Σου ευχομαι καποτε......Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Και ναι όπως τα λες ........ το ξέσκισμα μετράει !!!
7-0 !!!![]()
![]()
![]()
Να μπορεσεις να μας πεις για καποιο κατορθωμα της..... δικιας σου ομαδας.........![]()
![]()
Σου ευχομαι καποτε......Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Και ναι όπως τα λες ........ το ξέσκισμα μετράει !!!
7-0 !!!![]()
![]()
![]()
Να μπορεσεις να μας πεις για καποιο κατορθωμα της..... δικιας σου ομαδας.........![]()
![]()
Ααααααα....................Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΑΚΟΥΣΤΕ.........ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ
Είμαι πολύ μπροστά άπό όλους σας.
Όλοι περιμένετε τό άποτέλεσμα καί μετά βγαίνετε σάν κοττούλες...........κο...κο....κο.....
κο.....κο.....κο.....!!!!!!!!!
Έγώ γιά ΑΕΚ μίλησα.........
Τ'άκούς..........ΣΤΟΥΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..................
ΓΑΥΡΟΙ................ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ................ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ............!!!!!!!!!!!!!
![]()
Γιατι κατι ελεγες για.......
Μπουρδελα.....
Στο συγκεκριμενο ποστ σου.....
Και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.... Μπερδευτηκα....![]()
![]()
Stoubi .............. για ευρώπη μη μιλάς καθόλου !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Σου ευχομαι καποτε......
![]()
![]()
![]()
![]()
Άν δε είναι να δω την ομάδα μου να κάνει τα κατορθώματα της δικιάς σου ............ άσε καλύτερα !!!
![]()
![]()
![]()
Έχετε την πιό καυτή έδρα της Ευρώπης !!! Έχει ανάψει από το μαμίσι που έχετε φάει !!!
Να αρχίσω ;;;
άντε θα πω μόνο μια ............... ΧΕΕΡΕΝΦΕΝ η ομάδα με τις καρδούλες !!! Είχε και συναίσθημα η τσόντα !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εκτος της εθνικης.........Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Stoubi .............. για ευρώπη μη μιλάς καθόλου !!!![]()
![]()
![]()
Άν δε είναι να δω την ομάδα μου να κάνει τα κατορθώματα της δικιάς σου ............ άσε καλύτερα !!!
![]()
![]()
![]()
Έχετε την πιό καυτή έδρα της Ευρώπης !!! Έχει ανάψει από το μαμίσι που έχετε φάει !!!
Να αρχίσω ;;;
άντε θα πω μόνο μια ............... ΧΕΕΡΕΝΦΕΝ η ομάδα με τις καρδούλες !!! Είχε και συναίσθημα η τσόντα !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πρακτικα......Καμμια ελληνικη ομαδα δεν εχει κανει καποιο σοβαρο κατορθωμα στην ευρωπη......
Θεωρητικα....... Οπως το βλεπει κανεις....![]()
![]()
Χμμμμμ !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εκτος της εθνικης.........
Πρακτικα......Καμμια ελληνικη ομαδα δεν εχει κανει καποιο σοβαρο κατορθωμα στην ευρωπη......
Θεωρητικα....... Οπως το βλεπει κανεις....![]()
![]()
Για να δούμε γιατί σε βρίσκω λίγο ισοπεδωτικό ...........
Πρακτικά (για μας) ...... Έχουμε φτάσει σε ένα τελικό, κάποιες φορές στους 4, κάμποσες στους 8 και πάμπολλες στους 16 !!!
Θεωρητικά (για σας) ...... Αυτά είναι ΤΙΠΟΤΑ !!! Ενώ μόλις καταφέρατε να σταυρώσετε 2 διπλά πανηγυρίζατε σαν να έχετε πάρει την κούπα !!!
ΔΕΝ μας τα λες πολύ καλά .............![]()
![]()
![]()
χμμμ κάποιες στο ένα δηλ >=2~4 φορεςΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Χμμμμμ !!!!
Για να δούμε γιατί σε βρίσκω λίγο ισοπεδωτικό ...........
Πρακτικά (για μας) ...... Έχουμε φτάσει σε ένα τελικό, κάποιες φορές στους 4, κάμποσες στους 8 και πάμπολλες στους 16 !!!
κάμποσες στο άλλο δηλ >=8~10 φορες
και πάμπολλες για το τέλος..... δηλ >= 20 + φορες
τον τελικό της χούντας λες???ααα μάλιστα..στα @@ μας τέτοια μαύρη σελίδα για εμας
δεν απαριθμείς λίγο τα άλλα να γελάσουμε....C.L έχεις να παίξεις τρία χρόνια
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Θυμάσαι πόσα χρόνια είχατε εσείς να βγείτε ;;; Αλλά και που βγήκατε τι κάνατε ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
χμμμ κάποιες στο ένα δηλ >=2~4 φορες
κάμποσες στο άλλο δηλ >=8~10 φορες
και πάμπολλες για το τέλος..... δηλ >= 20 + φορες
τον τελικό της χούντας λες???ααα μάλιστα..στα @@ μας τέτοια μαύρη σελίδα για εμας
δεν απαριθμείς λίγο τα άλλα να γελάσουμε....C.L έχεις να παίξεις τρία χρόνια
Όσο για το τι έγινε επί χούντας ..............
Θα σου πω ευγενικά εδώ ότι όταν μιλας μαζί μου χούντες και άλλες τέτοιες εξυπνάδες δεν θα αναφέρεις, αν θέλεις να είμαστε φιλαράκια (και αυτό πάει για οποιονδήποτε) ........... το γιατί από κοντά αν ποτέ βρεθούμε !!!
![]()
![]()
![]()
Σωστόόόός .............. αν δεν μας τους βγάλουνε και αυτούς ντοπέ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΣΠΑΜΑΡΩ.........
Γιατι γουσταρουμε...........![]()
![]()
ρε γαυρακια,
αυτον τον ντιογο τον παιχταρα τον κλεισατε ή σας κανει ακομα την τρελη?
το παιζετε και σοβαρος συλλογος..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
σου δανειζω τα χερια μου για ενα σ/κ να πας μια βολτα της προκοπηςΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
@ TROOPER ενταύθα .............
Εσύ τέκνον μου μπορείς να συνεχίσεις τις προσπάθειες .............. άλλωστε έχεις ΣΤΟΚ μηχανάκι !!!
Μετά στοργής ..............
Ο Σωκράτης σας ............
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Επέστρεψα μετά απο 22 μέρες άδεια και η προσαρμογή είναι πάρα πολύ δύσκολη.
Λοιπόν.
Σιγά ρε Terens μην περάσει ο Γαύρος. Ποιός θα βάλει τα 4 goal για να περάσουν;... εγώ ή εσύ... ή μήπως ο Stoubi και ο Trooper; Εντάξει θα πιέσουν αλλά απο εκεί και πέρα ποιός θα πετάξει το τόπι στο πλεχτό όταν ο ένας απο τους δύο φόρ που έχουν σημαδεύει δοκάρι στο πέναλτυ;
Για το τι θα πάθει ο γαύρος είναι διαφαινόμενο. Ο προπονητής τους το είχε πεί σε ανύποπτο χρόνο οτι παίζει πιθανότητα να μην περάσουν , όταν ήταν ακόμα σε προετοιμασία που έδενε η ομάδα του κόκκινου με τις ανύπαρκτες μεταγραφές τους.
Τι να σου κάνει δηλαδή όταν δεν έχει παίκτες να παίξουν;... και αυτοί που λένε πως παλαιότερα με τους μισούς τα είχε καταφέρει ο κόκκινος να τους υποδείξω οτι η λέξη κλειδί είναι "παλαιότερα". Με παίκτες που έχουν άλλα 2-3 χρόνια στην πλάτη και ορισμένοι απο αυτούς θα έπρεπε πλέον να είναι σε άλλα πόστα και οχι μέσα στο χορτάρι.
Διώξανε και εκείνους που είχανε και ήταν αναμενόμενο το κάζο... όπως και το οτι πάνε πλέον για UEFA. Καθαρά για μένα.
Για την ΑΕΚ τι να πώ;... είπα οτι θέλω να την δώ σε φιλικά και σε πρώτους αγώνες... την είδα.... δεν ξέρω αν αυτήν την ΑΕΚ την βλέπω όπως είπε και ο φίλος Terens φέτος στην τριάδα... ειδικά βλέποντας τον ΑΡΗ στο δικό του αγώνα.
Ούτε συνοχή, ούτε ομάδα καν... σε αλάνα αν έπαιζαν, η τοπική ομάδα θα τους έριχνε τεμμάχια, πόσο μάλλον οι διψασμένοι Κύπριοι για πρόκριση.
Αργό κέντρο... άμυνα για κλάμματα... επίθεση... τι είναι αυτό;
Μην ψάχνεστε για πρωτάθλημα φέτος... ΠΑΟ θα είναι απο όσο φαίνεται ώς ο μονόφθαλμος ανάμεσα στους τυφλούς... γιατί ούτε εκείνος παίζει πολύ καλή μπάλα... απλά παίρνει το αποτέλεσμα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.