Σελίδα 58 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 848535455565758596061626368108 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 856 έως 870 από 1807

Θέμα: Yamaha MT-07

Μέλος Το avatar του/της Lumiel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ο θόρυβος της αλυσίδας είναι φυσιολογικός και ναι, είναι λίγο πιο ενοχλητικός από το συνηθισμένο. Δεν ξέρω αν φτιάχνει με αλλαγή αλυσιδογράναζων. Αλλά δεν έχω προσέξει κάτι άλλο.

5 cm τι; Slack; Πολύ δεν είναι;
    Είχα το ίδιο πρόβλημα με το Ninja 250 οπότε για μένα φυσιολογικός είναι, αλλά αλλιώς είναι να το ακους στο καινούριο Έχω δύο manual ένα στα αγγλικά που ήταν μαζί με την μηχανή και ένα στα ελληνικά που μάλλον ειναι του 2016 μοντέλου, και λένε και τα δύο 51-56mm απόσταση απο τον οδηγό μέχρι το κέντρο της αλυσίδας. Ίσως δεν ξέρω ακόμα να την λαδώνω καλά, θα το κοιτάξω.
    edit: εδώ έιναι ένα βίντεο απο κάποιον που είχε θόρυβο και με αλλαγή αλυσίδας σταμάτησε ο θόρυβος.

Ο άλλος θόρυβος όμως και νομίζω και ο πιο εκνευριστικός είναι αυτός που φαίνεται και στο βίντεο. Αυτό θέλω να φτιάξω και φοβάμαι και αλλαγή να μου κάνει θα έχω τα ίδια. Αλλά δεν έχω δει άλλους να γράφουν για το MT 07 να χει το ίδιο θέμα.
    Τελευταία τροποποίηση από Lumiel; 10/05/2017 στις 21:10.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ναι, οκ, εγώ εννοούσα διαφορετική μέτρηση, οπότε είσαι οκ. Δεν είναι θέμα λαδώματος. Ίσως μειωθεί κάπως ο ενοχλητικός ήχος, αλλά πάλι θα ακούγεται. Τουλάχιστον εγώ δεν κατάφερα ποτέ να τον εξαλείψω. Μετά έβαλα την Akrapovic και δεν τον άκουγα.

Όχι, εμένα δεν κάνει τέτοιο ήχο, ούτε έκανε ποτέ. Καινούριο δεν το αγόρασες; Πήγαινέ το στον μηχανικό να το δει.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Όχι, εμένα δεν κάνει τέτοιο ήχο, ούτε έκανε ποτέ. Καινούριο δεν το αγόρασες; Πήγαινέ το στον μηχανικό να το δει.
    Καλά εννοείται θα το πάω.. στην χειρότερη μεθαύριο. Απλά ρώτησα να ξέρω τι να περιμένω Γενικά δεν αγχώνομαι πολύ γιατι το πήρα για να το χαρώ.. και έχω όρεξη να ρίξω χρόνο και ψάξιμο για να το έχω πάντα σε καλή κατάσταση... το χειρότερο είναι να μην μπορείς να χαρείς την μηχανή σου!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lumiel Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα! Γράψε και τίποτα έξτρα, χρώμα, αξεσουάρ που του φοράς, που το κάνεις βόλτες κτλπ!!

Ερώτηση, μετά απο μερικά χιλιόμετρα (περίπου 400) άρχισε να κάνει αρκετό θόρυβο μόνιμα μάλλον απο μπροστά αριστερά ακούγεται. Μέχρι τα 400 έκανε έναν μεταλλικό θόρυβο μερικές φορές αλλά τίποτα το σημαντικό. Με λίγο ψάξιμο βλέπω ότι το είχαν τα MT 09 πολύ αυτό και ότι έχει να κάνει με τεντωτήρα αλυσίδας. Έχει αντιμετωπίσει κανείς στο MT 07 κάτι παρόμοιο? Έχω περίπου 600 τώρα και σκέφτομαι να το πάω σύντομα στην αντιπροσωπία, αλλά φοβάμαι θα μου το αλλάξουν με κάτι που θα ξαναχαλάσει. Επίσης νομίζω ότι κάνει και η αλυσίδα θόρυβο και με βλέπω να την αλλάζω και αυτήν σε λίγο καιρό, αλλά δεν ξέρω αν το πρόβλημα συνδέεται και με τον τεντωτήρα (ελπίζω να το λέω σωστά). Βρήκα μερικά βιντεάκια στο youtube αλλά τα περισσότερα είναι για MT 09 οπότε είπα να ρωτήσω εδώ να μου πει κανας παθών

edit: Ξέχασα να γράψω ότι έχω λαδώσει αλυσίδα αλλά και την μέτρησα όπως πρέπει και φαίνεται μέσα στα όρια (5.1-5.2cm περίπου)
    Καλημέρα,
    Προς το παρών δεν έχω βάλει extra πράγματα επάνω λόγο άλλων υποχρεώσεων που προέχουν, αλλά έχω στην λίστα να μπούν πράγματα στο τέλος του 2017.
    Το μοτόρι το πήρα στο κλασσικό ανθρακί χρώμα γιατί παρότι γούσταρα πολύ το fluorescent χρώμα, πιστεύω οτι το ανθρακί θα είναι περισσότερο διαχρονικό.
    Αναφέρω ότι σίγουρα θα μπεί:
    1. Αναδιπλόμενες / ρυθμιζόμενες μανέτες (κινέζικες και τοπ)
    2. Ermax καρίνα
    3. Μανιτάρια μπρώς / πίσω γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάτσει...

Στο άμεσο μέλλον σίγουρα θα του βάλω γκαζιέρα απο R6 για να φύγει ο τζόγος που έχει η μαμά γκαζιέρα.

Όσον αφορά τον θόρυβο που λές απο μπροστά, δεν ξέρω αν είναι το ίδιο, πάντως εμένα κάνει απο την αρχή τον ήχο που ακούγεται στο παρακάτω βίντεο.
    https://youtu.be/xRtibhALkgk

Η αλυσίδα γενικά απ' ότι έχω δεί θέλει τέντωμα κάθε περίπου 2-3κ χιλιόμετρα και δεν θα έχεις θέμα.

Βόλτες εκτός της κλασσικής διαδρομής για την δουλειά μου στο Μαρούσι κάνω Κορυδαλλό - Πειραιά
    Τελευταία τροποποίηση από brandonheat; 11/05/2017 στις 10:05.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από brandonheat Προβολή μηνύματος
    Όσον αφορά τον θόρυβο που λές απο μπροστά, δεν ξέρω αν είναι το ίδιο, πάντως εμένα κάνει απο την αρχή τον ήχο που ακούγεται στο παρακάτω βίντεο.
    https://youtu.be/xRtibhALkgk
    Ναι αυτό που κάνει σαν ταξί. Υποθέτω ότι είναι το CCT και φτιάχνει με αλλαγή. Πάντως σήμερα ήταν πολύ πιο ήσυχο το MT μου, ειδικά στις μικρές ταχύτητες. Ελπίζω να στρώνει σιγά σιγά και φεύγει και ο θόρυβος. Μόνο με 6η και περιπου 110 χμ/ω μου κάνει σαν κουδουνίστρα τώρα.. Θέλω να βάλω και εγώ εξτρα, ένα windscreen που ακόμα το σκέφτομαι ποιο να βάλω, bobbins πίσω για το stand, μελλοντικά με βλέπω να κάνω και τίποτα τέτοιο.. και φυσικά action cam για να καταγράφω όλα τα near death experiences που ζω καθημερινά.

Εδώ είναι η λίστα με όλα τα εξτρα της ermax. Μήπως να φτιάξουμε και μια λίστα με τις εταιρίες που βγάζουν after market για το MT 07?

Νέο μέλος
    Ναι αυτό που κάνει σαν ταξί. Υποθέτω ότι είναι το CCT και φτιάχνει με αλλαγή. Πάντως σήμερα ήταν πολύ πιο ήσυχο το MT μου, ειδικά στις μικρές ταχύτητες. Ελπίζω να στρώνει σιγά σιγά και φεύγει και ο θόρυβος. Μόνο με 6η και περιπου 110 χμ/ω μου κάνει σαν κουδουνίστρα τώρα.. Θέλω να βάλω και εγώ εξτρα, ένα windscreen που ακόμα το σκέφτομαι ποιο να βάλω, bobbins πίσω για το stand, μελλοντικά με βλέπω να κάνω και τίποτα τέτοιο.. και φυσικά action cam για να καταγράφω όλα τα near death experiences που ζω καθημερινά.

Εδώ είναι η λίστα με όλα τα εξτρα της ermax. Μήπως να φτιάξουμε και μια λίστα με τις εταιρίες που βγάζουν after market για το MT 07?
    Εμένα πάντως στα 5κ χλμ και ακόμα ακούγεται. Είχα ρωτήσει και μου είπαν και στην Μοτοδυναμική και στο συνεργείο οτι είναι φυσιολογικός ο θόρυβος αυτός.
    Προσωπικά δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιο ήχο παρότι προέρχομαι απο ιταλό. Αλλά anyway...

Στην αρχή έλεγα να φορέσω Ermax windscreen 39cm μιας και βγαίνω αρκετά συχνά εθνική, αλλά μάλλον τελικά δεν θα βάλω καν windscreen μιας και πλέον συνήθισα (βέβαια πάνω απο τα 140 πρέπει να σκύψεις, αλλιώς κάνει πάρτυ ο αέρας πάνω σου).
    Bobbins σκεφτόμαι και εγώ για το paddock, είναι must για οτιδήποτε θες να κάνεις. Απο το να λιπάνεις την αλυσίδα, μέχρι το να πλύνεις με την άνεση σου την μηχανή.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ...
    Στην αρχή έλεγα να φορέσω Ermax windscreen 39cm ....

Bobbins σκεφτόμαι και εγώ για το paddock, ....
    LOL & OMG και
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    LOL & OMG και
    Τι συνέβει, τι έχασα?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Τι συνέβει, τι έχασα?

Όχι τίποτα, απλά σκέφτομαι paddock κι αυτομάτως το μυαλό μου πήγε σε ΜΤ07 με 39εκ ζελατίνα μέσα στην πίστα. '

Μη μου το θυμίζεις, ακόμα σκουπίζω τα δάκρυα
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Όχι τίποτα, απλά σκέφτομαι paddock κι αυτομάτως το μυαλό μου πήγε σε ΜΤ07 με 39εκ ζελατίνα μέσα στην πίστα. '

Μη μου το θυμίζεις, ακόμα σκουπίζω τα δάκρυα
    Είσαι ένας θεούλης, ομολογώ ότι είναι για γέλια αυτό σαν σκέψη.
    Paddock stand εννούσα πάντως

Σήμερα μου χρειάστηκε πρώτη φορά το ABS... έπαθα πλάκα πόσο δουλειά κάνει. Στο αυτοκίνητο μου φαίνεται ότι τα κάνει χειρότερα τα πράγματα αλλά στην μηχανή σώζει. Απτην άλλη και να φρενάρεις γρήγορα θα σε χτυπήσει ο απο πίσω 9/10 φορές...

Νέο μέλος
    Σήμερα μου χρειάστηκε πρώτη φορά το ABS... έπαθα πλάκα πόσο δουλειά κάνει. Στο αυτοκίνητο μου φαίνεται ότι τα κάνει χειρότερα τα πράγματα αλλά στην μηχανή σώζει. Απτην άλλη και να φρενάρεις γρήγορα θα σε χτυπήσει ο απο πίσω 9/10 φορές...
    Στον 1.5 χρόνο που έχω την μηχανή έχω νιώσει 3 φορές το ABS να ανοίγει.
    Την μία σίγουρα με έσωσε απο 100% πολύ σοβαρή τούμπα, μιάς και ένας έξυπνος οδηγός αποφάσισε να περάσει ένα κόκκινο φανάρι (αναμένο τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα) στην Γαλατσίου με το κινητό στα χέρια.
    Αν δεν είχα ABS, ή θα έκανα έντο ή θα είχα φάει μια σαβούρα πάρα πολλών μέτρων.
    Ποτέ ξανά μηχανή χωρίς ABS, εκτός και αν θα είναι για πίστα (που ούτος η άλλως δεν έχω τα λεφτά ).

Νέο μέλος
    καλησπερα κατοχος κι εγω εδω και ενα μηνα μεταχει με 5000 χλμ μοντελο 9ος 2015 και το μονο που αντιμετωπιζω ειναι με τις σκληρες ταχυτητες ειδικα το πρωι οταν το βαζω μπροστα και μπαινει η 1η σιεται ολη η μηχανη και στην πορεια ειναι πολυ σκληρες οι αλλαγες τι μπορει να παιζει;

Banned
    Bάζεις λάθος λάδια......

Νέο μέλος
    Έχει 5000 χλμ και τα λάδια αλλάχθηκαν στις 4800, τώρα τι λάδια έχει μέσα δεν γνωρίζω, κατά την γνώμη σας τι να βάλω;

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  2. yamaha mt-03 ή kawasaki er-6n
    από skynet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2006, 13:58
  3. yamaha mt-3
    από focustud στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2006, 17:18
  4. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •