Σελίδα 58 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 848535455565758596061626368108158 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 856 έως 870 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    φοβερό, βρήκες νίκη...

να σου βρω και εγώ τώρα τις τεσσάρες; δεν είναι μόνο μία

έχω και απο λεωφόρο αν θες!

στο κυπελλο αγαπητε, στο κυπελλο, οπου σας εχουμε κανει αντιστοιχες κηδειες...

βολτάδικο μέλος
    α ναι σορυ... στο κύπελλο παίζεται διαφορετικά το ποδόσφαιρο
    ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Αγαπητε Πελατη.......

Επειδη τοσα χρονια η ομαδουλα που υποστηριζεις δεν εχει δειξει ΤΙΠΟΤΑ καλλυτερο απο την ομαδα μου ( που οπως υποστηριζεις σπρωχνοταν στα πρωταθληματα..)

Και επειδη οπως υποστηριζεις παιρναμε απο τα τρια το μακρυτερο....

Μολις μου υποδειξεις ΤΙ......

ΚΟΝΤΥΤΕΡΟ πηρατε εσεις σε συγκριση με εμας τοσα χρονια.......

Ελα να το ξανασυζητησουμε το θεμα....

Μεχρι τοτε....

Εκει.....Εκει...... ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ.....!!!!!!

Καλα απαντησε μου και εσυ στην ερωτηση πως γινεται να περνετε τα @@ σας τοσα χρονια στην Ευρωπη ως πρωταθλητες και τα ξεναλεμε...αν μη τι αλλο ο Παναθηναϊκος εχει κανει πολυ περφισσοτερα πραγματα απο ολες τις ελληνικες ομαδες....αν εσενα δεν σου λενε τιποτα οι πορειες, φαντασου που εχω γραμμενα τα πετσινα σου....

δεν ηξερα οτι θελετε κουπες ρε πρωταθλητες της φουτσας για να θεωρησετε επιτυχημενη μια πορεια στην Ευρωπη!!! Αν οντως ετσι ειναι, ειστε σε καλο δρομο keep walking...

...το οτι σπρωχνοσασταν στο πρωταθλημα δεν θα κατσω να σου εξηγησω ουτε να σε πεισω αν γινοταν, γινεται η θα συνεχισει να γινεται...ειναι ανωφελο, αφου η αντικειμνικη κριση εδεν απανταται σε καμμια απο τις συνομοταξιες των γαυρων...

στο εχω ξαναγραψει, εγω ειχα τα κακαλα να βγω και να πω οτι ο Παναθηναϊκος σπρωχνετε φετος και δεν το εκανα για να κερδισω τις εντυπωσεις! Αλλωστε το να λεω οτι κερδισαμε ολους τους αγωνες με το σπαθι μας θα ηταν γελοιο...ματια εχετε ολοι και βλεπετε! Οπως και το οτι επι κουμπουρια μας πηγαιναν τρενο, τι να λεμε τωρα; του μαλακες θα κανουμε;

...τη γελοιοτητα του να κατακτατε πρωταθληματα ολοκληρα επι σειρα ετων με την ευνοια της διαιτησιας και να κανετε τον Αλεκο ομως δεν την εχετε ποτε σκεφτει, αυτο ειναι κατι που σας χαρακτηριζει ολους...

οποτε ασε τους υπολοιπους στην Β Εθνικη και παρεμεινε στο κοσμο σου οπως και οι ομοϊδεατες σου...μεχρι τοτε φουτσα στην Ευρωπη

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ποιες ακριβως χρονιές πήγες στους 4 του c.l τελευταία???του C.L ε...
    τελευταια???
    μιλαμε για μια επιτυχια που ο γαυρος ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ ΠΟΤΕ!!!!
    και εσυ μιλας για τελευταια???

Ποια χρονια ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ο γαυρος περασε το δευτερο γυρο ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ευρωπαικης διoργανωσης??????

η απαντηση...................
    ......................................το 1998!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βολτάδικο μέλος
    πείτε τώρα κ για την 7άρα απ την γιούβε... έχουμε να το ακούσουμε τουλάχιστον 2 σελίδες
    ...

πείτε τώρα κ για την 7άρα απ την γιούβε... έχουμε να το ακούσουμε τουλάχιστον 2 σελίδες

ασε ρε φιλε τωρα....την εφταρα απο την Juve την θυμασαι;

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

Δε το βαριεμαι με τιποτα......http://www.youtube.com/watch?v=MMlcn2M-5v4

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    ότι θυμομαστε χαιρόμαστε

εγωλεω να πουμε για την επικη προκριση επι της λιβερπουλ...που νικατε ενα μηδεν στο ημιχρονο και ΜΟΝΟ με την απιστευτη περιπτωση να φατε 3 γκολακια στο δευτερο.....

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    οτι να ναι...εδω την ιδια χρονια το κανε στη μιλαν και πηρε και το κυπελο....βρες αλλο....γιατι θα θυμηθω τη,,,στουρμ γκρατς(εντος εκτος εεεεε?)
    πρωταθλητης Ευρωπης

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    οτι να ναι...εδω την ιδια χρονια το κανε στη μιλαν και πηρε και το κυπελο....βρες αλλο....γιατι θα θυμηθω τη,,,στουρμ γκρατς(εντος εκτος εεεεε?)
    ε αφου το εκανε και στην μιλαν δικαιολογειστε

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ε αφου το εκανε και στην μιλαν δικαιολογειστε
    xmmmmm
    ti stourm den ti...sxoliazoume etsi?
    ala vazeli pedi mou.adikimeniki otan...simferi mono!
    πρωταθλητης Ευρωπης

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ...............ΠΟΣΟ....???

.... '' Λέγω σοι,Πέτρε,ου φωνήσει σήμερον αλέκτωρ πριν ή τρις απαρνήση μη ειδέναι με '' ....

Τή μιά βγάζει βατράχια,καί τήν άλλη μάς λέει ότι πήγε στούς 8.....!!!
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ..........ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Όσο γιά τό Ριβάλντο....??

ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ...........καί τά κλάμματα μπροστά στίς κάμερες καί τά γιούχα.

Ή δήλωση τού προέδρου τά λέει όλα.......

ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ.........Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ......!!!!

Έτσι γιά νά τό έμπεδώσεις.......

υγ. Κανένας Άεκτσής δέν κατηγόρησε ποτέ τόν Μπάγιεβιτς σάν κακό προπονητή.
    Αύτό .........ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΑΣ όποιασδήποτε
    όμάδας όπαδός.........θά μπορούσε νά τό κάνει....!!!

Που είδες να λέω ότι είναι κακός προπονητής ρέ φωστήρα του γένους???
    Ανεπαρκής μέχρι αηδίας είναι ο μαλάκας σου.(αλλά τι σου λεω τώρα....το αεκάκι έχει ταυτιστεί με την έννοια της λέξης και την έκανε δευτερη φύση του)

Που'σαι,βασιλιά της κωλοτούμπας, αν δε θες να αρχίσουμε πάλι το ιντερνετικό μαλλιοτράβηγμα μίλα καλύτερα.
    ξέρω κι εγώ να προσβάλω και όταν το κάνω δε το κάνω φλούφλικα με το γάντι.

για μπάλα δύσκολα θα σου ξαναπαντήσω,γιατί δεν ξέρεις ούτε να συζητάς ούτε τι σημαίνει χαβαλές.
    κάτσε λοιπόν προσκύνα το τοτέμ σου (απο τον οποίο θα έπρεπε να αφαιρεθεί το "Σερβο" γιατί τόσο λαμόγιο που είναι,έχει στάνταρ Ελληνικό αίμα να κυλάει στις φλέβες του), μείνε επίσης με τις θύμησες του ανεπιτήδευτου Ριβάλντο που σας έγραψε ΚΑΙ εσας στα αρχίδια του γιατί ήταν υπεράνω χρημάτων (τι γλώσσα μιλάνε άραγε στο Ουζμπεκιστάν?) και σου εύχομαι κάθε επιτυχία στον αγώνα των εντυπώσεων.
    το ότι οι περισσότεροι εδώ σε γράφουν κανονικά,μάλλον τυχαίο είναι...
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Καλα απαντησε μου και εσυ στην ερωτηση πως γινεται να περνετε τα @@ σας τοσα χρονια στην Ευρωπη ως πρωταθλητες και τα ξεναλεμε...αν μη τι αλλο ο Παναθηναϊκος εχει κανει πολυ περφισσοτερα πραγματα απο ολες τις ελληνικες ομαδες....αν εσενα δεν σου λενε τιποτα οι πορειες, φαντασου που εχω γραμμενα τα πετσινα σου....

δεν ηξερα οτι θελετε κουπες ρε πρωταθλητες της φουτσας για να θεωρησετε επιτυχημενη μια πορεια στην Ευρωπη!!! Αν οντως ετσι ειναι, ειστε σε καλο δρομο keep walking...

...το οτι σπρωχνοσασταν στο πρωταθλημα δεν θα κατσω να σου εξηγησω ουτε να σε πεισω αν γινοταν, γινεται η θα συνεχισει να γινεται...ειναι ανωφελο, αφου η αντικειμνικη κριση εδεν απανταται σε καμμια απο τις συνομοταξιες των γαυρων...

στο εχω ξαναγραψει, εγω ειχα τα κακαλα να βγω και να πω οτι ο Παναθηναϊκος σπρωχνετε φετος και δεν το εκανα για να κερδισω τις εντυπωσεις! Αλλωστε το να λεω οτι κερδισαμε ολους τους αγωνες με το σπαθι μας θα ηταν γελοιο...ματια εχετε ολοι και βλεπετε! Οπως και το οτι επι κουμπουρια μας πηγαιναν τρενο, τι να λεμε τωρα; του μαλακες θα κανουμε;

...τη γελοιοτητα του να κατακτατε πρωταθληματα ολοκληρα επι σειρα ετων με την ευνοια της διαιτησιας και να κανετε τον Αλεκο ομως δεν την εχετε ποτε σκεφτει, αυτο ειναι κατι που σας χαρακτηριζει ολους...

οποτε ασε τους υπολοιπους στην Β Εθνικη και παρεμεινε στο κοσμο σου οπως και οι ομοϊδεατες σου...μεχρι τοτε φουτσα στην Ευρωπη

12 πρωταθλήματα, όλα πέτσινα???
    πόσες καραμέλες έχετε αγοράσει διαβολε?
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    12 πρωταθλήματα, όλα πέτσινα???
    πόσες καραμέλες έχετε αγοράσει διαβολε?
    Εχω γραψει παλιοτερα οτι υπηρχαν χρονιες που ο γαυρος επαιζε καλυτερη μπαλα απο ολους και αξιζε βαση της αποδοσης να παρει πρωταθλημα...οχι ομως 12!! σε καμμια περιπτωση!!!

Τα πρωταθληματα που εχετε παρει κατα την αποψη μου διακαιως τα εχετε ξεφτυλισει μονοι σας, αφου ακομα και οταν εισασταν καλυτεροι σας πηγαιναν καροτσι!

τωρα για 12 πρωταθληματα αστο...

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις