Σελίδα 57 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 747525354555657585960616267107157 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 841 έως 855 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Λοιπον για τη περιπτωση του χου-Νερι θα βγει η ακολουθη ανακοινωση απο τον γαυρο οταν τον ξανα-αποκτησουν:

Στην αρχη εμεις θελαμε το Νερι, αλλα αυτος δεν ηθελε, ομως μετα εμεις ειπαμε πως δεν θελουμε, δεν θελουμε να ερθει ο παικτης και τοτε αυτος ειπε πως τωρα θελω εγω, αλλα εμεις ειπαμε πως οχι, οχι, δεν θελουμε και τοτε αυτος λεει δεν....δεν θελω και εγω, αλλα τελικα εμεις ειπαμε θελουμε και τοτε αυτος μας ειπε εεεε δεν θελω εγω αλλα τελικα ηρθε....αυτο ακριβως!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πηρε ο γαυρος μεταγραφη τον αντιπροεδρο του εδεσα'ι'κου???
    πανε για μεγαλα πραγματα!!!
    Rock hard ride free

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    @ Τerens.....ΚΑΙ ΓΑΜΩ....ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ Δ/Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ...

ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ...ΕΓΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΜΕΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝΑ....ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΑΓΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΩ ΟΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ....ΟΚ ΤΩΡΑ???
    ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ 3ΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΠΑΛΛΑΡΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ 23-25000 ΕΙΧΑΜΕ 12.500 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΟΙ 5-6000 ΤΗΣ ORIGINAL ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ (ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ) ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...

ΩΠΑ ΩΠΑ ΩΠΑ (ΛΕΩ) ΠΑΛΙ....Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ???ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ???ΑΡΑ ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΣ ΕΝΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΕΟ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ORIGINAL???ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ

την πρωτη χρονια με τους 60.000 δεν ηταν ξεκαθαρισμενο ποιος θα παρει το πρωταθλημα...αν μας κερδιζε ο ΠΑΟ θα το επερνε αυτος....αρα καμμια συγκριση με την περσινη...που (κατα την γνωμη μου) χαριστηκε στον Ολυμπιακο....

@ΜΑΓΕ...ειλικρηνα σου ευχομαι να δεις καλη μπαλλα και να γουσταρεις κιολλας....εγω δεν...καθε κυριακη προτιμω να πηγαινω Αττικο Παρκο να βλεπω πραγματικα ζωακια....και ναι ειμαι κολλημενος....ολοι εχουμε τα κολληματα μας...εγω ισως τα περισσοτερα....

υ.γ. Αγγελε για την ιστορια εστω της Fiorentina ασε με να ξερω περισσοτερα...μπορει να μην θυμασε καλα η να μην τα εμαθες καλα...το τι πως και γιατι θα γινοταν ΑΝ (που δεν) χρεωκοπουσε η ΑΕΚ ειναι μονο θεωριες...
    υ.γ.2 ΚΑL ΓΑΜΙΕΣΕ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕ ΠΑΠΙ.........ΧΑΛΑΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΩΜΟΣ....???

Ποιός σού είπε έσένα ότι..........ή ΑΕΚ άν έπεφτε θά άνέβαινε πούστικα καί όχι μέ τό σπαθί της..??
    Άλλο είπα.......ότι μέ τήν πίεση τού κόσμου καί γιά πολιτικούς λόγους θά τής χάριζαν
    ίσως μιά χρονιά λόγω τού όνόματος...!!
    Βρέ .......ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΕ........άν κερδίζαμε τόν Ίωνικό τί θά γινόταν...??Σέ αύτό τό μάτς
    άναφέρομαι.....!!!!
    Γαμώ τή Φιορεντίνα......αύτή είναι τό θέμα μας....??
    Όταν μιά πολιτεία τιμωρεί τόσο αύστηρά μεγάλες όμάδες........έ μετά τά μαζεύει καί λίγο.
    Μήπως τά ίδια δέν είχαμε μέ Μίλαν καί Γιούβε....!!!
    Γιά άλλους λόγους βέβαια.
    Τή χρυσή..........ΔΙΕΤΙΑ........καί όχι τριετία........είχε καμμιά όμάδα περισσότερα διαρκείας..??
    Τί νά κάνουμε τώρα,πρίν 15 χρόνια άλλιώς ήταν τά κόλπα...!!
    Τώρα έχει πέσει πολύ παραμύθι καί μάς τά παίρνουν έπιστημονικά...!!!
    ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ.........γάρ....!!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ........ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΤΤΑ....!!!

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ .........σάν πρώην παίκτης τήν έκανε όταν τό καράβι βούλιαζε..??

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ............δούλευε μέ τούς όπαδούς μιά τό μαστίγιο καί τήν άλλη
    τό καρώτο,στέλνοντας μέχρι καί στή φυλακή κόσμο άπό
    τή μιά καί άπό τήν άλλη τούς κουβαλούσε στά γήπεδα..??

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........είπε τό περίφημο,ή παίρνετε διαρκείας ή φεύγω..??

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........έβγαινε νά κάνει οίκονομικό άπολογισμό δημόσια καί δέν
    έκαμνε τίποτε..??

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........είχε τή μεγαλύτερη άσυλία στήν ΑΕΚ.....καί τήν άνοχή τού
    κόσμου παραμυθιάζοντας τους έπί 4 χρόνια....!!

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ........μιλούσε συνέχεια γιά γήπεδο καί προπονητικό,ψάχνοντας νά
    ξεσπιτώσει τήν ΑΕΚ τάζοντας λαγούς μέ πετραχίλια.

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........ένώ είχε τέτοια συμπαράσταση ,τέτοια άνταπόκριση.....γύρισε
    καί είπε άπό τόν Αύγουστο έγώ φεύγω τό Μάη κομματιάζοντας
    τήν όμάδα πρίν κάν άρχίσει ή χρονιά...??

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........πού δήλωνε..ΑΕΚΑΡΑΣ..τήν έκανε πούστικα στή μέση τής
    χρονιάς έπειδή τού έθιξαν τό έγώ..??

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.........δέν ξαναπάτησε στό γήπεδο άπό τή μέρα πού παραιτήθηκε..??

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........άφού ίδρυσε εταιρεία μάνατζερ όδήγησε έναν μεγάλο παίκτη
    πού έπαιξε στήν όμάδα τά δύσκολα χρόνια καί είχε κάνει
    δήλωση πώς άν γυρίσει πίσω θάναι μόνο γιά τήν ΑΕΚ,στόν
    άντίπαλο ΠΑΟ ..??

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ......ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ........

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟ...??

ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ.......ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΡΕ........!!!!

Οί άλλοι είναι μέτοχοι ρέ κορόιδο.........δέ μάς τόπαιξαν ποτέ Άεκάρες...

ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........!!!!!!!!

Ή ΑΕΚ είναι μιά μαγαζάρα γωνιακή πού κατά καιρούς τήν έκμεταλλεύτηκαν πολλοί....!!!
    Καί πάντα ένας πλήρωνε,ό λαός της...!!

Γιαυτό βρέ..........παπάρα, θάχω άποψη καί θά φωνάζω όσο θέλω...ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΩ..!!

ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΕΣ.....!!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ......ΕΓΩ ΘΑΜΑΙ ΕΚΕΙ....!!!

ΓΙΑΥΤΟ..........ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΚΕΙ.......

ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΑΣ......!!!

Σταμάτα λοιπόν νά κάνεις σάν ......ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ.....!!!!

Ή ΑΕΚ........δέν είναι τού Μπάγιεβιτς,τού Μανωλά,τού κοντού σου......

Η ΑΕΚ................ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ

Η ΑΕΚ...........ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ...........!!!!!!!!!!

Κι έμείς.........δέν είμαστε άπλοί πελάτες.........ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....!!

Φερτε Λουσιο και Παλασιο η Μπαριος να γινει του αιδοιου η εμποροπανηγυρις!

λουσιο ουτε να το σκεφτεσαι.

παλασιο ειναι τραυματιας και το κρυβουν για να μην πεσει η τιμη του.

μονο η παιχτουρα Λουκα Μπαριος να παρακαλας να ερθει...

μιλαμε για τρελη παιχτουρα.

αλλα τον παρακαλαμε δυο χρονια τωρα....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Καλα, με την εμφανιση και το γκολακι που πετυχε Λουσιο στο τελικο....τα φρυδια μας θα παρουμε...

ηταν αναγκη να παιξει και αυτος ετσι ρε παιδι μου;

δεν πειραζει και ο Van Houten, Van Halen πως τον λενε anyway, καλος ειναι

Και παρτε Μπαριος λεμε...Μ-π-α-ρ-ι-ο-ς!!! (οχι Παριος)

Καλα, με την εμφανιση και το γκολακι που πετυχε Λουσιο στο τελικο....τα φρυδια μας θα παρουμε...

ηταν αναγκη να παιξει και αυτος ετσι ρε παιδι μου;

δεν πειραζει και ο Van Houten, Van Halen πως τον λενε anyway, καλος ειναι

Και παρτε Μπαριος λεμε...Μ-π-α-ρ-ι-ο-ς!!! (οχι Παριος)

Επισης βανΜπιουτεν ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.....θα γελασει κοσμος

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    λουσιο ουτε να το σκεφτεσαι.

παλασιο ειναι τραυματιας και το κρυβουν για να μην πεσει η τιμη του.

μονο η παιχτουρα Λουκα Μπαριος να παρακαλας να ερθει...

μιλαμε για τρελη παιχτουρα.

αλλα τον παρακαλαμε δυο χρονια τωρα....

Με προλαβες...για τον Παλασιο το διαβασα και εγω χθες οτι εχει αυτο που ειχε ο Νινης...πως το λενε μωρε, αυτο το συνδρομο με τους κοιλιακους και χρειαζεται εγχειριση...

Το συνδρομο με τους κοιλιακους προκαλειται απο ακατασχετο γελιο...ο Νινης το επαθε οτον ο χοχοχολινος δηλωσε πως πανε για ch-l και ο Παλασιο οταν ακουσε πως ο Ντιογο ειναι καλυτερος του Σισε...να δεις που επιτηδες κανουν τετοιες δηλωσεις για να μας αχρηστευουν του παικτες!!!

Για τον Μπαριος το εγραψα και παραπανω, θελω να ερθει με τα χιλια στον Παο!

Με προλαβες...για τον Παλασιο το διαβασα και εγω χθες οτι εχει αυτο που ειχε ο Νινης...πως το λενε μωρε, αυτο το συνδρομο με τους κοιλιακους και χρειαζεται εγχειριση...

Το συνδρομο με τους κοιλιακους προκαλειται απο ακατασχετο γελιο...ο Νινης το επαθε οτον ο χοχοχολινος δηλωσε πως πανε για ch-l και ο Παλασιο οταν ακουσε πως ο Ντιογο ειναι καλυτερος του Σισε...να δεις που επιτηδες κανουν τετοιες δηλωσεις για να μας αχρηστευουν του παικτες!!!

Για τον Μπαριος το εγραψα και παραπανω, θελω να ερθει με τα χιλια στον Παο!
    το προβλημα στους κοιλιακους ειναι το φανερο εδω και χρονια προβλημα...και αυτο για το οποιο αρνειται να κανει εγχειρηση.

το κρυφο μεγαλο του προβλημα ειναι με την μεση του

Επισης βανΜπιουτεν ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.....θα γελασει κοσμος
    μωρε ξερεις τι γινεται....οταν εχεις σαν επιλογη τον Βυντρα για το κεντρο της αμυνας και τον Κατελη να σου φερνανε θετικα θα το εβλεπες...

φερτε Λουσιο και εγω θα παω στο Λουσιο ποταμο να κανω ραφτινγκ με πλαστικη βαρκα απο τα Jumbo...

μωρε ξερεις τι γινεται....οταν εχεις σαν επιλογη τον Βυντρα για το κεντρο της αμυνας και τον Κατελη να σου φερνανε θετικα θα το εβλεπες...

φερτε Λουσιο και εγω θα παω στο Λουσιο ποταμο να κανω ραφτινγκ με πλαστικη βαρκα απο τα Jumbo...
    θα γελασει κοσμος σου λεω με τον βαν Μπιουτεν...

θα γελασει κοσμος σου λεω με τον βαν Μπιουτεν...
    Γιατι αργοκαραβο ειναι;

Επειδη επαναλαμβανομαστε σε πολλα πραγματα....μαλλον με ρωτας/λες πραγματα που εχουν χιλιοειπωθει και απαντηθει...θα απαντησω μονο σε 1....το πιο σημαντικο κατα εμε....

αυτο περι φιλαθλους και δωσιμο οπως ειπες.....προσωπικα ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ....και δεν το εκανε ΠΟΥΣΤΙΚΑ οπως λενε και διατυμπανιζουν μερικοι....τους ειχε προειδοποιησει....αρκετες φορες....και μετα τα γεγονοτα στην Λειβαδια (θυμασε τον μαλακισμενο λογο που εσπασαν το βαν του Αλφα???) που και με ευθυνη της αστυνομιας τα εκαναν ολα πουτανα...ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ....

γιατι τσαμπα μαγκες υπαρχουν παντου...και εγω γουσταρω να πηγαινω στο γηπεδο να περναω 2-3 ωριτσες απο την ΖΩΗ ΜΟΥ....και να μην τρεχω να αναπνευσω καθαρο αερα στην καλυτερη....γιατι στην χειροτερη ειναι να φαω καμμια αδεσποτη καρεκλια και να με στειλει αδιαβαστο....η να φαω καμμια γκλομπια γιατι απλα ειμουνα στο ΟΑΚΑ (ξερεις ποσο κανει να φυγει ο πονος απο το κεφαλι???και το φουσκωμα/πρηξιμο???κανα μηνα στην καλυτερη)....

Γιατι αργοκαραβο ειναι;
    ειναι λιγο πιο αργος απο τον Δελλα.....

αψογος στο ψηλο παιχνιδι...αλλα......ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.

Ο ΣΙΜΑΟ ΦΕΥΓΕΙ...??

Πάει γιά σέντερ μπάκ στήν Ίταλία...??

Κί έρχεται στή θέση του ό Κατσουράνης..??

Νά παίξει σέντερ μπάκ..??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Ο ΣΙΜΑΟ ΦΕΥΓΕΙ...??

Πάει γιά σέντερ μπάκ στήν Ίταλία...??

Κί έρχεται στή θέση του ό Κατσουράνης..??

Νά παίξει σέντερ μπάκ..??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    κατσε να δεις ποιος τα ελεγε αυτα;;;; και καποιοι τον κοροιδευαν;;;

ποιος ηταν....ποιος ηταν....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Επειδη επαναλαμβανομαστε σε πολλα πραγματα....μαλλον με ρωτας/λες πραγματα που εχουν χιλιοειπωθει και απαντηθει...θα απαντησω μονο σε 1....το πιο σημαντικο κατα εμε....

αυτο περι φιλαθλους και δωσιμο οπως ειπες.....προσωπικα ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ....και δεν το εκανε ΠΟΥΣΤΙΚΑ οπως λενε και διατυμπανιζουν μερικοι....τους ειχε προειδοποιησει....αρκετες φορες....και μετα τα γεγονοτα στην Λειβαδια (θυμασε τον μαλακισμενο λογο που εσπασαν το βαν του Αλφα???) που και με ευθυνη της αστυνομιας τα εκαναν ολα πουτανα...ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ....

γιατι τσαμπα μαγκες υπαρχουν παντου...και εγω γουσταρω να πηγαινω στο γηπεδο να περναω 2-3 ωριτσες απο την ΖΩΗ ΜΟΥ....και να μην τρεχω να αναπνευσω καθαρο αερα στην καλυτερη....γιατι στην χειροτερη ειναι να φαω καμμια αδεσποτη καρεκλια και να με στειλει αδιαβαστο....η να φαω καμμια γκλομπια γιατι απλα ειμουνα στο ΟΑΚΑ (ξερεις ποσο κανει να φυγει ο πονος απο το κεφαλι???και το φουσκωμα/πρηξιμο???κανα μηνα στην καλυτερη)....

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ............ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ..??

Ή σιωπή πολλές φορές..........είναι χρυσός πού λέει κί ή παροιμία...!!

Άλλά ρέ πούστη..........όταν άποφασίζεις νά άπαντήσεις μόνο σέ μιά έρώτηση.......

ΑΠΑΝΤΑ............ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗ ΜΙΣΗ.....!!!!

Κί έδώ τζάμπα μάγκας ό κοντός.....!!

Άπό τή μιά έκανε τό ρουφιάνο κί άπό τήν άλλη όπου τούς ήθελε τούς κουβάλαγε νά τόν
    βοηθήσουν νά πάρει πόντους....!!
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ....??
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗ..??

Τή μιά τούς καταδίδω καί τήν άλλη τούς παρέχω είσιτήρια καί λεωφορεία μισοτιμής..??

Άν δέν άντέχεις ή δέ μπορείς .....ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ.....!!

Άλλά όταν άποφασίζεις νά άπαντήσεις έστω σέ μιά έρώτηση..........

ΑΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ..........ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΑΡΑ..!!

υγ. Ήμουνα κί έγώ στό κόλπο με τίς yoshi........έμμέσως πλύν σαφώς...!!!
    Τώρα πώς..?? Μή τήν ψάχνεις....είσαι μικρός άκόμα..!! Αύτά δέ λέγονται.

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607