Σελίδα 59 από 217 ΠρώτοΠρώτο ... 949545556575859606162636469109159 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 871 έως 885 από 3247

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread V

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    για τον κατσου εννοω
    Έχω καταλάβει τί θες να πεις φίλε. Αλλού είναι το πρόβλημα...

Πάντως κάποιος πρέπει να πει στους διαιτητές να μη σφυρίζουν συνέχεια.

Μας τα έκανε τσουρέκια!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Δηλαδή πού ακριβώς θα έπρεπε να στέκεται αυτός; Στη σέντρα; Ή το ότι έτρεξε πρώτος ήταν εντολή;

Μάλιστα... Νομίζω ότι και το σουτ προς την εστία μετά από εντολή Κούπερ έγινε, αλλιώς μπορεί και να το έστελνε στην κερκίδα!

Αφού δεν το έχεις μην το κουράζεις... Μείνε στα βασικά.
    ρε μαν δεν καταλαβαινεις

ή δεν θες

να καταλαβεις σαν τους γαυρους

τι να σου πω τωρα δηλαδη?

οτι στο ποδοσφαιρο δεν ειναι ολα τυχαια?

οτι στα στημενα εχουν εντολες οι παιχτες που να στηθουν και τι να κανουν? (Χοντρικα, οχι με χαρακα)

δηλαδη οκ, μπαινουν μεσα και κανει ο καθενας οτι θελει? αν θες να το πιστευεις αυτο οκ.

το γκολ του χαβιτο θα ταν κωλοφαρδια αν εκει που στεκοτανε ερχοτανε η μπαλα απο κοντρα
    τις εδινε μια με την μασχαλη και πηγαινε μεσα

ναι αυτο θα ηταν κωλοφαρδια

το γκολ αυτο ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ

ο χαβιτο σου ξαναλεω, αρχισε να τρεχει μεσα στην περιοχη πριν αποκρουσει ο κρεσιτς
    εχει παρει οδηγια να το κανει αυτο

αν θα ειδες υπαρχει και ενας παικτης του αρη πανω στο τειχος, που το σπαει και αρχιζει να τρεχει και αυτος προς την μπαλα

ΕΝΤΟΛΕς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ
    και οχι ουρανοκατεβατα διαταγματα απο τον θεο
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ρε μαν δεν καταλαβαινεις

ή δεν θες

να καταλαβεις σαν τους γαυρους

τι να σου πω τωρα δηλαδη?

οτι στο ποδοσφαιρο δεν ειναι ολα τυχαια?

οτι στα στημενα εχουν εντολες οι παιχτες που να στηθουν και τι να κανουν? (Χοντρικα, οχι με χαρακα)

δηλαδη οκ, μπαινουν μεσα και κανει ο καθενας οτι θελει? αν θες να το πιστευεις αυτο οκ.

το γκολ του χαβιτο θα ταν κωλοφαρδια αν εκει που στεκοτανε ερχοτανε η μπαλα απο κοντρα
    τις εδινε μια με την μασχαλη και πηγαινε μεσα

ναι αυτο θα ηταν κωλοφαρδια

το γκολ αυτο ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ

ο χαβιτο σου ξαναλεω, αρχισε να τρεχει μεσα στην περιοχη πριν αποκρουσει ο κρεσιτς
    εχει παρει οδηγια να το κανει αυτο

αν θα ειδες υπαρχει και ενας παικτης του αρη πανω στο τειχος, που το σπαει και αρχιζει να τρεχει και αυτος προς την μπαλα

ΕΝΤΟΛΕς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ
    και οχι ουρανοκατεβατα διαταγματα απο τον θεο
    Και όλα αυτά υποδηλώνουν εντολή Κούπερ; Αυτά είναι τα βασικά! Τώρα αν δεν τα κάνουν κάποιοι αυτό είναι δική τους μαλακία, πάντως σίγουρα όχι μαεστρία του κάθε προπονητή!

Άλλο οι διάφορες θέσεις και οι κομπίνες στα στημένα κι άλλο το να πάρεις ριμπάουντ από γκέλα του τερματοφύλακα. Εκεί απλά τρέχεις κι ελπίζεις η μπάλα να σου κάτσει.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΛΟΙΠΟΝ..............

Πώς φαίνεται ότι δέν έχεις ίδέα άπό .........ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ........
    Όταν γιά παράδειγμα λέμε Έθνική Παίδων ότι είναι μέχρι καί 16 έτών,
    ή Έθνική Έφηβων ή ¨Ελπίδων άντίστοιχα 18 ,21 κ.λ.π.....

ΤΟΤΕ ΡΕ ΒΙΛΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.............

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ 16 ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.............ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ
    ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ 17......!!!

Άν είχες κάνει ποτέ άθλητισμό θά τόξερες σίγουρα....:rotflmao:

Έπί τής ούσίας βέβαια είσαι 16 καί μία μέρα.........άλλά καί ό Ίμπαγάσα καί οί
    ύπόλοιποι έπί τής ούσίας τήν άνοιξη πού θάναι τά δύσκολα
    ΘΑΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ....!!!

κραταω αυτο που σου κοκκινησα και στην ουσία συμφωνεις μαζί μου...

ο εγωισμός είναι κακο πράγμα...θα έπρεπε να το ξερεις ήδη

και φυσικά ΕΔΩ δεν καλούμε παίκτες στις εθνικές....

δεν ξερω αν ισχύει αυτο που λες...και μονο που το λες ΕΣΥ με τα δείγματα που εχεις δώσει των γραφόμενων σου και πόσο αντιστοιχούν στην πραγματικότητα δεν το πιστευω...

αλλα στην ΟΥΣΙΑ που εγραψες, έγραψες ότι έγραψα εγώ...έβαλες και λίγη σάλτσουλα μετα να δικαιολογηθείς...καλή καρδιά...χαιρομαι που σημερα έμαθες κατι.

και σου τονιζω πάλι...εδω ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΜΕ παίκτες στις εθνικες...η ουσία που εγραψες μετράει...

για τον αγωνα με το παράρτημα στην κρητη δεν χριζει σχολιασμου...ειδικά το πρώτο γκολ ήταν φανερα δουλεμενο στην προπονηση του...Εργοτέλη αν δουν ότι στραβωνει το ματς
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

ε αν δεν μπορεις να το εκλαβεις ουτε ως αστειο

δεν εχεις ιδεα απο εντολες προπονητων

και τακτικες στα στημενα

και γενικως

τι ειναι αυτο το πραγμα που παιζετε με ενα τοπι που το κυνηγανε 22 μαντραχαλοι που φορανε σορτσακια:rotflmao:

αυτο είναι ΤΟ κορυφαίο..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε ακατανομαστε ημαρτον...

τι δουλεμενο στην προπονηση....αυτο το γκολ!!!!ημαρτον
    αυτο το πραγμα το κανουν ΟΛΟΙ οι παικτες...ακομα και στις αλάνες...ασυναισθητα....
    ειχαν και τον τερμα στις προπονησεις???να διωξει σε εκεινο το σημειο....

ημαρτον...τι διαβαζουμε θεε μου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS [/i
    Η δική μου λογική λέει ότι και συ και γω είμαστε ευνοούμενοι και ότι το πέναλτυ που κερδίσαμε δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα γιατί το χάσαμε πολύ απλά.

αν και αν και αν και αν

καταλαβαίνεις ότι δεν απαντάω σε αυτό

μπορεί ναι μπορεί και όχι θα το δούμε αυτό, εγώ πιστεύω πως όχι γιατί δεν παίζουμε 2πλα παιχνίδια στην ευρώπη για να τα φτύσουμε.

εγώ πολύ απλά είπα να μην μπαίνουμε σε λογικές παραγόντων όπως ο Μαρινάκης και ο Πατέρας που θέλουν να φανατίσουν τα πρόβατα και να ισχυριστούν ότι θέλουν το 50 - 50. Τίποτα παραπάνω, νομίζω αντιλαμβάνεσαι.
    Μιλησα για την κοκκινη που ΔΕΝ πηρε ο Τοροσιδης,,,,,,,,,,αυτη θα μπορουσε να επηρεασει το τελικο αποτελεσμα.

Προφανως ομως για σενα να νικας 2-1 και να πρεπει να παξεις τα τελευταια 20 λεπτα με τους παικτες σκασμενους δεν επηρεαζει την εκβαση του αγωνα!
    Δεν πειραζει!
    Αλλους 2/3 αγωνες θα εχετε αυτου του ειδους τις 50/50 διαιτησιες και θα παιζετε μπαλλαρα.
    Στην πορεια και κυριως στο δευτερο γυρο οπου τα σφυριγματα που πηρατε και κατα τη γνωμη σας δεν επηρεαζουν την εκβαση του αγωνα.........μαλλον θα δινονται στους αλλους!
    Και εκει θα δουμε ποση αξια θα εχει για σας το ............αν και αν και αν και αν!!!

Μιλαμε για δοκιμασμενες τεχνικες που διναν συνεχομενα πρωταθληματα στον οσφπ ολα αυτα τα χρονια!
    Δινεις καποια σπορια στον αντιπαλο να θολωσεις τα νερα, και στα κρισιμα χρονικα σημεια παιρνεις τον κορμο της πιτας για παρτυ σου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    Μιλησα για την κοκκινη που ΔΕΝ πηρε ο Τοροσιδης,,,,,,,,,,αυτη θα μπορουσε να επηρεασει το τελικο αποτελεσμα.

Προφανως ομως για σενα να νικας 2-1 και να πρεπει να παξεις τα τελευταια 20 λεπτα με τους παικτες σκασμενους δεν επηρεαζει την εκβαση του αγωνα!
    Δεν πειραζει!
    Αλλους 2/3 αγωνες θα εχετε αυτου του ειδους τις 50/50 διαιτησιες και θα παιζετε μπαλλαρα.
    Στην πορεια και κυριως στο δευτερο γυρο οπου τα σφυριγματα που πηρατε και κατα τη γνωμη σας δεν επηρεαζουν την εκβαση του αγωνα.........μαλλον θα δινονται στους αλλους!
    Και εκει θα δουμε ποση αξια θα εχει για σας το ............αν και αν και αν και αν!!!

Μιλαμε για δοκιμασμενες τεχνικες που διναν συνεχομενα πρωταθληματα στον οσφπ ολα αυτα τα χρονια!

Δεν το κατάλαβα ότι μιλούσες για τον Τοροσίδη, αλλά αφού θες την γνώμη μου και ο Τοροσίδης και ο παίκτης του Βόλου που έκανε τα ίδια με τον Τοροσίδη έπρεπε να βγουν με κόκκινη και δεν έδωσε σε κανέναν από τους 2, όσο σκασμένοι λοιπόν θα ήταν οι δικοί μου θα ήταν και του βόλου και αυτοί με 10 θα έπαιζαν. Όταν βγαίνουν οι αντίπαλοι και λένε ότι ο αντίπαλος μας κέρδισε καθαρά δεν χρειάζεται νομίζω να επιχειρηματολογήσω πολύ, ούτε να χαλάω ώρα να γράφω.

θες να μας πεις λοιπόν ότι ο Βάζελος πάει με τον σταυρό στο χέρι και δεν σπρώχνεται και ο Ολυμπιακός νίκησε στο βόλο λόγω διαιτησίας.

Άσε μας ρε giabozolia, γράψε 5-6 φορές ΠΑΡΑΓΚΑ στην υπογραφή σου και κατέβαζε αμάσητο ότι σου λέει ο Πατέρας όπως κάνουν πολλοί γαύροι αντίστοιχα σε ότι λέει ο Μαρινάκης που είναι οι προστάτες του Ελληνικού ποδοσφαίρου και καθίστε μετρήστε τα κουκιά που παίρνουν ο ένας και ο άλλος. Εγώ σε τέτοιες χαζές συγκρίσεις δεν μπαίνω. Υπάρχουν εδώ άλλοι να μαλώσουν σαν κοκόρια μετρώντας φάσεις και αβάντες εκατέρωθεν και να κλαίγονται ότι αδικούνται, εγώ ΔΕΝ το κάνω αυτό, να με συγχωρέσεις.

Εγώ όταν χάνω 4-0 από την ΑΕΚ βγαίνω και λέω ότι μας διέλυσαν και παραδέχομαι τον αντίπαλο δεν λέω παπαριές όπως εσείς (όχι όλοι) που δεν ξέρετε να παραδέχεστε τίποτα ακόμα και όταν τρώτε 4ρες από εμάς. Πάντα τα κοράκια φταίνε ξέρω και η παράγκα.

όταν παίρνω άδικο πρωτάθλημα που έπρεπε να πάρει η ΑΕΚ και το πήρα με 3 βαθμούς που δεν έπρεπε να πάρω ούτε το πανηγυρίζω και βγαίνω ευθέως και το λέω και ντρέπομαι και για αυτό

Γενικότερα δεν παπαγαλίζω ότι ακούω από τον κάθε έναν που διοικεί τον Ολυμπιακό και έχει συμφέροντα. Πάρτε εσείς λοιπόν τα λεγόμενα του Πατέρα και του κάθε Πατέρα και κάντε τα πανάκεια, αυτό δεν σας τιμά, σας υποτιμά αντιθέτως, αν δεν το καταλαβαίνετε είναι άλλο θέμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ΠΟΥ ΣΑΙ CIRUS!!!!!!!!!!

MHΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ????

το είπες ότι είναι χ-2 και σου είπα ότι δεν νομίζω και ότι 1-χ θα λήξει και ότι ο Άρης έχει να κερδίσει πολύ καιρό στην Τούμπα δεν νομίζω να το κάνει τώρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    :
    καλα εσυ πεταγεσαι σαν την φουτσα οπως παντα για να πεις την λ@λ@κια σου

παρε την φουτσ@ παραμασχαλα και αντε για νανακια τωρα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    .

οσον αφορα για σενα μαθε λιγη μπαλιτσα,

γιατι οταν τα αντιμετωπιζεις ολα ετσι, καταληγεις μια ζωη να νομιζεις
    οτι για τις ηττες σου θα φταιει παντα η τυχη
    ή η παραγκα του πατερα στο χειρουργειο του χαριλαου
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    σιρους αφου δεν μπηκε το πεναλντι προφανως δεν επηρεασε το αποτελεσμα

δεν ειπαμε κατι τετοιο

ειπαμε ομως οτι πηρες το σφυριγμα-σπρωξιμο

το οποιο θα το παρεις και στην συνεχεια

και το επομενο θα μπει, και θα επηρεασει το αποτελεσμα

και γενικως οτι υπαρχει το σφυριγμα υπερ του γαυρου
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

ο εγωισμός είναι κακο πράγμα...θα έπρεπε να το ξερεις ήδη

δεν ξερω αν ισχύει αυτο που λες...και μονο που το λες ΕΣΥ με τα δείγματα που εχεις δώσει των γραφόμενων σου και πόσο αντιστοιχούν στην πραγματικότητα δεν το πιστευω...
    :a31:
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Δεν το κατάλαβα ότι μιλούσες για τον Τοροσίδη, αλλά αφού θες την γνώμη μου και ο Τοροσίδης και ο παίκτης του Βόλου που έκανε τα ίδια με τον Τοροσίδη έπρεπε να βγουν με κόκκινη και δεν έδωσε σε κανέναν από τους 2, όσο σκασμένοι λοιπόν θα ήταν οι δικοί μου θα ήταν και του βόλου και αυτοί με 10 θα έπαιζαν. Όταν βγαίνουν οι αντίπαλοι και λένε ότι ο αντίπαλος μας κέρδισε καθαρά δεν χρειάζεται νομίζω να επιχειρηματολογήσω πολύ, ούτε να χαλάω ώρα να γράφω.

θες να μας πεις λοιπόν ότι ο Βάζελος πάει με τον σταυρό στο χέρι και δεν σπρώχνεται και ο Ολυμπιακός νίκησε στο βόλο λόγω διαιτησίας.

Άσε μας ρε giabozolia, γράψε 5-6 φορές ΠΑΡΑΓΚΑ στην υπογραφή σου και κατέβαζε αμάσητο ότι σου λέει ο Πατέρας όπως κάνουν πολλοί γαύροι αντίστοιχα σε ότι λέει ο Μαρινάκης που είναι οι προστάτες του Ελληνικού ποδοσφαίρου και καθίστε μετρήστε τα κουκιά που παίρνουν ο ένας και ο άλλος. Εγώ σε τέτοιες χαζές συγκρίσεις δεν μπαίνω. Υπάρχουν εδώ άλλοι να μαλώσουν σαν κοκόρια μετρώντας φάσεις και αβάντες εκατέρωθεν και να κλαίγονται ότι αδικούνται, εγώ ΔΕΝ το κάνω αυτό, να με συγχωρέσεις.

Εγώ όταν χάνω 4-0 από την ΑΕΚ βγαίνω και λέω ότι μας διέλυσαν και παραδέχομαι τον αντίπαλο δεν λέω παπαριές όπως εσείς (όχι όλοι) που δεν ξέρετε να παραδέχεστε τίποτα ακόμα και όταν τρώτε 4ρες από εμάς. Πάντα τα κοράκια φταίνε ξέρω και η παράγκα.

όταν παίρνω άδικο πρωτάθλημα που έπρεπε να πάρει η ΑΕΚ και το πήρα με 3 βαθμούς που δεν έπρεπε να πάρω ούτε το πανηγυρίζω και βγαίνω ευθέως και το λέω και ντρέπομαι και για αυτό

Γενικότερα δεν παπαγαλίζω ότι ακούω από τον κάθε έναν που διοικεί τον Ολυμπιακό και έχει συμφέροντα. Πάρτε εσείς λοιπόν τα λεγόμενα του Πατέρα και του κάθε Πατέρα και κάντε τα πανάκεια, αυτό δεν σας τιμά, σας υποτιμά αντιθέτως, αν δεν το καταλαβαίνετε είναι άλλο θέμα.
    Δεν καταλαβες ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα απο αυτα που ειπα!

και γενικως οτι υπαρχει το σφυριγμα υπερ του γαυρου
    δεν το αρνούμαι, εσείς το αρνείστε και βλέπετε ΜΟΝΟ τα δικά μας σε ΚΑΘΕ παιχνίδι ακόμα και όταν αυτό το σφύριγμα δεν έχει καμία απολύτως επιρροή στο αποτέλεσμα και αυτό είναι που με εκνευρίζει, έχουμε ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση εμείς οι 2 που δεν την έχουν οι άλλοι απλά μην βλέπετε τα μισά λέω, τίποτα παραπάνω.

και δεν πιστεύω ότι οφείλεται σε παράγκα απλά πιστεύω ότι οι διαιτητές φοβούνται μην σφυρίξουν κάτι κατα του Ολυμπιακού ή του Παναθηναικού για να μην τους τελιώσουν, πάντα γινόταν αυτό αλλά όταν διωγκόνεις το πρόβλημα με δηλώσεις εκατέροθεν που φανατίζουν και δεν προσφέρουν τίποτα μόνο χειρότερα γίνονται τα πράγματα.

Τουλάχιστον ρε παιδί μου να μιλάμε και λίγο μπάλα όχι ΜΟΝΟ για διαιτησία για παραρτήματα, σας άνοιξαν τα πόδια και άλλα τέτοια. Είδες τον αγωνα, σχολίασε την εικόνα του και πες και για τη διαιτησία μετά ότι γουστάρεις.

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε