Σελίδα 58 από 76 ΠρώτοΠρώτο ... 848535455565758596061626368 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 856 έως 870 από 1132

Θέμα: Πάμε σιγά σιγά για την αλλαγή.

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Καλό, δε λέω, αλλα δεν είναι η πραγματικότητα...

Δεν θέλω να κάτσω να αναλύσω σε βάθος, αλλα τα αρνητικά υπερτερούσαν κατα πολύ τα θετικά για εμένα.
    Μπορεί σε κάποιον άλλο, να μήν ισχύει το ίδιο, αλλα σε εμένα ίσχυε...
    Μόνο και μόνο το οτι απο τα 3 χρόνια που είχα την BMW, τους 5 μήνες ήταν στο συνεργείο, είναι τεράστιο φάουλ...
    Στα 3 χρόνια που έχω τη Ducati, έχει περάσει στο συνεργείο 2 μέρες και αυτό για αλλαγή κόμπλερ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Υπάρχει κι άλλη κατηγορία αναβατών,αυτοί που θέλουν να παντρευτούν BMW, άλλα δεν μπορούν να αντέξουν τα έξοδα της νύφης (έξοδα γάμου,προίκα, κλπ).

Τυπικό δείγμα
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_2023-01-13-09-35-11-371_com.instagram.android.jpg 
Προβολές:	316 
Μέγεθος:	51,5 KB 
ID:	440714
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    Τυπικό δείγμα
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_2023-01-13-09-35-11-371_com.instagram.android.jpg 
Προβολές:	316 
Μέγεθος:	51,5 KB 
ID:	440714
    ΟΝΤΩΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 1250?
    Παντού βλέπω (Instagram/Facebook/Tiktok) παντόφλα και κάγκουρες να κάνουν ''Stunts" με 1250GS.
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Το XR έπαιζε σαν ενδεχόμενο σε όλο το θέμα! Το GS μπήκε λίγο δυνατά τώρα.
    Το μεσαίο GS δεν το έχω δει από κοντά και δεν έχω άποψη. Το XR 900 πάντως -προσωπική γνώμη- δεν έχει ποιότητα κατασκευής ανάλογη της τιμής του. Ο μόνος λόγος που την δικαιολογεί είναι ο κυανόλευκος έλικας που φοράει για σήμα. Όταν το οδηγήσεις -αν το οδηγήσεις- θα ήθελα να προσέξεις και να μας μεταφέρεις την αίσθηση που θα αποκομίσεις από το ποδόφρενο.

Εννοείτε πως συγκριτικά μεταξύ BMW/DUCATI ψηφίζω εύκολα την "μικρή" Ιταλίδα.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Το μεσαίο GS δεν το έχω δει από κοντά και δεν έχω άποψη. Το XR 900 πάντως -προσωπική γνώμη- δεν έχει ποιότητα κατασκευής ανάλογη της τιμής του. Ο μόνος λόγος που την δικαιολογεί είναι ο κυανόλευκος έλικας που φοράει για σήμα. Όταν το οδηγήσεις -αν το οδηγήσεις- θα ήθελα να προσέξεις και να μας μεταφέρεις την αίσθηση που θα αποκομίσεις από το ποδόφρενο.

Εννοείτε πως συγκριτικά μεταξύ BMW/DUCATI ψηφίζω εύκολα την "μικρή" Ιταλίδα.
    Δεν έχω πάει καν να την δω από κοντά . Γενικά θεωρώ την BMW λίγο παραπάνω πληθωρική στον σχεδιασμό της , σαν να προσπαθεί να πει ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΒΑΛΑΩ BMW και αυτό είναι που με κάνει να την βλέπω με μισό μάτι σχεδιαστικά.
    Ωστόσο για το XR έχω ακούσει παράπονα για πλαστικά , βιδώματα και για έλειψη ποιοτικών περιφερειακών , κουβέντες τύπου ''ένα μάτσο πλαστικά κακοδεμένα με το σήμα της προπέλας πάνω'' από άτομο που έχει μαγαζί για Detailing/Πλύσιμο μοτο. Βέβαια είναι kawasaki lover επομένως δεν τον παίρνω στα σοβαρά :P

Για να είμαι σωστός όμως θα πάω να την δοκιμάσω.
    Κρυφή μου σκέψη είναι να ξανάπαω και να δω την Africa το απλό γιατί το Adv Μου φαίνεται μαούνα και την νέα Τρανσαλπ τιμής ένεκεν .
    Που ξέρεις μπορεί να μου έκατσε λάθος οπτικά από τις φωτό.
    Αν απορρίψω εκ νέου αυτές θα καταλήξω σίγουρα στην Ducati Multi.
    Τελευταία τροποποίηση από CorpseAlive; 20/01/2023 στις 13:37.
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος
    νομιζω ειχες τρανσαλπ. το xr ειναι χειροτερο σαν κατασκευη απο το τρανσαλπ σου και ας ειναι 15 χρονια νεοτερο. ενα μηχανακι που βγηκε καθαρα για να εχει ενα τετοιο μοντελο στην γκαμα της με ενα μοτερ κινεζικο. δεν το παιρνει σοβαρα ουτε η bmw, απλα το εβγαλε να εχει κατι σαν αντιπροταση στα μεσαια ψηλα στριτ. ουτε 10κ δεν εδινα για δαυτο.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    νομιζω ειχες τρανσαλπ. το xr ειναι χειροτερο σαν κατασκευη απο το τρανσαλπ σου και ας ειναι 15 χρονια νεοτερο. ενα μηχανακι που βγηκε καθαρα για να εχει ενα τετοιο μοντελο στην γκαμα της με ενα μοτερ κινεζικο. δεν το παιρνει σοβαρα ουτε η bmw, απλα το εβγαλε να εχει κατι σαν αντιπροταση στα μεσαια ψηλα στριτ. ουτε 10κ δεν εδινα για δαυτο.
    Είμαι περήφανος ιδιοκτήτης Transalp.
    Περίμενα το καινούριο αλλά οπτικά με χαλάει πολύ.
    Ωστόσο τον Απρίλιο που θα έρθει θέλω να το δω από κοντά για να έχω και πιο εμπεριστατωμένη άποψη.
    Επιφυλάσσομαι γιατί και το NC το θεωρούσα άσχημο αλλά αυτό που έχει ο Νίκος μάρεσε από κοντά .
    The Dirty Harry

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Είμαι περήφανος ιδιοκτήτης Transalp.
    Περίμενα το καινούριο αλλά οπτικά με χαλάει πολύ.
    Ωστόσο τον Απρίλιο που θα έρθει θέλω να το δω από κοντά για να έχω και πιο εμπεριστατωμένη άποψη.
    Επιφυλάσσομαι γιατί και το NC το θεωρούσα άσχημο αλλά αυτό που έχει ο Νίκος μάρεσε από κοντά .
    Από κοντά είναι ομορφότερο, θα το καταλάβεις όταν βγει σε εκθέσεις. Έχει ένα σχήμα που στα video, ειδικά από ευρυγώνιους φακούς, δείχνει κάπως.
    Αν το τιμολογήσουν στο χαμηλό εύρος των υπολογισμών θα πουλήσει πολύ. Αν στο ψηλό, ίσως πάλι πουλήσει πολύ, γιατί.....Honda!

Έχω ένα ασημί που με περιμένει αλλά αντιστέκομαι (γιατί θεωρητικά κοιτάω για downsizing και όχι upsizing!)\

EDIT: εννοώ μιλημένο για όταν διατεθεί, δεν είναι διαθέσιμο ακόμη.
    Τελευταία τροποποίηση από skritikos; 20/01/2023 στις 14:42.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skritikos Προβολή μηνύματος
    Από κοντά είναι ομορφότερο, θα το καταλάβεις όταν βγει σε εκθέσεις. Έχει ένα σχήμα που στα video, ειδικά από ευρυγώνιους φακούς, δείχνει κάπως.
    Αν το τιμολογήσουν στο χαμηλό εύρος των υπολογισμών θα πουλήσει πολύ. Αν στο ψηλό, ίσως πάλι πουλήσει πολύ, γιατί.....Honda!

Έχω ένα ασημί που με περιμένει αλλά αντιστέκομαι (γιατί θεωρητικά κοιτάω για downsizing και όχι upsizing!)\

EDIT: εννοώ μιλημένο για όταν διατεθεί, δεν είναι διαθέσιμο ακόμη.
    Θα γίνει κουμάντο από όσο ξέρω και μέσω του Club που ειμαι μέλος...οψόμεθα να το χαρούμε από κοντά πρώτα κι μετά το συζητάμε.
    The Dirty Harry

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Πάντως το 900xr είναι από τα ομορφότερα και χωρίς τυμπανοκρουσίες μηχανάκια της εταιρίας και για τα λεφτά του συνδυαστικά με τον ανταγωνισμό το αξίζει imho

Μέλος
    Honda Transalp 750

Άρχισαν να εμφανίζονται βίντεο σιγά σιγά.

https://youtu.be/Lwbs9J8aTE0

Από το περίπου 9ο λεπτό και έπειτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billy84
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skritikos Προβολή μηνύματος
    Honda Transalp 750

Άρχισαν να εμφανίζονται βίντεο σιγά σιγά.

https://youtu.be/Lwbs9J8aTE0

Από το περίπου 9ο λεπτό και έπειτα.

Τώρα που το είδα καλύτερα ψιλοχοντρούλι μου φαίνεται. Καμία σχέση με το Τενερέ. Θα έχει εξαιρετική ανεμοκάλυψη λογικά.
    Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billy84 Προβολή μηνύματος
    Τώρα που το είδα καλύτερα ψιλοχοντρούλι μου φαίνεται. Καμία σχέση με το Τενερέ. Θα έχει εξαιρετική ανεμοκάλυψη λογικά.
    Ισχύει , στο βίντεο φαίνεται πιο μπαμπάτσικο.
    The Dirty Harry

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Καλό !!
    when life gets complicated... i ride.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2019, 23:44
  2. Για να ετοιμαζομαστε για Ιουλιο σιγα-σιγα!
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2010, 17:05
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2007, 17:24
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2006, 22:14
  5. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2005, 17:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε