Σελίδα 59 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 949545556575859606162636469 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 871 έως 885 από 1405

Θέμα: Σε είδα vol V

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Παιδιά δεν είναι απλά τα πράγματα, ο Χάρης είναι δάσκαλος σε δημοτικό και εκεί οι ηλικίες πολύ τρυφερές. Για τα πιτσιρίκια ο δάσκαλός τους είναι ίνδαλμα, είναι πρότυπο και δεν είναι καθόλου σωστό να βλέπουν τον δάσκαλό τους να κοπανάει ένα μουνόπανο.

Πολύ καλά έκανες Χάρη και δεν τον τουλούμιασες μπροστά στα παιδιά, έπρεπε να τον βάλεις μέσα στο γραφείο και να τον χειροτονήσεις.
    Στη θέση σου δεν ξέρω αν θα κρατιόμουν

Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Σε ειδα παππου......Στις 7μιση το πρωι....

Αμεσως μετα απο στροφη στην Μπελογιαννη στην Νικαια ....

Στο ρευμα μου , στην μεση του δρομου και με την πλατη γυρισμενη προς εμενα......

Αφου σε απεφυγα στην κυριολεξια στον ποντο ( βγαινοντας στο αντιθετο ρευμα και σταματωντας καθετα σε αυτο...)

Πηδηξα απο την μηχανη Τρομοκρατημενος και ετοιμος να εκτοξευσω οτι μπινελικι εχω μαθει στην ζωη μου...

Και τι να δω....

Εναν απελπισμενο ( σχεδον εκλαιγε ) ΤΥΦΛΟ παππου που με το μπαστουνακι προσπαθουσε να βρει τον δρομο του.....

" Βοηθησε με παιδι μου... Εχω χασει το πεζοδρομιο εδω και ωρα και δεν με βοηθαει κανεις..."

Πληρης Αδιαφορια ( απο τον λιγοστο κοσμο που υπηρχε στο πεζοδρομιο ) και απο τα αυτοκινητα-μοτο που απλα σε παρεκαμπταν.....

( Για φτυσιμο ημαστε ολοι μας...! )

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Εναν απελπισμενο ( σχεδον εκλαιγε ) ΤΥΦΛΟ παππου που με το μπαστουνακι προσπαθουσε να βρει τον δρομο του.....

" Βοηθησε με παιδι μου... Εχω χασει το πεζοδρομιο εδω και ωρα και δεν με βοηθαει κανεις..."

"Qu ils mangent de la brioche"

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Σε ειδα παππου......Στις 7μιση το πρωι....

Αμεσως μετα απο στροφη στην Μπελογιαννη στην Νικαια ....

Στο ρευμα μου , στην μεση του δρομου και με την πλατη γυρισμενη προς εμενα......

Αφου σε απεφυγα στην κυριολεξια στον ποντο ( βγαινοντας στο αντιθετο ρευμα και σταματωντας καθετα σε αυτο...)

Πηδηξα απο την μηχανη Τρομοκρατημενος και ετοιμος να εκτοξευσω οτι μπινελικι εχω μαθει στην ζωη μου...

Και τι να δω....

Πληρης Αδιαφορια ( απο τον λιγοστο κοσμο που υπηρχε στο πεζοδρομιο ) και απο τα αυτοκινητα-μοτο που απλα σε παρεκαμπταν.....

πω ρε κωστα...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas

έλεος πια.....

Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Εκεί έχουμε καταντήσει.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Παιδιά δεν είναι απλά τα πράγματα, ο Χάρης είναι δάσκαλος σε δημοτικό και εκεί οι ηλικίες πολύ τρυφερές. Για τα πιτσιρίκια ο δάσκαλός τους είναι ίνδαλμα, είναι πρότυπο και δεν είναι καθόλου σωστό να βλέπουν τον δάσκαλό τους να κοπανάει ένα μουνόπανο.

Πολύ καλά έκανες Χάρη και δεν τον τουλούμιασες μπροστά στα παιδιά, έπρεπε να τον βάλεις μέσα στο γραφείο και να τον χειροτονήσεις.
    Στη θέση σου δεν ξέρω αν θα κρατιόμουν

Tα πραγματα ειναι λιγο πιο απλα απ' οτι νομιζουμε.
    Τα παιδακια πρεπει να μαθουν οτι αυτες οι πραξεις δεν μενουν ασυγχωρητες.
    Τον βαζεις στο σχολειο φωναζοντας τον κλεφτη και ειδοποιεις την αστυνομια να τον παρει απο εκει με τις χειροπεδες.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Tα πραγματα ειναι λιγο πιο απλα απ' οτι νομιζουμε.
    Τα παιδακια πρεπει να μαθουν οτι αυτες οι πραξεις δεν μενουν ασυγχωρητες.
    Τον βαζεις στο σχολειο φωναζοντας τον κλεφτη και ειδοποιεις την αστυνομια να τον παρει απο εκει με τις χειροπεδες.
    Χαλαρά, μαν. Υπάρχουν ανθρώποι που κάνουν αυτή τη δουλειά -τη παιδοψυχολογία- με χρόνια σπουδών και μελετών.
    Δεν ανήκουν όλα σε μια ενιαία λογική.
    Γνώμη μου

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Χαλαρά, μαν. Υπάρχουν ανθρώποι που κάνουν αυτή τη δουλειά -τη παιδοψυχολογία- με χρόνια σπουδών και μελετών.
    Δεν ανήκουν όλα σε μια ενιαία λογική.
    Γνώμη μου
    Ναι οκ συμφωνω οτι δεν ειμαστε παιδοψυχολογοι, αλλα αν βλεπεις τον κλεφτη να ετοιμαζεται να σου παρει την μηχανη και δεν θελεις και να δωσεις το κακο παραδειγμα στα παιδια δεν ειναι μια καλη λυση να τον κανεις ρεζιλι και να τον παραδωσεις στην αστυνομια, λεγοντας στα παιδια οτι ολοι οι κλεφτες τιμωρουνται??
    Νομιζω οτι ειναι ενα πολυ καλο μαθημα.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Κωστα (STOUBI)

ΜΑΣ Γ@ΜΗΣΕΣ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Κωστα (STOUBI)

ΜΑΣ Γ@ΜΗΣΕΣ!

και συμπληρώνω... "ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΣ..."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εχθες το βραδυ κατα τις 23:30,καναμε ολη την Ποσειδωνος παρεα (απο Γλυφαδα εως Κηφισο)&τρωγομασταν ασχημα.εσυ με το ΧΤ660,εγω με το cb-1...
    Εκπληξη πρωτη:το ειχες μαμα. Εκπληξη δευτερη:πηγαινες καλα&στις
    παρατεταμενες&αυτο φαινοταν οταν σταματαγαμε στα φαναρια&τσεκαρα τα λαστιχα σου. . .εστριβες!!
    Απορια 1η:στα ποσα σκανε αυτα τα μπουρδελα?πηγαιναμε με καμια 160αρα&εβλεπα οτι τραβαγε. . .
    Απορια 2η:γιατι ανοιγες στα φαναρια?αφου εβλεπες οτι μου εκανες 3 μηχανακια&μετα σε μαζευα&σε περναγα.
    Διαπιστωση 1η:εκανες μαλακια που ανοιξες με το GΤ-R.120000 αμαξι,πιστευες οτι το'χες?θα σε πατουσε μολις βρεθηκες μπροστα του&ευτυχως που πατησε φρενο.
    Διαπιστωση 2η:δεν θα ειχες καμια ελπιδα αν δεν ημουν δικαβαλος.(τα λαστιχα που χριζουν αντικαταστασης εδω&3000χλμ,δεν τα λογιζω για δικαιολογια). Διαπιστωση 3η(&τελευταια):πρεπει να εφαγες τρελη ηττα που δεν μπορουσες να ξεφυγεις απο 400αρι 20ετιας δικαβαλο! γενικα παντως ωραια ηταν&περασε γρηγορα η ωρα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    εχθες το βραδυ κατα τις 23:30,καναμε ολη την Ποσειδωνος παρεα (απο Γλυφαδα εως Κηφισο)&τρωγομασταν ασχημα.εσυ με το ΧΤ660,εγω με το cb-1...
    Εκπληξη πρωτη:το ειχες μαμα. Εκπληξη δευτερη:πηγαινες καλα&στις
    παρατεταμενες&αυτο φαινοταν οταν σταματαγαμε στα φαναρια&τσεκαρα τα λαστιχα σου. . .εστριβες!!
    Απορια 1η:στα ποσα σκανε αυτα τα μπουρδελα?πηγαιναμε με καμια 160αρα&εβλεπα οτι τραβαγε. . .
    Απορια 2η:γιατι ανοιγες στα φαναρια?αφου εβλεπες οτι μου εκανες 3 μηχανακια&μετα σε μαζευα&σε περναγα.
    Διαπιστωση 1η:εκανες μαλακια που ανοιξες με το GΤ-R.120000 αμαξι,πιστευες οτι το'χες?θα σε πατουσε μολις βρεθηκες μπροστα του&ευτυχως που πατησε φρενο.
    Διαπιστωση 2η:δεν θα ειχες καμια ελπιδα αν δεν ημουν δικαβαλος.(τα λαστιχα που χριζουν αντικαταστασης εδω&3000χλμ,δεν τα λογιζω για δικαιολογια). Διαπιστωση 3η(&τελευταια):πρεπει να εφαγες τρελη ηττα που δεν μπορουσες να ξεφυγεις απο 400αρι 20ετιας δικαβαλο! γενικα παντως ωραια ηταν&περασε γρηγορα η ωρα!
    Πες τους τα γιατι εμενα δε μ ακουνε.
    Καλα τους τα'πες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    εγω ενα που πετυχα παντως με το σιμπι,το αναγκασα να το πουλησει και να αγορασει ιδιο με μενα.
    βγαινεις και σε αλλα μονδελα???

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα