Σελίδα 58 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 848535455565758596061626368108 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 856 έως 870 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ναι μωρέ...όλα στημένα από την αρχή ήταν. Δεν μπορεί να εξηγηθεί με άλλο τρόπο η παράλογη άρνηση στις ζυγισμενες, σωστά τεκμηριωμένες αναπτυξιακές προτάσεις που έκανε o yianis τόσους μήνες.
    Δημιουργικά ασαφή φάση ζούμε.
    για να εξηγηθώ...είπα οτι νομίζω οτι μονο η μία ήθελε/προσπαθήσε διαπραγμάτευση...εκτός αν θεωρείς πχ μούφα οταν κάποια στιγμή αλλο συμφωνήσανε και αλλο τους φέρανε να υπογράψουν...τέσπα...

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Gelaei o kosmos me ta xalia mas : kykloforoun sta diethni mesa foto me to atm tis voulis na einai adeio.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    5 χρόνια τώρα ο κόσμος γέλαγε και μας κορόιδευε και μας έλεγε φτωχους και ζητιάνους

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Gelaei o kosmos me ta xalia mas : kykloforoun sta diethni mesa foto me to atm tis voulis na einai adeio.
    Στα @@ μας πραγματικά με το λέει ο κόσμος για εμάς πια. Όπως και να'χει αυτοί μας κοροιδεύουν οπότε πραγματικά στα @@ μας γι'αυτούς όπως μας γράφουν και αυτοί.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    5 χρόνια τώρα ο κόσμος γέλαγε και μας κορόιδευε και μας έλεγε ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ και ζητιάνους
    ..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spiridaus Προβολή μηνύματος
    Σοφέ byron μήπως έχεις και τα νούμερα του τζόκερ για αύριο;
    Στανταράκι, έχω και τηλεφωνική γραμμή 090...
    Επίσης, μπορώ να σου πω με το αζημίωτο κανένα χαρτάκι να παίξεις στο ΧΑ, ή σε ποιο νόμισμα να τοποθετηθείς για να εκμεταλλευτείς το volatility των ημερών, αν πρέπει να είσαι long ή short στον VIX, τι YTM δίνει το corporate bond της Frigoglass και αν συμφέρει το risk reward μετά την πώληση του κλάδου γυαλιού, όπως και αν έχει νόημα να παίξεις spreads πάνω στο QE.

Καλοδεχούμενη η κριτική πάνω σ΄αυτά που λέω για την οικονομική πολιτική του εκάστοτε μάγου που ψήφισε ο περήφανος λαός, έχω μείνει προσεκτικά απ΄έξω από κάθε επίθεση σε συμφορουμίτη για τις επιλογές του.
    Τα όμορφα με τις κότες και τους σκατοκάλτσα (που υποθέτω οτι μου απευθύνουν οι μέχρι τώρα σιωπηλοί απόγονοι του Λεωνίδα), είναι βούτυρο στο ψωμί μου αν γίνουν προσωπική κόντρα.

Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί επομένως στο τι λέμε επί προσωπικού, ιδίως όταν επί σειρά μηνών και ετών η μούγκα είναι ο τρόπος συμμετοχής σε τέτοια θέματα.

Kind Regards και χαιρετισμούς στον Ξέρξη. Αν τον δείτε, πείτε του πως τον ψάχνει η Κωνσταντοπούλου και ο Toussaint.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Τελικά δεν αποφασίζεις γιατί τα τελευταία χρόνια έχεις πτωχεύσει
    και περιμένεις να πληρώσεις υποχρεώσεις και να κάνεις ανάπτυξη με χρήμα
    που σου δανείζουν οι άλλοι.
    Εφόσον οι άλλοι αποφάσισαν ότι δεν σε δανείζουν άλλο τελείωσες έτσι και αλλιώς.
    Οπότε ουσιαστικά ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
    Η μείωση μισθών συντάξεων δαπανών κλπ ΕΓΙΝΕ χτές.
    Απλά θα επιλέξουμε με τι νόμισμα θα είμαστε φτωχοί.
    +990, +635 και άλλα 300 απ΄το SH.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Byron δεν με ενδιαφέρουν τα στανταράκια έχω κόψει και το στοίχημα εδώ και καιρό. Δεν ήξερα όμως ότι η ορθότητα της άποψης μετριέται από το πόσο χωμένος είσαι στο καζίνο των Αθηνών και/ή από την συχνότητα των ποστς σε ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ.
    Όσο για το σχόλιο για τις κότες δεν πήγαινε σε εσένα αλλά σε όλους όσοι προσπαθούν να υποβαθμίσουν και να απονομιμοποιήσουν το -όποιο- δημοψήφισμα.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Ego o foukaras 50 eyro thelo na sikoso na paro tsigara kai na balo benzina

Συνημμένο 337782Συνημμένο 337783

Τρελή τρολιά η Πειραιώς, επιθυμείτε άλλη συναλλαγή; Σου λέει, κάτσε να του δώσουμε άλλη μια ευκαιρία μπας και θέλει να κάνει κατάθεση τελικά...

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Στα @@ μας πραγματικά με το λέει ο κόσμος για εμάς πια. Όπως και να'χει αυτοί μας κοροιδεύουν οπότε πραγματικά στα @@ μας γι'αυτούς όπως μας γράφουν και αυτοί.
    Den to egrapsa gia na ntrapoume, alla gia na deikso pos mas antimetopizoun paraekso.
    Skata sta moutra tous kai skata sto lakko tous.
    Alla dekaeties tora etsi den tous exoume mathei emeis oi idioi???
    Kalosilthe to dollario ki etsi. Kai pipes kanoume amalaxei arkei na peftei to xrima.

Kairos na teleionoume m'ayto pia. ( i mipos oxi???? tha deiksei.)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    εμένα όμως μ ενοχλεί....
    (και πιο πολύ μ ενοχλεί ότι σε πολλά έχουν και δίκιο..... Όχι ότι αυτοί δεν έκαναν τίποτα αλλά στην τελική εσύ -εγώ- είσαι ο μαλακάς)
    ανανήψαντας

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Στανταράκι, έχω και τηλεφωνική γραμμή 090...
    Επίσης, μπορώ να σου πω με το αζημίωτο κανένα χαρτάκι να παίξεις στο ΧΑ, ή σε ποιο νόμισμα να τοποθετηθείς για να εκμεταλλευτείς το volatility των ημερών, αν πρέπει να είσαι long ή short στον VIX, τι YTM δίνει το corporate bond της Frigoglass και αν συμφέρει το risk reward μετά την πώληση του κλάδου γυαλιού, όπως και αν έχει νόημα να παίξεις spreads πάνω στο QE.

Καλοδεχούμενη η κριτική πάνω σ΄αυτά που λέω για την οικονομική πολιτική του εκάστοτε μάγου που ψήφισε ο περήφανος λαός, έχω μείνει προσεκτικά απ΄έξω από κάθε επίθεση σε συμφορουμίτη για τις επιλογές του.
    Τα όμορφα με τις κότες και τους σκατοκάλτσα (που υποθέτω οτι μου απευθύνουν οι μέχρι τώρα σιωπηλοί απόγονοι του Λεωνίδα), είναι βούτυρο στο ψωμί μου αν γίνουν προσωπική κόντρα.

Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί επομένως στο τι λέμε επί προσωπικού, ιδίως όταν επί σειρά μηνών και ετών η μούγκα είναι ο τρόπος συμμετοχής σε τέτοια θέματα.

Kind Regards και χαιρετισμούς στον Ξέρξη. Αν τον δείτε, πείτε του πως τον ψάχνει η Κωνσταντοπούλου και ο Toussaint.

Ρε Βύρωνα ειλικρινά πιστεύεις ότι είναι λύση το να λαμβάνονται διαρκώς νέα μέτρα τα οποία είναι εκτός τόπου και χρόνου (23% εστίαση, τουρισμός πχ) και να μας δίνουν χαπάκι ανά έξι μήνες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Ρε Βύρωνα ειλικρινά πιστεύεις ότι είναι λύση το να λαμβάνονται διαρκώς νέα μέτρα τα οποία είναι εκτός τόπου και χρόνου (23% εστίαση, τουρισμός πχ) και να μας δίνουν χαπάκι ανά έξι μήνες;
    ελα μου ντε!

αλλά πιστεύεις ότι άμα την κάνουμε από το ευρώ, κόψουμε τα δεσμα από το ΔΝΤ θα έρθει η ανάπτυξη,
    θα ξοφληθεί το χρεός και η ανεργία θα πάει στο 4,2%; θα επανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία;
    ή από το πουτανάκι της Ευρώπης/ΗΠΑ θα γίνουμε το πουτανάκι της Ρωσίας;

κι αν το πιστεύεις που το στηρίζεις; υπάρχει κάποιο ιστορικό προηγούμενο;

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    ελα μου ντε!

αλλά πιστεύεις ότι άμα την κάνουμε από το ευρώ, κόψουμε τα δεσμα από το ΔΝΤ θα έρθει η ανάπτυξη,
    θα ξοφληθεί το χρεός και η ανεργία θα πάει στο 4,2%; θα επανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία;
    ή από το πουτανάκι της Ευρώπης/ΗΠΑ θα γίνουμε το πουτανάκι της Ρωσίας;

κι αν το πιστεύεις που το στηρίζεις; υπάρχει κάποιο ιστορικό προηγούμενο;
    Δε το πιστεύω Μπάμπη. Σε πρώτη φάση δε νομίζω να φύγουμε από euro. Δε θεωρώ ότι θα γίνει κάτι από όσα έγραψες, θεωρώ όμως ότι ΙΣΩΣ (χωρίς να νομίζω ότι όλοι ασχολούνται μαζί μας) χτυπήσουν κάποια πιο σοβαρά καμπανάκια. Επίσης θεωρώ ότι ΙΣΩΣ (αλλά αυτό προσπαθώ να το πιστέψω) τα ζωντόβολα που ζούνε σε τούτο το τόπο αρχίσουν να βάζουν λίγο το μυαλό τους να δουλεύει και να μη νοιάζονται μόνο για τη πάρτυ τους, το βόλεμα τους, τα ρούχα τους και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ@μηθούνε.

Τέλος προσωπικά δεν υποστήριξα ποτέ κανένα που καπηλεύεται χρήματα είτε της ΕΕ είτε όποιου θέλει ας είναι, κανένα βύσμα, κανένα βολεμένο, κανένα Ελληνάρα. Θέλω ισονομία, ευκαιρίες για να αποδείξει ο καθένας τι αξίζει και όποιος παρανομεί να του κόβουν το κώλο όπως σε κάποιες χώρες (ξέρω ουτοπία).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Επίσης θεωρώ ότι ΙΣΩΣ (αλλά αυτό προσπαθώ να το πιστέψω) τα ζωντόβολα που ζούνε σε τούτο το τόπο αρχίσουν να βάζουν λίγο το μυαλό τους να δουλεύει και να μη νοιάζονται μόνο για τη πάρτυ τους, το βόλεμα τους, τα ρούχα τους και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ@μηθούνε.
    Προ μίας ώρας, πάω να πληρώσω ένα λογαριασμό (ναι ξέρω βρήκα μέρα). Στο κατάστημα είναι μιά κιουρία που έχει πιάσει το μπλα μπλα με την υπάλληλο για το τι θα κάνει με το συμβόλαιό της κλπ. Τελικά για να ελευθερωθεί το ταμείο την αναλαμβάνει άλλος και ακούω "εγώ πάντως θέλω διετές συμβόλαιο και την επιδότηση σε τηλεόραση". Α, να πάτε στο Χ κατάστημα που μπορεί να το κάνει αυτό της απαντάνε.
    Ο κόσμος ζει ακόμα "αλλού" φίλε Μάικ... ΠΟΛΥ αλλού.

Για το δεύτερο... τρία ΛΟΛ χωρίς ομιτζι. Αξιοκρατία στην Ελλάδα...

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε