Δεν μπορώ να σας βλέπω άλλο...
Δεν μπορώ να σας βλέπω άλλο...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
σε ειδα στη συγγρού να πηγαινεις καρφί για εμβολισμό του τσοπερ με δύο (ακράνωτα) άτομα πάνω και μου θύμησες τον δικό μου εμβολισμό....
στο τσακ τη γλύτωσαν αν και δε θα το μάθουν ποτέ πόσο κοντά τους ήρθε ο χάρος....
πουτσ@@@@@@@@@
Σε είδα ρε τύπε να έχεις βάλει αγγελία μηχανάκι με 34000 χιλιόμετρα...
Και το ίδιο μηχανάκι το ανέβαζες το 2008 στο advrider και έλεγες ότι είχε πάνω από 150,000...
"Σε καλή κατάσταση" και (μαγκιά σου δεν λέω) σε τι κατσάβραχα και λάσπες το είχες σε φωτογραφίες, δεν περιγράφεται.
Η δε φωτογραφία της αγγελίας, από τότε...
Αν δε απλώς δανείστηκες ότι βρήκες στο ίντερνετ για να βάλεις στην αγγελία σου, ΠΟΛΥ ατυχής η επιλογή.
Σε είδα παππού με το καινούριο τζιπ volkswagen να χτυπάς το μικρό κολονάκι του δρόμου και να βουλιάζει όλος ο προφυλακτήρας, δεν πήρες τίποτα χαμπάρι και όλα αυτά λόγο του άγχους σου που αντί να το βάλεις σωστά το αμάξι όπως πρέπει έκλεινες όλο τον δρόμο!
Σας είδα το προσωπικό του Καραβιού Ελ Βενιζέλος ,να δίνετε φαγητό και νερό σε μάνα, παιδιά και πατέρα ασθενή πρόσφυγες και πολύ σας χάρηκα και μπράβο σας.
Φίου φίου φι φι φίου
Σε ειδα πανω στη σελα του fazer (ξερεις εσυ) καλα χλμ και ομορφες συναντησεις ευχομαι......
σε είδα να καβαλάς το μηχανάκι μου, να ρωτάς αν μπορείς να το βάλεις μπροστά και μετά από μερικές ξερό γκαζιές να έρχεσαι χαμογελώντας "εντάξει..καυλωσα. λίγο". ναι η άτιμη η γριούλα και εμένα με φτιάχνει.
Ανω Γλυφάδα, σε κεντρικό μονόδρομο,
-ακράνοτοι και οι δυό, εντάξει εσύ, φάε το κεφάλι σου, το παιδί που 'χεις συνεπιβάτη τι φταίει;
-ανάποδα σε κεντρικό μονόδρομο με το παπί; ένα στενό πιο κάτω εχει κάθοδο, τόσο πολύ βαριέσαι;
-όταν ήρθαν 3 αυτοκίνητα με φόρα, κανονικά στην πορεία σου, έκοψαν για να μη σε χτυπήσουν και 'συ, αντι να κόψεις συνέχισες ανάποδα καμαρωτός με ενα στυλάκι "καλα εεε τι κάνω το άτομο μιλάμε".
Πόσο επικίνδυνος είσαι;
Σας εβλεπα απο το πρωι σημερα....
Ψηλους, χαμηλους, γυμνασμενους, χαλαρους, με βυζαρες, χωρις βυζαρες, αψεγαδιαστους, με κυταριτιδα, σφριγηλους, πλαστικους κοκ.....
Αστα διαλα να χειμωνιασει να ησυχασουμε.....
πουτσ@@@@@@@@@
Σε είδα μικρό αδερφάκι (990R) και συγκινήθηκα. Παλιά μεγαλεία ποτέ ξεχασμένα. Αυτό το γουργουρητό από τις ακράπεςΣε κάποια φάση τα ανοίξαμε και μέχρι την 3η έμεινες δίπλα!!! Εξεπλάγην και λέω από σεβασμό το κάνει το κτήνος αλλά μετά είδα το traction κολλημένο
Καλούς δρόμους να χεις μικρούλη και μπράβο για το κράνος σου.
Σας είδα στην κεντρική λεωφόρο (ο Θεός να την κάμει) του Ρεθύμνου 8 γουρούνες στη σειρά. Από το στυλάκι των αναβατών και τις καγκουριές που κάνατε μάλλον επρόκειτο για τους φίλους μας τους αμερικάνους. Η πλάκα είναι όταν αποφάσισε ξαφνικά ο πρώτος να σταματήσει στη διάβαση πεζών για να περάσει απέναντι γκομενάκι (αγνώστου προελεύσεως) ο 2ος πρόλαβε και φρέναρε αλλά οι άλλοι θέλατε να εξευρευνήσετε το φαινόμενο της ελαστικής κρούσηςμιλάμε για καραμπόλα... ο ένας πάνω στον άλλο... γελούσε και το παρδαλό κατσίκι και την κάνατε με ελαφρά
![]()
Φύγαμε...
Σε είδα χθες κουστουμάτε με το XR (νομίζω) στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμιάς (για Αθήνα) , το έπαιζες γρήγορος κλπ αναμέσα στα αμάξια έτσι και αλλιώς και παραλίγο να φας τα μούτρα σου από μόνος σου και να πέσεις σε αμάξι, έβαλες μυαλό μετά την τρομάρα σουήταν ανοιχτά και όλας όχι κίνηση όπου έκανες βλακείες. Ότι να ναι!\
Η ηλιθιότητα στο τέρμα![]()
Σας ειδα βλαμμενα στο Σχιστο χθες το μεσημερι να με κοιτατε στο φαναρι ενω ημουν με την ολοσωμη για τα Μεγαρα.
Ειδα που ο συνεπιβατης ειπε...που παει ετσι αυτος ρε μαλακα???
Σας εδειξα το δαχτυλο και εφυγα ηλιθια ξεκρανωτα μ@λακισμεν@
σας ειδα και σημερα κουτακιδες να σφαζετε τα κοκκινα φαναρια σαν κατι εντελως φυσιολογικο σαν μια τζουρα τσιγαρου και φραπε.τοσο μετραει η ανθρωπινη υπαρξη για εσας ρε γμτ;
Σε είδα βλακάκο να ανεβαίνεις προς Πεντέλη ενώ εγώ κατέβαινα για μελίσσια με το αμάξι..ερχόσουν γκαζωμένος με την μηχανάρα σου και βγήκες στο αντίθετο ρεύμα για προσπέραση αναγκάζοντας με να κόψω από 60-70 στα 20 χλμ για να μην σε κάνω ένα με την άσφαλτο. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ