Σελίδα 58 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 848535455565758596061626368 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 856 έως 870 από 1405

Θέμα: Σε είδα vol V

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Να πω κι εγω λοιπον.
    Σε ειδα χτες στην Φρατζη με το mega scooter σου, με ζελε στα μαλλια, γυαλι και πετσινο μπουφανακι.
    Εκανες μαγκιες και πηγαινες σαν τον τρελο αναμεσα στα αυτοκινητα.
    Οταν χτυπησες τον προφυλακτηρα του C2 και βγηκε ο οδηγος εξω εγινες μπουχος

Τυχερος ησουν που ο προφυλακτηρας του ηταν ηδη κομματια και δεν σε πηρε στο κυνηγι

Αδειούχος Το avatar του/της aircop
    Σε είδα γ@μημένε να βγαίνεις στην Μεσογείων με το κουτί σου από το στενό του στρατοπέδου απέναντι από το Σωτηρία αδιαφορώντας για το ΚΟΚΚΙΝΟ φανάρι και για το αν ερχόταν κάποιος που είχε πράσινο. Την κόρνα και το ουρλιαχτό μου έκανες ότι δεν τα άκουγες μόλις σε πλεύρισα π@π@ρ@. Θα'θελα πολύ να ήμουν λεωφορείο και να σε είχα κορνιζάρει στο μαγαζί εκείνης της γωνίας να έβλεπα αν θα αδιαφορούσες και τότε.
    Υ.Γ: παρόλη την σύγχυση και την πίεση που ανέβασα, την πινακίδα σου την κράτησα...
    "Νόμοις έπεσθαι καλόν"

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εχει γεμίσει ο τοπος με γκρινιαρηδες που τους φταινε όλοι οι άλλοι
    θα φταίνε τα πολλά tiger που βλέπουμε, που τα φτιάχνουν οι καγκούρηδες να μοιάζουν με tdm.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    με είδα... να γίνομαι λούτσα χθες βράδυ...

εντάξει... κάποιο από όλα τα site έδινε καταιγίδα για το βράδυ, αλλά όλα τα άλλα έλεγαν για βροχή σήμερα πρωί-μεσημέρι...

άμα λέει ο καθένας και από κάτι κάποιος θα το πετύχει... τις προγνώσεις μου μέσα... επιστήμονες σου λέει...

Υ.Γ.: για τον ποσειδώνα, που μέχρι τώρα ήταν ο πιο σωστός, ακόμα και τώρα, η χθεσινή μπόρα δεν έγινε ποτέ...
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    σας ειδα στον κηφισο ενα χτ μπλε και ενα αφρικα πρασινο ακρανωτοι φυσικα να οδηγατε ενω εχει πιασει μπορα και να βαζετε το χερι μπροστα να κοψετε τη βροχη για να βλεπετε!!!!
    εμ στην καφετερια που ησασταν πριν σας χαλαγε να ειχατε και το κρανος
    ελπιζω να γουσταρατε το μπανακι :rotflmao:

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Με είδα να κάνω jetski στoν Ε75. :wacko:
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Σε είδα φορουμάκι να αλλάζεις μορφή!

Μεγειές!

Καλορίζικο και στη Viki!
    "Qu ils mangent de la brioche"

Σε ειδα αλλοδαπε, να γυροφερνεις τη μηχανη, εξω απο το σχολειο και να την ακουμπας δυο φορες να χτυπησει ο συναγερμος κ επειτα κοβεις γυρω την κινηση. Ημουν μες στην ταξη κ δεν μπορουσα να βγω εκεινη την στιγμη. Εξαλλου στηριχτηκα στο οτι περνουσε κοσμος εκεινη την ωρα κ θεωρουσα δυσκολο να κανεις μια κινηση περαιτερω.

Οταν ομως στο διαλειμμα σε ειδα να επανερχεσαι κ να ψιλοκλωτσας την ροδα, το ηδη μισοβρασμενο αιμα μου, κοχλαξε κ πηδωντας τα καγκελα σε βουτηξα απο τον λαιμο, σε κολλησα στη μαντρα σηκωνοντας την γροθια...

Να ξερεις οτι οφειλεις χαρη στα παιδια που με ειδαν να τρεχω κ να πηδαω την μαντρα. Μαζευτηκαν λοιπον στο σημειο κ την ωρα που σηκωσα την γροθια, τα ειδα με την ακρη του ματιου μου να με κοιταζουν με τα ματια γουρλωμενα.

Τοτε καταλαβα οτι ησουν κ αλλοδαπος διοτι κατι ελεγες ακαταλαβιστικα κ '' sorry mister gia bike'' δειχνοντας μου την μηχανη.

Ετρεμα ολος κ το μονο που εκανα ηταν να σε παω λιγο πιο περα κ να σε διωξω σπρωχνοντας σε.

Να χεις χαρη ρε @#$#@ που ηταν τα παιδια κ δεν ηθελα να με δουν να χτυπαω καποιον... Να χεις χαρη...

:a37: :a37: :a37:
    Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loylas
    Σε ειδα αλλοδαπε, να γυροφερνεις τη μηχανη, εξω απο το σχολειο και να την ακουμπας δυο φορες να χτυπησει ο συναγερμος κ επειτα κοβεις γυρω την κινηση. Ημουν μες στην ταξη κ δεν μπορουσα να βγω εκεινη την στιγμη. Εξαλλου στηριχτηκα στο οτι περνουσε κοσμος εκεινη την ωρα κ θεωρουσα δυσκολο να κανεις μια κινηση περαιτερω.

Οταν ομως στο διαλειμμα σε ειδα να επανερχεσαι κ να ψιλοκλωτσας την ροδα, το ηδη μισοβρασμενο αιμα μου, κοχλαξε κ πηδωντας τα καγκελα σε βουτηξα απο τον λαιμο, σε κολλησα στη μαντρα σηκωνοντας την γροθια...

Να ξερεις οτι οφειλεις χαρη στα παιδια που με ειδαν να τρεχω κ να πηδαω την μαντρα. Μαζευτηκαν λοιπον στο σημειο κ την ωρα που σηκωσα την γροθια, τα ειδα με την ακρη του ματιου μου να με κοιταζουν με τα ματια γουρλωμενα.

Τοτε καταλαβα οτι ησουν κ αλλοδαπος διοτι κατι ελεγες ακαταλαβιστικα κ '' sorry mister gia bike'' δειχνοντας μου την μηχανη.

Ετρεμα ολος κ το μονο που εκανα ηταν να σε παω λιγο πιο περα κ να σε διωξω σπρωχνοντας σε.

Να χεις χαρη ρε @#$#@ που ηταν τα παιδια κ δεν ηθελα να με δουν να χτυπαω καποιον... Να χεις χαρη...

:a37: :a37: :a37:

Τι στον μπούτσο ρε Χάρη ακόμα δεν την πήρες να στην ψειρίσει ήθελε?

Και πάλι καλά που κρατήθηκες, άντε μετά να εξηγείς στα παιδιά γιατί ο δάσκαλός τους κοπάνησε κάποιον.

Τον νου σου φιλαράκι είναι δύσκολοι οι καιροί
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    καθηγητης;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Σε τέτοιες περιπτώσεις οι παιδοψυχολογοι πρέπει να λένε στα παιδάκια ότι ο Καθηγητης καλα έκανε και έσπασε στο ξύλο τον κ@ργιολοπουστρα που πήγε να του φάει τη μηχανή.
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
    Σε τέτοιες περιπτώσεις οι παιδοψυχολογοι πρέπει να λένε στα παιδάκια ότι ο Καθηγητης καλα έκανε και έσπασε στο ξύλο τον κ@ργιολοπουστρα που πήγε να του φάει τη μηχανή.
    + πολλά :smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Τι στον μπούτσο ρε Χάρη ακόμα δεν την πήρες να στην ψειρίσει ήθελε?

Nαι γ@μω το φελεκι του. Δεν εχω κλεισει διμηνο ακομα

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    καθηγητης;;
    Δασκαλος. Κ ειχα παιδακια απο πρωτη εως εκτη. Τον σωσανε απο τις ψιλες...

Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
    Παιδιά δεν είναι απλά τα πράγματα, ο Χάρης είναι δάσκαλος σε δημοτικό και εκεί οι ηλικίες πολύ τρυφερές. Για τα πιτσιρίκια ο δάσκαλός τους είναι ίνδαλμα, είναι πρότυπο και δεν είναι καθόλου σωστό να βλέπουν τον δάσκαλό τους να κοπανάει ένα μουνόπανο.

Πολύ καλά έκανες Χάρη και δεν τον τουλούμιασες μπροστά στα παιδιά, έπρεπε να τον βάλεις μέσα στο γραφείο και να τον χειροτονήσεις.
    Στη θέση σου δεν ξέρω αν θα κρατιόμουν

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Παιδιά δεν είναι απλά τα πράγματα, ο Χάρης είναι δάσκαλος σε δημοτικό και εκεί οι ηλικίες πολύ τρυφερές. Για τα πιτσιρίκια ο δάσκαλός τους είναι ίνδαλμα, είναι πρότυπο και δεν είναι καθόλου σωστό να βλέπουν τον δάσκαλό τους να κοπανάει ένα μουνόπανο.

Πολύ καλά έκανες Χάρη και δεν τον τουλούμιασες μπροστά στα παιδιά, έπρεπε να τον βάλεις μέσα στο γραφείο και να τον χειροτονήσεις.
    Στη θέση σου δεν ξέρω αν θα κρατιόμουν

+600

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων