Σελίδα 57 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 747525354555657585960616267107157 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 841 έως 855 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    οντως...............
    ειχε πολυ σασπενς εκεινο το πρωταθλημα.........κατι σαν ταινια μυστηριου...........με πολλα παραξενα γεγονοτα που ευκολα γιναν ΓΑΡΓΑΡΑ.........
    οπως για παραδειγμα, στον αγωνα Πανιωνιος-Οσφπ, 4 αγωνιστικες πριν τον αγωνα της Ριζουπολης...................
    http://www.supersport.gr/soccer/ANat...mid=29186&mm=1
    κανεις δεν μπορεσε να δωσει μια εξηγηση στο ...........ΓΙΑΤΙ ο Δουρος ακυρωσε το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ του Λαγωνικακη στο 86...............
    αν αυτο το γκολ μετραγε (που ετσι επρεπε) ο οσφπ θα εμενε 4 βαθμους πισω απ τον ΠΑΟ, και ουτε το 15-0 στη Ριζουπολη δεν θα του εδεινε την κουπα!!!!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΑΣΠΕΝΣ............................. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ!!!!!!!!

:a13: :a13: :a13:
    ναι αυτο φταιει που χασατε το πρωταθλημα με 3 μπαλακια ακομα και οταν θα το περνατε χανοντας με 2, οσο για αδικιες και σχετικα ασε να μιλησει κανενας που η ομαδα του δεν ανηκει στους 3 μεγαλους του ελληνικου ποδοσφαιρου γιατι αν ειναι να βρισκουμε ματς που εχουν αδικηθει αλλες ομαδες εις βαρος ολυμπιακου και παναθηναικου γ@μησε τα φιλε δεν τελιωνουμε ποτε. τελωςπαντων ενοουσα οτι ωραιο πρωταθλημα ειναι αυτο που παει μεχρι το τελος και δεν το κατακταει μια ομαδα ανετα τωρα αν σε ολα βλεπεις μονο τη διαιτησια ειναι αλλο θεμα, εμενα παντως αν εχανε στο τελευταιο ματς η ομαδα μου και με αυτο τον τροπο δεν θα εψαχνα να δικαιολογηθω πως θα ηταν το σωστο να το ειχα παρει!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ναι αυτο φταιει που χασατε το πρωταθλημα με 3 μπαλακια ακομα και οταν θα το περνατε χανοντας με 2, οσο για αδικιες και σχετικα ασε να μιλησει κανενας που η ομαδα του δεν ανηκει στους 3 μεγαλους του ελληνικου ποδοσφαιρου γιατι αν ειναι να βρισκουμε ματς που εχουν αδικηθει αλλες ομαδες εις βαρος ολυμπιακου και παναθηναικου γ@μησε τα φιλε δεν τελιωνουμε ποτε. τελωςπαντων ενοουσα οτι ωραιο πρωταθλημα ειναι αυτο που παει μεχρι το τελος και δεν το κατακταει μια ομαδα ανετα τωρα αν σε ολα βλεπεις μονο τη διαιτησια ειναι αλλο θεμα, εμενα παντως αν εχανε στο τελευταιο ματς η ομαδα μου και με αυτο τον τροπο δεν θα εψαχνα να δικαιολογηθω πως θα ηταν το σωστο να το ειχα παρει!!!
    Ωραια ολα αυτα που λες........................απαντηση ομως δεν εδωσες για το ακυρωθεν γκολ του Λαγωνικακη, που θα αφηνε τον οσφπ 4 βαθμους πισω και φυσικα θα εχανε το πρωταθλημα!!!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ!!!

χαρητε οσο προλαβαινετε!!!!
    αυτη ειναι η τελευταια θυτεια του Γκαγκατση στην ΕΠΟ, και σιγα σιγα τα δεδομενα στο παρασκηνιο του ελληνικου ποδοσφαιρου εχουν ΗΔΗ αρχισει να αλλαζουν .....................μιας και ο Γκαγκατσης το εργο του το εκανε και τωρα θελει να φυγει σε ηπιο κλιμα!

Ερχονται αλλαγες που που θα σας αναγκασουν να κανετε τη μεγαλυτερη κωλοτουμπα στις αποψεις σας περι διαιτησιας!!!!!!

Τεταρτη 7 Νοεμβριου 2007

εδω θα ειμαστε και θα σου κανω και παραθεση των οσων εγραψα σημερα!!!

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Καλά ρε φίλε θα μας τρελάνεις; Δηλαδή το ματς της Ριζούπολης παίχτηκε στο γήπεδο κι έληξε 3-0; Εσύ αυτό μόνο θυμάσαι; Τα πριν το ματς δε μετράνε; Αφού τα έδειχνε live η τηλεόραση!

Ντου στο λεωφορείο, ντου στη φυσούνα, 50 πυρσοί στον Μπασινά που βγήκε πρώτος πρώτος... Γνώμη μου για το συγκεκριμένο ματς ότι μαλακία και που βγήκαν να παίξουν οι άνθρωποι με τα όσα γίνονταν... και καλά αυτό... οι μαλάκες οι βάζελοι (διοίκηση και κόσμος) που τους βάφτισαν loosers και τους έδιωξαν (με τη γνωστή κατάληξη των περισσοτέρων)... Ας πήγαιναν αυτοί να παίξουν εκεί μέσα!

Ακόμη θυμάμαι τον Μπασινά να μπαίνει μέσα και να βρέχει φωτοβολίδες και πυρσούς... Φαινόταν ότι ήταν χεσμένος. Αφού γύρισε στο σπίτι του όρθιος στα @@ και το 3-0 και το πρωτάθλημα (εγώ στη θέση του αυτό θα έκανα αφού η διοίκησή μου με στέλνει για σφάξιμο)...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

ΕΤΣΙΙΙΙΙ....
    μια ζωή λαγός θα είναι...χεσμένος...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HEATSEEKER750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ΕΤΣΙΙΙΙΙ....
    Αν νομιζεις οτι αυτο που εγινε τοτε στην ριζουπολη είναι μαγκια και οτι οι βαζελοι ειναι λαγοι και χέστες τοτε μονο ενα πραγμα έχω να σου πω
    "ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ..."
    ...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
    περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ΕΤΣΙΙΙΙΙ....

ΠΕΣ ΤΑ , ΠΕΣ ΤΑ

ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΟΤΤΟΥΛΕΣ.

Τάδαμε προχθές με τον Ηρακλή, η ΑΕΚ ψηλά ζαλίζεται , ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΠΕΣ ΤΑ , ΠΕΣ ΤΑ

Σιγα ρε αντρες προσεχτε την κωλοφαγουρα σας..
    Οσο για το υψομετρο πηραμε τα μετρα μας φετος..
    ΚΑΠΛΑΝΙ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΠΕΣ ΤΑ , ΠΕΣ ΤΑ

αυτοι οι γαυροι ρε παιδι μου.... ολο νοημα αυτα που λενε!!!

τα δυσκολα για την ΑΕΚ ηταν το παιχνιδι με τον Ηρακλη?

ακομα ψηλα ειναι....

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    protaaaaaaaaaaaathlima
    kiiiiiiiiiiiiipeloooooooooooo
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σαν ΑΕΚτζης εχω 2 πραγματα να πω.

1ον Μπραβο στον Πεσειρο του πηρε το πορτοφολι του παππου στο 1ο ημιχρονο.

2ον Μπραβο στον Ν'Ντογιε για την κοκκινη του Δελλα. Ειναι αξιος συνεχιστης του Καραγκουνη στο θεατρο.

Δηλωση του αρχηγου της ΑΕΚ και της Εθνικης ο οποιος στα τοσα χρονια καριερας δεν εχει δωσει δικαιωμα.

Τραϊανός Δέλλας: "Λυπάμαι γιατί πρόκειται για διακωμώδηση του αθλήματος. Δεν χτύπησα τον Εντόι, αυτός ήρθε πάνω μου. Περιμένω από τον αθλητικό δικαστή να ζητήσει το βίντεο του αγώνα για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Περιμένω και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να συνετίσει τον ποδοσφαιριστή. Πράγματι είχαμε ένα επεισόδιο μετά τον αγώνα. Τον πλησίασα και του είπα να σέβεται τους αντιπάλους και αυτός με έβρισε στα αγγλικά. Ο κ.Καλόπουλος λέει ότι δεν είδε τη φάση και απορώ που μου έδειξε εμένα κόκκινη και του Εντόι κίτρινη. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Εντόι κάνει θέατρο. Περιμένω από τους ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν το ποδόσφαιρο και ειδικά από τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ να κάνουν κάτι".

Απο contra.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Σαν ΑΕΚτζης εχω 2 πραγματα να πω.

1ον Μπραβο στον Πεσειρο του πηρε το πορτοφολι του παππου στο 1ο ημιχρονο.

2ον Μπραβο στον Ν'Ντογιε για την κοκκινη του Δελλα. Ειναι αξιος συνεχιστης του Καραγκουνη στο θεατρο.

Δηλωση του αρχηγου της ΑΕΚ και της Εθνικης ο οποιος στα τοσα χρονια καριερας δεν εχει δωσει δικαιωμα.

Τραϊανός Δέλλας: "Λυπάμαι γιατί πρόκειται για διακωμώδηση του αθλήματος. Δεν χτύπησα τον όΕντι, αυτός ήρθε πάνω μου. Περιμένω από τον αθλητικό δικαστή να ζητήσει το βίντεο του αγώνα για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Περιμένω και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να συνετίσει τον ποδοσφαιριστή. Πράγματι είχαμε ένα επεισόδιο μετά τον αγώνα. Τον πλησίασα και του είπα να σέβεται τους αντιπάλους και αυτός με έβρισε στα αγγλικά. Ο κ.Καλόπουλος λέει ότι δεν είδε τη φάση και απορώ που μου έδειξε εμένα κόκκινη και του Εντόι κίτρινη. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Εντόι κάνει θέατρο. Περιμένω από τους ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν το ποδόσφαιρο και ειδικά από τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ να κάνουν κάτι".

Απο contra.
    Και αυτος ο λαισμαν ( Μποζατζίδης ) απο την απεναντι πλευρα ......

Ολα τα ειδε.... Γατος ρε παιδι μου....

Κατα τα αλλα....

Καλλυτερος ο Παο και σιγουρα αξιζε την νικη.......

Σιγουρα αν ειχαν λιγο περισσοτερο ψυχραιμια στα τελευταια λεπτα ο θεατρινος ο εντοι και ο παπαδοπουλος σιγουρα θα μιλαγαμε για αρκετα μεγαλυτερο σκορ....

Ο φερερ καλα θα κανει να πιπιλισει την καραμελα της διαιτησιας που δερνει την αεκ ( μιας και στο πρωτο ημιχρονο ασχολουταν περισσοτερο με τον τεταρτο διαιτητη παρα με την ομαδα του ) και να κοιταξει (τωρα πια στα δυσκολα) να βοηθησει την ιδια την ομαδα του.....

Ηταν οντως καλυτερος στα πρωτα 45 λεπτα.Αυτο δεν σημαινει τιποτα αφου υπηρχαν αλλα 45.Τις ευκαιριες τις εκανε στο 80+ οταν 10-10 ειχε βγει μπροστα η ΑΕΚ.

Πιστευω οτι η απρεπεια του Ν'Ντογιε καθορισε την εξελιξη του ματς τα τελευταια 25+ λεπτα.

Τελος παντων,το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο ακομα.Ελπιζω να το παρει ο καλυτερος.

Εντιτ

Μολις εδειξε η ΝΕΤ τις δηλωσεις του παππου.Ειπε για την αποβολη αλλα για την διαιτησια γενικα τιποτα.Ειπε ακομα οτι ο ιδιος διαιτητης του απεβαλλε τον Τσιριλο παλι απο θεατρο του αλλου περσυ

Α ΡΕ ΜΠΛΑΝΚΟ

κατι ελεγα για δυσκολα που θα φανει η αεκ αλλα δεν ακουγε κανεις....

η ομοδαρα της αεκ εκανε ΜΙΑ φαση ολη και ολη στο παιχνιδι....

η ομαδαρα της αεκ κατεβηκε σαν ομαδα 3ης εθνικης να παιξει με ολους πισω και ενα λυμπεροπουλο να περιφερεται μονος μπροστα...

ο παιχταρας μπλανκο, μαλλον ξεχασε την μασκα στον κωλο του τελικα σημερα.....

ο καραγκιοζακος δελλας αντι να κανει δηλωσεις ας κοιταει τα χαλια του τσιρκου του οποιου ειναι αρχηγος....και αν θελει να κανει παρατηρησεις...να κανει πρωτα στο καραγκιοζακη τον παπασταθοπουλο που σε δυο συνεχομενες φασεις εκανε τρελο θεατρο ((απο την μια φαση εβαλε και γκολ η αεκ )), και ας λεει μετα για τους αλλους.....

το γεγονος οτι ο δελλας εριχνε συνεχεια μπινελικια και προκαλεσε τον Ντογιε αμεσως μετα την συγκρουση στον αερα .....περναει στο ντουκου....

ο φερερ αντι να κλαψομουνιαζεται ας κοιταξει τα χαλια της ομαδας του πρωτα και πως την παρεταξε να παιξει.

σημερα που η διαιτησια εδινε συνεχεια φαουλ υπερ της αεκ και την εσπρωχνε γιατι δεν πηγαινε βημα...και κιτρινες στον παναθηναικο...δεν τους ακουω να μιλανε για παραπονα.....

η ομαδα μου δεν εγινε ομαδαρα ξαφνικα....και επιμενω να λεω οτι δεν ειμαστε τιποτα σπουδαιο...

αλλα οπως ελεγαν και καποια αεκακια.....βαλτε μπουφαν..

κανει κρυο στους -1

ενα μπραβο στον Αντωνιου που βουλωσε με τσαμπουκα καποια στοματα στην αθλητικη κυριακη.....

ειναι αστειο το γεγονος οτι σε ενα παιχνιδι που το αεκακι δεν αξιζε τιποτα.....εχουν παλι παραπονα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    ΑΝ λέω ΑΝ εμφανιστούν συνάρρωστοι αεκτζήδες και χαλάσουν φαιά ουσία για να μιλήσουν για τη διαιτησία... θα είναι για τα πανηγύρια!!!!!!!
    Το ματς χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο και νομίζω πως η ευθύνη βαραίνει το Φερέρ. Πρώτη φορά που του αναγνωρίζω κατά τη γνώμη μου πάντα την απόλυτη ευθύνη!
    Κι ομολογώ πως δεν το περίμενα να το κάνω.
    Τι στην ευχή δηλαδή δεν έβλεπε; Τι περίμενε; Δεν είδε το αυτονόητο δηλαδή πως η ομάδα δεν περπάταγε; Δεν υπήρχε αποτελεσματικότητα πουθενά;
    Τεσπα η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά αν θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί και με πιθανότητες στο παιχνίδι του τίτλου το οποίο ακόμα έχει πάρα πολύ δρόμο μπροστά του καλύτερα να κοιτάξει ο Ισπανός ορισμένα πράγματα.
    Κατά τα άλλα συγχαρητήρια στον ΠΑΟ ήταν καλύτερος και μπράβο του.

Δεν ειπε κανενας οτι επαιξε σοβαρα η ΑΕΚ. Στο 2ο γκολ ειπα θα φαμε 4....

ο καραγκιοζακος δελλας.....εριχνε συνεχεια μπινελικια και προκαλεσε τον Ντογιε αμεσως μετα την συγκρουση στον αερα

Ειπε γαμω την μανα σου οταν εφευγε ο αλλος.Το ειδα.Αμα ειμουνα στην θεση του μετα το εγκληματικο αλμα θανατου του Νντογιε θα τον κοπαναγα κανονικα δεν θα εβριζα.Να μην χρειαζοτανε και θεατρο.

Τα υπολοιπα μεσα στην χαρα σου ειναι δικαιολογημενα.Ακομα και η υποοστηριξη στον Αντωνιου

Εντιτ

Εγω κολλαω μονο στα τσατσιλικια του Ν'Ντογιε εμεις καλα να παθουμε.

#2 Και στους τσαμπουκαδες στην φυσουνα και στο ημιχρονο και στο τελος

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38