Σελίδα 58 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 848535455565758596061626368108158 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 856 έως 870 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πρωτος εγω λεω οτι το πεναλτυ μπορει να ηταν μουφα αλλα σε καμια περιπτωση δεν καταλογιζω ευθυνη στον διαιτητη...

οι κορακες καλουνται να παρουν μια αποφαση στο δευτερολεπτο ενω εμεις ακομα συζηταμε για αμφισβητουμενες φασεις...

και το δικο μας γκολ στο Καρϊσκακη ηταν ακυρο αφου η μπαλ ειχε βγει εξω...χεριαστηκε ομως replay, παγωμα και μεγενθυση του καρε για να το καταλαβει κανεις...

και το δικο σας γκολ προηλθε απο επιθετικο φαουλ του Τοραρχιδη αλλα δεν λετε να το καταλαβετε...

τι να κανουμε τωρα δηλαδη;

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    αεκακιααααααααααααααααα
    που κρυφτηκατε ωρε;;;;

δεν θα μιλησετε τωρα για το φοβερο ροστερ της ομαδουλας σας και την μπαλαρα που παιζει;;;;

δεν θα βγει ο Ντεμης να κλαψομουνιασει για την διαιτησια;;;;; ( ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ;;;ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΦΥΡΙΖΕ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ

αρκετα μας τα κανατε τουμπανο με την ομαδα σας και το παραμυθι σας..

ΠΑΝΟΥΛΗΗΗΗΗΗ;;;;;,
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ:;::

εσυ δεν ελεγες οτι δεν σε αφηνουν να παρεις πρωταθλημα;; και οτι αν ειστε μαγκες θα κανετε το 11 στα 11 και θα παρετε και ολα τα ντερμπυ στην εδρα σας;;;

αλλα βλεπω αεκακια....για το πεναλτακυ...ΓΑΡΓΑΡΑ ΕΕ;;;;
    ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ, ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΑΝΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ....

μια ζωη αεκακι......
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    «Την Κυριακή το απόγευμα διεξήχθη στο ΟΑΚΑ ο αγώνας μεταξύ της ΑΕΚ και της ομάδας μας, στo πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Superleague. Δυστυχώς, το παιχνίδι αυτό δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον κανόνα των περισσοτέρων αγώνων του φετινού πρωταθλήματος. Σημαδεύτηκε από σοβαρά διαιτητικά σφάλματα, που επηρέασαν την εξέλιξή του, αν όχι το τελικό αποτέλεσμα και μετέτρεψαν τον κ. Παμπορίδη, με τις αποφάσεις και την εν γένει συμπεριφορά του εντός του γηπέδου, σε αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

Από το ξεκίνημα της περιόδου η ομάδα μας έχει σε όλους τους τόνους διακηρύξει την επιθυμία και τη βούλησή της για ένα πρωτάθλημα που θα διεξάγεται επί ίσοις όροις και μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Κοινή πεποίθησή μας είναι ότι αυτοί που δικαιούνται της προσοχής των φιλάθλων είναι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο γήπεδο και μόνο αυτοί. Είναι κρίμα οι προσπάθειές τους να πηγαίνουν χαμένες ή να αμαυρώνονται από την ανεπάρκεια ή την ανικανότητα των "αρχόντων" της αναμέτρησης .

Η παρατεινόμενη και συνεχής συζήτηση για τη διαιτησία δεν είναι ούτε τυχαία ούτε αδικαιολόγητη. Δυστυχώς, η ελληνική διαιτησία από μέρος του παιχνιδιού έχει μετατραπεί σε μέρος - και ίσως το μεγαλύτερο - του προβλήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα μας ανήκει σε ένα Συνεταιρισμό που ξεκίνησε με στόχο και όραμα να αλλάξει την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του φίλαθλου κόσμου και να το αναβαθμίσει ως προϊόν. Από την πλευρά μας, δεν πρόκειται να σταματήσουμε να επιδιώκουμε ένα καλύτερο, πιο ανταγωνιστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ειλικρινά ότι οι πρωτοβουλίες μας για την επίτευξη του στόχου αυτού αλλά και οι ευθύνες ανήκουν πρωτίστως σε εμάς. Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί ανεξάρτητα από τις όποιες αντιξοότητες προκύπτουν, είτε τυχαία είτε όχι.

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υ.Γ.1 Κάθε ομοιότητα με προηγούμενη ανακοίνωση άλλων ομάδων είναι εντελώς συμπτωματική, όπως και οι "τυχαίες ή μη αντιξοότητες" στις οποίες αμφότερες αναφέρονται.

Υ.Γ. 2 Ανάμεσα στις κατά περίπτωση "κραυγές" και την "εκκωφαντική σιωπή", θα ήταν προτιμότερο να αναζητήσουμε όλοι με συγκεκριμένες προτάσεις και ενέργειες, τη θεσμική κατοχύρωση ενός πιο δίκαιου και αδιάβλητου πλαισίου λειτουργίας του πρωταθλήματός μας.»
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ρε ο emo/Ντεμης τη ανακοινωση εβγαλε...???

καλα ρε παιδια.....γαυροι και βαζελια δεν μειλατε ΠΟΤΕ για διαιτησια αλλα οι τελευταιες 2 σελιδες για αλλιωση και για κορακια μιλατε....
    ολοι ενοργανη κανετε....???εκει ντε.....που κανουν πολλες κολοτουμπες......

υ.γ. Χυμα....

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Να κάνω δύο ερωτήσεις αλλά θα μου απαντήσεις ευθέως. Τίμια χωρίς α δεν ξέρω δεν απαντώ.

1). Ηομάδα μου έχει σοβαρό πρόβλημα. Και είναι για τα μπάζα. Εσείς που είσαστε πολύ καλύτεροι γιατί δεν μπορέσατε να μας κερδίσετε; Και γιατί στο α ημίχρονο ήσασταν ανύπαρκτοι;
    2). Αφού είναι τόσο χάλια η ομάδα μου γιατί είμστε μόλις 4 βαθμούς πίσω από σας και μάλιστα διαφορά που χτίστηκε τις τελευταίες αγωνιστικές;
    Και πάρε και μία τρίτη να χεις.
    καλά κάνατε και βγάλατε ανακοίνωση οκ. Αλλά γιατί είναι ακριβώς η ίδια με αυτές των ομάδων που κράζεις; Και μάλιστα καταλήγετε να λέτε ότι είναι απλή σύμπτωση;;;

Για να σε δω να δίνεις απαντήσεις...
    θα με δεις και μενα και τις απαντησεις

1) αλχημα το εγραψα και ποιο πανω, ο πεσειρο πηγε να παρει το Χ, δεν ηθελε να ρισκαρει, δεν τον νοιαζαν οι 2 βαθμοι παραπανω, και για μενα αυτο ειναι λαθος, επρεπε να κατεβουμε για την νικη, και αν κατεβαιναμε για την νικη σας ειχαμε ΑΝΕΤΑ, οχι οτι εχουμε ομαδαρα, απλα οπως ειπα και ποιο πανω εσεις ειστε καφενειο

2) διαφορα που χτιστηκε? πως χτιστηκε? με ενα πεναλντι ΜΟΥΦΑ στον ηρακλη και αλλο ενα προχτες?
    μμμ καλα, ειστε για πρωταθλημα

3) ρε συ αλχημιστη δεν με πολυνοιαζει τι ανακοινωσεις βγαζει ο καθε γκιοζης που ειναι προεδρος.εγω δεν υποστιριζω κανεναν οπως καποιοι αλλοι εδω μεσα που τσακωνεστε για τους προεδρους λες και ειστε τσιρακια τους.

εγω ξερω οτι ο ντεμης παραπονιοταν ΔΗΘΕΝ πριν μια βδομαδα με τον ΗΡΑ, παρολου που ειχε κερδισει με μουσαντενιο πεναλντι ( και το ειχα γραψει πριν μια βδομαδα οτι ειναι διαμαρτυριες της φουτσας) και χθες με το ΑΝΥΠΑΡΤΚΤΟ πεναλντυ δεν βγηκε η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ σας να πει τιποτα

λοιπον, για σχολιασε τις απαντησεις μου, περιμενω
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    [B]
    εμείς μπήκαμε στα @@ μας τελείως λες και κάναμε προπόνηση

εσυ αγορι μου εισαι στην κοσμαρα σου, περαστικα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ναι ναι μας λυπηθηκατε:rotflmao:

ρε αφου οι γαυροι ζειτε μονο για τα παιχνιδια με τον βαζελο
    μπηκατε για να κανετε προπονηση?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ελα μου ντε;

γιατι πολυ απλα εχουμε τα χαλια μας τα μαυρα και ασε τον Akatanomasto να λεει...

εγω δεν ειπα οτι εχουμε ομαδαρα,

και καταρχας απο την κυριακη εχω 3 ποστ που κραζουν και τον βαζελο και την αεκ λεγοντας πως δεν ειναι ομαδες αυτες που διεκδικουν πρωταθλημα, πως ειναι ενα χαλι μαυρο και πως εμεις φταιμε που τους βλεπουμε ακομα.

ΗΤΑΝ ΑΓΩΝΑς ΑΥΤΟς ΠΡΟΧΤΕς? που πιθανοτατα κρινει την κουπα?

ελεος

ειπαμε ο βαζελος προφανως δεν ειναι ετοιμος. θελει 3-4 παιχτες καλους. ενα δεξι μπακ και μεσους, ο σπυροπουλος αριστερα νομιζω ειναι αρκετος.

Η ΑΕΚ οσο και να ποναει τα χανουμια το ξαναλεω ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΑΛΥΣΗ.
    σορρυ παιδια αλλα ετσι ειναι..εχετε 5-6 καλες μοναδες αλλα δεν ειναι αρκετες..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    [: [/B]
    αγορινα μου πρεπει να καταλαβεις οτι η ανακοινωση ειχε ΕΙΡΩΝΙΚΟ χαρακτηρα.
    σποντα για τον εμο ντεμη ειναι, αλλα πουυυυυ να το δειτε

και μην νομιζεις, καποια στιγμη ο κομπος φτανει στο χτενι.
    θα διαμαρτυρηθουμε ολοι με αυτα που γινονται.

οσο για κλαψα, εσεις ειστε οι μονοι που δεν πρεπει να μιλατε...
    αρκετα ρεζιλι γινατε, αστο

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ....

οπότε φίλε αρχαίε ......

Την απάντηση την έχω δλωσει ήδη από την σελ. 52 .............
    Πρόσεχε τι διαβάζεις, ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ....

ΔΕΝ παραπονέθηκα ΠΟΥΘΕΝΑ για το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ ......... απλά επισήμανα κάποια ΓΕΓΟΝΟΤΑ ..........

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ !!!

αγορινα μου πρεπει να καταλαβεις οτι η ανακοινωση ειχε ΕΙΡΩΝΙΚΟ χαρακτηρα.
    σποντα για τον εμο ντεμη ειναι, αλλα πουυυυυ να το δειτε

και μην νομιζεις, καποια στιγμη ο κομπος φτανει στο χτενι.
    θα διαμαρτυρηθουμε ολοι με αυτα που γινονται.

οσο για κλαψα, εσεις ειστε οι μονοι που δεν πρεπει να μιλατε...
    αρκετα ρεζιλι γινατε, αστο
    Δηλαδη βγαλατε ανακοινωση με ειρωνικο χαρακτηρα,για να κραξετε τον emo Ντεμη και το Αεκακι....???εσεις η μεγαλη και σοβαρη ομαδα που δεν ασχολειστε με τις μικρες.....??? εγω μονο ειρωνικο δεν το ειδα....ιδιος τωρα που πλησιαζει και το πρωταθλημα στο τελος....και εσυ ειπες οτι αν εχεις ομαδα δεν ασχολεισε ΠΟΤΕ με την διαιτησια....τωρα μου λες οτι πρεπει να διαμαρτυρηθουμε ολοι????γιατι???τι προβλημα εχει η διαιτησια???παιξε μπαλλα και ασε τι κανουν τα κορακια....μου ελεγε καποιος γνωστος....

και Γιωργακι δεν καταλαβες καλα....δεν λεω οτι ο Ντεμης δεν ηταν στην κλαψα καποιες στιγμες.....ΑΠΛΑ ΚΡΑΖΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΙΛΑΝΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ (ΑΛΛΑ ΜΕΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΙΩΣΕΙΣ ΚΛΠ)....ΒΕΒΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ.....

υ.γ. ειστε ολοι ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ....και ΑΤΡΙΧΟΙ (τελικα)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δηλαδη βγαλατε ανακοινωση με ειρωνικο χαρακτηρα,για να κραξετε τον emo Ντεμη και το Αεκακι....???εσεις η μεγαλη και σοβαρη ομαδα που δεν ασχολειστε με τις μικρες.....??? εγω μονο ειρωνικο δεν το ειδα....ιδιος τωρα που πλησιαζει και το πρωταθλημα στο τελος....και εσυ ειπες οτι αν εχεις ομαδα δεν ασχολεισε ΠΟΤΕ με την διαιτησια....τωρα μου λες οτι πρεπει να διαμαρτυρηθουμε ολοι????γιατι???τι προβλημα εχει η διαιτησια???παιξε μπαλλα και ασε τι κανουν τα κορακια....μου ελεγε καποιος γνωστος....

και Γιωργακι δεν καταλαβες καλα....δεν λεω οτι ο Ντεμης δεν ηταν στην κλαψα καποιες στιγμες.....ΑΠΛΑ ΚΡΑΖΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΙΛΑΝΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ (ΑΛΛΑ ΜΕΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΙΩΣΕΙΣ ΚΛΠ)....ΒΕΒΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ.....

υ.γ. ειστε ολοι ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ....και ΑΤΡΙΧΟΙ (τελικα)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ρε μαστορα αυτο σου λεω...οτι οπως και να εχει καποια στιγμη θα μπουχτησεις και θα μιλησεις.
    και εγω το υποστηριζω ακομα..παιξε εσυ μπαλα και μετα μιλα για διαιτησια.
    αλλα εμεις παιξαμε με εσας...εσεις δεν ησασταν πουθενα :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

οι κορακες καλουνται να παρουν μια αποφαση στο δευτερολεπτο ενω εμεις ακομα συζηταμε για αμφισβητουμενες φασεις...

τι να κανουμε τωρα δηλαδη;

+1000 σες αυτό τους ανθρώπους τους εχουμε πεθάνει...ελλάδα rulezz

για επιθετικό φάουλ μόνο εσείς το λέτε...όλες οι εκπομπές και οι αθλητικοί δημοσιογράφοι δεν είδαν πουθενα φάουλ

αλλά δεν λε΄τε να το καταλάβαιτε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

ρε μαστορα αυτο σου λεω...οτι οπως και να εχει καποια στιγμη θα μπουχτησεις και θα μιλησεις.
    και εγω το υποστηριζω ακομα..παιξε εσυ μπαλα και μετα μιλα για διαιτησια.
    αλλα εμεις παιξαμε με εσας...εσεις δεν ησασταν πουθενα :rotflmao:
    και αμα παραμπουχτισεις βγαζεις και dvd....
    την κυριακη δεν παιξαμε....και πηραμε ισως αυτο που μας αναλογουσε.....οπως βλεπεις εγω δεν ειμαι ουτε κοτα ουτε γυριστρουλα.....και αυτο δεν ειναι αποκλειστικα μομφη μονο για σενα.....

την κυριακη δεν παιξαμε....και πηραμε ισως αυτο που μας αναλογουσε.....οπως βλεπεις εγω δεν ειμαι ουτε κοτα ουτε γυριστρουλα.....και αυτο δεν ειναι αποκλειστικα μομφη μονο για σενα.....
    γιατι μωρη λουλου εγω ειμαι κοτα και γυριστρουλα;;

αστα διαλα

την κυριακη δεν παιξαμε....και πηραμε ισως αυτο που μας αναλογουσε.....οπως βλεπεις εγω δεν ειμαι ουτε κοτα ουτε γυριστρουλα.....και αυτο δεν ειναι αποκλειστικα μομφη ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.....
    οταν μας τα εχετε κανει τουμπανα για τον εμο Ντεμη και για την κλαψα και για την διαιτησια κλπ κλπ.....και βγαζει στο καπακι δηθεν ειρωνικη ανακοινωση η ΠΑΕ σου....και εσυ δεν τους κραζεις....τοτε τι εισαι???αλλα ειπαμε....το πρωταθλημα πλησιαζει στο τελος και πρεπει να προνοεισεις σαν ΠΑΕ....μονος σωστος και μαγκας για μενα ο Χυμας που ειπε αυτα που ειπε για το πεναλντυ....ολοι οι υπολοιποι δηθεν κανοντας συζητηση επι συζητησεων μειλανε για αλλιωση απο την μια και απο την αλλη πλευρα....ναι περασε την γραμμη....οχι δεν φαινεται καλα και ειναι δυσκολη φαση....κλπκλπ...

υ.γ. και ως γνωστον....το τελειο ξεκαρφωμα....ειναι να πεις το πιο σοβαρο πραγμα με δοση ειρωνειας και πλακας....και την δουλεια σου εκανες.....και βγανεις και λαδι....

γιατι μωρη λουλου εγω ειμαι κοτα και γυριστρουλα;;

αστα διαλα
    σε αυτη την περιπτωση θεωρω ναι...σε πολλες αλλες οχι.....

οταν μας τα εχετε κανει τουμπανα για τον εμο Ντεμη και για την κλαψα και για την διαιτησια κλπ κλπ.....και βγαζει στο καπακι δηθεν ειρωνικη ανακοινωση η ΠΑΕ σου....και εσυ δεν τους κραζεις....τοτε τι εισαι???αλλα ειπαμε....το πρωταθλημα πλησιαζει στο τελος και πρεπει να προνοεισεις σαν ΠΑΕ....μονος σωστος και μαγκας για μενα ο Χυμας που ειπε αυτα που ειπε για το πεναλντυ....ολοι οι υπολοιποι δηθεν κανοντας συζητηση επι συζητησεων μειλανε για αλλιωση απο την μια και απο την αλλη πλευρα....ναι περασε την γραμμη....οχι δεν φαινεται καλα και ειναι δυσκολη φαση....κλπκλπ...

υ.γ. και ως γνωστον....το τελειο ξεκαρφωμα....ειναι να πεις το πιο σοβαρο πραγμα με δοση ειρωνειας και πλακας....και την δουλεια σου εκανες.....και βγανεις και λαδι....
    εγω δεν διαφωνησα σε αυτα που ειπες....
    εγω ειπα οτι το πεναλτυ και καποιες αλλες φασεις τα κανατε γαργαρα...τιποτα περισσοτερο.
    κολοτουμπες ειστε εσεις που στην αρχη μιλητε για πρωταθλημα και θα σας γ@@@ θα σας δειξουμε και τετοια και οταν παλι πηρατε τα α~@@@ κανετε τις κοτες και οτι δεν θυμαστε μετα.

οσο για την ανακοινωση της παε απλα δεν ασχολουμαι γιατι αν εχεις δει αυτα που εχω γραψει, θα διαβασες οτι απο την αρχη του χρονου μας κραζω γενικα, και δεν ασχολουμαι γιατι ολο το πρωταθλημα και τα παρελκομενα του ειναι ενα μεγαλο μπου@@λο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20