Σελίδα 58 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 848535455565758596061626368 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 856 έως 870 από 1098

Θέμα: MotoGP round 18 06-08/11 Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Α... το πιο γαμάτο σενάριο για εμένα, θα ήταν να πάει του χρόνου ο γιατρός σε Suzuki ή -ακόμα καλύτερα- Aprilia, να το σηκώσει (και το κύπελλο και το :a36: δάχτυλο) και να κλείσει τον κύκλο στην εταιρεία που ξεκίνησε.

Το ιδανικότερο μετά θα ήταν να αναλάβει μια ομάδα στα Moto3 και να βγάζει νέους οδηγούς ως μέντορας τους.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Α... το πιο γαμάτο σενάριο για εμένα, θα ήταν να πάει του χρόνου ο γιατρός σε Suzuki ή -ακόμα καλύτερα- Aprilia, να το σηκώσει (και το κύπελλο και το :a36: δάχτυλο) και να κλείσει τον κύκλο στην εταιρεία που ξεκίνησε.

Το ιδανικότερο μετά θα ήταν να αναλάβει μια ομάδα στα Moto3 και να βγάζει νέους οδηγούς ως μέντορας τους.
    Ναι, αλλά νομίζω έχει συμβόλαιο με την Yamaha του χρόνου....

Ομάδα στην μοτο3 έχει ήδη btw
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    Δεν ξέρω για το πρώτο, το δεύτερο το κάνει ήδη.
    PFC

ΕγώοΜικρόςοΑμνόςΤουΘεού Το avatar του/της jtoros
    Μόλις είδα την απονομή.
    Δε θυμάμαι τέτοια γιούχα στα MotoGP ποτέ.
    Κρίμα γιατί το σπορ φθίνει τα τελευταία χρόνια.

Στα του αγώνα, απλά ο Ντάνι, τον οποίο από χθες συμπαθώ πολύ περισσότερο, έδειξε σε όλο τον κόσμο ότι ο ΜΜ μπορούσε να προσπαθήσει να περάσει τον Χόρχε και απλά δεν το έκανε.
    Και μόλις κατάλαβε την ξεφτίλα ο ΜΜ, αντεπιτέθηκε στον Ντάνι και ξαναπέρασε. Τι να πω. Το είπα και πριν.

Δυστυχώς το σπορ φθίνει.
    Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.

Nothing is Impossible!

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Αν συνεχισει ο Pedrosa να εχει σχετικα χαμηλο προφιλ και να παλευει ετσι με λιγο ακομα δουλεια και λιγο πιο γρηγορη μηχανη θα κανει παπαδες...

Αρχαιολογικό μέλος Το avatar του/της tomy
    Μια απορία, ο Pedrosa, που ξαφνικά έγινε το αγαπημένο παιδί και ο ατυχής αναβάτης, είναι ο ίδιος οδηγός που η πλειονότητα των μελών εδώ μέσα κατακεραύνωνε μετά το Grand Prix του San Marino, σαν ηττοπαθή, βύσμα της Repsol και άλλα πετυχημένα..

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tomy Προβολή μηνύματος
    Μια απορία, ο Pedrosa, που ξαφνικά έγινε το αγαπημένο παιδί και ο ατυχής αναβάτης, είναι ο ίδιος οδηγός που η πλειονότητα των μελών εδώ μέσα κατακεραύνωνε μετά το Grand Prix του San Marino, σαν ηττοπαθή, βύσμα της Repsol και άλλα πετυχημένα..

προφανώς

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Τόμι τα μπερδεύεις. Ο πεντρόζα loser ήταν μια ζωή.
    Ότι δηλαδή παρότι είναι σταθερά πολύ γρήγορος δεν συνηθίζει να "δίνει την ψυχή" του για τη νίκη

Κανένας δεν τον είπε κουλάδι, αργό ή καθικαρά.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Έχεις κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό σου, ο οποίος τον έκραζε και άλλαξε γνώμη ή απλά δημιουργείς εντυπώσεις, αναφερόμενος σε διαφορετικά άτομα, με διαφορετικές απόψεις;

Εγώ, προσωπικά, ποτέ δεν έχω πει κακή κουβέντα για τον Dani. Θα τον προτιμούσα λίγο πιο ριψοκίνδυνο, αλλά κάτι κάνει τελευταία.
    Life begins at 45°.

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    Ίσως έχει να κάνει με τα πολλά κιλά μέταλλο που κουβαλάει πάνω του.

Χωρίς πλάκα τώρα, το άτομο είναι φοβερά γρήγορος, με σεμνό προφίλ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει αντιπάθειες, αν έχει.

Τώρα το ότι δεν πήρε ποτέ πρωτάθλημα, προσωπικά δεν με χαλάει στην κρίση μου για το άτομό του.
    PFC

ΜΑΚΡΥΥΥΥ ΜΕΕΛΛΛΛΟΟΣΣΣ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστω πολυ. Αλλα ειλικρινα πως αφηνουν οι ομαδες να συμβανει κατι τετοιο? Πως επιτρεπουν τετοιες κακες ιντριγκες? Δεν καταλαβαινω αληθεια... Η Χοντα δε θα πρεπε να τα χωσει στον οδηγο της? Εγω αν τον ειχα υπαλληλο (γιατι υπαλληλοι ειναι) θα τον ειχα διωξει με κλωτσιες απο την επιχειρηση μου. Αρα δεν ειναι μονο το θεμα ο Μαρκεζ στη περιπτωση αυτη αλλα το συνολο του motogp κατα την ταπεινη μου αποψη.

Και οπως προειπατε ετσι θα πεσουν και οι συνδρομες και θα πανηγυριζουν μονοι τους σαν κατι αγωνες τις κωλοπετινιτσας με μηδεν θεατες που γινονται για να γινονται.
    + οσα θες!!!Πως ανεχεται η Ηοnda τον 93 να κανει μπλοκ στον ομοσταυλο του για να κερδισει μια yamaha!! τον αγωνα, δεν μπορω να το καταλαβω.Τους κραζει ολος ο ντουνιας και το πρεστιζ της εχει δεχτει μεγαλο πληγμα.Οσο για το θεσμο του moto gp γενικοτερα τι να πω...Βαδιζει σταθερα προς τα χαλια της F1!!!!
    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ...ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΧΙ!!!!!!!!

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ναι, αλλά νομίζω έχει συμβόλαιο με την Yamaha του χρόνου....

Ομάδα στην μοτο3 έχει ήδη btw
    Και ο ομόσταυλος του όπως λεει συνέχεια ο Δ.Δ τους αναβάτες ιδιας εταιρείας..έχει και αυτος 1 χρονο συμβόλαιο
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Αρχαιολογικό μέλος Το avatar του/της tomy
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Έχεις κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό σου, ο οποίος τον έκραζε και άλλαξε γνώμη ή απλά δημιουργείς εντυπώσεις, αναφερόμενος σε διαφορετικά άτομα, με διαφορετικές απόψεις;

Εγώ, προσωπικά, ποτέ δεν έχω πει κακή κουβέντα για τον Dani. Θα τον προτιμούσα λίγο πιο ριψοκίνδυνο, αλλά κάτι κάνει τελευταία.
    Δεν έχω καμία ανάγκη να δημιουργήσω εντυπώσεις, αν παρακολουθούσες αντίστοιχα θέματα από προηγούμενους αγώνες η επίθεση που δεχόταν ο Pedrosa ήταν τουλάχιστον άδικη. Η απορία μου είναι τι άλλαξε και ξαφνικά από εκεί που η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ήταν αρνητική μετατράπηκε σε "αποθεωτική"..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Και ο ομόσταυλος του όπως λεει συνέχεια ο Δ.Δ τους αναβάτες ιδιας εταιρείας..έχει και αυτος 1 χρονο συμβόλαιο

Θα έχει ενδιαφέρον η συνύπαρξή τους στην ίδια ομάδα....

Αίσχος.. Αηδία... All around.

Η ευχάριστη έπληξη φέτος είναι η σχεδόν εκ βάθρων αλλαγή του κοντού που έμαθε να παλεύει και να δίνει μάχες. Κάτι είναι κι αυτό.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Εδώ κάνεις λάθος. Πολλοί εδώ μέσα έχουν κατά καιρούς εκφραστεί αρνητικά για τον πεντρόσα αλλά σε αγωνιστικό επίπεδο ικανοτήτων. Στο ότι όπως ισχυρίζονται ότι δεν είναι αρκετά ικανός για να έχει αυτήν τη θέση. Κανείς από όσο θυμάμαι δεν του έχει προσάψει κάτι αρνητικό σε επίπεδο χαρακτήρα. Αυτό εκθιάζεται και τώρα.

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP round 11 BRNO Česká republiky
    από Ζεύκας στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 157
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2015, 02:22
  2. MotoGP Gran Premio Βαλένθια
    από Vice στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2014, 13:35
  3. MotoGP Round 18, Valencia
    από bmwr1100gs στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 195
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2013, 10:48
  4. MotoGP Round 11 Brno České republiky
    από endopandou στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 131
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2013, 00:39
  5. MotoGP Round 11 Brno České republiky (official fan club)
    από 7gibernau στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2013, 00:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF