Σελίδα 59 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 949545556575859606162636469109 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 871 έως 885 από 1994

Θέμα: Με είδα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Με είδα να παίρνω Μετρό μετα απο κάτι χρόνια..ας αφήσουμε το λόγο
    μα καλα 1,40? το εισητήριο?
    τωρα?πσιτ..Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?

Με είδα να οδηγάω με κοντομάνικο και μαγιό φορώντας μόνο κράνος από μέτρα προστασίας μετά από πολύυυυ καιρό. Ένιωσα τελείως εκτεθειμένος!!!
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Banned
    Mε ειδα να πινω μπυρες κ να βολταρω ujm νυχτα στην αθηνα μετα απο πολυ καιρο....

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παλι με ειδα να εχω γ@ματη θεα απο το γραφειο μου.
    Γαλλος που ηρθε με την κυρα απο Γαλλια με το παρον εργαλειο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSCN2515.jpg 
Προβολές:	830 
Μέγεθος:	99,6 KB 
ID:	319688
    MADE IN JAPAN 日本製

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Με είδα να κατηφορίζω την Ιασωνίδου για Βουλιαγμένης με 40 και να προσπαθώ να φρενάρω...

Το μπροστά abs υπερωρίες, ο κώλος κάποια στιγμή να φεύγει δεξιά γιατί κλείδωσε ο τροχός (πίσω δεν έχω abs) και να είμαι στα 2 μέτρα από το σταματημένο αυτοκίνητο και να βλέπω τη μούρη μου να ετοιμάζεται να φιλήσει το κώλο του accent . Τελείως μηχανικά αντανακλαστικά, αφήνω φρένα ισιώνει η μηχανή και επιτόπου τη ρίχνω με το κορμί δεξιά και γλύφω τον δεξί προφυλακτήρα με το πόδι και σταματάω δίπλα της. Ανάποδο τιμόνι και S-άκι ελιγμού με έσωσαν σήμερα από καλή στούκα. Η τύπισσα είχε αλλάξει χρώματα και μου πε οτι σε είδα στον καθρέφτη και περίμενα το μπαμ όταν άκουσα τα λάστιχα να στριγκλίζουν.

Γαμώ τους ελληνικούς μου δρόμους μιλάμε. Τέτοια πρόσφυση μόνο στη Θηβών είχα ξανασυναντήσει.
    Πάλι καλά.

Με είδα να κάνω τετακέ με τη μηχανή καταμεσής στην Τατοΐου μπρόστά από το πράκτικερ και παραδόξως δεν έφαγα τούμπα.Πρέπει να μάθω να το κάνω και επίτηδες αυτό... πρέπει να φάνηκε πολύ εντυπωσιακό από έξω γιατί μετά πέσανε χειροκροτήματα.Βέβαια η δική μου καρδιά πήγε στην κωλότσεπη και εμεινε εκεί για κανένα τέταρτο μέχρι να συνέλθω και να καταλάβω τί έγινε. Καλά πόσα λάδια και πόση γλύτσα πρόλαβε να μαζέψει ο κωλόδρομος. Τα έβγαλε όλα πάνω η βροχή. Δεν πάταγε πουθενά, μέχρι και η 6η σπίνιαρε για πλάκα.

Κωλοφαρδία τέλος για φέτος φαντάζομαι.....ξοδεύτηκε όλη σήμερα....
    Τελευταία τροποποίηση από drspeed; 15/07/2014 στις 13:56.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Mε είδα να παραλαμβάνω σήμερα την καινούργια μου κρανούμπα αχρείαστη ναναι
    άντε πάμε και για μπότες κάποια στιγμή για την ώρα σαγιονάρα και πόδι μαρούλι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20140715_151842.jpg 
Προβολές:	583 
Μέγεθος:	76,8 KB 
ID:	320104
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Μέλος Το avatar του/της zami
    Με ειδα να με πιανει το μπουρινι γυρνωντας απο μπανιο στη Σαλαμινα....Ειδα και το κακομοιρο το dero μου να γινεται το υποβρυχιο Παπανικολης ...

Με έιδα να κλαίω με μαυρο δακρυ οταν μετα την φαεινη ιδεα που είχα να ανοιξω την ζελατίνα βράδυ μου έσκασε στούκας στο ματι...

Αφου δεν αγόρασα και το χωραφάκι δίπλα πάλι καλά...
    Τώρα κολύρια και υπομονή ...

Μέλος
    Και εγώ με είδα απόψε να τρώω αμμοβολή από κουνούπια σε κράνος, ΜΠΟΥΦΑΝ, μηχανή και να παλεύω να τινάξω τα κουνούπια πάνω από το διάτρητο, αλλά αυτή η μυρωδιά και κάτι δεκάδες μισοκούνουπα να παραμένουν Καληνύχτα.

Παλαιό μέλος
    με ειδα μετα απο πολυ καιρο να οδηγαω και παλι το μηχανακι μου, λιγο φοβισμενος στην αρχη (10 μηνες ηταν αυτοι) αλλα μετα απο καμποσα χλμ βρηκα και παλι τη φορμα μου.
    καλες βολτες.

Με είδα να μην μπορώ να ξεκινήσω το μοτοσικλέτα από φανάρι λόγω ολίσθησης του πίσω ελαστικού... Με είδα να κάνω διαδρομή σπινάροντας συνεχώς...
    Εντάξει το πίσω λάστιχο δεν έχει πολλή ζωή ακόμα, αλλά κύριε δήμαρχε Κηφισιάς, μήπως να κάνετε κατιτίς για τους δρόμους σας;

Prisoner Of The Road Το avatar του/της rider
    με είδα να αποφασίζω οτι είναι κρίμα το χαζοπέσιμο να μου στερήσει τις διακοπές μου... οπότε μια αλλαγή λαδιών, τέντωμα αλυσίδας, ενα γενικό τσεκάρισμα σε τακάκια, λαστιχα κλπ και το λαβωμένο αγχολυτικό μου είναι έτοιμο για αναχώρηση! Τρίτη πρωί θα πάμε βόλτα προς Κέρκυρα!

είναι κανεις εδω μέσα απο κει?
    Never ride faster than your guardian angel can fly...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της OlKa
    Με είδα σήμερα να πλένω χειμερινό και καλοκαιρινό εξοπλισμό...Τώρα θα πρέπει να πλύνω και τη μπανιέρα...Μιλάμε για όλο το καυσαέριο της Ομόνοιας!
    Όλα είναι δρόμος...

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    Εγώ να δεις το τι έβγαλε στη μπανιέρα..μιλάμε για τόνους μυγάκια!!!

Παρόμοια θέματα

1. Με είδα....να διαβάζω πάλι ταξιδιωτικά blogs..
    από Gallos στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2012, 11:52
  2. Ειδα το χαρο με τα ματια μου....
    από ela ela στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 14:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας