Βλεπω ελειψα λιγο σπαμερ της συμφορας και το χεις κανει μπορντελο εδω μεσα:rotflmao:
Βλεπω ελειψα λιγο σπαμερ της συμφορας και το χεις κανει μπορντελο εδω μεσα:rotflmao:
κοιτα εδω τι ειπε..δεν ειναι εντελως ακυρος?
"ρε καπετανιο επειδη δηλαδη ο καραγκι-οζυς ειναι για το λουτσο και μιλαει συνεχεια για τον εσωτερικο κοσμο της μαριας θα την πλερωσουμε εμεις τα φυσιολογικα και φρονιμα παιδακια...."
το γραφει κ με μαγκικο τροπο..τρομαρα του![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
κ πρωτος κ καλυτερος ο ηλιας.. μιλαμε ΤΟ γλυφτρονι ο κουλαντζας![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι βρε πρ-οζυ-μακο αδικο ειχα?Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
κοιτα εδω τι ειπε..δεν ειναι εντελως ακυρος?
"ρε καπετανιο επειδη δηλαδη ο καραγκι-οζυς ειναι για το λουτσο και μιλαει συνεχεια για τον εσωτερικο κοσμο της μαριας θα την πλερωσουμε εμεις τα φυσιολογικα και φρονιμα παιδακια...."
το γραφει κ με μαγκικο τροπο..τρομαρα του![]()
![]()
Καλά αυτό το θέμα σηκώνει πολύ κουβέντα...Θεωρώ πάντως πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει την πλάκα του χωρίς να ενοχλεί μία σοβαρή κουβέντα.Η πλάκα να γίνεται εκεί που πρέπει(π.χ. εδώ).Τώρα να με κρίνει κάποιος σε μία συζήτηση που οργιάζει το spam μάλλον ο :a31: είναι αυτός.Αν με κρίνει σε μία κουβέντα που είναι σοβαρή και εγώ μαλακίζομαι ο :a31: είμαι εγώ...Εγώ προσωπικά έχω δει κουβέντες παλιών που διαφωνούσα παντελώς.Δεν μπήκα να τους την πω όμως γιατί είναι δικαιωμά τους να λένε ό,τι θέλουν.Άμα δεν σου αρέσει κάτι το προσπερνάς...Εκτός αν είσαι adm...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ποσο σιγουρος εισαι?
μολις ειπε κατι, ολοι συμφωνησατε.. παρακολουθησες τι ειπα με την μαρια? λεει "αντε ρε ακομα δεν βγηκες απο το αυγο και εχεις αποψη για στηθη" και τις απανταω "για πες μας εσυ που ως λεσβια εχεις ψαχτει" καπως ετσι τα ειπαμε..στο χαβαλε.. ειπε κατι ο αλλος που ΚΑΛΩΣ ειπε την αποψη του και πεσατε ολοι να συμφωνειστε.. βαλτε το λιγο να δουλεψει..μην ειστε φερεφωνα..κ πρωτος κ καλυτερος ο ηλιας.. μιλαμε ΤΟ γλυφτρονι ο κουλαντζας![]()
![]()
αλλα ειπα τελος σε αυτο το θεμα..plz δηλαδη..![]()
![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
λοιπον να κλεισει εδω γιατι θα βγει η εντυπωση οτι δεν συμπαθω τον Haddock..ελαχιστα τον ξερω τον ανθρωπο..τον σεβομαι ως μεγαλυτερο και ως συνομιλητη..ωστοσο ο ηλιας που ναι κολλητοι ολη μερα ας αναλαβει να του απευθυνθει..
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
αφου εμεις οι υπολοιποι ειμαστε φρονιμα παιδακια δε βριζουμε δε προκαλουμε...
αλλα αμα σε πετυχω πουθενα θα σε γ@μησω κεφτε κουραδοκωλη, θα ερθω με το γιαμαχαρο και θα σε αλλαξω τα διχρονα λαδια του αεροξολ σου..θα...θα,,,
οχι πες μου τωρα...λεω εγω μ@λ@κιες???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!Τι του είπε?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
αλλα αμα σε πετυχω πουθενα θα σε γ@μησω κεφτε κουραδοκωλη, θα ερθω με το γιαμαχαρο και θα σε αλλαξω τα διχρονα λαδια του αεροξολ σου..θα...θα,,,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a17: :a5:
![]()
![]()
brola το θεμα ειναι οτι εσυ ειπες "ρε οζζυ μας εχεις κανει ρεζιλι" και το χαβαλεδιασες..παρ' ολο που συμφωνησες τελειως ανεπεξεργαστα στο κεφαλι σου γιατι ο captain εχει δικιο..
ο ηλιας απ την αλλη ακομα χειροτερα διαχωρισε τη θεση του, λεγοντας πως ειναι "αθωος"..αν αυτο δεν λεγεται.....ανωριμοτητα να το πω...αφελεια να το πω....παντως στα ορια του "γλυψιμου" φτανει
ΤΕΛΟΣ!
ηλια θα μΕ κλασεις τα @@![]()
λοιπον να κλεισει εδω γιατι θα βγει η εντυπωση οτι δεν συμπαθω τον Haddock..ελαχιστα τον ξερω τον ανθρωπο..τον σεβομαι ως μεγαλυτερο και ως συνομιλητη..ωστοσο ο ηλιας που ναι κολλητοι ολη μερα ας αναλαβει να του απευθυνθει..
ρε γμτ...
1) τον καπετανιο δε τον ξερω προσωπικα
2) θυμηθειτε ολοι σας οτι ειμαστε στ ανεκδοτα και κανουμε πλακα...
3) οντως και στις σοβαρες συζητησεις χωραει η πλακα παντου χωραει!! απλα ειπα πως ο οζακος
ΜΕΡΙΚΕΣ φορες το εχει παρακανει λιγακι...λιγακι και μερικες φορες(και δεν γλειφω)
4) εδω μεσα μας γουσταρω πολυ , εχει πολυ φαση ολο το σκηνικο , δε νομιζω να ενοχλω κανεναν μ αυτο που κανω...αντιθετως ...
οποτε ενα εχω να πω THIS THREAD ROCKSSS!!!
:a5:![]()
:a19:
:a17: :a29:
![]()
![]()
![]()
:a34: :a44:
![]()
Ξεκολα OOOooozzzzyyyyyy
και ο Καπτεν σπαμαρει και μαλακιζεται μερικες φορες αλλα με ποιο σικ τροπο
τεσπα δικιο εχει ομως πατε καμια βολτα ρεεεεεε![]()
ο ηλιας απ την αλλη ακομα χειροτερα διαχωρισε τη θεση του, λεγοντας πως ειναι "αθωος"..αν αυτο δεν λεγεται.....ανωριμοτητα να το πω...αφελεια να το πω....παντως στα ορια του "γλυψιμου" φτανει
Τ
κανεις δεν ειναι αθωος και κανεις μας δε νομιζω να μην εχει κανει μ@λ@κι@ εδω μεσα...![]()
απλα βαλε μεσα την "προπελα" σου γιατι θα σαλιωσεις ολη τη γειτονια..και αν παρει νερο η πιπα του μπουζι ξεχνα το το mate
..
Σου παραθέτω πάλι την απάντησή μου και βγάλε τα συμπερασματά σου....Το πρώτο σκέλος είναι η πλάκα και το δεύτερο η αληθινή μου θέση.Δεν συμφωνώ με ανθρώπους που μας κρίνουν σε μία κουβέντα που φτιάχτηκε για να κάνουμε πλάκα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
+1![]()
![]()
![]()
Ozzzzzzy μας έχεις κάνει ρεζίλι....
![]()
![]()
![]()
Μην ψαρώνεις ρε....Μείνε....:a12: για αυτά που λέγονται....Παρόλα αυτά....Aerox sucks.....:a36: :a36: :a36: :a36:
φιλε μ το μειτ υπηρξε το ναμπερ ουαν μεταφορικο απο την εποχη του νωε....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
..και αν παρει νερο η πιπα του μπουζι ξεχνα το το mate..
![]()
γι αυτο ασε τις πιπες για τους καινουριους![]()