Σελίδα 58 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 848535455565758596061626368108158 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 856 έως 870 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    κατσε να δεις ποιος τα ελεγε αυτα;;;; και καποιοι τον κοροιδευαν;;;

ποιος ηταν....ποιος ηταν....

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ..........ΤΙ ΕΙΠΕΣ..??

Άπό τή μιά ότι θά παίξει σέντερ μπάκ ό Κατσουράνης ,κί άπό τήν άλλη ότι είναι
    πολλά τά άμυντικά χάφ καί ένας από τούς Μάτος,Σιμάο φεύγει...!!!

ΤΖΕΚΥΛ........καί ΧΑΙΝΤ..??

Πουστιάααααααααα.........ότι καί νά γίνει μέσα θάσαι....!!!

Καλά άμα δείς τόν Κατσουράνη σέντερ μπάκ............έγώ θά δώσω τό hayabusa καί
    ξαναπαίρνω varaderooooo:rotflmao: :rotflmao:

Πού λέει ό λόγος δηλαδή.............μή λέμε καί μαλακίες.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ..........ΤΙ ΕΙΠΕΣ..??

Άπό τή μιά ότι θά παίξει σέντερ μπάκ ό Κατσουράνης ,κί άπό τήν άλλη ότι είναι
    πολλά τά άμυντικά χάφ καί ένας από τούς Μάτος,Σιμάο φεύγει...!!!

ΤΖΕΚΥΛ........καί ΧΑΙΝΤ..??
    για ξαναπαρτο μια να μην εκτεθεις και αλλο.

ειπα οτι ο κατσουρανης θα παιξει στοπερ...και οτι εχει παιξει πολλες φορες στην μπενφικα.
    και εσυ ειπες ο κατσουρανης στοπερ;;;και που τον ειδες;; κλπ κλπ κλπ.....

α και μην ξεχασω...ο πλιατσικας ξερει μπαλα.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    για ξαναπαρτο μια να μην εκτεθεις και αλλο.

ειπα οτι ο κατσουρανης θα παιξει στοπερ...και οτι εχει παιξει πολλες φορες στην μπενφικα.
    και εσυ ειπες ο κατσουρανης στοπερ;;;και που τον ειδες;; κλπ κλπ κλπ.....

α και μην ξεχασω...ο πλιατσικας ξερει μπαλα.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ........ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ..!!

Και πούσαι........ό Πλιάτσικας τήν κάνει Γερμανία..!!

ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ........ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ..!!

Και πούσαι........ό Πλιάτσικας τήν κάνει Γερμανία..!!

οχι αληθεια δεν καταλαβα κατι παραπανω απο αυτα που σου απαντησα..
    ο πλιατσικας την κανει γερμανια;;;;

ΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΡΕ ΑΛΕΦΑΝΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ
    ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΧ

γερμανια ε;;;
    οπως και οι κωνσταντινιδης;
    σκοπελιτης;
    επαλε;;
    κλπ κλπ κλπ κλπ

ΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ

ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕ ΠΑΠΙ.........ΧΑΛΑΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΩΜΟΣ....???

Ποιός σού είπε έσένα ότι..........ή ΑΕΚ άν έπεφτε θά άνέβαινε πούστικα καί όχι μέ τό σπαθί της..??
    Άλλο είπα.......ότι μέ τήν πίεση τού κόσμου καί γιά πολιτικούς λόγους θά τής χάριζαν
    ίσως μιά χρονιά λόγω τού όνόματος...!!
    αυτο εγω το λεω πουστια...η πεφτεις και ανεβενεις με τις δυναμεις σου η τιποτα...αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλαδη....

Ρέ.........τσίμπησε μιά χρονιά στή λούφα ή Φιορεντίνα...??

Έ σέ πληροφορώ ότι ή ΑΕΚ........άν γινόταν αύτό θά κέρδιζε δύο.....!!!!

ΓΙΑΥΤΟ..........ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΗ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ......!!!!

Βρέ .......ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΕ........άν κερδίζαμε τόν Ίωνικό τί θά γινόταν...??Σέ αύτό τό μάτς
    άναφέρομαι.....!!!!
    αν κερδιζαμε και φερναμε Χ με Παο παιζαμε μπαραζ με Οσφπ
    Γαμώ τή Φιορεντίνα......αύτή είναι τό θέμα μας....??
    εσυ την ανεφερες σαν τρανο παραδειγμα
    Όταν μιά πολιτεία τιμωρεί τόσο αύστηρά μεγάλες όμάδες........έ μετά τά μαζεύει καί λίγο.
    Μήπως τά ίδια δέν είχαμε μέ Μίλαν καί Γιούβε....!!!
    Γιά άλλους λόγους βέβαια.
    μπορεις να καταλαβεις την διαφορα τις δωροδοκιας με την ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ??ξερειςμβεβαια...αρα καμμια σχεση...η Uefa δεν θα εδινε ποτε πρασινο φως
    Τή χρυσή..........ΔΙΕΤΙΑ........καί όχι τριετία........είχε καμμιά όμάδα περισσότερα διαρκείας..??
    Τί νά κάνουμε τώρα,πρίν 15 χρόνια άλλιώς ήταν τά κόλπα...!!
    Τώρα έχει πέσει πολύ παραμύθι καί μάς τά παίρνουν έπιστημονικά...!!!
    ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ.........γάρ....!!!!
    Τοτε???ο Ολυμπιακος αν θυμασαι...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ........ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΤΤΑ....!!!

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ .........σάν πρώην παίκτης τήν έκανε όταν τό καράβι βούλιαζε..??
    Ο Νικολαιδης...αλλα ξεχνας γεγονοτα με Ψωμιαδη...και αν εμενε ειχε μονομερη διακιωμα για ανανεωση...αρα τα λεφτα του δεν τα εχανε με τιποτα....κλπ κλπ
    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ............δούλευε μέ τούς όπαδούς μιά τό μαστίγιο καί τήν άλλη
    τό καρώτο,στέλνοντας μέχρι καί στή φυλακή κόσμο άπό
    τή μιά καί άπό τήν άλλη τούς κουβαλούσε στά γήπεδα..??
    ο Νικολαιδης....αφου τους ειχε προειδοποιησει...και κινδυνευαν πια ανθρωπινες ζωες....μετα απο παααααααααααρα πολυ καιρο πηγαν να τα ξαναβρουνε και θυμασε το αποτελεσμα???εκκενωση της εξεδρας για να συνεχειστει ο αγωνας...μπραβο τους...
    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........είπε τό περίφημο,ή παίρνετε διαρκείας ή φεύγω..??
    ο Νικολαιδης...και αυτο ακουστηκε εκβιαστικο και λαθος του...
    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........έβγαινε νά κάνει οίκονομικό άπολογισμό δημόσια καί δέν
    έκαμνε τίποτε..??
    το ΔΣ της Αεκ...με συνεντευξη τυπου...και βεβαια εκτος απο τον οικονομικο διευθυντη μειλαγε και ο Νικολαιδης
    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........είχε τή μεγαλύτερη άσυλία στήν ΑΕΚ.....καί τήν άνοχή τού
    κόσμου παραμυθιάζοντας τους έπί 4 χρόνια....!!
    Ζητα....απο το 80 εως το 89...την Εnic δεν την βαζω γιατι ειναι ΑΕ...
    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ........μιλούσε συνέχεια γιά γήπεδο καί προπονητικό,ψάχνοντας νά
    ξεσπιτώσει τήν ΑΕΚ τάζοντας λαγούς μέ πετραχίλια.
    ο Νικολαιδης ελεγε για γηπεδο 50.000 στην πρωην ΔΟΥ....τωρα που δεν ειναι πια προεδρος δεν βλεπω να ξεκινανε τα εργα στη Ν.Φ. που ηθελαν και ελεγαν οτι γινεται ΟΛΟΙ οι υπολοιποι....για το προπονητικο το ειχε αναλαβει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο Νοτιας....την εκταση την αγορασε....ακομα περιμενουμε....
    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........ένώ είχε τέτοια συμπαράσταση ,τέτοια άνταπόκριση.....γύρισε
    καί είπε άπό τόν Αύγουστο έγώ φεύγω τό Μάη κομματιάζοντας
    τήν όμάδα πρίν κάν άρχίσει ή χρονιά...??
    ο Νικολαιδης....γιατι διαφωνησε με τους ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥΣ που τον ειχαν βαλει/ειχε μπει προεδρος για το πια ομαδα θα παιξει Play off...αυτος και οι παικτες ηθελαν την νεων για να δειξουν οτι ειναι οι πραγματικοι πρωταθλητες και οτι η Σουπερλιγκ του Γκαγκατση ειναι κωμωδια....τελικα μιλισαν τα λεφτα...δηλαδη οι ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ... με τα γνωστα αποτελεσματα...
    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........πού δήλωνε..ΑΕΚΑΡΑΣ..τήν έκανε πούστικα στή μέση τής
    χρονιάς έπειδή τού έθιξαν τό έγώ..??
    επειδη φανταζομαι ειχε βαρεθει σε καθε αγωνα να του βριζουν μανα/γυναικα/παιδια....αλλωστε η original ειχε φτιαξει πανω να φυγει γιατι αυτος φταει για ολα...εεεεε...αυτο εκανε...εφυγε για να μην κανει κακο στην ομαδα...αποφασησε....οσο ηταν προεδρος τον εβριζες....με το που εφυγε παλι τον βριζεις...βρηκε και την καταλληλη ευκαιρια...σωστο λαθος δεν μπορω να κρινω εγω...
    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.........δέν ξαναπάτησε στό γήπεδο άπό τή μέρα πού παραιτήθηκε..??
    χμμμμμμμ...εισουνα εκει???γιατι σε 1-2 αγωνες νομιζω τον εδειξε η καμερα σε κατι booth...
    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........άφού ίδρυσε εταιρεία μάνατζερ όδήγησε έναν μεγάλο παίκτη
    πού έπαιξε στήν όμάδα τά δύσκολα χρόνια καί είχε κάνει
    δήλωση πώς άν γυρίσει πίσω θάναι μόνο γιά τήν ΑΕΚ,στόν
    άντίπαλο ΠΑΟ ..??
    ωπα ωπα ωπα...γιατι δεν τον αγορασε η Θανοπουλος???αυτος ειναι τωρα προεδρος...η Μπενφικα εβαλε πωλητηριο...ο Παο πληρωσε και τον αγορασε...ασε που τους πιασαμε και μαλακες...ειπε ο Θανοπουλος οτι ο Νικολαιδης μας κοροιδευε και δεν υπηρχε καμμια ρητρα για 5.000.000 ευρω...τους φαγαμε 1.000.000 για πλακα...το οτι ειναι φιλος με τον Νικολαιδη δεν μου λεει κατι...γιατι δεν υπηρχαν ακριβως 2 ιδιες προσφορες και διαλεξε αλλη ομαδα ο Κατσουρανης...
    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ......ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ........
    ο Νικολαιδης αρκετη νομιζω....αλλα τον Τροχανα ουτε για πλακα δεν τον εχει....
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟ...??
    δεν αντιλεγω....αλλα εδω ειναι πλουσιος ο Βυντρα απο την μπαλλα...θα μπορουσε βεβαια να βγαλει ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ περισσοτερα αν πηγαινε τοτε στον Ολυμπιακο...ελπιζω να θυμασε μια δηλωση....''η ΑΕΚ η κρεμασε μου το δελτιο'' στον Αλαμανο...και ποια χρονια...το 1996 που ηταν 23 και επρεπε να σκεφτει πως θα κονομησει παραπανω...μπαλλα ειναι ....μια σταβοκλωτσια ενα σκληρο τακλιν και γινεσε Στιρελλας (Κωστης)

ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ.......ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΡΕ........!!!!
    το τατουαζ το εχει απο τοτε που επεζε στην Αλεξανδρουπολη....πολυυυυυ παλια....

Οί άλλοι είναι μέτοχοι ρέ κορόιδο.........δέ μάς τόπαιξαν ποτέ Άεκάρες...
    δηλαδη η προσφατες δηλωσεις οτι δεν εγακαταλειπουμε την ομαδα που αγαπαμε...κλπ κλπ... τι ειναι???

ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........!!!!!!!!

Ή ΑΕΚ είναι μιά μαγαζάρα γωνιακή πού κατά καιρούς τήν έκμεταλλεύτηκαν πολλοί....!!!
    Καί πάντα ένας πλήρωνε,ό λαός της...!!

Γιαυτό βρέ..........παπάρα, θάχω άποψη καί θά φωνάζω όσο θέλω...ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΩ..!!

ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΕΣ.....!!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ......ΕΓΩ ΘΑΜΑΙ ΕΚΕΙ....!!!

ΓΙΑΥΤΟ..........ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΚΕΙ.......

ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΑΣ......!!!

Σταμάτα λοιπόν νά κάνεις σάν ......ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ.....!!!!

Ή ΑΕΚ........δέν είναι τού Μπάγιεβιτς,τού Μανωλά,τού κοντού σου......

η ΑΕΚ του Παπαιωαννου...του Μαυρου....του Μπαρλου....κλπ κλπ...η ΑΕΚ ειναι οντως ενα συμβολο και μια ιδεα...που αναλογα απο τα ατομα που την αποτελουν/εκπρωσοπουν συμβαδιζουν με τις ιδεες μου και τις αξιες μου....τα τωρινα προσωπα ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ...ιδιος οταν αφορα την κεφαλη της ομαδας...ειτε ειναι αυτο στον δοιηκητικο ειτε στον προπονητηκο τομεα...

Η ΑΕΚ................ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ

Η ΑΕΚ...........ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ...........!!!!!!!!!!

Κι έμείς.........δέν είμαστε άπλοί πελάτες.........ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....!!

το μονο που λυπαμε ειναι οτι δεν θα μπορω να θαυμαζω τον Blanco...αλλα και εκει εχουμε αλλη αποψη...

Ελπιζω να σε καλυψα....και σου απαντησα....με γεγονοτα και δεδομενα...οπου γινοταν βεβαια....γιατι σε καποια θεματα ειναι προσωπικη αποψη η αν γνωριζεις τον αλλον προσωπικα...και εγω τον Νικολαηδη δεν τον γνωριζω....τον Ντεμη εννοω για εχω καποιον αλλον....

Καλη αγωνιστικη χρονια να εχεις....δεν ασχολουμαι αλλο γιατι δεν μπορω να γραφω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια....ΑΠΟΧΩΡΩ και εγω οπως ο ΚΟΝΤΟΣ...βεβαια δεν το ειχα δηλωση στην αρχη του ποστ....και ενας φτωχομπινες ειμαι...αλλα ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Βρέ .......ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΕ........άν κερδίζαμε τόν Ίωνικό τί θά γινόταν...??Σέ αύτό τό μάτς
    άναφέρομαι.....!!!!
    αν κερδιζαμε και φερναμε Χ με Παο παιζαμε μπαραζ με Οσφπ
    Γαμώ τή Φιορεντίνα......αύτή είναι τό θέμα μας....??
    εσυ την ανεφερες σαν τρανο παραδειγμα
    Όταν μιά πολιτεία τιμωρεί τόσο αύστηρά μεγάλες όμάδες........έ μετά τά μαζεύει καί λίγο.
    Μήπως τά ίδια δέν είχαμε μέ Μίλαν καί Γιούβε....!!!
    Γιά άλλους λόγους βέβαια.
    μπορεις να καταλαβεις την διαφορα τις δωροδοκιας με την ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ??ξερειςμβεβαια...αρα καμμια σχεση...η Uefa δεν θα εδινε ποτε πρασινο φως
    Τή χρυσή..........ΔΙΕΤΙΑ........καί όχι τριετία........είχε καμμιά όμάδα περισσότερα διαρκείας..??
    Τί νά κάνουμε τώρα,πρίν 15 χρόνια άλλιώς ήταν τά κόλπα...!!
    Τώρα έχει πέσει πολύ παραμύθι καί μάς τά παίρνουν έπιστημονικά...!!!
    ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ.........γάρ....!!!!
    Τοτε???ο Ολυμπιακος αν θυμασαι...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ........ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΤΤΑ....!!!

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ .........σάν πρώην παίκτης τήν έκανε όταν τό καράβι βούλιαζε..??
    Ο Νικολαιδης...αλλα ξεχνας γεγονοτα με Ψωμιαδη...και αν εμενε ειχε μονομερη διακιωμα για ανανεωση...αρα τα λεφτα του δεν τα εχανε με τιποτα....κλπ κλπ
    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ............δούλευε μέ τούς όπαδούς μιά τό μαστίγιο καί τήν άλλη
    τό καρώτο,στέλνοντας μέχρι καί στή φυλακή κόσμο άπό
    τή μιά καί άπό τήν άλλη τούς κουβαλούσε στά γήπεδα..??
    ο Νικολαιδης....αφου τους ειχε προειδοποιησει...και κινδυνευαν πια ανθρωπινες ζωες....μετα απο παααααααααααρα πολυ καιρο πηγαν να τα ξαναβρουνε και θυμασε το αποτελεσμα???εκκενωση της εξεδρας για να συνεχειστει ο αγωνας...μπραβο τους...
    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........είπε τό περίφημο,ή παίρνετε διαρκείας ή φεύγω..??
    ο Νικολαιδης...και αυτο ακουστηκε εκβιαστικο και λαθος του...
    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........έβγαινε νά κάνει οίκονομικό άπολογισμό δημόσια καί δέν
    έκαμνε τίποτε..??
    το ΔΣ της Αεκ...με συνεντευξη τυπου...και βεβαια εκτος απο τον οικονομικο διευθυντη μειλαγε και ο Νικολαιδης
    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........είχε τή μεγαλύτερη άσυλία στήν ΑΕΚ.....καί τήν άνοχή τού
    κόσμου παραμυθιάζοντας τους έπί 4 χρόνια....!!
    Ζητα....απο το 80 εως το 89...την Εnic δεν την βαζω γιατι ειναι ΑΕ...
    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ........μιλούσε συνέχεια γιά γήπεδο καί προπονητικό,ψάχνοντας νά
    ξεσπιτώσει τήν ΑΕΚ τάζοντας λαγούς μέ πετραχίλια.
    ο Νικολαιδης ελεγε για γηπεδο 50.000 στην πρωην ΔΟΥ....τωρα που δεν ειναι πια προεδρος δεν βλεπω να ξεκινανε τα εργα στη Ν.Φ. που ηθελαν και ελεγαν οτι γινεται ΟΛΟΙ οι υπολοιποι....για το προπονητικο το ειχε αναλαβει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο Νοτιας....την εκταση την αγορασε....ακομα περιμενουμε....
    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........ένώ είχε τέτοια συμπαράσταση ,τέτοια άνταπόκριση.....γύρισε
    καί είπε άπό τόν Αύγουστο έγώ φεύγω τό Μάη κομματιάζοντας
    τήν όμάδα πρίν κάν άρχίσει ή χρονιά...??
    ο Νικολαιδης....γιατι διαφωνησε με τους ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥΣ που τον ειχαν βαλει/ειχε μπει προεδρος για το πια ομαδα θα παιξει Play off...αυτος και οι παικτες ηθελαν την νεων για να δειξουν οτι ειναι οι πραγματικοι πρωταθλητες και οτι η Σουπερλιγκ του Γκαγκατση ειναι κωμωδια....τελικα μιλισαν τα λεφτα...δηλαδη οι ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ... με τα γνωστα αποτελεσματα...
    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........πού δήλωνε..ΑΕΚΑΡΑΣ..τήν έκανε πούστικα στή μέση τής
    χρονιάς έπειδή τού έθιξαν τό έγώ..??
    επειδη φανταζομαι ειχε βαρεθει σε καθε αγωνα να του βριζουν μανα/γυναικα/παιδια....αλλωστε η original ειχε φτιαξει πανω να φυγει γιατι αυτος φταει για ολα...εεεεε...αυτο εκανε...εφυγε για να μην κανει κακο στην ομαδα...αποφασησε....οσο ηταν προεδρος τον εβριζες....με το που εφυγε παλι τον βριζεις...βρηκε και την καταλληλη ευκαιρια...σωστο λαθος δεν μπορω να κρινω εγω...
    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.........δέν ξαναπάτησε στό γήπεδο άπό τή μέρα πού παραιτήθηκε..??
    χμμμμμμμ...εισουνα εκει???γιατι σε 1-2 αγωνες νομιζω τον εδειξε η καμερα σε κατι booth...
    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........άφού ίδρυσε εταιρεία μάνατζερ όδήγησε έναν μεγάλο παίκτη
    πού έπαιξε στήν όμάδα τά δύσκολα χρόνια καί είχε κάνει
    δήλωση πώς άν γυρίσει πίσω θάναι μόνο γιά τήν ΑΕΚ,στόν
    άντίπαλο ΠΑΟ ..??
    ωπα ωπα ωπα...γιατι δεν τον αγορασε η Θανοπουλος???αυτος ειναι τωρα προεδρος...η Μπενφικα εβαλε πωλητηριο...ο Παο πληρωσε και τον αγορασε...ασε που τους πιασαμε και μαλακες...ειπε ο Θανοπουλος οτι ο Νικολαιδης μας κοροιδευε και δεν υπηρχε καμμια ρητρα για 5.000.000 ευρω...τους φαγαμε 1.000.000 για πλακα...το οτι ειναι φιλος με τον Νικολαιδη δεν μου λεει κατι...γιατι δεν υπηρχαν ακριβως 2 ιδιες προσφορες και διαλεξε αλλη ομαδα ο Κατσουρανης...
    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ......ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ........
    ο Νικολαιδης αρκετη νομιζω....αλλα τον Τροχανα ουτε για πλακα δεν τον εχει....
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟ...??
    δεν αντιλεγω....αλλα εδω ειναι πλουσιος ο Βυντρα απο την μπαλλα...θα μπορουσε βεβαια να βγαλει ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ περισσοτερα αν πηγαινε τοτε στον Ολυμπιακο...ελπιζω να θυμασε μια δηλωση....''η ΑΕΚ η κρεμασε μου το δελτιο'' στον Αλαμανο...και ποια χρονια...το 1996 που ηταν 23 και επρεπε να σκεφτει πως θα κονομησει παραπανω...μπαλλα ειναι ....μια σταβοκλωτσια ενα σκληρο τακλιν και γινεσε Στιρελλας (Κωστης)

ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ.......ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΡΕ........!!!!
    το τατουαζ το εχει απο τοτε που επεζε στην Αλεξανδρουπολη....πολυυυυυ παλια....

Οί άλλοι είναι μέτοχοι ρέ κορόιδο.........δέ μάς τόπαιξαν ποτέ Άεκάρες...
    δηλαδη η προσφατες δηλωσεις οτι δεν εγακαταλειπουμε την ομαδα που αγαπαμε...κλπ κλπ... τι ειναι???

ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........!!!!!!!!

Ή ΑΕΚ είναι μιά μαγαζάρα γωνιακή πού κατά καιρούς τήν έκμεταλλεύτηκαν πολλοί....!!!
    Καί πάντα ένας πλήρωνε,ό λαός της...!!

Γιαυτό βρέ..........παπάρα, θάχω άποψη καί θά φωνάζω όσο θέλω...ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΩ..!!

ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΕΣ.....!!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ......ΕΓΩ ΘΑΜΑΙ ΕΚΕΙ....!!!

ΓΙΑΥΤΟ..........ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΚΕΙ.......

ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΑΣ......!!!

Σταμάτα λοιπόν νά κάνεις σάν ......ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ.....!!!!

Ή ΑΕΚ........δέν είναι τού Μπάγιεβιτς,τού Μανωλά,τού κοντού σου......

η ΑΕΚ του Παπαιωαννου...του Μαυρου....του Μπαρλου....κλπ κλπ...η ΑΕΚ ειναι οντως ενα συμβολο και μια ιδεα...που αναλογα απο τα ατομα που την αποτελουν/εκπρωσοπουν συμβαδιζουν με τις ιδεες μου και τις αξιες μου....τα τωρινα προσωπα ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ...ιδιος οταν αφορα την κεφαλη της ομαδας...ειτε ειναι αυτο στον δοιηκητικο ειτε στον προπονητηκο τομεα...

Η ΑΕΚ................ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ

Η ΑΕΚ...........ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ...........!!!!!!!!!!

Κι έμείς.........δέν είμαστε άπλοί πελάτες.........ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....!!

το μονο που λυπαμε ειναι οτι δεν θα μπορω να θαυμαζω τον Blanco...αλλα και εκει εχουμε αλλη αποψη...

Ελπιζω να σε καλυψα....και σου απαντησα....με γεγονοτα και δεδομενα...οπου γινοταν βεβαια....γιατι σε καποια θεματα ειναι προσωπικη αποψη η αν γνωριζεις τον αλλον προσωπικα...και εγω τον Νικολαηδη δεν τον γνωριζω....τον Ντεμη εννοω για εχω καποιον αλλον....

Καλη αγωνιστικη χρονια να εχεις....δεν ασχολουμαι αλλο γιατι δεν μπορω να γραφω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια....ΑΠΟΧΩΡΩ και εγω οπως ο ΚΟΝΤΟΣ...βεβαια δεν το ειχα δηλωση στην αρχη του ποστ....και ενας φτωχομπινες ειμαι...αλλα ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩ....

[/B][/QUOTE]

ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ................

Αύτή είναι ή γνώμη σου...!!
    Άπλά θά πώ ότι τού δικαιολογείς τά πάντα..!!

Κάτι τελευταίο.....

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΕΚ...??

Καί πότε θά τήν ξαναδείς,όταν κατά τή γνώμη σου έρθουν πρόσωπα άποδεκτά άπό σένα..??

υγ. Τόν βλάχο πού άνέφερες,πού τόσο τόν θαυμάζαμε όλοι έκτός άπό τά
    ποδοσφαιρικά του προσόντα καί γιά τό ήθος του........ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΣ
    ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΣΟΥ..??
    Άφουγκράσου καί τούς άλλους,μήν καρφώνεσαι στόν Άγιο Ντέμη...!!

ΠΡΟΣΕΞΕ...........

ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ...........ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ........ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ........

ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ............ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ...........ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ....

ΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ.....................ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ..........!!!!

Άλλαξε λοιπόν μυαλά.........!!!

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    busa έλα Τούμπα να γουστάρεις!

Παρέα με Θοδωρή και Γκαγκάτση να βγάλουμε γούσταααααα με και και και φυσικά

ΥΓ Δεν ξέρω για τα άλλα που λέτε, αλλά στο θέμα των οπαδών νομίζω ότι ο Ντέμης και λίγα τους έκανε. Δε νομίζω ότι είναι ρουφιάνος αυτός που -μετά από προειδοποίηση- δίνει κάποιον. Στην τελική ρε τέρενς αν σου κάψω τη μηχανή και με παραδώσεις στην αστυνομία γίνεσαι ρουφιάνος; ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΣ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ!!!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΤΕΡΕΝΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ?? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....

ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΥΦΑΝΟΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΟΥ (ΣΣ... ΧΟΧΟΧΟ)

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΤΕΡΕΝΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ?? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....

ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΥΦΑΝΟΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΟΥ (ΣΣ... ΧΟΧΟΧΟ)

ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.........ΓΙΑΤΙ

Μ'αύτά πού λές δείχνεις ότι είσαι στόν κόσμο σου..!!

Κί αύτά πού έχω διαβάσει έδώ μέσα άπό σένα...............δείχνουν

ότι είσαι πολύ φανατικός καί δέν έχεις σχέση μέ τό....

FAIR - PLAY.....!!!

Έμένα λοιπόν δέ μέ ίντριγκάρουν.............ούτε οί τίτλοι ,ούτε τά κύπελλα.
    ΤΟ ΔΙΚΙΟ Μ 'ΑΡΕΣΕΙ........ΚΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ....!!!
    Όπως ήμουν ξενέρωτος γιά παράδειγμα φέτος στόν τελικό κυπέλλου...
    Γιατί ....??
    Διότι ίσως θάπρεπε νάναι έκεί Ξάνθη καί ΠΑΟΚ...!!
    Καί όχι έμείς κί οί γαύροι....

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ,...............ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ....!!!

ΆΝ παίζουμε μπάλα καί έχουμε όμάδα άς κερδίζουμε........άν όχι καλώς κάνουμε...!!

Δέν έχει όμως καμμιά σχέση αύτό μέ τή λύσσα πού έχετε γιά τό Μπάγιεβιτς..!!

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΡΘΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.....!!!

Καί ναί σέ τέτοιες στιγμές δείχνει ότι είναι...........

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΕΚΤΣΗΣ...................ΑΠΟ ΣΑΣ.....!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    busa έλα Τούμπα να γουστάρεις!

Παρέα με Θοδωρή και Γκαγκάτση να βγάλουμε γούσταααααα με και και και φυσικά

ΥΓ Δεν ξέρω για τα άλλα που λέτε, αλλά στο θέμα των οπαδών νομίζω ότι ο Ντέμης και λίγα τους έκανε. Δε νομίζω ότι είναι ρουφιάνος αυτός που -μετά από προειδοποίηση- δίνει κάποιον. Στην τελική ρε τέρενς αν σου κάψω τη μηχανή και με παραδώσεις στην αστυνομία γίνεσαι ρουφιάνος; ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΣ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ!!!

ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ..........ΣΕ ΠΑΡΑΔΩΣΩ

Καί μετά κανά μήνα έρχομαι καί σέ γλύφω νά βοηθήσεις νά σταθώ όρθιος πού παραπαίω
    μπάς καί πάρω κανά πονταλάκι................

ΤΟΤΕ............ΠΩΣ ΛΕΓΟΜΑΙ......ΟΟΟΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...??

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ...ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ....!!!
    νταξ αποψεις ειναι αυτες... αλλα το παραπανω δε το καταλαβα... σου εχω δωσει καποιο δικαιωμα να το λες?

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ..........ΣΕ ΠΑΡΑΔΩΣΩ

Καί μετά κανά μήνα έρχομαι καί σέ γλύφω νά βοηθήσεις νά σταθώ όρθιος πού παραπαίω
    μπάς καί πάρω κανά πονταλάκι................

ΤΟΤΕ............ΠΩΣ ΛΕΓΟΜΑΙ......ΟΟΟΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...??

Οπαδός της ΑΕΚ που μιλάει με τον Ντούσαν...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εγω θελω να ερθει ο Λουσιο και ο Μπαριος και μετα δεν ξαναμπαινω σε αθλητικη συζητηση στο forum...

χεστηκα!

θα αφησω τους ΑΕΚτζηδες να μαλωνουν για το ποιος ειναι πιο χτυπημενος απο το κακο το ριζικο και τη μοιρα....

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ........... και μετα δεν ξαναμπαινω σε αθλητικη συζητηση στο forum...
    AAAAA, όχι τέτοια .......... εγώ με ποιόν θα παίζω μετά ;;;;;;;;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    AAAAA, όχι τέτοια .......... εγώ με ποιόν θα παίζω μετά ;;;;;;;;

καλα αμα τους παρουμε αυτους θα παιζεις με το γαυρο...για πλακα...

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607