Σελίδα 57 από 79 ΠρώτοΠρώτο ... 747525354555657585960616267 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 841 έως 855 από 1184

Θέμα: Σε είδα...... vol ΙΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    ΤΗΝ Παλαιρο...
    Καλα ρε περασες απο διπλα και μια Λευκαδα δεν ηρθες να πιουμε καφε και να σε κοιμησω ρε χαμενε?!

Σκοπός είναι να κάνω τον γύρο της ηπειροτικής Ελλάδας
    (και να λύσω και κάποια θέματά μου)

Τόσο πολύ σου 'λειψα ???

:rotflmao: :rotflmao:
    Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
    Σκοπός είναι να κάνω τον γύρο της ηπειροτικής Ελλάδας
    (και να λύσω και κάποια θέματά μου)

Τόσο πολύ σου 'λειψα ???

:rotflmao: :rotflmao:

Δεν φανταζεσε ποοοοοσο.........

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    σε ειδα φιλαρακι πριν λιγο στη μαραθωνος με το gsxr ασπρο μπλε.
    χαιρετηθηκαμε κ μου πες ωραιο το χεις! ευχαριστω παρα πολυ !
    κουκλα κ η δικια σου κ να φτιαξεις γρηγορα τη ζαντα για να στριβει ξανα!!!

ασχετο αλλα

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΕΜΕ???
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
    σε ειδα φιλαρακι πριν λιγο στη μαραθωνος με το gsxr ασπρο μπλε.
    χαιρετηθηκαμε κ μου πες ωραιο το χεις! ευχαριστω παρα πολυ !
    κουκλα κ η δικια σου κ να φτιαξεις γρηγορα τη ζαντα για να στριβει ξανα!!!

ασχετο αλλα

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΕΜΕ???
    Ηρθε?Εγω νομιζα οτι περασε!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    σε ειδα φιλε με το cbr δικαβαλος με την κοπελια σου σημερα στην παλαια εθν.οδο Α.κ
    χαιρετησες εμενα και το φιλο μου που καναμε σταση για τσιγαρο και να ξεκουραστουν τα πρασινακια μας.καλους δρομους να χεις και παντα ορθιος!!

σας ειδα και σας πιτσιρικαδες σημερα το απογευματακι στην Εθν.οδο Α.κ που την ωρα που περναγαμε χοροπηδαγατε και μας κανατε νοηματα
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Βουνό και θάλασσα... Το avatar του/της Greg_950 S
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Πες οτι χεστηκες πανω σου απο τον ηχο του θηριου και ασε τις μαλακιες...
    Αφού το ξέρετε οτι είναι θέμα νοοτροπίας κάγκουρα-αναβάτη, γιατί το βασανίζετε...
    Αν δηλαδή καβαλούσε καμμιά Βαυαρέζικη χύτρα, κοινώς boxerο-νεροτσούκαλο, και έκανε τις ίδιες μ@λ@κίες, δεν θα άξιζε τα μπινελίκια του ?

Σε είδα... βασικά και οι άλλοι σε έβλεπαν αλλά ήταν Ευρωπαίοι! Σε είδα λοιπόν στο δρόμο από Βενετία για Μέστρε με το Μαζεράτι σου να έχεις σταματήσει επειδή είδες το διπλανό αυτοκίνητο να σταματάει στο φανάρι! Δεν πήρες χαμπάρι οτι το φανάρι ήταν για αυτούς που έστριβαν αριστερά ενώ για ευθεία δεν υπήρχε γιατί χάιδευες το μπούτι της κυρίας δίπλα. Οι υπόλοιποι λοιπόν συμπατριώτες σου δε σε ενόχλησαν και έτσι πήρα το θάρρος να έρθω μπροστά όπου και σε ρώτησα σε άπταιστα ελληνικά αν θα σε περιμένουμε μέχρι να τη γ@μήσεις ή έχεις σκοπό για χαμούρεμα μόνο...
    Συγγνώμη που δε με κατάλαβες και σε ευχαριστώ που ξεκίνησες!

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Σε είδα... βασικά και οι άλλοι σε έβλεπαν αλλά ήταν Ευρωπαίοι! Σε είδα λοιπόν στο δρόμο από Βενετία για Μέστρε με το Μαζεράτι σου να έχεις σταματήσει επειδή είδες το διπλανό αυτοκίνητο να σταματάει στο φανάρι! Δεν πήρες χαμπάρι οτι το φανάρι ήταν για αυτούς που έστριβαν αριστερά ενώ για ευθεία δεν υπήρχε γιατί χάιδευες το μπούτι της κυρίας δίπλα. Οι υπόλοιποι λοιπόν συμπατριώτες σου δε σε ενόχλησαν και έτσι πήρα το θάρρος να έρθω μπροστά όπου και σε ρώτησα σε άπταιστα ελληνικά αν θα σε περιμένουμε μέχρι να τη γ@μήσεις ή έχεις σκοπό για χαμούρεμα μόνο...

Τουλάχιστον ήταν καλό το μπούτι?
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger

μλκ Μητσο!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Σε ειδα τις τελευταιες 3-4 μερες στο περιπτερο σου αλλα ολο βιαστηκος περναω με το κουτι!

Σου κορναρα κιολας προχτες!

ΤΟ KLV ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΠΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΟΞΩ?

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
    Αφού το ξέρετε οτι είναι θέμα νοοτροπίας κάγκουρα-αναβάτη, γιατί το βασανίζετε...
    Αν δηλαδή καβαλούσε καμμιά Βαυαρέζικη χύτρα, κοινώς boxerο-νεροτσούκαλο, και έκανε τις ίδιες μ@λ@κίες, δεν θα άξιζε τα μπινελίκια του ?
    Εγώ φιλαράκι τα μπινελίκια τα ρίχνω όπου αξίζει, ασχέτως του τι καβαλάει ο καθένας. Αλλά λογικά σκεπτόμενος ότι για να καβαλάς τέτοιο κτήνος δεν είσαι 15 - 17 χρονών και νόμιζα ότι το καγκουριλίκι είναι αντιστρόφως ανάλογο της ηλικίας. ΑΜ ΔΕ. Άμα είσαι κάγκουρας, κάγκουρας θα παραμείνεις όσο κι αν μεγαλώσεις ότι κι αν καβαλήσεις.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Σε ειδα ΖΩΟΝ να περνας με κοκκινο το φαναρι στη Μεσογειων στο υψος Νομισματοκοπειου και για χιλιοστα τη γλιτωσα και δε με εμβολισες!!

ΠΟΣΗ ΩΡΑ 8Α ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΜΕΡΙΚΟΙ Μ@ΚΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΑ8ΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ????

ειναι δυνατον ρε παιδια να εχουν σταματησει ΟΛΟΙ στο ρευμα του, να εχω ξεκινησει επιφυλακτικα αργα ΚΑΙ ΠΑΛΙ να κινδυνευω να με χτυπησει ενας %$#@@@$%%%?????????
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    συντομη απαντηση στο αποπανω

ΝΑΙ!!

πιο αναλυτικη

Ξεκινας αφου εχεις δει οτι εχουν σταματησει οι καμικαζι (με κινδυνο να σε καβαλησει κανενας πισινος σου βεβαια)

Σας είδα εχθές κάτω απο την τέντα της Triumph στα Megara Fermuit να περιμένετε τον επόμενο αναβάτη για τεστ ραιντ μέσα στην πίστα.

Έγώ γιατί δεν το είχα ακούσει ; 1050,Speed & Street, 675,απ όλα είχε η τέντα εκτός απο διαφήμιση.
    Αλλά μάλλον αβαβά τεστ ράιντ ήταν,λίγοι και καλοί να μην μας τα χαλάσουν κιόλας τα ργαλεία....

Σας είδα και εσάς εψές με τα μοτόρια σας να κάνετε windserf απ τον αέρα(5-6boforia)στην Ε.Ο.
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Νέο μέλος
    Σε είδα το Σάββατο κατεβαίνοντας από τον Παρνασσό, την ειδική Δροσοχώρι, κοντά στη Γραβιά, εσύ ανέβαινες, επίσης με ATV (quad).Να είσαι καλά και να ξεδίνεις σε αυτή την υπέροχη διαδρομή.

Κυριακή πρωί επέστρεφα Αθήνα με αυτοκίνητο - τρέιλερ και γουρούνα φορτωμένη και η έξοδος ήταν πήχτρα στη μηχανή, κάποια εκδρομή του moto.gr θα είναι σκέφτηκα.
    Να είστε όλοι καλά !

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •