Σελίδα 58 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 848535455565758596061626368 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 856 έως 870 από 1340

Θέμα: MOTO GP ROUND 17 23/25-10 SHELL MALAYSIA MOTORCYCLE GRAND PRIX

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Δες τους αγώνες με τον ΜΜ να μάχεται με άλλους να δεις τι έχει κάνει από moto3 μέχρι σήμερα...
    Απλά ο Ρόσσι του έκανε ότι κάνει για χρόνια ο ΜΜ στους άλλους.

τιποταν τετοιο δεν του εκανε...
    το ξανοιγμα της γραμμης και το κοψιμο ρυθμου ειναι κινηση του rossi εδω και χρονια...την αντεγραψε ο mm στον lorenzo μια φορα and that's it...

απλα επειδη ο γιατρουλης δεν μπορουσε να τον παιξει στα ισια τον πιτσιρικα και πηγε να φαει μια δυο σαρδες, του εκανε την γνωστη του κινηση για να τον απορυθμισει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Καλά εγώ είμαι κουλάδι, αλλά λέμε τώρα μιά υποψία που έχω από οδήγηση, όταν κάποιος σε κλείνει και πάει να σε πετάξει έξω όπως λες, ηθελημένα, αθέλητα, όπως και να γίνει, η πρώτη σου σκέψη είναι να πέσεις πάνω του ή να κόψεις και να μπεις πίσω του στην ασφάλεια; Και το δεύτερο πρόσωπο είναι γενικό, μην το πάρεις προσωπικά.
    ειπαμε..γι'αυτο και μονο φταιει ο μικρος...για τιποτα αλλο..ποσες φορες θα το πω?
    επρεπε να κοψει και να τον περασει απο δεξια..απο μεσα...τελος...

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Της Αργεντινής το αφήνουμε, μιας και κοίταγμα κάνουν όλοι και όπου μπορούν. Το οτι εσένα σου φαίνεται περίεργο, μου κάνει εντύπωση.
    Στο apex μέσα στο S? Σε έξοδο για αριστερή; Πεδίο δόξης λαμπρό και για σένα και για όποιον θέλει.
    Έγραψα όμως ότι μιλάω στο αέρα.Έγραψα ότι θα ήθελα την τηλεμετρία. Να μην λέμε τα μισά.
    Ο Ρόσι βγήκε να πεί ότι ο Μαρκίζας τον κατηγορεί για την Αργεντινή. Δεν είχα δεί/ακούσει κάτι απο την μεριά του ΜΜ να δηλώνει κάτι τέτοιο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Αυτό που δεν πιάνω εγώ και πιθανόν και άλλοι, μιας και το είπες μια δυο φορές...είναι πως οταν ο ΜΜ ηταν πίσω από VR οι χρόνοι του ήταν χαμηλοί, και κατά περίεργο τρόπο όταν ήταν μπροστά ανέβαιναν στο 1,30+. Για το πως ανεβάζει κατά το δοκούν ένας αναβάτης +-1sec πιθανόν να έχεις εξήγηση, αλλά εδώ κάτι βρωμάει. Το να του κάνει το γυρολόγιο κόσκινο, δεν είναι και πολύ δύσκολο αφού δεν υπάρχουν γραμμές στα προσπεράσματα.
    Εγώ αναφέρομαι στην Μαλαισία
    Εδώ σε έχασα. Με 1.30+ για ποιόν αγώνα μιλάς; Αυστραλία;
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ρε devilako, τι δεν καταλαβαίνεις; Ναι, γουστάρουμε (τουλάχιστον εγώ) θεαματικούς αναβάτες, που οδηγούν στο όριο. Το θέμα εδώ δεν είναι ότι ο ΜΜ είναι "επικίνδυνος". Μοτοσυκλέτες οδηγούν, δεν είναι διαγωνισμός μαγειρικής. Το θέμα είναι ότι εσκεμμένα στερεί τον τίτλο από κάποιον αναβάτη, όταν δεν έχει καμία ελπίδα στη διεκδίκηση ο ίδιος.

δεν στερει κανεναν τιτλο σε κανεναν...
    αν εχει καλυτερο ρυθμο ο vr περναει τον mm και ουτε γατα ουτε ζημια...

ο mm θελει να παρει οσο τον δυνατον καλυτερες θεσεις στου τελευταιους αγωνες...ανεξαρτητα αν παει για πρωταθλημα ή οχι, εχει συμβολαιο και χορηγους που θελουν να τον βλεπουν οσο πιο ψηλα στο βαθρο γινεται...αυτο εκανε και στην Αυστραλια..προσπερασε τον jl και βγηκε 1ος..
    αν ηθελε δεν το εκανε για βοηθησει τον jl..δεν το εκανε ομως και προσπερασε...

αυτο ηθελε να κανει και τωρα..να προσπερασει τον vr για να ανεβει βαθρο...

απλα ο rossi ειναι κουλατζα και δεν μπορει να τα βαλει στα ισα με κανεναν απο τους 3 τους αν και εφοσον ειναι καλα ολοι...
    και οι 3 ειναι πιο γρηγοροι απο αυτον και το ξερει...
    το οτι με τις συγκυριες και την τυχη ειναι εκει που ειναι, ειναι μια ευκαιρια για τιτλο, αλλα δεν θα του ξαναδωθει ποτε ξανα...οι αλλοι ειναι ενα κλικ πανω οδηγικα...
    και αυτο δεν το λεω μονο εγω...το λενε βαμμενοι ροσικοι...

αυτη ειναι η αληθεια...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αυτη ειναι η αληθεια...
    νόμιζα οτι είναι στους σεχ πίστολς ρε συ.....

πουτσ@@@@@@@@@

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Εγώ, όμως, δεν είμαι βαμμένος ροσικός και λέω ό,τι βλέπω. Ο Rossi δεν ήταν γρηγορότερος από τον Marquez, στη συγκεκριμένη πίστα τουλάχιστον. Πιέστηκε πάρα πολύ για να παίξει το παιχνίδι του και φάνηκε. Αν ο Marquez ήθελε βάθρο, θα το είχε. Πιθανότατα σαν 2ος. Αλλά ήθελε κάτι άλλο περισσότερο.

Στην Αυστραλία μπορούσε να βγει 1ος. Εδώ δε μπορούσε. Οπότε επέλεξε να καθυστερήσει τον Rossi.

Αυτή είναι η αλήθεια :P
    Life begins at 45°.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Kαλά εδώ το εχασες τελείως..κρίμα.
    Ο Σεννα δεν ηταν καθόλου υπερτιμημένος, διάβασε λίγο τι έλεγαν οι υπόλοιποι οδηγοί F1 για να καταλάβεις οτι ηταν σε αλλο επίπεδο απο τους υπόλοιπους, του Σουμάχερ συμπεριλμαβανομένου.
    Άρη η επιλογή του παραλληλισμού δεν είναι τυχαία. Ξέρω ποιος είναι ο Σένα και ποιος ο Σουμάχερ. Όπως ξέρω πολύ καλά και ποιος ήταν ο Gilles Villeneuve. Θέλω κάποια στιγμή όταν βρω χρόνο να αναλύσω εδώ/ κάπου αλλού ίσως για το πώς λειτουργεί η μάζα με κάποιους οδηγούς στα μηχανοκίνητα. (φυσικά και από προσωπικές εμπειρίες, σιγά τον επιστήμονα στην αθλητική κοινωνιολογία, τρομάρα μου).

Ο MS ήταν ένα πανέξυπνος άνθρωπος και ήξερε ότι άμα θες να φτάσεις ψηλά δε κατηγορείς δημόσια το ίνδαλμα της μάζας. Απεναντίας τον εκθειάζεις. Μόνον έτσι κάποια στιγμή θα σε αποδεχθούν. Για το αν όντως το ίνδαλμα της μάζας είναι όλα όσα νομίζει ο κόσμος ότι είναι, είναι μια άλλη ιστορία. ο Σένα είναι όπως ο ο Ρόσσι στα μηχανάκια. όχι λόγω αριθμού πρωταθλημάτων ή λόγω τακτικής ή λογω οτιδήποτε άλλο, αλλά λόγω της αντιμετώπισης του ως κάτι παραπάνω από έναν οδηγό αγώνων όπως οι υπόλοιποι. και ναι κάποιοι είναι όντως οδηγικά παραπάνω από κάποιους άλλους, αλλά ας ψάξουμε μαζί να τους αναγνωρίσουμε. Οι περισσότεροι πάντως στη μεγάλη κατηγορία είναι πάνω κάτω τα ίδια.

δε κατηγορώ την συνεισφορά των μεγάλων ινδαλμάτων. είναι αυτοί που φέρνουν λεφτά στα ταμεία. είναι αυτοί για τους οποίους γεμίζουν οι κερκίδες. εγώ έχω πρόβλημα όταν ο κόσμος φαντάζεται ότι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός πρέπει να αρχίζει και να σταματάει με αυτούς και όλες οι υποδομές θα πρέπει να λειτουργούν για αυτούς. Επίσης, έχω πρόβλημα όταν ο κόσμος κατηγορεί τους υπόλοιπους ως άμπαλους, άχρηστους κτλ μόνο και μόνο γιατι χώνεται στον εκάστοτε θεό.

και επειδή τα έχω δει όλα τα documentaries για τον Σένα, σου εφιστώ την προσοχή στο χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων. Το ντοκιμαντέρ του 2010 με τίτλο το όνομα του. το έβλεπα τότε και νόμιζα ότι είχα τους παραγωγούς μπροστά μου:
    - πρέπει να πουλήσει
    - πρέπει να πουλήσει βρίσκοντας έναν εχθρό
    - αφου τον βρούμε (προφανώς και ο Πρόστ) να τον κάνουμε να φαίνεται ανίκανος και υπερ προστατευμένος από τα πλοκάμια των γραφειοκρατών μεγιστάνων του αθλήματος. από τους σκοτεινούς μηχανισμούς που θέλουν να ξεζουμίσουν τα λεφτά του κόσμου. από αυτούς που δεν αφήνουν τους απλούς ανθρώπους «σαν και εμάς» να διαπρέψουν. (λες και αυτοί οι αιμοδιψείς μεγιστάνες δε θέλουν να κάνουν λεφτά χρησιμοποιώντας το υποτιθέμενο ίνδαλμα του κόσμου, το κάνουν για το χαβαλέ)
    - οκ μην αναφέρεις το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα τα έστηνε ο Πρόστ για να έρχονται οι άλλοι να το παίζουν καμπόσοι. οκ μην αναφέρεις καθόλου το γεγονός ότι μετά την απόσυρση του Πρόστ από τους αγώνες υπήρξαν φίλοι και μάλιστα στην Ίμολα 2 μέρες πριν από το ατύχημα είχε φωνάξει από κόπκιτ «μου …. μας λείπεις όλους Αλέιν»
    - οκ ντάξει we got ourselves a movie

όλοι εσεις που πιστεύεται στα ινδάλματα το παιχνίδι του Εσπελέτα παίζετε. εσείς είστε ο λόγος για τον οποίο ο Εσπελέτα και ο κάθε Εσπελέτα κάνει λεφτά. Τον Εσπελέτα τον ενδιαφέρει ο Ρόσσι πολύ περισσοτερο από τον ΜΜ σε αυτήν την χρονιά. Στις επόμενες καλό θα είναι να «φτιάξουμε έναν καινούργιο Ρόσσι» για να πουλήσει και αυτός. Αλλιώς ο κόσμος δε θα βλέπει Moto.gp

δε θα βλέπει moto.gp γιατι τη μάζα δεν την ενδιαφέρει το άθλημα της μηχανοκίνησης, αλλά τα Hollywood stories.

εμένα και σε πολλούς άλλους αρέσουν τα αθλήματα της μηχανοκίνησης έτσι απλά. δε χρειαζόμαστε Hollywood stories.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akaposto Προβολή μηνύματος
    Στο apex μέσα στο S? Σε έξοδο για αριστερή; Πεδίο δόξης λαμπρό και για σένα και για όποιον θέλει.
    Έγραψα όμως ότι μιλάω στο αέρα.Έγραψα ότι θα ήθελα την τηλεμετρία. Να μην λέμε τα μισά.
    Ο Ρόσι βγήκε να πεί ότι ο Μαρκίζας τον κατηγορεί για την Αργεντινή. Δεν είχα δεί/ακούσει κάτι απο την μεριά του ΜΜ να δηλώνει κάτι τέτοιο.

Εγώ αναφέρομαι στην Μαλαισία
    Εδώ σε έχασα. Με 1.30+ για ποιόν αγώνα μιλάς; Αυστραλία;
    Ναι για αυστραλία μίλαγα, εκεί που ξεκίνησε η κόντρα δλδ.

Για την Αργεντινή...τι να σου πω.
    Μιλάς για εκείνη τη ωραία φάση που τον χτύπαγε από πίσω...απ΄το apex μέχρι το μέσο του S και τσακίστηκε τελικά? Για εκείνο το κοίταγμα μιλάς, την ώρα που τον πήγαινε κωλοφεράτζα με κουτουλιές?
    Αυτό είναι το σημείο που κατηγορείς τον Ρόσσι για πουστιά ? Για να ξέρω δλδ...

Αν έχεις το video, βάλτο να γελάσουμε. Θα θυμηθούμε και τη φάση.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Prove me wrong mate. Πεδίο δόξης λαμπρό.
    ----------------------------------------------

Στα ίσια τα έγραψα κάτι σελίδες πριν, η πλάκα είναι ότι μαζί τα λέγαμε

Συνημμένο 343583
    μόνο που εδώ γράφω, πολύ πριν την απόφαση, ότι λογικά θα χρησιμοποιήσουν και την τηλεμετρία, δεν άφησα κάποιο υπονοούμενο με βάση αυτό όπως εσύ, εκεί είναι η διαφορά

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ....

απλα ο rossi ειναι κουλατζα και δεν μπορει να τα βαλει στα ισα με κανεναν απο τους 3 τους αν και εφοσον ειναι καλα ολοι...
    ...
    Tώρα, αλήθεια;

omg & 3LOL ©byron
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ναι, γύρισε και έριξε μια ματιά, ΑΦΟΥ τον κοπάνησε ο άλλος. Εσύ δε θα το'κανες;

Ποιος είσαι μπαιδεγουέι; Έχεις αλλάξει nick ή μπήκες μετά από 6 χρόνια, απλά για να απαντήσεις σε αυτό το thread; :P
    Life begins at 45°.

@byron...το αφήνω. Αν με αποδείξει κανείς λάθος, ότι δηλαδή ποτέ και κανείς δεν έχει κοιτάξει πίσω μέσα στο apex, θα το συνεχίσουμε.
    Μέχρι τότε ας γελάμε. Εξάλλου μας χαλάει πολύ το άθλημα έτσι όπως πάει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    μόνο που εδώ γράφω, πολύ πριν την απόφαση, ότι λογικά θα χρησιμοποιήσουν και την τηλεμετρία, δεν άφησα κάποιο υπονοούμενο με βάση αυτό όπως εσύ, εκεί είναι η διαφορά
    Ναι. Όταν τα γράφαμε αυτά δεν υπήρχε απόφαση. Και βγαίνει η απόφαση και λένε ότι κοιτάνε το βίντεο ΜΟΝΟ. Υπάρχει ένα -τεράστιο- γεγονός
    και η ανακοίνωση είναι όσο δεν πάει political correct. Δεν είναι κουκούλωμα; Τι να γράψω ότι είναι;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ναι, γύρισε και έριξε μια ματιά, ΑΦΟΥ τον κοπάνησε ο άλλος. Εσύ δε θα το'κανες;

Ποιος είσαι μπαιδεγουέι; Έχεις αλλάξει nick ή μπήκες μετά από 6 χρόνια, απλά για να απαντήσεις σε αυτό το thread; :P
    α) δεν έχω αλλάξει nick. Chill. Κάποιον μπερδεύεις ... not my fault. Bytheway, δεν ήξερα ότι περνάει το nickname στα φόρα, απο επιτροπή ασφαλείας. Όυτε και έκανα login -χωρίς να σου πέφτει λόγος κάθε πότε θα γράψω- ύστερα απο 6 χρόνια. Chill στην δευτέρα.
    β) κοιτάει πριν ακουμπήσει.

Δε μπερδεύω τίποτα, ούτε είμαι στην επιτροπή ασφαλείας. Έκανα μια απλή ερώτηση, από περιέργεια. Μυγοφέροντας συνομωσιολόγος. Έτσι εξηγείται.

Δεδομένου ότι ο ΜΜ τον κοπανάει στο apex της 1ης στροφής του S κι εσύ υποστηρίζεις ότι τον κοίταξε πριν ακουμπήσουν, άρα τον κοίταξε ΠΡΙΝ το S. Πριν λίγο είπες ότι τον κοίταξε μέσα στο S, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Αποφάσισε.
    Life begins at 45°.

Και κάτι τελευταίο, γιατί χάσαμε το τόπι. Αν μειώσετε εμένα, κερδίζει κάτι ο κάθε παγκόσμιος;

Αν έχουμε διαφορετική γνώμη σώνει και ντε πρέπει να το πάμε επι προσωπικού;

Παρόμοια θέματα

1. MOTO GP ROUND 16 PRAMAC AUSTRALIAN GRAND PRIX 16-18/10/2015
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 215
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2015, 18:37
  2. MOTO GP ROUND 15. 9-11/10 2015 MOTUL GP OF JAPAN
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 440
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2015, 13:00
  3. Moto GP, Round 13 San Marino - Misano