Με είδα να οδηγάω με κοντομάνικο και μαγιό φορώντας μόνο κράνος από μέτρα προστασίας μετά από πολύυυυ καιρό. Ένιωσα τελείως εκτεθειμένος!!!
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..
Mε ειδα να πινω μπυρες κ να βολταρω ujm νυχτα στην αθηνα μετα απο πολυ καιρο....
Με είδα να κατηφορίζω την Ιασωνίδου για Βουλιαγμένης με 40 και να προσπαθώ να φρενάρω...
Το μπροστά abs υπερωρίες, ο κώλος κάποια στιγμή να φεύγει δεξιά γιατί κλείδωσε ο τροχός (πίσω δεν έχω abs) και να είμαι στα 2 μέτρα από το σταματημένο αυτοκίνητο και να βλέπω τη μούρη μου να ετοιμάζεται να φιλήσει το κώλο του accent . Τελείως μηχανικά αντανακλαστικά, αφήνω φρένα ισιώνει η μηχανή και επιτόπου τη ρίχνω με το κορμί δεξιά και γλύφω τον δεξί προφυλακτήρα με το πόδι και σταματάω δίπλα της. Ανάποδο τιμόνι και S-άκι ελιγμού με έσωσαν σήμερα από καλή στούκα. Η τύπισσα είχε αλλάξει χρώματα και μου πε οτι σε είδα στον καθρέφτη και περίμενα το μπαμ όταν άκουσα τα λάστιχα να στριγκλίζουν.
Γαμώ τους ελληνικούς μου δρόμους μιλάμε. Τέτοια πρόσφυση μόνο στη Θηβών είχα ξανασυναντήσει.
Πάλι καλά.![]()
Με είδα να κάνω τετακέ με τη μηχανή καταμεσής στην Τατοΐου μπρόστά από το πράκτικερ και παραδόξως δεν έφαγα τούμπα.Πρέπει να μάθω να το κάνω και επίτηδες αυτό... πρέπει να φάνηκε πολύ εντυπωσιακό από έξω γιατί μετά πέσανε χειροκροτήματα.Βέβαια η δική μου καρδιά πήγε στην κωλότσεπη και εμεινε εκεί για κανένα τέταρτο μέχρι να συνέλθω και να καταλάβω τί έγινε. Καλά πόσα λάδια και πόση γλύτσα πρόλαβε να μαζέψει ο κωλόδρομος. Τα έβγαλε όλα πάνω η βροχή. Δεν πάταγε πουθενά, μέχρι και η 6η σπίνιαρε για πλάκα.
Κωλοφαρδία τέλος για φέτος φαντάζομαι.....ξοδεύτηκε όλη σήμερα....![]()
Τελευταία τροποποίηση από drspeed; 15/07/2014 στις 13:56.
Με ειδα να με πιανει το μπουρινι γυρνωντας απο μπανιο στη Σαλαμινα....Ειδα και το κακομοιρο το dero μου να γινεται το υποβρυχιο Παπανικολης ...
Με έιδα να κλαίωμε μαυρο δακρυ οταν μετα την φαεινη ιδεα που είχα να ανοιξω την ζελατίνα βράδυ μου έσκασε στούκας στο ματι...
Αφου δεν αγόρασα και το χωραφάκι δίπλα πάλι καλά...
Τώρακολύρια και υπομονή ...
Και εγώ με είδα απόψε να τρώω αμμοβολή από κουνούπια σε κράνος, ΜΠΟΥΦΑΝ, μηχανή και να παλεύω να τινάξω τα κουνούπια πάνω από το διάτρητο, αλλά αυτή η μυρωδιά και κάτι δεκάδες μισοκούνουπα να παραμένουν Καληνύχτα.
με ειδα μετα απο πολυ καιρο να οδηγαω και παλι το μηχανακι μου, λιγο φοβισμενος στην αρχη (10 μηνες ηταν αυτοι) αλλα μετα απο καμποσα χλμ βρηκα και παλι τη φορμα μου.
καλες βολτες.
Με είδα να μην μπορώ να ξεκινήσω το μοτοσικλέτα από φανάρι λόγω ολίσθησης του πίσω ελαστικού... Με είδα να κάνω διαδρομή σπινάροντας συνεχώς...
Εντάξει το πίσω λάστιχο δεν έχει πολλή ζωή ακόμα, αλλά κύριε δήμαρχε Κηφισιάς, μήπως να κάνετε κατιτίς για τους δρόμους σας;
με είδα να αποφασίζω οτι είναι κρίμα το χαζοπέσιμο να μου στερήσει τις διακοπές μου... οπότε μια αλλαγή λαδιών, τέντωμα αλυσίδας, ενα γενικό τσεκάρισμα σε τακάκια, λαστιχα κλπ και το λαβωμένο αγχολυτικό μου είναι έτοιμο για αναχώρηση! Τρίτη πρωί θα πάμε βόλτα προς Κέρκυρα!![]()
είναι κανεις εδω μέσα απο κει?
Never ride faster than your guardian angel can fly...
Με είδα σήμερα να πλένω χειμερινό και καλοκαιρινό εξοπλισμό...Τώρα θα πρέπει να πλύνω και τη μπανιέρα...Μιλάμε για όλο το καυσαέριο της Ομόνοιας!
Όλα είναι δρόμος...
Εγώ να δεις το τι έβγαλε στη μπανιέρα..μιλάμε για τόνους μυγάκια!!!