Σελίδα 59 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 949545556575859606162636469109 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 871 έως 885 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Σας ειδα σημερα καθως ταξιδευα απο Πατρα προς Λευκαδα.Αρχικα 3 ΚΤΜαδες παρεα και πιο μετα ενα VARADERO δικαβαλο και φορτωμενο...Σας χαιρετησα και με χαιρετησατε ολοι και με φωτα και με χερια...Να 'στε καλα ρε παιδια ,μου φτιαξατε το ταξιδι και ημουν και μονος... Καλους δρομους να εχετε παντα...

Για κατι τριμαλακες που συναντησα στο δρομο δε θα πω τιποτα, γτ θα συγχιστω...

Δε σε ειδα,αλλα σε ακουσα.. Με ξυπνησε η βροχουλα.. Βγηκα να χαζεψω στην πορτα,αλλα τελικα δεν ηταν βροχουλα..Σε ειδα καριολα απο πανω,να πλενεις το μπαλκονι και ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα νερα να πεφτουν πανω στη μηχανη μου. Σιγα να μη σου εκοβε να κοιταξεις τι υπαρχει απο κατω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    Δε σε ειδα,αλλα σε ακουσα.. Με ξυπνησε η βροχουλα.. Βγηκα να χαζεψω στην πορτα,αλλα τελικα δεν ηταν βροχουλα..Σε ειδα καριολα απο πανω,να πλενεις το μπαλκονι και ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα νερα να πεφτουν πανω στη μηχανη μου. Σιγα να μη σου εκοβε να κοιταξεις τι υπαρχει απο κατω.
    Δεν ξερω αν το εχεις συνειδητοποιήσει αλλα η μηχανη σου ειναι ενα ματσο απο σιδερα και πολυμερες, ουτε ψυχη εχει ουτε αισθηματα!! Οποτε ξεκολα λιγο το μυαλο σου και δες την ζωη πιο ομορφα, δεν χρειαζεται να γαμωσταυριζεις τους παντες και εδω φυσικα δεν ειναι ο σωστος χωρος.

και ενα τιπ απο εμενα: Τα χηχανακια ΔΕΝ χαλανε με σαπουνονερα!! οποτε και δεν υπαρχει λογος να εξαπτεσαι. νο οφενς φυσικα...

@MikeG το ξερω παραφέρθηκα αλλα δεν τον αντεχω αλλο να μπαινει εδω και να βριζει συνεχεια επειδή δεν εχει τα @@ (οχι του sniper, μακαρι να ταχε δλδ ) να τα πει εκει εξω...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Δεν ξερω αν το εχεις συνειδητοποιήσει αλλα η μηχανη σου ειναι ενα ματσο απο σιδερα και πολυμερες, ουτε ψυχη εχει ουτε αισθηματα!! Οποτε ξεκολα λιγο το μυαλο σου και δες την ζωη πιο ομορφα, δεν χρειαζεται να γαμωσταυριζεις τους παντες και εδω φυσικα δεν ειναι ο σωστος χωρος.

και ενα τιπ απο εμενα: Τα χηχανακια ΔΕΝ χαλανε με σαπουνονερα!! οποτε και δεν υπαρχει λογος να εξαπτεσαι. νο οφενς φυσικα...

@MikeG το ξερω παραφέρθηκα αλλα δεν τον αντεχω αλλο να μπαινει εδω και να βριζει συνεχεια επειδή δεν εχει τα @@ (οχι του sniper, μακαρι να ταχε δλδ ) να τα πει εκει εξω...
    Σίγουρα παλιοσίδερα είναι αλλά ρώτα κι εμένα που τις προάλλες σκάω το 15αρικο στο πλυντήριο την αφήνω στην απέναντι πλευρά του δρόμου ή λίγο παραπέρα και το βράδυ που την πάω στο γκαράζ τη βλέπω πιτσιλισμένη
    Διότι έχουμε και γείτονες δεξιά κι αριστερά με την κακή συνήθεια να καταβρέχουν τους δρόμους ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ μεσημέρια και βράδια χωρίς εξαίρεση!!
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    Σίγουρα παλιοσίδερα είναι αλλά ρώτα κι εμένα που τις προάλλες σκάω το 15αρικο στο πλυντήριο την αφήνω στην απέναντι πλευρά του δρόμου ή λίγο παραπέρα και το βράδυ που την πάω στο γκαράζ τη βλέπω πιτσιλισμένη
    Διότι έχουμε και γείτονες δεξιά κι αριστερά με την κακή συνήθεια να καταβρέχουν τους δρόμους ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ μεσημέρια και βράδια χωρίς εξαίρεση!!
    ναι αλλα δεν σε ειδα να γαμωσταυριζεις εδω περα... that's my point
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλιοσίδερα ξεπαλιοσίδερα δεν παύει να είναι ιδιοκτησία σου, εγώ μπορεί να την έβριζα ακόμη πάντως...

μην πολυφορτωνεσαι ομως. Εσυ μπορει να γουσταρεις να σου ριχνει η απο πανω τα σκατα του μπαλκονιου της,εγω δε γουσταρω ομως. Τα δικα μου μπινελικια σε χαλασαν?παιζει να ριχνω κ τα λιγοτερα. Ξεκολλα κ εσυ το μυαλο σου λοιπον κ αντε κανε Q σε κανεναν αλλο.

μην πολυφορτωνεσαι ομως. Εσυ μπορει να γουσταρεις να σου ριχνει η απο πανω τα σκατα του μπαλκονιου της,εγω δε γουσταρω ομως. Τα δικα μου μπινελικια σε χαλασαν?παιζει να ριχνω κ τα λιγοτερα. Ξεκολλα κ εσυ το μυαλο σου λοιπον κ αντε κανε Q σε κανεναν αλλο.
    και για τι δεν πας πχ. να της πεις να προσεχει την επομενη φορα??
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

γιατι ρε Γιωργο το βιτσιο μας ειναι να βριζουμε εδω μεσα και εξω κοτες!

Θα παω φυσικα,απλα δεν πηγα χτες γιατι θα μιλαγα ασχημα πανω στα νευρα μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    γιατι ρε Γιωργο το βιτσιο μας ειναι να βριζουμε εδω μεσα και εξω κοτες!

εσυ απο οτι εχω προσεξει,το εχεις χομπυ να ειρωνευεσαι γενικως εδω μεσα,αλλα μαλλον μονο εδω μεσα.. κοιταχτε να ηρεμησετε,στην τελικη δεν απευθυνθηκα σε κανεναν απο τους 2.
    Και για να σου απαντησω,καλυτερα να τα βγαζω εδω μεσα,παρα να τσακωνομαι καθε μερα,σαν τον αλλο που ελεγε οτι εριχνε κουτουλιες στον ταριφα.

Mπορεί η εν λόγω νοικοκυρά να ήταν κατά τύχη η κα Andrulla

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	andrulla7.jpg 
Προβολές:	391 
Μέγεθος:	18,8 KB 
ID:	202403
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

εσυ απο οτι εχω προσεξει,το εχεις χομπυ να ειρωνευεσαι γενικως εδω μεσα,αλλα μαλλον μονο εδω μεσα.. κοιταχτε να ηρεμησετε,στην τελικη δεν απευθυνθηκα σε κανεναν απο τους 2.
    Και για να σου απαντησω,καλυτερα να τα βγαζω εδω μεσα,παρα να τσακωνομαι καθε μερα,σαν τον αλλο που ελεγε οτι εριχνε κουτουλιες στον ταριφα.
    ωραια αντίληψη !
    και ποιος σου ειπε πως εδω ειναι μερος για να βριζεις ???

να γινει κατι και πανω στα νευρα να μπεις και να πεις μια κουβεντα παραπανω ειναι οκ!
    αλλα το να εχεις αυτο το θρεντ για να βγαζεις ολη σου την χολη δεν το βρισκω και πολυ υγιες.

το θρεντ ξεκινισε με αλλη προοπτικη και οχι να γινει ενας κουβας με βρισιες χολη κτλ.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Aσε μας ρε μεγαλε! παψε να εισαι εσυ προκλητικος και μετα ελα για μαθημα!

Καλως,δεν το συνεχιζω. Τραβηξτε το δρομο σας.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF