Σελίδα 58 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 848535455565758596061626368108 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 856 έως 870 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    σε είδα μωρή κ@λόγρια, να κορνάνεις στο φανάρι μερικά δέκατα του δευτερολέπτου αφού άναψε πράσινο
    δε πρέπει να πέρασε ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο
    πάω στοίχημα ότι αν χρειαστεί να φρενάρεις, με τίποτα δε πετυχαίνεις τέτοια αντίδραση...

αααα
    σε είδα εξυπνάκια το Σάββατο, να προσπαθείς να κάνεις αναστροφή στο λιμάνι εν μέσω χαλασμού κυρίου
    δε σε χάλασε που ερχόταν περιπολικό, σε είδε, άναψε σειρήνα, και σε σταμάτησε

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Σε είδα VANDA και τα είπαμε λίγο στο Route32

Oτι άλλα gossip θέτε να μαθετε να μου το πείτε!

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    Σε είδα στο τσακ ντελιβερά καθώς είχα ανάψει αλάρμ για να σταματήσω, καθώς με πέρασες φιλέτο από αριστερά, το abs δούλεψε υπερωρίες. Μάλιστα σταμάτησες λίγο πιο μπροστά, τώρα για συγνώμη, για τσαμπουκά, δεν ξέρω, σε αγνόησα, αφού δεν έγινε τίποτα. Σε είδα φαρμακοποιέ να είσαι τόσο κολλημένος με την μπάλα, που αναγκάστηκα να σου φωνάξω για να με καταλάβεις ότι μπήκα στο φαρμακείο. Άνετα σου έπαιρνα την ταμειακή και έφευγα, χωρίς να με καταλάβεις! Σε είδα κι εσένα ποδηλάτη, χωρίς αντανακλαστικά και φώτα, μες στη νύχτα! Όλα αυτά μέσα σε 5 λεπτά!!!

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Σε είδα 16χρονε πιτσιρικά 9παρά το πρωί απέναντι απο το μπαρουτάδικο να σηκώνεις σούζες με την παπια και να γλυτώνεις το καπάκι στο τσάκ.....κρανος και τα λοιπά δε το συζητώ.....που να μην είχε και αυτό τον καιρό

Σας είδα κυρία με το μπλου παπί και το τζετακι σας πρωί πρωί να ουρλιαζετε στον προπορευόμενο ταρίφα "άντε ρε άρχοντα" για να προχωρήσει λίγο, ουτως ώστε να μπείτε χαλαρή ανάποδα στον μονοδρομο που σας βόλευε.

Και είδα και εσένα λατρεμενε μονοκυλινδρε με το απροσδιόριστου μάρκας ονοφακι των ολίγων κυβικών να επιμενεις αριστερά γιά μεγαλο κομμάτι της Κηφισίας, στη νιρβάνα σου και οι γύρω ας πάνε να πνιγούν...

Είδα και τον μαλάκα με το κουτί ψες. Ο μαλάκας που ειναι τέρμα δεξιά σε λωρίδα εξόδου απο λεωφόρο, βρεχει, στριβεις κανονικά με φλας και βγαινεις απο την λεωφόρο μπροστά του αλλά επειδή αυτός ήθελε να πάει ευθεία τελικά, σου δείχνει το μεσαίο του δάχτυλο ενοχλημένος. Στην πισιναρα σου λουγκριτσα, ολο το χέρι.

Μέλος Το avatar του/της afortistos
    σε ειδα σημερα ποδηλατισα στον ηλεκτρικο στον πειραια να πεφτεις πανω στο κοκκινο σκουτερ(νεξους?). ουτε που κοιταξες να δεις αν ερχετε κανεις. ασχετα αν ειχε πηξει ολο το συμπαν. αφου κυκλοφορουν στους δρομους γιατι δε βαζουν κ ενα καθρεφτη?(απορια και για αλλους μηχανοκινητους δικυκλους αυτο.εχουμε κ μεις καμπουρα.)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jezuz
    Σας βλεπω το 90% των κουτιων πλεων να λειτουργει μονο μια λαμπα μπροστα και μιση πισω, τοσο καταντια ποια;

Σας βλεπω και να πεταγεστε συνεχως απο βενζιναδικα, στενακια κτλ στα λιγα μετρα μπροστα μου και να αναγκαζομαι να πεφτω στα φρενα, και δεν πατατε γκαζι να φυγετε, εκει, σαν κοτες, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΤΙ ΠΕΤΑΓΕΣΤΕ και με κοβεται, θελετε να σας περασω απο πανω;

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    σημερα κατα τις 9.20 το πρωι.περιμετρικη πατρων,με το κουτι της δουλειας.κλειστη η δεξια λωριδα απτις 2 και κωνοι γιατι κανουν εργα.ακουω βαβουρα απο πισω,κοιταω fazer,μαζευομαι λιγο αριστερα,λεω αν θελει ας περασει,περναει μαλλιοκουβαρα και οπως τον βλεπω να επιταχυνει,κατι μου φαινοταν περιεργο στην σταση του σωματος του...ειχε τα ποδια στα μαρσπιε του συνοδηγου!!!!!πως αλλαζε ταχυτητες;πως φρεναρε;πως παταγε πανω στο μηχανακι δεν μπορω να καταλαβω!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Σε είδα σήμερα με το πανέμορφο cb1300 σου στο φανάρι μεσογείων και φειδιππίδου. Καλούς δρόμους να έχεις!

Σας βλέπω να πηγαινετε μαλλιά - κουβάρια με τα εταιρικά φορτηγακια / βανακια στις εθνικές και τους περιφεριακους. Τί έγινε ρε παλουκαρια? Επειδή πλερωνει άλλος τις βενζίνες, βγάζουμε το άχτι μας και όποιον πάρει ο Χάρος?

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα τυπισα με το παπι, να μου κορναρεις να περασεις... Μολις πηρες την απαντηση οτι δεν προκειται να πατησω διαβαση πεζων στραβωσες......
    Δεν πειραζει, ξιδακι...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Μέλος
    Σε είδα χθές το απόγευμα κατέβαινες την Κηφισίας με φούλ εξοπλισμο με το πορτοκαλί ER-6 και ήσουν μια κούκλα!!!...Καλές βόλτες!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σε είδα τρισμέγιστε καριόλη πριν λίγο να με προσπερνάς πάνω στις γραμμές του τραίνου με το άσπρο Peugeot 106 μόνο και μόνο για να μπεις μπροστά μου και μετά να κάνεις αναστροφή, ευτυχώς που δεν έκανα πιο αριστερά γιατί θα είχες πέσει πάνω μου τώρα και είχα και το παιδί στο αυτοκίνητο από εκείνη τη μεριά γαμώ το σπίτι σου δολοφόνε...

Σε ειδα φουλ προβλεπομενη με το πρασινο 636 και σε καμαρωναμε
    ολοι μας στο φαναρι που περιμεναμε, Μιχαλακοπουλου μεσημερι...
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Πέφτουλας
    * Σε ειδα αλλοδαπε μάστορα στην Πειραιώς να οδηγάς και να κρατάς οριζοντίως 2-3 ηλεκτρολογικά κανάλια των 3-4 μέτρων και να κοντεύεις να σκοτώσεις κανένα καθώς ταλαντευόντουσαν.Στην Ομόνοια σε φτάνω με τα χίλια ζόρια και στο λέω.Με κοιτάς με απερίγραπτο βλέμμα απέχθειας και με ρωτάς αν είμαι αστυνομικός.Εκείνη τη στιγμή ευχήθηκα να ήμουν.Να δεις για πότε γύρναγες από εκεί που ήρθες.

* Σε είδα να παίρνεις τη στροφή για λαχαναγορά και να χάνω το στοίχημα ότι δε θα μείνει τίποτα επάνω.
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 2014-01-19 12.55.22.jpg‎  

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε