Για αυτό εγώ σας είχα όλους χαλαρά?Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
![]()
![]()
![]()
ναι ρε το καταλαβαινω, οταν εχεις πολλα αλογα ειναι δυσκολα τα πραγματα σε τετοιες συνθηκες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για αυτό εγώ σας είχα όλους χαλαρά?Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
![]()
![]()
![]()
ναι ρε το καταλαβαινω, οταν εχεις πολλα αλογα ειναι δυσκολα τα πραγματα σε τετοιες συνθηκες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
δε μας χεζεις ρε φίλε εσυ και το κατσίκι σου λέμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Για αυτό εγώ σας είχα όλους χαλαρά?![]()
(ζηλεύω...λίγο).![]()
παντος εγώ θα την πω την αμαρτία μου...
Η εκδρομή θα ήταν για μενα τέλεια αν ερχόταν και ο φάνης μαζί(guzzistas)...
Φαν,ελπίζω στην επόμενη έτσι...
Και ευχαριστω για το αδιάβροχο.![]()
![]()
Σε πρόλαβε άλλος κι έκανε τη μαλακία, είναι γοργοχέστης βλέπεις αλλά έχω φωτό φωτιά που θα δώσω στα σωστά χέρια έναντι αδράς αμοιβής ή δεν θα δώσω αν ο εν λόγω παπάρας πληρώσει περισσότερα.
δεν σε φοβουμαι μωρη κουφαλα γρια μαγισσα...θα αναλαβω το κοστος ρε....daz τον κραζουμε ρε???
χαρηκα που γνωρισα,daz,7gipernau,allst@rf,trooper,καπτεν,ερρικα,ζευκα,bikerted,blackbus a και φυσικα χαιρετω και δοξαζω TAI...μεγαλη μορφη![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Εγώ το λαστιχάκι σου ζήλεψα ρε τρελέ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
δε μας χεζεις ρε φίλε εσυ και το κατσίκι σου λέμε...
(ζηλεύω...λίγο).![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Εγώ το λαστιχάκι σου ζήλεψα ρε τρελέ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
όχι ,μη τα λες έτσι αυτα...![]()
θα με πάρουν με τις πέτρες μερικοί...
![]()
ok το έσωσες!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
[B] και φυσικα χαιρετω και δοξαζω TAI...μεγαλη μορφη![]()
δεν θα πω τπτ στην μικρή![]()
τα λεει ο vaska μην ανησυχεις.......πριονοκορδελα θα τον παω...
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
παλι ξεχασες της πανες της ακρατιας σου ρε παππουλη????Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
:
, κατάληξε απλα σε χεσμένο παντελόνι,
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και εμεις σε ευχαριστουμε για το μισαωρο+ γελιο...σαν τον παππου πρεπει να χεστηκες και εσυ...Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
Nα πω κι εγω τα δικα μου...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Επιτέλους λίγος χρόνος να γράψω δυο κουβέντες.
Σήμερα δούλευα όλη μέρα και στο μυαλό μου γύρναγαν σκηνές από εχθές
Το περίπτερο το πρωί με τις περισσότερες μηχανές που έχω δει ποτέ εκεί,
Η ανάβαση στη Σκοτεινή,
Η διέλευση μέσα απο μικρά χωριά με τον κόσμο να κοιτάει με το στόμα ανοικτό![]()
Η λιακάδα όλη μέρα πριν το φαγητό![]()
Η βροχή μετά το φαγητό, αν και το απολανβάνω τώρα που πέρασε γιατί εκεί ανχώθηκα
Αλλά πάνω απ' όλα τα λαμπερά πρόσωπα τα χαμόγελα η πλάκα η παρέα
Να είμαστε καλά και του χρόνου μάγκες![]()
![]()
![]()
ΥΓ Δυο παγωμένες στον Ηλία και το Γιάννη![]()
![]()
Travel, Grow, Share
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
επιτελους ανακαλυψα τον λογο που επεσα!
σε ολη τη διαδρομη ειχα πισω μου την ΕΡΡΙΚΑ (μπλα - μπλα- μπλα) .... με ματιαξε και σαβουρδιαστηκα!
Όσο ήσουν πίσω από τη vanda και μπροστά από μένα, μια χαρά τα πήγαινες...
Μόλις πήγες να κάνεις του κεφαλιού σου και να ακολουθήσεις τον Cpt.... το'φαγες το μηχανάκι σου. Ξέχασα να πω, πως ό,τι ζημιά έπαθε το μηχανάκι (βλ. τσαλάκωμα εξάτμισης κ.ά.) το έπαθε... από το βάρος του Μικέ που έπεσε αλύπητα πάνω του!
Dura lex, sed lex.
Και μη μιλήσω και πώ πώς έγινε η όλη φάση γιατί μόνο εγώ την είδα 10 μέτρα μπροστά μου έτσι????![]()
Dura lex, sed lex.
δλδ θες να πεις οτι δεν σκεφτηκες ουτε μια στιγμη οτι ειμαι ομορφοπαιδο κτλ κτλ...????Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!!
Όσο ήσουν πίσω από τη vanda και μπροστά από μένα, μια χαρά τα πήγαινες...
Μόλις πήγες να κάνεις του κεφαλιού σου και να ακολουθήσεις τον Cpt.... το'φαγες το μηχανάκι σου. Ξέχασα να πω, πως ό,τι ζημιά έπαθε το μηχανάκι (βλ. τσαλάκωμα εξάτμισης κ.ά.) το έπαθε... από το βάρος του Μικέ που έπεσε αλύπητα πάνω του!![]()
:rotflmao:
για λεγε, για λεγε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Και μη μιλήσω και πώ πώς έγινε η όλη φάση γιατί μόνο εγώ την είδα 10 μέτρα μπροστά μου έτσι????![]()
Εσύ εξαφανίστηκες με μια σύντομη σύσταση μόνο (που κι αυτή μόνος μου την έκανα εδώ που τα λέμε) και ακόμα αναρωτιέμαι πως στο διάολο με γνώρισες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
δε μας χεζεις ρε φίλε εσυ και το κατσίκι σου λέμε...
(ζηλεύω...λίγο).![]()
Life begins at 45°.