Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εσυ αστα αυτα και πες μου που θα σε βρω για να παρω το δωρο μου...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελα απο το μαγαζι μου
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εσυ αστα αυτα και πες μου που θα σε βρω για να παρω το δωρο μου...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελα απο το μαγαζι μου
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Ρε παιδιά που είστε που χαθήκατε
Για κανονίστε κανα καφεδάκι γιατί πάνε 5 μήνες που είμαι α-μήχανος μετά το τρακάρισμα και κοντεύει να μου στρίψει
Να σας δώ και απο κοντά επιτέλους
![]()
"Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
- V. Rossi, What if I had never tried it -
...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???
Κατι θα κανουμε και για σενα μην ανυσηχεις φιλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
Για κανονίστε κανα καφεδάκι γιατί πάνε 5 μήνες που είμαι α-μήχανος μετά το τρακάρισμα και κοντεύει να μου στρίψει
![]()
![]()
Δεν πάμε καμια βόλτα αντί για καφεδάκι?...Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
![]()
Ρίξτε ειδέες και εγώ μέσα είμαι...
Δεν εχει μηχανακι το παιδι απο οσο γνωριζω...Ειχε ενα τροχαιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
Δεν πάμε καμια βόλτα αντί για καφεδάκι?...
Ρίξτε ειδέες και εγώ μέσα είμαι...
![]()
![]()
![]()
Θα το πάρουμε εμείς ρε το παιδί,δικάβαλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δεν εχει μηχανακι το παιδι απο οσο γνωριζω...Ειχε ενα τροχαιο...
![]()
![]()
![]()
Ρε θα φορέσω τη δερμάτινη τη νταινέζε λέμε του γιατρού ρέπλικα κιετσ και θα ανεβώ στη βέσπα της αδερφής μου... Μέχρι το Γαλαξίδι σας έχω λέμεεεεε (πιο πέρα δε πάει, αρχίζει ο Μπράλλος και έχει ανηφόρα :rotflmao: )
(.... σώστε με δε μπορώ άλλο, θέλω μηχανή![]()
)
Είδατε όμως τι κριάρι είμαι;;;; Είπα για βόλτα και έπιασε βροχή![]()
![]()
![]()
"Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
- V. Rossi, What if I had never tried it -
...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???
Ελα, σε εχω φτιαξει λεμε φιλε Φωτη..........Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
Ρε θα φορέσω τη δερμάτινη τη νταινέζε λέμε του γιατρού ρέπλικα κιετσ και θα ανεβώ στη βέσπα της αδερφής μου... Μέχρι το Γαλαξίδι σας έχω λέμεεεεε (πιο πέρα δε πάει, αρχίζει ο Μπράλλος και έχει ανηφόρα :rotflmao: )
(.... σώστε με δε μπορώ άλλο, θέλω μηχανή![]()
)
Είδατε όμως τι κριάρι είμαι;;;; Είπα για βόλτα και έπιασε βροχή![]()
![]()
![]()
Εχω τρελα κονε με το scooterclub Πατρας...Κολλητα φιλαρακια...
Ελα λεμε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παιδες ειμαι κ εγω πατρα γνωστος κ συμφοιτητης του αγγελου(mead5600) k ενδιαφερομαι για βολτουλες!
αντε κανονιστε να σεταρω καμια αναρτηση γιατι τα κανα πουτ@να σημερα...
ΥΓ: Σε λιγες μερες θα παραγγειλω απο bikersbargains.co.uk τον κροκοδειλο μου - αν θελει καποιος κατι να μοιραστουμε τα μεταφορικα ας μου πει!![]()
Silence in the studio!
Καλώς τον Κώστα...Αρχικά δημιουργήθηκε από kostakis125
Παιδες ειμαι κ εγω πατρα γνωστος κ συμφοιτητης του αγγελου(mead5600) k ενδιαφερομαι για βολτουλες!
Ελπίζω να κανονίσουμε κάτι σύντομα γιατί και εγώ τη χρειάζομαι μια βόλτα...Δεν κάνει όμως και καμια μέρα χωρίς βροχή...
Σήμερα έχει 2 καφέδες..έναν στο el.mundo στις 21:00 με το scooterclub όπου κάποιοι θα την κοπανήσουν για την συνάντηση Νο2 http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=89270
Weekend πάμε κανα Νάυπλιο?Ορεινή Ναυπακτία?Όχι πάλι Γαλαξείδι δε παλεύεται..
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Αν είναι την Κυριακή για ορεινή Ναυπακτία, είμαι κι εγώ μέσα............ ΄καιρού επιτρέποντος΄.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Όχι πάλι Γαλαξείδι δε παλεύεται..
Μιλησε για Γαλαξιδι...Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
Αγγελουκο ησουν την κυριακη Ναυπακτο ε?!Το μεσημερακι...
Σε ειδα που εφευγες για Πατρα ενω εγω σταματουσα για φαγητο...Δε σε προλαβα γαμωτο...![]()