέχρι εκεί. Η περισυνή ΑΕΚ θα την είχε κάνει σουρωτήρι με την μπάλα που έπαιζε στο CH.L.
Ειδικά στο Α ημίχρονο κόντεψε να με πάρει ο ύπνος.
Στο Β βγήκαν βελτιωμένοι και ο Ενσαλίβα κάπως πιο ζωντανός (θα άκουσε μπινελίκια στα αποδυτήρια που θα πήγαν σύννεφο!!). Και πάλι όμως κέντρο 0 και κάτι ψιλά μόνο απο Ράμος.
Μέχρι το 75 (γιατί τόσο αργά οι αλλαγές... αφού δεν τραβάγαμε και το βλέπαμε όλοι!)....
Μετά Καφές, Μαντούκας και Παπάς, με λίγο τρέξιμο παραπάνω πίεσαν πραγματικά τους Ιταλούς και κάτι παραπάνω έγινε.
Άχρωμη , άοσμη , άγευστη η ΑΕΚ...
Ρε παιδιά.. τι να το κάνω το εσωτερικό πρωτάθλημα , όταν βλέπω αυτά τα χάλια όσον αφορά απόδοση ομάδος;
Όταν δεν μπορούν να αλλάξουν μπαλιά και μάλιστα με ταχύτητα που θυμίζει σαλιγκάρι σε στεγνό πεζοδρόμιο;
Χίλιες φορές καλύτερα η περισινή ΑΕΚ που βγήκε δεύτερη παρά αυτό το χάλι.
Ούτε Χημεία ούτε τίποτα.
Δεν ντρέπομαι να πω, πως μετά το 83 νομίζω, το άλλαξα και έβλεπα τον ΑΡΗ.
ΜΠΑΛΑΡΑ απο τους Αρειανούς. Είμαστε για πολλά goal αν δεν σοβαρευτούμε , μέσα στο Χαριλάου.
Κοντές αποστάσεις μεταξύ γραμμών, απίστευτη ΄ταχύτητα σε ανάπτυξη... μόνο ίσως κενό λίγο στην κίνηση της άμυνας του, που ξεχνιέται.
Κρίμα για την ισοπαλία στο 90+ , ... μάλλον νόμιζαν οτι είχαν κερδίσει... είναι και θέμα εμπειρίας ομάδος σε τέτοιους αγώνες αυτό!
Y.G. νομίζω οτι είπε πως στο ΟΑΚΑ είχε 30.000 κόσμο.. ήταν κανείς μέσα να μας πεί αριθμό εισητηρίων;
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Y.G. νομίζω οτι είπε πως στο ΟΑΚΑ είχε 30.000 κόσμο.. ήταν κανείς μέσα να μας πεί αριθμό εισητηρίων;
Gandalf [/B]
εγω ημουν οχι 30000 κοντα εκει 20 κατι ειπε και MVP ο παπαστα....που να το πουν αυτο το ονομα αχχαχαχαχαχ φευγαν κιολας . και η πουμα δεν δινει μπαλιτσες οπως η αντιντας (ασχετο)
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
η αμυνα ειχε ΤΡΥΠΑΡΑ σας περναγαν για πλακα
το κεντρο σας ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ
ο σιζαρ εκτος του γκολ εκανε ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ
η φιορεντινα ηταν σαν και σας και το αποτελεσμα ειναι δικαιο
ο τερματοφυλακας σας αν και κουλαδι εδωσε τρελο αγωνα σημερα
θεατρινισμοι και απο τους 2 στα πεσιματα
καλη διαιτησια
πολλες ευκαιριες για γκολ και απο τους 2
καπου στα 25000 ατομα στο οακα (τοσα δεν ειπε? δε θυμαμαι)
αν δεν εκανε βρωμοκρυο θα κοιμομουν στο γηπεδο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σοβαρευτητε λεμε εκτος και αν ειστε ικανοποιημενοι να νικατε τις μικρες ελληνικες ομαδες (τοτε αν ειστε με αυτο οτι λεγατε για αλλους το λουζεστε σωστα?)
αυτια
εχω δει την ΑΕΚ και σε καλυτερα και περσυ και φετος![]()
Ευάκι... ξύπνα!![]()
Πάντα λαμβάνουμε υπόψη μας ποιος είναι ο αντίπαλος. Εκτός από πέμπτη στο καμπιονάτο έχει ανέβει από εκεί που ήταν μέσα σε μερικά μόλις χρόνια και βγήκε και πέρσι και Ευρώπη.
και ήταν και μπλεγμένη στο σκάνδαλο το Καλτσιόπολις.
Τώρα για τα υπόλοιπα που λες.
1). Η άμυνα ΔΕΝ είχε τρυπάρα! ΑΝ δείχε κούκλα μου το σκορ θα ήταν πολύ διαφορετικό. Ο πολύς βιέρι ναι οκ μεγάλος βέβαια το παραδέχομαι ήταν ανύπαρκτος και ο Παπασταθόπουλος έκοψε στα ίσα τουλάχιστον τρεις φορές τους επιθετικούς τους. Οπότε αυτό δεν το λες τρυπάρα! Να ξέρουμε τι λέμε.
Το πρόβλημα ήταν ότι ο Νσαλίβα ήταν αλλού και δημιουργούσε κενό. Γενικά οι χαφ δεν έκαναν τη δουλειά τους. Αυτό ναι σωστό.
2). Το κέντρο μας πράγματι δεν υπήρχε το παραδέχομαι.
3). ΔΕΝ έκανε μαλακίες ο Σέζαρ τι λες! Σε όλο το α ημίχρονο από δεξιά αυτός πίεζε τη Φιορεντίνα. Αν πρόσεξες ότι έγινε έγινε από εκείνη την πλευρά που ο Βραζιλιάνος τους ταλαιπώρησε.
4). Τι θα πει η Φιορεντίνα ήταν σαν και μας; Δεν το σχολιάζω αυτό μου ακούγεται κουλό.
5). έδωσε καλό αγώνα ο Μορέτο ο οποίςο ΕΙΝΑΙ καλός στα μακρινά. Αλλού μπάζει. Μην ξεχνάς πως το γκολ που φάγαμε είναι 100% δική του ευθύνη.
6). Ναι έπαιξαν θεατρινισμοί και η διαιτησία ήταν πολύ καλή αλλά θεωρώ πως στο β ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι.
Τέλος γι αυτό που λες για τις ελληνικές ομάδες. Θα κάνεις την ίδια ακριβώς παρατήρηση ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια στο τέλος του πρωταθλήματος. ΑΝ το έχω πάρει εγώ ή ο βάζελος τότε ξανακάνε αυτήν την παρατήρηση.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Λυπάμαι αλλά η EVI έχει απόλυτο δίκιο...
Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος στο Α ημίχρονο που απλά περίμενε να φαέι το goal. Μόνος επιβιώσε ο Παπασταθόπουλος (Terens... εγώ στα έλεγα... αλλά εσύ μάλλον θες μαθήματα!) που έπαιξε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
Ο Μορέτο πάλι του ύψους και του βάθους.
Χωρίς συνοχή, χωρίς τρέξιμο... φώναζε ο κόσμος κάθε φορά πού πήγαιναν να τρέξουν (απίστευτο!!) και κυρίως να μην μπορούν να αλλάξουν μπάλα πάνω απο 3 φορές!!!!
Η Fiorentina καλό στήσιμο αλλά μέχρι εκεί. Η περισυνή ΑΕΚ θα την είχε κάνει σουρωτήρι με την μπάλα που έπαιζε στο CH.L.
Ειδικά στο Α ημίχρονο κόντεψε να με πάρει ο ύπνος.
Στο Β βγήκαν βελτιωμένοι και ο Ενσαλίβα κάπως πιο ζωντανός (θα άκουσε μπινελίκια στα αποδυτήρια που θα πήγαν σύννεφο!!). Και πάλι όμως κέντρο 0 και κάτι ψιλά μόνο απο Ράμος.
Μέχρι το 75 (γιατί τόσο αργά οι αλλαγές... αφού δεν τραβάγαμε και το βλέπαμε όλοι!)....
Μετά Καφές, Μαντούκας και Παπάς, με λίγο τρέξιμο παραπάνω πίεσαν πραγματικά τους Ιταλούς και κάτι παραπάνω έγινε.
Άχρωμη , άοσμη , άγευστη η ΑΕΚ...
Ρε παιδιά.. τι να το κάνω το εσωτερικό πρωτάθλημα , όταν βλέπω αυτά τα χάλια όσον αφορά απόδοση ομάδος;
Όταν δεν μπορούν να αλλάξουν μπαλιά και μάλιστα με ταχύτητα που θυμίζει σαλιγκάρι σε στεγνό πεζοδρόμιο;
Χίλιες φορές καλύτερα η περισινή ΑΕΚ που βγήκε δεύτερη παρά αυτό το χάλι.
Ούτε Χημεία ούτε τίποτα.
Δεν ντρέπομαι να πω, πως μετά το 83 νομίζω, το άλλαξα και έβλεπα τον ΑΡΗ.
ΜΠΑΛΑΡΑ απο τους Αρειανούς. Είμαστε για πολλά goal αν δεν σοβαρευτούμε , μέσα στο Χαριλάου.
Κοντές αποστάσεις μεταξύ γραμμών, απίστευτη ΄ταχύτητα σε ανάπτυξη... μόνο ίσως κενό λίγο στην κίνηση της άμυνας του, που ξεχνιέται.
Κρίμα για την ισοπαλία στο 90+ , ... μάλλον νόμιζαν οτι είχαν κερδίσει... είναι και θέμα εμπειρίας ομάδος σε τέτοιους αγώνες αυτό!
Gandalf
Ρε συνάρρωστε αεκτζή! Αποφάσισε επιτέλους!
Τι θέλετε πρωτάθλημα και αποτελεσματικότητα ή απλώς καλές εμφανίσεις;
Σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι σου λέω δύο πράγματα.
1). Πως με τις καλές εμφανίσεις και μόνο δεν έχει γελάσει το χειλάκι σου για χρόνια και πως σε δουλεύουν και οι πέτρες.
2). Πως με τον Ηρακλή υπήρχαμε μόνο εμείς στο γήπεδο χάναμε το ένα γκολ μετά το άλλο και μετά τον ήπιαμε. Αυτό πως σου φάνηκε;
Για δες ότι δύο φορές στην Ευρώπη έχεις βρεθεί πίσω στο σκορ και δύο φορές το έχεις γυρίσει. Και πήρες δύο πολύτιμους πόντους.
Και επιτέλους σταματήστε να συγκρίνετε Ευρώπη με ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο γαύρος τι πληρώνει μέχρι τώρα; Τις εμφανίσεις την κούραση και την πίεση της Ευρώπης.
Για ξυπνάτε λίγο και δείτε πιο σφαιρικά τα πράγματα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ευάκι... ξύπνα!![]()
Πάντα λαμβάνουμε υπόψη μας ποιος είναι ο αντίπαλος. Εκτός από πέμπτη στο καμπιονάτο έχει ανέβει από εκεί που ήταν μέσα σε μερικά μόλις χρόνια και βγήκε και πέρσι και Ευρώπη.
και ήταν και μπλεγμένη στο σκάνδαλο το Καλτσιόπολις.
Τώρα για τα υπόλοιπα που λες.
1). Η άμυνα ΔΕΝ είχε τρυπάρα! ΑΝ δείχε κούκλα μου το σκορ θα ήταν πολύ διαφορετικό. Ο πολύς βιέρι ναι οκ μεγάλος βέβαια το παραδέχομαι ήταν ανύπαρκτος και ο Παπασταθόπουλος έκοψε στα ίσα τουλάχιστον τρεις φορές τους επιθετικούς τους. Οπότε αυτό δεν το λες τρυπάρα! Να ξέρουμε τι λέμε.
Το πρόβλημα ήταν ότι ο Νσαλίβα ήταν αλλού και δημιουργούσε κενό. Γενικά οι χαφ δεν έκαναν τη δουλειά τους. Αυτό ναι σωστό.
2). Το κέντρο μας πράγματι δεν υπήρχε το παραδέχομαι.
3). ΔΕΝ έκανε μαλακίες ο Σέζαρ τι λες! Σε όλο το α ημίχρονο από δεξιά αυτός πίεζε τη Φιορεντίνα. Αν πρόσεξες ότι έγινε έγινε από εκείνη την πλευρά που ο Βραζιλιάνος τους ταλαιπώρησε.
4). Τι θα πει η Φιορεντίνα ήταν σαν και μας; Δεν το σχολιάζω αυτό μου ακούγεται κουλό.
5). έδωσε καλό αγώνα ο Μορέτο ο οποίςο ΕΙΝΑΙ καλός στα μακρινά. Αλλού μπάζει. Μην ξεχνάς πως το γκολ που φάγαμε είναι 100% δική του ευθύνη.
6). Ναι έπαιξαν θεατρινισμοί και η διαιτησία ήταν πολύ καλή αλλά θεωρώ πως στο β ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι.
Τέλος γι αυτό που λες για τις ελληνικές ομάδες. Θα κάνεις την ίδια ακριβώς παρατήρηση ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια στο τέλος του πρωταθλήματος. ΑΝ το έχω πάρει εγώ ή ο βάζελος τότε ξανακάνε αυτήν την παρατήρηση.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε στελλακι
αν εξαιρεσεις για τον σιζαρ δεν ειπες ΤΙΠΟΤΑ διαφορετικο απο οτι ειπα εγω
τωρα αν 25000 αεκτζιδες μεσα στο γηπεδο βριζαν το κουλο τον σιζαρ για αυτα που εκανε εισαι ο ενας που δεν τα ειδε (ημουν στο γηπεδο)
το που ειναι μπλεγμενη η φιορε ΔΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ τι σχεση εχει αυτο?????
εγω δε θα λεω τπτ στο τελος του πρωταθληματος περνω 10 χρονια πρωταθλημα και ειμαι ξευτιλα στην ευρωπη και ολοι λεγατε ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΙΓΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΔΕ ΚΑΝΕΤΕ ΤΠΤ
και τωρα που ακομα και τπτ να μην κανω τουλαχιστον ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΛΑ ξαφνικα το πρωταθλημα εγινε κατι σοβαρο για ολους σας?
μην με κανεις να ψανχω να βρω ποστακια τα τελευταια 2 χρονια ανα καιρους εδω μεσα γιατι αν ειναι να συνελθει καποιος δε θα ειμαι εγω αυτη
και τελος αν εσενα σου αρεσει αυτη ηαεκ προβλημα σου ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τι με νοιαζει?
εγω θελω να παιζω οπως με την Ρεαλ εξω στα @@ μου τι κανει το αεκακι![]()
και ακομα περιμενω τηλ![]()
![]()
αλχιμιστι (ο καλος οχι ο αλλος
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε στελλακι
αν εξαιρεσεις για τον σιζαρ δεν ειπες ΤΙΠΟΤΑ διαφορετικο απο οτι ειπα εγω
τωρα αν 25000 αεκτζιδες μεσα στο γηπεδο βριζαν το κουλο τον σιζαρ για αυτα που εκανε εισαι ο ενας που δεν τα ειδε (ημουν στο γηπεδο)
το που ειναι μπλεγμενη η φιορε ΔΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ τι σχεση εχει αυτο?????
εγω δε θα λεω τπτ στο τελος του πρωταθληματος περνω 10 χρονια πρωταθλημα και ειμαι ξευτιλα στην ευρωπη και ολοι λεγατε ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΙΓΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΔΕ ΚΑΝΕΤΕ ΤΠΤ
και τωρα που ακομα και τπτ να μην κανω τουλαχιστον ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΛΑ ξαφνικα το πρωταθλημα εγινε κατι σοβαρο για ολους σας?
μην με κανεις να ψανχω να βρω ποστακια τα τελευταια 2 χρονια ανα καιρους εδω μεσα γιατι αν ειναι να συνελθει καποιος δε θα ειμαι εγω αυτη
και τελος αν εσενα σου αρεσει αυτη ηαεκ προβλημα σου ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τι με νοιαζει?
εγω θελω να παιζω οπως με την Ρεαλ εξω στα @@ μου τι κανει το αεκακι![]()
Ε σιγά σιγά. Κάτσε γιατί θα με τρελλάνεις εσύ πριν της ώρας μου κιόλας.
Τι δεν λέω διαφορετικά;
Για την τρυπάρα που είδες στην άμυνα δεν διαφώνησα; Για τον Μορέτο που λες ότι έκανε παιχνιδάρα δεν σου είπα ότι εξαιτίας του φάγαμε το γκολ;;;;
Και τι με νιάζει εμένα τι έκανε ο κόσμος στο γήπεδο;
Εγώ από την τηλεορασούλα μου είχα άλλη οπτική γωνία και σαφώς ο Σέζαρ έπαιξε καλά.
Μέχρι που να στο πω κι αυτό ο Σωτηρακόπουλος όταν είδε την αλλαγή του γύρισε και είπε στον αέρα:
Τον Σέζαρ;σηκώνω τα χέρια ψηλά". Τώρα τι έλεγε ο κόσμος στο γήπεδο... πρόβλημά του.
Επίσης δεν είπα δεν μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα τουλάχιστον εγώ όσο θυμάμαι.
Είπα και το ξαναλέω ότι τι να το κάνεις το πρωτάθλημα αν για δέκα χρόνια γίνεσαι ρεζίλι και τσιμπούκι στην Ευρώπη.
Κοινώς ναι το πρωτάθλημα φυσικά και ενδιαφέρει αλλά δείξε και ένα καλύτερο πρόσωπο στα σαλόνια! Αυτό λέω ο άνθρωπος.
Που ισχύει φέτος καθώς ο ΟΣΦΠ φέτος στην Ευρώπη είναι τρομερός. Γι αυτό και δεν λέω τίποτα.
Είδες πόσο πιο ενδιαφέρον είναι το πρωτάθλημα τώρα;
Και δεν έγινε πιο σοβαρό απλώς... το διεκδικούμε.![]()
Τέλος δεν είπα ότι μ αρέσει η αεκ που βλέπω. Ίσα ίσα που έχω πολλά παράπονα. Αυτά.