Σελίδα 58 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 848535455565758596061626368108158 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 856 έως 870 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Δεν ειπε κανενας οτι επαιξε σοβαρα η ΑΕΚ. Στο 2ο γκολ ειπα θα φαμε 4....

ο καραγκιοζακος δελλας.....εριχνε συνεχεια μπινελικια και προκαλεσε τον Ντογιε αμεσως μετα την συγκρουση στον αερα

Ειπε γαμω την μανα σου οταν εφευγε ο αλλος.Το ειδα.Αμα ειμουνα στην θεση του μετα το εγκληματικο αλμα θανατου του Νντογιε θα τον κοπαναγα κανονικα δεν θα εβριζα.Να μην χρειαζοτανε και θεατρο.

Τα υπολοιπα μεσα στην χαρα σου ειναι δικαιολογημενα.Ακομα και η υποοστηριξη στον Αντωνιου

Εντιτ

Εγω κολλαω μονο στα τσατσιλικια του Ν'Ντογιε εμεις καλα να παθουμε.
    καταρχην η απαντηση μου δεν ηταν απαντηση στα γραφωμενα σου....
    φιλε μου αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε καθε δραση υπαρχει και αντιδραση.....δεν του καυλωσε ξαφνικα του ντογιε να γυρισει πισω να τσαμπουκαλευτει...

για τον Αντωνιου το λεω γιατι ειναι ο μονος σε τοσες εκπομπες που υποστηριζει αυτα που λεει κα δεν τα κανει γαργαρα οταν χαλιουνται οι ¨¨αντικειμενικοι ¨¨ παρουσιαστες.

επισης ΦΟΒΕΡΑ ΓΕΛΟΙΑ η δηλωσου του Μηνου.... ¨ δεν νομιζω οτι ξερει κιολας ελληνικα ο Ντογιε γαι να καταλαβει τι του ελεγε ο δελλας.

ε ρε κατι καραγκιοζακια με φοβερα επιχειρηματα

εντιτ .... αν κολλας στα τσατσιλικια του ντογιε....κολλα και στα τσατσιλικια του παπασταθοπουλου που με οσκαρ Α ανδρικου ρολου πηρε το φαουλ, απο το οποιο μειωσε η αεκ και μπηκε στο παιχνιδι

Εγω απαντησα στα δικα σου .

Η αληθεια ειναι οτι το ειπα....Οταν εβλεπα το ματς.

Οχι ρε πουστη λεω να κανει και αυτος οτι κανει ο Καραγκουνης.....Πηγα να το κρυψω

Για τον Αντωνιου δεν σχολιαζω.Πηγε να το πνιξει το θεμα οπως και οι αλλοι στην ΝΕΤ.Πλην Μηνου.Αληθεια ποια η γνωμη σου για το θεμα Δελλα?

Εγω απαντησα στα δικα σου .

Η αληθεια ειναι οτι το ειπα....Οταν εβλεπα το ματς.

Οχι ρε πουστη λεω να κανει και αυτος οτι κανει ο Καραγκουνης.....Πηγα να το κρυψω

Για τον Αντωνιου δεν σχολιαζω.Πηγε να το πνιξει το θεμα οπως και οι αλλοι στην ΝΕΤ.Πλην Μηνου.Αληθεια ποια η γνωμη σου για το θεμα Δελλα?
    πραγματικα δεν μπορεις να διακρινεις το τι ακριβως εγινε...
    πιστευω οτι θα μπορουσε μια κιτρινη και στους δυο για διαπληκτισμο

και παλι ο δελλας αποβαλλεται.....

Εγω παλι πιστευω οτι δεν τον ακουμπησε.....Τα χερια του ειναι κατω.Το μονο που μπορουσε να του κανει ειναι να τον κουτουλησει με την μυτη

Εγω παλι πιστευω οτι δεν τον ακουμπησε.....Τα χερια του ειναι κατω.Το μονο που μπορουσε να του κανει ειναι να τον κουτουλησει με την μυτη
    η προθεση του τσαμπουκα και μονο χρεωνεται με καρτα...ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΝΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

αν θελετε να αλλαξουμε τους κανονες ομως μπας και καταφερετε τιποτα

Δεν ειχε προθεση ο αλλος γυρισε πανω του.Τουλαχιστον να του ανοιγε το κεφαλι να γουσταρε κιολας.Εγω πιστευω οτι ο αλλος ηταν για κοκκινη απο το πολυ επικινδυνο φαουλ που του εκανε στον αερα.Αμα ηταν αλλος δεν θα ειχε σηκωθει.

Σουπαεκ Λιγκ

Δεν ειχε προθεση ο αλλος γυρισε πανω του.Τουλαχιστον να του ανοιγε το κεφαλι να γουσταρε κιολας.Εγω πιστευω οτι ο αλλος ηταν για κοκκινη απο το πολυ επικινδυνο φαουλ που του εκανε στον αερα.Αμα ηταν αλλος δεν θα ειχε σηκωθει.

Σουπαεκ Λιγκ
    δεν υπηρχε επικινδυνη διεκδικιση στον αερα....πηγαν και οι δυο γαι την μπαλα και δεν τους βγηκε...

αν αυτο πιστευεις ομως...δεν σε βλεπω να λες για τον ζεραλδο και τα οσα εκανε στον αερα σε καθε φαση στον μαντζιο

Πηγε στον αλλο με τον ωμο και ολη του την φορα?Δεν ειδα κατι τραβηγμενο....

Και το ξαναλεω.Εγω θα τον κοπαναγα.-

Παω για υπνο γιατι δεν μου εφτανε το σπασμενο χερι εχω και 38 πυρετο τρεις μερες τωρα και δεν πεφτει ο $%@#$%#@%

ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ 3 ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ

ΓΙΑ 4 ΜΕ 5 ΗΤΑΝΕ!!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

ΑΚΟΥ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ 3 ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ

ΓΙΑ 4 ΜΕ 5 ΗΤΑΝΕ!!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

ΑΚΟΥ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    sostos

re seis sto proto 45lepto xarika panatha..
    exo xronia na tous do na paizoun san antres kai oxi san kotopoula kai lagoi..

apo ti fenete o peseiro oso paei anevazei tin omada, ante na doume..

re ta aekakia perimenoun apo ton agio rivalnto kai ton poli kalo alla mono tou limperopoulo na paroun to paixnidi.. ou re
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Επάρσεις βλέπω.... κατεβάστε τους τόνους παιδιά... και οι τρείς του ΠΟΚ για τον φούτσο είναι.

Ο ΠΑΟ άντεξε μόνο 20 λεπτά πίεση στην αρχή. ΄Μετά τα goal λογικό είναι να κάτσει και να χαλαρώσει ... μόνο που έφαγε το 2ο ενώ δεν πήρε χαμπάρι τι έγινε.

Η ΑΕΚ κατέβηκε με 4-5-1 να χτυπήσει το παιχνίδι;;;;

Αλήθεια κανείς στην ομάδα δεν βλέπει πως δεν μπορούν να κάνουν παιχνίδι Μαντούκα και Σέζαρ απο τα πλαϊνά;... ο πρώτος είναι ντεφορμέ απο την αρχή της χρονιάς... ο δεύτερος έχει καρκίνο με την μπάλα!!!

Η ΑΕΚ δεν έπαιζε μπάλα απο την αρχή του πρωταθλήματος ,δεν έπαιξε και με τον ΠΑΟ.

Αν είμαι πικραμένος;... ναι είμαι... αλλά οχι απο την ήττα... απο τον τρόπο που άνοιξε τα πόδια όλη η ομάδα είμαι... Απο τον προπονητή που κατεβάζει την ομάδα στημένη πίσω (ενώ φανερά η ομάδα του ΠΑΟ έχει πρόβλημα στην άμυνα και φάνηκε με Μανού και Λύμπε-Μπλάνκο στο Β ημίχρονο)...
    Απο τους παίκτες που μπήκαν σαν κοτούλες μέσα στο γήπεδο και τους έκανε πουλ-πουλ ο ΠΑΟ.

Ειδικά στο 1ο goal, η άμυνα μας , τράβαγε φωτό τον Μάντζιο ... αντί να τον σπρώξει με ΟΛΑ ο Παπασταθόπουλος με το σώμα να χάσει ισορροπία, τον αφήνει και κάνει "reverse" πάνω στο σώμα του!!! Στην δε απόκρουση του Μάχο (σε άλλο γήπεδο και αυτός στο Α ημίχρονο) οι υπόλοιποι έπαιζαν πρέφα και ο Σαλπιγγίδης έρχεται απο την κορυφή της μεγάλης περιοχής και το καρφώνει.

Μπράβο στον ΠΑΟ και αναρρωτιέμαι αν τα δύο χρόνια του Φερέρ στην Ελλάδα δεν του έχουν διδάξει οτι τα ντέρμπυ με συναίσθημα κερδίζονται και οχι με τεχνικές επί χάρτου... όπως έκανε δηλώσεις.

Για το θέμα με τον Δέλλα... όπως και να είχε θα έβγαινε... Είτε με απευθείας, είτε με δεύτερη κίτρινη. Το θέμα είναι οτι είσαι σε φάση ανάκαμψης και παίζεις με +1 ........

ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ και δεν βρίζεις , οτι και να γίνει... αφού ήδη η μπάλα είναι σε σένα και η ομάδα σου στην επίθεση... υπάροχυν πολλοί τρόποι για να τιμωρήσεις κάποιον "αυθάδη" μέσα στο γήπεδο!! Με άμυνα πονηρή (πάτημα ποδιού κτλ...) που γνωρίζουμε ακόμα και εμείς που παίζουμε σε αλάνα... ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Τώρα όσον αφορα΄την βαθμολογία , κερδισμένοι είναι ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ... ο μεν πρώτος λογικά γιατί είναι στην κορυφή πλέον και με μόνο παιχνίδι δύσκολο για μένα, με τον ΑΡΗ (ακόμα αήτητος και παίζει φοβερή μπαλίτσα... τον είδατε με Ατρόμητο τι έκανε; ).
    Ο δεύτερος γιατί το +4 με ΠΑΟ και +3 απο ΑΕΚ είναι ενα βήμα απο την κορυφή...ενώ αν κέρδιζε η ΑΕΚ θα ήταν πάλι +6.

tespa... όπως παίζει η ΑΕΚ δεν θα εκπλαγώ με κανά πατατράκ με ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ... και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα φάμε κλύσμα απο τον ΑΡΗ στο Χαριλάου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Επάρσεις βλέπω.... κατεβάστε τους τόνους παιδιά... και οι τρείς του ΠΟΚ για τον φούτσο είναι.

Ο ΠΑΟ άντεξε μόνο 20 λεπτά πίεση στην αρχή. ΄Μετά τα goal λογικό είναι να κάτσει και να χαλαρώσει ... μόνο που έφαγε το 2ο ενώ δεν πήρε χαμπάρι τι έγινε.

Η ΑΕΚ κατέβηκε με 4-5-1 να χτυπήσει το παιχνίδι;;;;

Αλήθεια κανείς στην ομάδα δεν βλέπει πως δεν μπορούν να κάνουν παιχνίδι Μαντούκα και Σέζαρ απο τα πλαϊνά;... ο πρώτος είναι ντεφορμέ απο την αρχή της χρονιάς... ο δεύτερος έχει καρκίνο με την μπάλα!!!

Η ΑΕΚ δεν έπαιζε μπάλα απο την αρχή του πρωταθλήματος ,δεν έπαιξε και με τον ΠΑΟ.

Αν είμαι πικραμένος;... ναι είμαι... αλλά οχι απο την ήττα... απο τον τρόπο που άνοιξε τα πόδια όλη η ομάδα είμαι... Απο τον προπονητή που κατεβάζει την ομάδα στημένη πίσω (ενώ φανερά η ομάδα του ΠΑΟ έχει πρόβλημα στην άμυνα και φάνηκε με Μανού και Λύμπε-Μπλάνκο στο Β ημίχρονο)...
    Απο τους παίκτες που μπήκαν σαν κοτούλες μέσα στο γήπεδο και τους έκανε πουλ-πουλ ο ΠΑΟ.

Ειδικά στο 1ο goal, η άμυνα μας , τράβαγε φωτό τον Μάντζιο ... αντί να τον σπρώξει με ΟΛΑ ο Παπασταθόπουλος με το σώμα να χάσει ισορροπία, τον αφήνει και κάνει "reverse" πάνω στο σώμα του!!! Στην δε απόκρουση του Μάχο (σε άλλο γήπεδο και αυτός στο Α ημίχρονο) οι υπόλοιποι έπαιζαν πρέφα και ο Σαλπιγγίδης έρχεται απο την κορυφή της μεγάλης περιοχής και το καρφώνει.

Μπράβο στον ΠΑΟ και αναρρωτιέμαι αν τα δύο χρόνια του Φερέρ στην Ελλάδα δεν του έχουν διδάξει οτι τα ντέρμπυ με συναίσθημα κερδίζονται και οχι με τεχνικές επί χάρτου... όπως έκανε δηλώσεις.

Για το θέμα με τον Δέλλα... όπως και να είχε θα έβγαινε... Είτε με απευθείας, είτε με δεύτερη κίτρινη. Το θέμα είναι οτι είσαι σε φάση ανάκαμψης και παίζεις με +1 ........

ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ και δεν βρίζεις , οτι και να γίνει... αφού ήδη η μπάλα είναι σε σένα και η ομάδα σου στην επίθεση... υπάροχυν πολλοί τρόποι για να τιμωρήσεις κάποιον "αυθάδη" μέσα στο γήπεδο!! Με άμυνα πονηρή (πάτημα ποδιού κτλ...) που γνωρίζουμε ακόμα και εμείς που παίζουμε σε αλάνα... ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Τώρα όσον αφορα΄την βαθμολογία , κερδισμένοι είναι ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ... ο μεν πρώτος λογικά γιατί είναι στην κορυφή πλέον και με μόνο παιχνίδι δύσκολο για μένα, με τον ΑΡΗ (ακόμα αήτητος και παίζει φοβερή μπαλίτσα... τον είδατε με Ατρόμητο τι έκανε; ).
    Ο δεύτερος γιατί το +4 με ΠΑΟ και +3 απο ΑΕΚ είναι ενα βήμα απο την κορυφή...ενώ αν κέρδιζε η ΑΕΚ θα ήταν πάλι +6.

tespa... όπως παίζει η ΑΕΚ δεν θα εκπλαγώ με κανά πατατράκ με ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ... και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα φάμε κλύσμα απο τον ΑΡΗ στο Χαριλάου.

Gandalf
    Gandalf +100000000 σε ολα οσα ειπες φιλε

σιγουρα ειμαστε και οι τρεις γαι τον φουτσο οπως ειπες ( συνεχιζω να πιστευω οτι ο γαυρος ειναι καλυτερος φετος απο ολους ) και κανεις δεν ειπε οτι ξαφνικα γιναμε ομαδαρα....

απλα καποιοι βιαζοντουσαν να γινουν...πρωταθλητες οκτωβριου

Παίδες όσο αφορά την φάση με τον Δέλλα ρίξτε μια ματιά στην φωτογραφία και θα καταλάβετε!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	delas v malaka.jpg 
Προβολές:	56 
Μέγεθος:	16,0 KB 
ID:	111762
    "pan HONDA ariston"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Μπράβο μάγε!
    Ορίστε ρε σοβαρή ανάλυση. Ξανά μπράβο Γκανταλφάκο.
    Όσο για το πρωτάθλημα... κύριοι ΞΕΧΝΑΤΕ κάτι βασικό!
    Φέτος έχει... πλέι οφ!!!
    Το πρωτάθλημα φέτος θα κριθεί αλλού γι αλλού.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ....
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ 4-5-1....σαν τους ακατανόμαστους....
    που δεν μπορεί να αλλάξει πάνω απο δύο πάσες για 93 λεπτά και για 45 λεπτά δεν καταφέρνει να βγει απο την περιοχή της....

ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ, ΤΟ ΠΡΕΣΙΝΓΚ ΚΤΛ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΧΑΛΙΑ ΜΠΑΛΑΑΑΑ.....

ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ.....ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩ.....

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΑΡΗΣ...ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
    Εχει προσανατολισμό στο παιχνιδι του και καταφέρνει φέτος να περνάει και απο δύσκολες έδρες.....ειδωμεν.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38