Χαμηλό ή υψηλό?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλό :rotflmao:
Ρε συ να διατηρήσουμε ενα επιπεδο στην κουβεντα μας![]()
![]()
Χαμηλό ή υψηλό?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλό :rotflmao:
Ρε συ να διατηρήσουμε ενα επιπεδο στην κουβεντα μας![]()
![]()
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Και στ αεροπλάνα παλιά που κάπνιζες πως και δε πέθαιναν όλοι ρε συ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
μπραβο
πολυ φιλοτιμα ολα αυτα
αλλα δεν αρκουν
γιατι οσο και να μην το καταλαβαινετε
σε κλειστο χωρο
οπου και να κρυφτεις
ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Ο μπλε δεν είναι ασχημος.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
(δεν το ΄'ξερα και δεν τσιμπησα μερικα στο duty free απο Δανια για Νορβηγία - και τώρα κατάντησα με Borkum Riff κι ενα λαιμό χάλια...)
Έχω κι ένα ένα μισόκιλο (Μεταλλικό αεροστεγώς κλεισμένο) Captain Black μπλε για τις δύσκολες μέρες τις καπναπαγόρευσης..... βεβαια στο πουλάω αν θες 300?
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
καλα οκΑρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Και στ αεροπλάνα παλιά που κάπνιζες πως και δε πέθαιναν όλοι ρε συ?
δεν ειναι θεμα οτι πεθαινεις επειδη θα καπνισεις
ποιος ειπε για θανατο?
αλλα αφου το πας ετσι
γιατι δεν κανεις επανασταση για να καπνιζεις στο αεροπλανο ή στο λεωφορειο?
Ειναι τεραστια καταπατηση της ελευθεριας μας..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ισα ρε γερολαδάΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ο μπλε δεν είναι ασχημος.....Έχω κι ένα ένα μισόκιλο (Μεταλλικό αεροστεγώς κλεισμένο) Captain Black μπλε για τις δύσκολες μέρες τις καπναπαγόρευσης..... βεβαια στο πουλάω αν θες 300?
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κάνω. Πάω με το σκούτερ όπου βρω..ΚΤΕΛ δε ξέρω καν τι είναι που λες..Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
καλα οκ
δεν ειναι θεμα οτι πεθαινεις επειδη θα καπνισεις
ποιος ειπε για θανατο?
αλλα αφου το πας ετσι
γιατι δεν κανεις επανασταση για να καπνιζεις στο αεροπλανο ή στο λεωφορειο?
Ειναι τεραστια καταπατηση της ελευθεριας μας..
Εξαερισμός, ιονιστής αέρα, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι εντός του κτηρίου έστω και μικροί άθλιοι όπως είναι στο εξωτερικό είναι μερικά πράγματα που θα μπορούσατε να ζητάτε και οι αντικαπνιστές υπερασπιζόμενοι το δικαίομα των καπνιστών να καπνίζουν. Αυτό είναι όλο. Τα υπόλοιπο έυχομαι να τα πούμε απο κοντά σε μια καφετέρια που θα έχει επιβιώσει (με ανοιχτό χώρο έξω για καπνίζοντες).
Μια και τ' ανέφερες...Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Και στ αεροπλάνα παλιά που κάπνιζες πως και δε πέθαιναν όλοι ρε συ?
Στο αεροπλάνο απο σεβασμό δεν καπνιζεις ή γιατι θα σε κατεβασουν κατω;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αφηστε ρε τα παραμυθια της επαναστασηςΑρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Κάνω. Πάω με το σκούτερ όπου βρω..ΚΤΕΛ δε ξέρω καν τι είναι που λες..
και καντε καμια επανασταση σε σοβαρα θεματα
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Πραγματική ιστορία παράνοιας:
Σε εστιατόρια στο Ναϊρόμπι (πρωτεύουσα της Κένυα), σε τραπέζι που είναι ΕΞΩ στη βεράντα, μόλις τελειώνει το φαγητό, ένας κακόμοιρος ανάβει ένα τσιγάρο..... Από τραπέζι 10 μέτρα μακρυά, σηκώνεται ιθαγενής Κενυάτης και του κάνει παρατήρηση επειδή τον ενοχλεί ο καπνός..... Έπρεπε να κουβαλάει ακόμα τα μπαγκάζια του εφέντη για το σαφάρι.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εκεί θα καταντήσουμε..... έπεσε και κατα 80% η παραγωγή Ελληνικού καπνού....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ισα ρε γερολαδά![]()
![]()
![]()
Έλα είπαμε θα τα πούμε σε μια καφετέρια που θα καπνίζουμε οι 8 στους 10 πάλί τα υπόλοιπα..
"Μπουάνα"Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
[...]εφέντη [...]
Παλι κοπάνα εκανες την ώρα των Σουαχίλι;
:rotflmao:
(και καπνιζες;)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εγώ που είμαι εθισμένος στο κλάσιμο (μετά από κατανάλωση βραστών αυγών) και στο ρέψιμο(σκορδαλιά inside) μπορώ να ασκώ ελεύθερα αυτές τις μη ποινικοποιημένες φυσικές μου ανάγκες,παρουσία καπνιστών και μη?
Προφανώς και όχι γιατί έχω τη στοιχειώδη αντίληψη ώστε να καταλάβω πως θα χαρακτηριστώ βρωμύλος/λίγδας/σκατιάρης/βρωμόκωλος κλπ
Ας καταλάβουν όλοι ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα αφήσουμε για το σπίτι μας ή για εξωτερικούς χώρους που δεν ενοχλούν.
Γιατί δηλαδή πρέπει να φάω στη μάπα τη βρωμιά του άλλου,σε χώρο συνάθροισης,υπό τη δικαιολογία του εθισμού?
Αφήνω στην άκρη το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι το κάπνισμα του άλλου με καθιστά παθητικό καπνιστή με όποιες μακροχρόνιες συνέπειες,μου προκαλεί ερεθισμό στα μάτια και στο λαιμό ..κλπ
Τα περί ρουφιανιάς,μπάτσων και επαναστατών είναι κλάιν μάιν από τη στιγμή που δεν σεβόμαστε τον διπλανό μας είτε είναι στην παρέα μας είτε άγνωστος
Θέμα πολιτισμού είναι αποκλειστικά,και από την έλλειψη αυτού πάσχουμε στον μέγιστο βαθμό.Το κάπνισμα απλά είναι ένα μικρό κλαδάκι από το δέντρο
Τις φιλικές μου πορδές....:rotflmao: :rotflmao:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Μπορεί να είχε καταγωγή από Μολούκο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
"Μπουάνα"
Παλι κοπάνα εκανες την ώρα των Σουαχίλι;
:rotflmao:
(και καπνιζες;)
![]()
Έχω να μπω απο τότε που κάπνιζαν..υπήρχαν θέσεις καπνιστών και μη καπνιστών με αρκετά καλό εξαερισμό αν τις πρόλαβες και κανείς δεν είχε παράπονο..απλά είχε παραπάνω συντήρηση το θέμα και οι περισσότερες εταιρίες το έξοψαν τελείως. Όχι όλες όμως.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μια και τ' ανέφερες...
Στο αεροπλάνο απο σεβασμό δεν καπνιζεις ή γιατι θα σε κατεβασουν κατω;![]()