καταρχην η απαντηση μου δεν ηταν απαντηση στα γραφωμενα σου....Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Δεν ειπε κανενας οτι επαιξε σοβαρα η ΑΕΚ. Στο 2ο γκολ ειπα θα φαμε 4....
ο καραγκιοζακος δελλας.....εριχνε συνεχεια μπινελικια και προκαλεσε τον Ντογιε αμεσως μετα την συγκρουση στον αερα
Ειπε γαμω την μανα σου οταν εφευγε ο αλλος.Το ειδα.Αμα ειμουνα στην θεση του μετα το εγκληματικο αλμα θανατου του Νντογιε θα τον κοπαναγα κανονικα δεν θα εβριζα.Να μην χρειαζοτανε και θεατρο.
Τα υπολοιπα μεσα στην χαρα σου ειναι δικαιολογημενα.Ακομα και η υποοστηριξη στον Αντωνιου
Εντιτ
Εγω κολλαω μονο στα τσατσιλικια του Ν'Ντογιε εμεις καλα να παθουμε.
φιλε μου αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε καθε δραση υπαρχει και αντιδραση.....δεν του καυλωσε ξαφνικα του ντογιε να γυρισει πισω να τσαμπουκαλευτει...
για τον Αντωνιου το λεω γιατι ειναι ο μονος σε τοσες εκπομπες που υποστηριζει αυτα που λεει κα δεν τα κανει γαργαρα οταν χαλιουνται οι ¨¨αντικειμενικοι ¨¨ παρουσιαστες.
επισης ΦΟΒΕΡΑ ΓΕΛΟΙΑ η δηλωσου του Μηνου.... ¨ δεν νομιζω οτι ξερει κιολας ελληνικα ο Ντογιε γαι να καταλαβει τι του ελεγε ο δελλας.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ε ρε κατι καραγκιοζακια με φοβερα επιχειρηματα
εντιτ .... αν κολλας στα τσατσιλικια του ντογιε....κολλα και στα τσατσιλικια του παπασταθοπουλου που με οσκαρ Α ανδρικου ρολου πηρε το φαουλ, απο το οποιο μειωσε η αεκ και μπηκε στο παιχνιδι![]()