Ρε παιδια τις τελευταιες ημερες εχω χασει τον Anty_12.
Που εισαι ρε καρνταση??
Εχεις χωθει σε τιποτα λασπουριες???![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Ρε παιδια τις τελευταιες ημερες εχω χασει τον Anty_12.
Που εισαι ρε καρνταση??
Εχεις χωθει σε τιποτα λασπουριες???![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Γιατί και η δικιά μου αίσθηση είναι ότι πίσω, είναι από κατασκευής του πολύ ελαφρύ....Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ωρε παιδοπουλα προσοχη με τις βροχες γιατι μερικες φορες γλυστρανε ανεξελεγκτα απλα και μονο με απλα κατεβασματα.![]()
![]()
![]()
Εξ' ού και το εύκολο μπλοκάρισμα του πισινού, και τα ψαρέματα στις κατηφόρες , και τα γλιστρίματα σε βρεγμένο....
Ένας Πρόεδρος μιλάει μόνο όταν έχει κάτι να πει...![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Eγω παντως προεδρε την ιδια αισθηση ειχα και στο ΧΤR και μαλιστα πιο εντονη...Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Γιατί και η δικιά μου αίσθηση είναι ότι πίσω, είναι από κατασκευής του πολύ ελαφρύ....
Εξ' ού και το εύκολο μπλοκάρισμα του πισινού, και τα ψαρέματα στις κατηφόρες , και τα γλιστρίματα σε βρεγμένο....
Ένας Πρόεδρος μιλάει μόνο όταν έχει κάτι να πει...![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Παιδιά ψήνεται κανείς για βόλτα προς south africa να δούμε τί λένε και τα μοτοσακό μας?![]()
:hypnotize
Τί λέτε γι'αυτή τη λάμπα? Θα κάνει δουλειά το βράδυ?
Πολυ ψαχνεσαι για λαμπα ρε συ.Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Παιδιά ψήνεται κανείς για βόλτα προς south africa να δούμε τί λένε και τα μοτοσακό μας?![]()
:hypnotize
Τί λέτε γι'αυτή τη λάμπα? Θα κάνει δουλειά το βράδυ?
Τωρα σοβαρα, σου φαινεται λιγο το φως που εχει???
Εμενα μου φαινεται πολυ καλο. Μου κανει εντυπωση που δεν σου φτανει.![]()
Ναι, λίγο μου φαίνεται ή δεν έχουν ρυθμίσει καθόλου το φώς μετά τη συναρμολόγηση...Να ήταν και κανείς από εσάς εδώ κοντά να το βλέπαμε μαζί...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Πολυ ψαχνεσαι για λαμπα ρε συ.
Τωρα σοβαρα, σου φαινεται λιγο το φως που εχει???
Εμενα μου φαινεται πολυ καλο. Μου κανει εντυπωση που δεν σου φτανει.![]()
![]()
Ή ακόμα καλύτερα όλοι σας...!Καφέ σε καφετέρια με θέα θάλασσα, σαντουιτσάκι περιποιημένο, βολτούλα σε χωματάκι κλπ κλπ...![]()
Μη μας φτιαχνεις ετσι πρωι πρωι και πειναω...και μολις τελειωσε το καλοκαιρι γμτω..Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Ή ακόμα καλύτερα όλοι σας...!Καφέ σε καφετέρια με θέα θάλασσα, σαντουιτσάκι περιποιημένο, βολτούλα σε χωματάκι κλπ κλπ...![]()
![]()
![]()
Καλημέρα στην όμορφη Χίο …(σαν την Μενεγάκη το είπα…)Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Ναι, λίγο μου φαίνεται ή δεν έχουν ρυθμίσει καθόλου το φώς μετά τη συναρμολόγηση...Να ήταν και κανείς από εσάς εδώ κοντά να το βλέπαμε μαζί...![]()
Jpk τι σε ενοχλεί στο φως ?
Όπως είχα γράψει ,μετά το παρατεταμένο τεστ που έκανα, η γνώμη μου είναι ότι :
Σε απόλυτο σκοτάδι
Η μικρή σκάλα είναι μια χαρά…
Η μεγάλη σκάλα είναι για τα …μπάζα …το κακό είναι ότι όταν ανάβεις την μεγάλη σκάλα σβήνει η μικρή…
Όταν όμως είναι ανάμενες ΚΑΙ οι δυο (κρατώντας το σινιάλο πατημένο) γίνεται η νύκτα μέρα…
Πρέπει να βρούμε μια πατέντα να ανάβουν και οι δυο σκάλες όταν ανάβεις την μεγάλη σκάλα…
Το πρόβλημα το δικό σου είναι με την μεγάλη σκάλα (φωτίζει πολύ μακριά και χάνεις την κοντινή απόσταση) ????
Αν είναι κακορυθμιζμενες ,νομίζω ότι μέσα στο μανουαλ γράφει τρόπο για να τις ρυθμίσεις …το μόνο που θέλει είναι ένα …τοίχο..
![]()
![]()
![]()
Αρχηγέ...τη βίδα στο ταμπλό κάτω και αριστερά την έχεις δει....?Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Ναι, λίγο μου φαίνεται ή δεν έχουν ρυθμίσει καθόλου το φώς μετά τη συναρμολόγηση...Να ήταν και κανείς από εσάς εδώ κοντά να το βλέπαμε μαζί...![]()
Είναι για να ρυθμίζεις την δέσμη του προβολέα...![]()
Μα καλά, ρε παίδες, η παραπάνω εικόνα την οποία βλέπει συνεχώς ο οδηγός -όταν τουλ κοιτά τα όργανα του- δεν σας ενοχλεί καθόλου...???![]()
εμένα γιατί μου βγάζει το μάτι ρε φούστη μου...?![]()
Γιατί λείπει το πλαστικό κάλυμμα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
.... γιατι λειπει το καπακι ....![]()
πιό καπάκι ρε παλουκάρια....![]()
![]()
έτσι σκόρπια ήταν όλα τα συμπράγκαλα σε κοινή θέα...το καπάκι τι να κρύψει.
το οποίο είναι και το πιο κοινό σχόλιο από αρκετούς που πλησιάζουν το μηχανάκι.![]()