Σελίδα 57 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 747525354555657585960616267107157 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 841 έως 855 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

ας κανουμε λιγο υπομονη μεχρι τον εκτος εδρας αγωνα του οσφπ με τη Μεταλισκ!!!!!!
    δεν μιλαμε καν για ομαδα επιπεδου Ιντερ!!!!!
    μιλαμε απλα για τη ............................Μεταλισκ!!!!!!!
    αυτη που θα μπει να παιξει με κινητρο!!!!!
    Γιατι η Μπενφικα μπηκε να παιξει με κινητρο την κατακτηση τη Superliga πορτογαλιας, μιας και φετος η Πορτο ειναι πεσμενη!!!!

Υπομονη μερχι τον αγωνα με τη Μεταλισκ λοιπον!

βολτάδικο μέλος
    Έχεις δίκιο... Η Benfica είναι μεγάλο μπουρδέλο... δεν έχει ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα. Είναι και ντεφορμέ τελευταία......

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ 6 ΑΓΩΝΕΣ

Académica 0 2 Benfica 23/11/2008
    Benfica 1 0 Estrela Amadora 16/11/2008
    Vitoria Guimarae 1 2 Benfica 02/11/2008
    Benfica 2 1 Naval 26/10/2008
    Leixões 1 1 Benfica 06/10/2008
    Benfica 2 0 Sporting Lisbon 27/09/2008

Όσο για τον βάζελο, εγώ το είπα, μαγκιά σας. Τώρα το πόσο γαμάτη μπάλα είδαμε στο παιχνίδι, δεν θα το σχολιάσω καν. Παίξατε φοβερά! Με τέτοια μπαλάρα θα πάτε τελικό. Αυτό θες να ακούσεις; Αυτό θα διάβασες κιόλας. Και μην μιλάς για τις εφημερίδες του ολυμπιακού, γιατί μπροστά στα κωλόχαρτα που βγάζει η πράσινη, τουλάχιστον το φως χθες έγραψε στο εξώφυλλο της για μεγάλη νίκη του παο.
    ...

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Στο ένα παιχνίδι είδαμε ποδόσφαιρο και στο άλλο είδαμε παίχτες κρεμασμένους απ τα δοκάρια, κίτρινες για καθυστερήσεις, "τραυματισμούς" και άλλα πολλά κλασσικά κατάλοιπα του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν λέω, ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ που νικήσατε την καλύτερη ιταλική ομάδα, αλλά με τέτοιες τακτικές και τόση κωλοφαρδία θα μπορούσε να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα.

Ας επερνες και εσυ διπλο με ιντερ και ας το επερνες με κωλοφαρδια..... αλλη καραμελα αυτη οποτε νικαει ο ΠΑΟ σε ευρωπη ειναι κωλοφαρδος και παιζει με καφενεια

Οταν κατι επαναλαμβανετε παυει να ειναι τυχη..... ολοκληρη η ιστοριας σας δε φτανει καθε Ευρωπαικη επιτυχια μας

Κομπλεξ φανατισμος και παρωπιδες λεγεται το προβλημα σας

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Έχεις δίκιο... Η Benfica είναι μεγάλο μπουρδέλο... δεν έχει ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα. Είναι και ντεφορμέ τελευταία......

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ 6 ΑΓΩΝΕΣ

Όσο για τον βάζελο, εγώ το είπα, μαγκιά σας. Τώρα το πόσο γαμάτη μπάλα είδαμε στο παιχνίδι, δεν θα το σχολιάσω καν. Παίξατε φοβερά! Με τέτοια μπαλάρα θα πάτε τελικό. Αυτό θες να ακούσεις; Αυτό θα διάβασες κιόλας. Και μην μιλάς για τις εφημερίδες του ολυμπιακού, γιατί μπροστά στα κωλόχαρτα που βγάζει η πράσινη, τουλάχιστον το φως χθες έγραψε στο εξώφυλλο της για μεγάλη νίκη του παο.

Μπαλαρα δε παιξαμε .... αλλα σταθηκαμε αξιοπρεπεστατα οπως θα εκανε καθε μεγαλη ομαδα που μετεχει στο C.L

για να μην το κουραζετε καποιοι...συγκρισεις μπορουν να γινουν μονο οταν παιξεις με την ιδια ομαδα την ιδια αγωνιστικη περιοδο....και καποιοι καποτε φαγανε 3+3=6...αλλα καποια αλλη ομαδα τους τιμωρησε με 4+4=8....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

προσωπικα θεωρω πιο μεγαλη νικη του βαζελου....

βολτάδικο μέλος
    Μέσα στην αξιοπρέπεια και στην μεγάλη ομάδα περιλαμβάνονται και οι 2 κίτρινες για καθυστερήσεις;
    ...

Μέσα στην αξιοπρέπεια και στην μεγάλη ομάδα περιλαμβάνονται και οι 2 κίτρινες για καθυστερήσεις;
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

α ναι...ξεχασες και μια αλλαγη.....την εκανε ρε τελικα η οχι???

οτι ναναι λεμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    φίλε βλέπεις ποδόσφαιρο?ή μονο Ολυμπιακό?

κίτρινες για καθυστερήσεις βλέπεις και σε τελικό Μουντιάλ...σε τελικους C.L. ΚΤΛ
    εκτος αν η Γιουβέντους, Ρεαλ κτλ που εχουν παρει κιτρινες για καθυστερησεις ειναι μικρες ομαδες χωρις αξιοπρέπεια και ο Ολυμπιακος ειναι η μονη ομαδα που δεν εχει κανει καθυστερησεις...

και μιλάμε για την ιδια ομαδα που περυσι με την ΑΕΚ έκρυβε τις μπάλες στο Καραισκάκη.....

αλλα να μου πεις...σε ποιον να δωσεις κιτρινη αν δεν υπαρχουν μπάλες....στα ball boys?
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ 6 ΑΓΩΝΕΣ

οχι ρε φιλε!!!! εχει νικησει την ναδαλ;;;;και την αμαδορα;;;; και την γκιμαραες;;;
    0οοοοοοολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    ομαδαρα η μπενφικα ρεεεεεε
    ρε μην διαβαζετε πρωκταθλητη σας λεω...εκτιθεστε...

οσο για την δευτερη παραγραφο....αν προσεχες λιγο θα διαβαζες οτι παρολη την νικη, εκραξα τον τροπο που παραταχτηκε η ομαδα.
    αρα..δεν περιμενω να ακουσω τιποτα φιλε μου....και ειδικα απο γαυρο.
    και μονο που μιλατε για την νικη μας μεσα στην ιντερ....εκτιθεστε..
    οσο για τα κωλοχαρτα....δεν διαβαζω κανενα εδω και χρονια φιλε μου.
    εσεις εχετε τα πρωτεια σε αυτο

βολτάδικο μέλος
    Καταρχήν όταν μίλησα για κίτρινες και τέτοια νοοτροπία ποδοσφαίρου, αναφέρθηκα σε κατάλοιπα του ελληνικού πρωταθλήματος, ότι όλες οι ελληνικές ομάδες το κάνουν. Εγώ απλά λέω ότι δεν παίξατε μπάλα, αλλά μαγκιά σας που νικήσατε. Εσείς γιατί αρπάζεστε; Και μιλάμε τώρα για 2 αγώνες. Ούτε για ευρωπαϊκές ιστορίες, ούτε για το τι έκανα πέρσι και τι έκανες πρόπερσι. Αμα είναι να γενικεύουμε έτσι την συζήτηση, θα μπορούσα να σας πω κ εγώ για το πόσο κρύο κάνει στους -7 και άλλες παρόμοιες βλακείες.
    ...

Καταρχήν όταν μίλησα για κίτρινες και τέτοια νοοτροπία ποδοσφαίρου, αναφέρθηκα σε κατάλοιπα του ελληνικού πρωταθλήματος, ότι όλες οι ελληνικές ομάδες το κάνουν. Εγώ απλά λέω ότι δεν παίξατε μπάλα, αλλά μαγκιά σας που νικήσατε. Εσείς γιατί αρπάζεστε; Και μιλάμε τώρα για 2 αγώνες. Ούτε για ευρωπαϊκές ιστορίες, ούτε για το τι έκανα πέρσι και τι έκανες πρόπερσι. Αμα είναι να γενικεύουμε έτσι την συζήτηση, θα μπορούσα να σας πω κ εγώ για το πόσο κρύο κάνει στους -7 και άλλες παρόμοιες βλακείες.
    φιλε μου παλι δεν καταλαβες....

ουτε εγω ειπα οτι γιναμε ομαδαρα....
    εξαλλου και πιο πανω εγραψα...το σαβατο παλι Χ με τον αστερα για να μην ξεχνιωμαστε

αλλα σκεψου το λιγο...
    ειναι γελοιο, το να αναφερεσαι με οποιδηποτε σχολιο στο παιχνιδι του παναθηναικου στην ΙΝΤΕΡ!!!!...οχι την ροζενμπορκ, ουτε την μεταλιστ...την ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΙΝΤΕΡ των τελευταιων ετων, του μουρινιο, την ανικητη 17 αγωνες.
    καταλαβες τι εννοω;
    ειναι μια νικη που θα αναφερεται ΠΑΝΤΑ...
    και ειδικα ειναι αστειο να αναφερεται σε παιχνιδια ευρωπης...γαυρος

πανδαισία στο Α ημίχρονο, φανταστική ατμόσφαιρα (ήμουν μέσα )

μπράβο ρε Θρυλάρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    πανδαισία στο Α ημίχρονο, φανταστική ατμόσφαιρα (ήμουν μέσα )

μπράβο ρε Θρυλάρα

και για πες ρε μπιλαρα....ποσα ειπες οτι πληρωσες για να βλεπεις ...CHAMPIONS LEAGUE;;;
    :rotflmao: :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εγω θελω να μαθω ποιες ειναι οι συνισταμενες που διαχωριζουν την μπαλαρα απο την μπαλα...

εχετε χασει την μπαλα γενικοτερα μου φαινεται...

βεβαια ειναι γεγονος οτι το 99% των γαυρων δεν νοιωθουν μια απο ποδοσφαιρο για αυτο και πετανε κατι τσιμεντολιθους να!

Δεν επαιξε καλα ο Παναθηναϊκος στο Μεατσα λοιπον...νικησε απο τυχη....το γεγονος οτι εκτος εδρας ασκουσε pressing πολυ ψηλα και ολοι οι παικτες εφταναν πρωτοι στην μπαλα ειναι ενδειξη κολωφαρδιας....το γεγονος οτι οι Ιταλοι δεν μπορουσαν να τροφοδοστησουν με μπαλιες την επιθεση ειναι απλα θεμα τυχης...

θεμα τυχης ειναι το γεγονος οτι τα 3-4 εγκεφαλκικα κυτταρα που εχετε συναντιουνται καπου μεσα στο μεγαλο κενο που υπαρχει στο κεφαλι σας και καταφερμνετε να αρθρωσετε μια-δυο προστασεις...αυτο ναι, ειναι τυχη....

το ξαναλεω γιατι το περασατε στο ντουκου....

ανεβειτε πανω στην Ουκρανια και παιξτε επιθετικα....μην μου ρθετε ομως μετα αν καταφερετε να παρετε κανα Χ παιζοντας αμυντικα και μετρημενα και μου πανηγυριζετε...
    και μιλαμε για την Μεταλιστ...που να σας κατσει και καιμια σοβαρη ομαδα...εκει θελω να δω την μαεστρια του επιθετικου ποδοσφαιρου....

πιος την έχει πιο μεγάλη συγκρίνουμε εδώ ρε παιδιά αντί να είμαστε χαρούμενοι, θα μαλώνουμε για χαζομάρες

πιο μεγάλη η νίκη του παο γιατί ήταν με την Ιντερ, αλλά από εκεί και πέρα δεν κάνει σε τίποτα μικρότερη την πολύ μεγάλη εμφάνιση του Ολυμπιακού και τη νίκη μας.

εγώ είμαι πολύ χαρούμενος για την μπάλα που παίξαμε για να κάτσω να αντιδικίσω σε χαζά πράγματα, ίσα ίσα που μας συμφέρει όλους που ανεβήκαμε θέση με τις νίκες μας.

ενταξει κανα πείραγμα είναι θεμιτό πάντα, αλλά μέχρι εκεί μη φοράμε και παρωπίδες!!!

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε