Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Να θυσιαστει ενα μερος απο την μαζα και καμια 30αρια χρονια να αλλαξει η νοοτροπια και η παιδεια του Ελληνα.![]()
''πρέπει να ξέρεις να θυσιάζεις τους άλλους ''
βλ Αστερίξ , το μεγάλο ταξίδι
Να θυσιαστει ενα μερος απο την μαζα και καμια 30αρια χρονια να αλλαξει η νοοτροπια και η παιδεια του Ελληνα.![]()
''πρέπει να ξέρεις να θυσιάζεις τους άλλους ''
βλ Αστερίξ , το μεγάλο ταξίδι
Το κομμάτι που θα θυσιαστεί ποιος θα το επιλέξει.....???Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Η πλειοψηφία....?
Η οικονομία των αγορών..??
Ο πρωθυπουργός???
Κάνας λοχαγός των SS???
Ποιος...???
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Δε γινεται συζητηση οταν υπαρχει διαφορετικο συστημα αξιών. (και απαξιών).Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
[]...ισχυρίζεσαι ότι μια δυτική κοινωνία σαν και τούτηνα μπορεί και ΘΕΛΕΙ να απαξιώσει τόσα χρόνια μπολιασμένη ιδεολογία,
[]
...τα μεσοστρώματα και οι μικροαστοί όταν βυθίζονται στην κοινωνική ιεραρχία είναι η χαρά των ολοκληρωτικών καθεστώτων?
Δηλαδή ενω έχουμε όλοι ευθύνες γιατί επιτρέψαμε στους εαυτούς μας να φτάσουμε ως εδώ τώρα κάνουμε τις παρθένες ως αθώα κοινωνία?
Γιατί όταν γινόταν τις πουτάνας στα βαλκάνια εμείς νομίζαμε ότι φταίνε οι αμερικάνοι και νομίζαμε ότι βρέχει ευρω για όλους από το χρηματηστήριο?
[]
... δεν γίνεται να παλεύουν όλοι μαζί.
[]
Και εν τέλει γιατί οι διανοούμενοι είναι τόσο παπάρες σε αυτό τον τόπο που νομίζουν ότι οι εργάτες τρώνε κουτόχορτο ...
[]
Κοινά αιτήματα έχουμε? Ποια? να φύγουν οι κλέφτες? Να ξαναγυρίσει ο καπιταλισμός της πιστωτικής κάρτας πίσω? Να πάρουμε καινούργια έπιπλα? Τι? Ποιά?
[]
Τώρα για φιλοσοφίες του τύπου ο μοναδικός και το δικό του, ο επαναστατικός ατομισμός και η αξία του να κοιτάς μόνο την πάρτη σου είναι εξαιρετικά παραδείγματα του πως ήρθαμε μέχρι εδώ...
[]... για να σας πετάξω κανα τσιτάτο και να ειρωνευτώ εκ του ασφαλούς.
[]...Εδώ θά μαστε όταν σκάσει και η τελευταία φούσκα ατομισμού και οι πλειοψηφίες ψάχνουν προστασία στην αγκαλιά του κράτους και όχι ό ένας από τον άλλον...
Σύμφωνει σε όσα λες αν κι ομολογω πως δεν εχω βιωσει τα πραγματα οπως εσυ.
Οι διανοουμενοι, για παραδειγμα δεν ειναι και τοσο διανοουμενοι (οι 32). Οι εργάτες ειναι ελαχιστοι. Ολοι "φλερταρουν" με τον μικροαστισμο, και οι πουτάνες λειπουν απ το σχημα. Χωρις της πουτάνες κοινωνικη συνοχη δεν υπάρχει κι εγω δυστηχως ειμαι πουτάνα.
Αυτο που εσυ ονομάζεις συλλογικοτητα ,εγω το ονομαζω απαρτία ,αυτο που ονομαζεις άτομο κι ατομικισμο εγω το ονομάζω πρόσωπο. Το άτομο ,ειναι το στοιχείο μερος του όλου. Το Προσωπο ειναι το όλο (εν δυνάμει). Δεν ειναι Stirner απο πίσω ,αν κι έτσι ακουγεται. Και δεν υπαρχει κανενός ειδους ασφάλεια.
Να νιωθουμε κι ενοχη επειδη αναπνεουμε μακρια απο τη δικη σου πραγματικοτητα? Μπα!
Και ναι υπαρχουν τσιτατα εξω απο το δικο σου κοσμο, μερικα πληρωμενα κ με αίμα.
Τωρα κρυβωμαι απο ενα αθλιο κρατος (αθλιο, οχι ολοκληρωτικο) αναρωτιεμαι ομως αν ο κοσμος που φαντασιωνεσαι θα επετρεπε σε εναν αθλιο να ζησει ή αν θα δεχοταν στις αγγαλες του εναν σα κι εμένα .
Αν η διαφορετικοτητα ονομάζεται ατομικότητα, αν η μονη αληθεια που υπάρχει είναι η αληθεια που εσυ βρηκες (με κοπους και θυσίες το παραδεχομαι) και καθε αλλη αληθεια ειναι εχθρική ή συντιριτική ή παρακμιακή, ή υποπτη ή αντεπαναστατικη, ή τυχοδιωκτικη οπορτουνιστική, δε θα ειναι μονοτονος σα μια αληθεια ο κοσμος που οραματίζεσαι?
Δεν εισαι εσυ ο αντιπαλος μου. Δεν εισαι εσυ προσωπικα. Επειδη σε ξερω προσωπικα δεν δεχομαι να εισαι εσυ ο αντιπαλος μου. Μπορω να σε κάνω παρέα και μπορω να μαθω πολλά απο σένα. Δε μπορεις να με κανεις παρέα και κατα τα φαινόμενα δε μπορεις να διδαχτεις απο μένα.
Ενας φασίστας ή ενας αριστερός που χτυπα την κοινωνία δε μου λέει τίποτα.
Ενας τετοιος που απειλει τον φιλο μου, ειναι αιτία συγκρουσης.
Οσα ειπα πως πιστευω μαλλον καταδικάζουν παρα γλυτώνουν μια κοινωνία. Δεν ειναι μοντελο σωτηρίας αδελφοσύνης ή ανάπτυξης.Δεν ειναι μοντέλο. Δεν ειναι τροπος. Και δε με ενδιαφέρει να ονομασω οτι αυτη η ιδεολογία ειναι καλητερη απο εκεινη.
Κοινα αιτηματα έχω και νομιζω οτι αφορα όλους: Ποσο θα κανει το ipad αμα γυρισουμε στη δραχμη?![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Ωχ! ενα γάντι!!:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
ω ρε ενα καρφι !!!!!!!!!!!!
ειμαι περιεργος να δω αν ο...αλλος σηκωσει το γαντι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Το κομμάτι που θα θυσιαστεί ποιος θα το επιλέξει.....???
Η πλειοψηφία....?
Η οικονομία των αγορών..??
Ο πρωθυπουργός???
Κάνας λοχαγός των SS???
Ποιος...???
Παντα 2 ηταν, Οι ELITE του κεφαλαιου-καπιταλισμου-παγκοσμια ταξη, ή ο λαος.
Την δευτερα νομιζω μιλησαν καποιοι οικονομολογοι(καζακης-βαρουφακης) στην πλατεια της Δημοκρατιας και ειπαν πολλοι σωστα και σημαντικα πραγματα.
Μετα ξερεις τι εγινε?
Ενω ειχαν ''θεμα'' για συζητηση-σχολιασμο-αποφασεις, ολοι συνεχισαν να περνουν χαρτακι για να πουν τα δικα τους, μονο και μονο για την αυτοπροβολη.
Αυτο με φοβιζει περισσοτερο ,οπως με φοβισε το βιντεο του Ανδρεα Παπανδρεα που εβαλε παραπανω ο Ηλιας με τον κοσμο στο συνταγμα τοτε.Ολα τα λαμογια ,ρουφιανοι,καβατζοπουστες κατακλησαν τον χωρο βαροντας παλαμακια σε ενα μεγαλυτερο ρουφιανο που εταζε και πουλαγε συνηδεισης,διαμορφωνε παιδεια και χαρακτηρα σε ενα λαο : οτι αρπαξει ο κωλος σου.
Και το ειδα παλι εχτες,πιτσιρικος το 88' γεννηθεις που εψαχνε πηγαδακια για να ακουσει και να εκφραστει και στο τελος ειπε οτι και αυτος ψηφησε Γιωργο παπαν. γιατι στην καλυμνο που εμενε ειχαν 3 βολευτες του Θασοκ.![]()
Τωρα ζηταει τα ρεστα απο την Δημοκρατια.
καπ τοτε υπηρχε ο "μεγας ηγετης"με το ζιβαγκο (κατι σαν τον φερετζε του π.....) και μαζεψε τα προβατα.
Σημερα το βλεπω καπως ετσι http://www.youtube.com/watch?v=sSY0n...eature=related
αυτο που γινεται.
και σιγουρα τους ενοχλει αρκετα.![]()
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
![]()
![]()
![]()
…ήταν η … «απάντηση στην πρόκληση της δεξιάς…»
Βαλε και τον Μπιρσιμ…. ΚΟΛΑΣΗ !!!
:rotflmao:
οκ... συμφωνώ λοιπόν ότι ό,τι έχει γίνει στην ιστορία έγινε από ανθρώπους που ξύπνησαν από τη λάθος μεριά κάποιο πρωι .... ενω μέχρι τότε κοιτάγαν τον κώλο τους τεντώθηκαν χασμουρήθηκαν και σκέφτηκαν "ρε δεν πάω στο σύνταγμα να αλλάξω τον ρου της ιστορίας? (επειδή έτσι το παρουσιάζεις το λέω....)Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Ναι διάολε είναι ολοφάνερο οτι κάπου κάνανε λάθος !!!! Αυτό που ΔΕΝ κατάφερε κανείς , ούτε η αριστερά ούτε η δεξιά ,αυτό που ονειρεύονταν οι αναρχικοί (λαϊκές συνελεύσεις ) γίνεται στο σύνταγμα !! ΚΑΙ όσο να θέλετε να το παρουσιάσετε σαν πανηγύρακι δεν πείθετε κανέναν....
Υγ. 400.000+ στους δρόμους χωρίς να ανοίξει ρουθούνι ΔΕΝ έχω ξαναδεί .....![]()
επίσης δεν είμαι αναρχικός και αυτό που γίνεται στο σύνταγμα είναι λαικες... αν είναι και συνελεύσεις ελέγχεται... (χαχαχα)
Επίσης γιατί έχεις την ανάγκη να μιλάς όπως η τρέμη? 400.000 στο σύνταγμα??? ρε ψηλέ δίπλα μένω έλεος... Δηλαδή αν είσαι οργισμένος τις καθημερινές έχεις ρεπό και οργίζεσαι κυριακές με λιακάδα?
εκατο τόνοι ιδεολογία βέβαια μπορεί να ψήνουν κάστανα στα κάρβουνα αμα τα κάστανα θέλουν να ψηθούν.
Ποτέ, ποτέ ποτέ το ποσοτικό που φετιχοποιείς δεν ήταν το ζητούμενο. Η συνέπεια οι ευθύνες και οι επιλογές ναι. Αλλά τα πλήθη γενικά όχι.
Τώρα για το αν είναι το πανυγηράκι της δημοκρατίας ή οχι δεν θα μπω σε λεπτομέρειες... Η μυρωδιά από τα καλαμπόκια τα χοτ-ντογκ και τις πλαστικές ελληνικές σημαίες φτάνει μέχρι εδώ....
Προφανώς έχω άδικο και θα διαψευστώ για άλλη μια φορά.
τέλος πάντων (κι επειδή εκτιμώ στο βαθμό που γνωριζόμαστε το σταβρο-τζην) προφανώς έχουμε διαφορετικές οπτικές αλλά προσπαθώ να πω ότι το να γαμάμε και την πραγματικότητα κατα το δοκούν είναι άλλο πράγμα και όχι "διαφωνίες". Το συναίσθημα δεν είναι πολιτική άποψη, συνείδηση και η οργάνωση των αρνήσεών μας και ο κόσμος δεν αλλάζει από αισθηματίες (δυστυχώς χιχι). Το να βρεθούμε και να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλο δεν γίνεται μα mail...
Οπότε συμφωνούμε, χαμηλώνουμε τα φώτα και ποιος ξέρει...
υγ. ξαναρωτώ... εργάτης αγκαλιά με το αριστερό έστω αφεντικό του αγκαλιά σε συνέλευση γίνεται? γίνεται και δείχνει το μέγεθος της ήττας του πρώτου...
υγ2. Ρε φίλε (σταυρο-τζην) αν το ζήτημα είναι η υπεράσπιση των φίλων μου πάνω από την υπεράσπιση των αξιών μου τότε να το ονομάσουμε οικογένεια να τελειώνουμε... Μάλλον δεν εννοας αυτό γι' αυτό το αναφέρω.
Γεια χαρά κι αντίο...
Πάω σύνταγμα
![]()
![]()
![]()
γης μαδιαμ...
Στην αρχή ήμουν και εγω επιφυαλκτικός για τον άν αυτό που χρειαζόμαστε έιναι μια συνέλευση
Ναι τελικά την χρειαζόμασταν.Μάθαμε να αποφασίζουμε δημοκρατικά και άμεσα.Η εκκλησία του δήμου στο συγχρονό της.
Αλλά...και δίνω αλλόυ τον λόγο...
"Πρέπει να διαλυθεί όλο αυτό το σύστημα.Όλοι αυτοί πρέπει να φύγουν – και να πληρώσουν, βέβαια. Πολιτικοί, μεγαλοεπιχειρηματίες, ιδιοκτήτες ΜΜΕ, εφοπλιστές, δικαστικοί, τηλεδημοσιογράφοι, εργατοπατέρες -και όλος αυτός ο εμετικός συρφετός- πρέπει να πάνε στον αγύριστο.
Την επιστροφή της χώρας στη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια δεν θα την ανακοινώσει η Όλγα Τρέμη από το Mega, ούτε θα ακολουθήσει βίντεο με τις φιλανθρωπίες της Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Όσο βλέπεις μπροστά σου αυτά τα πρόσωπα, να ξέρεις πως είμαστε ακόμα υπόδουλοι.
Θα πολεμήσουν λυσσαλέα για να διατηρήσουν τη δύναμή τους. Είναι αδίστακτοι –και καθόλου φιλάνθρωποι- και έχουν όλα τα όπλα στα χέρια τους. Ελέγχουν τα μέσα παραγωγής, τα ΜΜΕ, τη Δικαιοσύνη- ελέγχουν τα πάντα.
Έχουν δικούς τους στρατούς και έχουν και μια Αστυνομία που προετοιμάζεται και εξοπλίζεται εδώ και πολλούς μήνες, για να αντιμετωπίσει τους εξεγερμένους – έστω και με ειρηνικό τρόπο- πολίτες.
Φυσικά, δημόσια έλεγαν πως η Αστυνομία ενισχύεται και ισχυροποιείται για να προστατεύσει τους πολίτες από τους κακοποιούς και τους εγκληματίες. Βέβαια, «ξέχασαν» να αναφέρουν πως, σε μια εξέγερση, κακοποιοί και εγκληματίες είναι όλοι αυτοί που εξεγείρονται – εμείς δηλαδή. "
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Στους πολίτες της στράφηκε η Ισλανδία για την συνταγματική αναθεώρηση
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1231112867
Αλλά ξέχασα.... εδώ είμαστε μπανανία και ξέρουμε μόνο να βρίζουμε και να ρουσφετολογούμε!!
Την είδα/άκουσα την κουβέντα απ΄ το νετ και ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Την δευτερα νομιζω μιλησαν καποιοι οικονομολογοι(καζακης-βαρουφακης) στην πλατεια της Δημοκρατιας και ειπαν πολλοι σωστα και σημαντικα πραγματα.
Μετα ξερεις τι εγινε?
Ενω ειχαν ''θεμα'' για συζητηση-σχολιασμο-αποφασεις, ολοι συνεχισαν να περνουν χαρτακι για να πουν τα δικα τους, μονο και μονο για την αυτοπροβολη.
Είναι λογικό σε μια τέτοια ανομοιογενή μάζωξη, να υπάρχει μέσα κάθε καρυδιάς καρύδι, και να ακούς και ενδιαφέρουσες απόψεις, και την μαλακία του καθενός.
Αυτο με φοβιζει περισσοτερο ,οπως με φοβισε το βιντεο του Ανδρεα Παπανδρεα που εβαλε παραπανω ο Ηλιας με τον κοσμο στο συνταγμα τοτε.Ολα τα λαμογια ,ρουφιανοι,καβατζοπουστες κατακλησαν τον χωρο βαροντας παλαμακια σε ενα μεγαλυτερο ρουφιανο που εταζε και πουλαγε συνηδεισης,διαμορφωνε παιδεια και χαρακτηρα σε ενα λαο : οτι αρπαξει ο κωλος σου.
Μάλλον ήσασταν πιτσιρικάδες τότε, και γι΄αυτό δεν μπορείτε να καταλάβετε το φαινόμενο "Ανδρέας" της εποχής.....θα μας πάρει πολλές σελίδες αν το πιάσουμε....μια κουβέντα θα σου πω....η μισή Ελλάδα μέχρι τότε (η αριστερών φρονημάτων) ήταν αποκλισμένη από οτιδήποτε...από το να βάλει το γιό της θυρωρό στο νοσοκομείο, μέχρι να εκλεγεί βουλευτής....και την επομένη των εκλογών, ήρθε ο Α.Π., της έδωσε την κουτάλα, και της είπε ...ΦΑΕ....
Και το ειδα παλι εχτες,πιτσιρικος το 88' γεννηθεις που εψαχνε πηγαδακια για να ακουσει και να εκφραστει και στο τελος ειπε οτι και αυτος ψηφησε Γιωργο παπαν. γιατι στην καλυμνο που εμενε ειχαν 3 βολευτες του Θασοκ.![]()
Τωρα ζηταει τα ρεστα απο την Δημοκρατια.
Αυτό είναι ένα από τα κακά της Δημοκρατίας...το να δίνει το δικαίωμα στον κάθε μαλάκα να εκλέγει και να εκλέγεται και να έχει και άποψη από πάνω.........![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
σου πεταξα κι εγω αλλο ενα να κανεις σετακι αλλα σηκωνεις μονο αυτα που σε βολευουνε κουφαλιτσαΑρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Ωχ! ενα γάντι!!:wacko:![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
deja vu: (ο πρωτος αγανακτισμενος) ποσο δικιο ειχε ρε παιδια και κανεις δεν τον ακουγε τοτε:
http://www.youtube.com/watch?v=nFhCR...eature=related
πανω -κατω τα ιδια δεν φωναζουμε εδω και δεκαπεντε μερες εξω απο την βουλη?
τελικα η λαικη ρηση-απο μικρο κι απο τρελο...ειναι τεραστια!!
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
Φιλε εχω πολλα επιχειρηματα:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μερικοι εξουσιοδοτηθηκαν να μην σεβαστουνε τη μοναξια σου...ο καμινακος π.χ.![]()
![]()
![]()
ασταδιαλα νιχιλιστη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. Το γμσμε και ψοφησε
2. Ειμαι ενας μλκς ολκης
3. Μα τι βρωμαει ρε παιδιά!?
4. Τι θελω κι ανακατευομαι, αφου τα ξερω...
5. Τον ειχα πετυχει σε κεινο το παρτυ στα εξαρχεια που τα χε παλι κοπανισει και την επεφτε σ'ολες τις γκομενες ,ρεζηλι των σκυλιων...(αληθεια αυτο)
6. Κρυβε λογια...![]()
με τις υγειες σουΑρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Φιλε εχω πολλα επιχειρηματα:
1. Το γμσμε και ψοφησε
2. Ειμαι ενας μλκς ολκης
3. Μα τι βρωμαει ρε παιδιά!?
4. Τι θελω κι ανακατευομαι, αφου τα ξερω...
5. Τον ειχα πετυχει σε κεινο το παρτυ στα εξαρχεια που τα χε παλι κοπανισει και την επεφτε σ'ολες τις γκομενες ,ρεζηλι των σκυλιων...(αληθεια αυτο)
6. Κρυβε λογια...![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...