Σελίδα 59 από 68 ΠρώτοΠρώτο ... 9495455565758596061626364 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 871 έως 885 από 1017

Θέμα: Σε είδα Vol VI

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Ρε μπας και είδε κανείς ένα zx12 & ένα κ9 την Κυριακή απο μέγαρα για Ναυπλιο;;;
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Αδειούχος Το avatar του/της aircop
    Εγώ πάντως είδα 9 chopper-custom να πηγαίνουν την Κυριακή στο Ναύπλιο χαλαρά κι ωραία
    "Νόμοις έπεσθαι καλόν"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Σε είδα blackbusa χθες προς το μεσημεράκι στο Θησείο. Το βράδυ είχα μια τούμπα.

Σε ξαναείδα σήμερα πριν λίγο. Φοβάμαι...
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

... Το avatar του/της dimzab
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PalLoukiLuke
    Se ειδα 18 Αυγουστου με το μαυρο ΚΤΜ 990 Αdv στην Ακρατα προς Πατρα - βαλιτσες γυναικα φορτωμενος με τα ολα σου...
    Ωπ λεω παρεα για το καραβι μεχρι την Ανκονα (και εγω για ελβετια με το αναλογο φορτωμα), και πηγαμε ετσι μαζι μεχρι το λιμανι...
    δυστυχως πηγαινες καμππινγκ κεφαλονια νομιζω μου ειπες? ειχες και αυτοκολητο enduro.gr
    δεν μπορει , θα γραφεις και εδω...
    (στειλε πμ για αυτο που με ειχες ρωτησει)

ελπιζω να περασατε καλα!
    cheers!
    Ελα ρε φίλε εσύ ήσουν. Όταν είδα το 36ωρο αυτοκόλητο της Κρήτης κατάλαβα ότι είχαμε ξαναμιλήσει...

enduro.gr αυτοκόλητο δεν έχω. moto.gr έχω, μεταξύ άλλων.

Τις μπροστοπλαινές βαλίτσες ( δεν ξέρω πως αλλιώς λέγονται) , τις έψαξα και βρήκα κάτι από αμερική. Αν έχεις κανα άλλο link (Αγγλία μου είχες πει? ) στείλε.

Ωραία η Κεφαλονιά, αλλά Ελβετιά θα ήταν καλύτερα!!!

ΣΚ θα είμαι Ζήρεια, στο Enduro Festival. Αν ανέβεις θα τα πούμε κι απο κοντά...

Καλα χιλιόμετρα!
    ...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
    σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της κάφρος
    Σας είδα να σταματάτε στο φανάρι πάνω στη διάβαση πεζών, την ώρα που περνάγαν πεζοί, δείχνοντας έτσι την οδηγική σας παιδεία και το σεβασμό σας στους υπόλοιπους. Αι σιχτίρ, κάποιες φορές με κάνετε να ντρέπομαι που είμαι μοτοσικετιστής..........
    cbf 1000
    τον γάτο μου τον λένε Κλάκη... :a018

Παλαιό μέλος Το avatar του/της κάφρος
    Σας είδα να σταματάτε στο φανάρι πάνω στη διάβαση πεζών, την ώρα που περνάν πεζοί, δείχνοντας έτσι την οδηγική σας παιδεία και το σεβασμό σας στους υπόλοιπους. Αι σιχτίρ, κάποιες φορές με κάνετε να ντρέπομαι που είμαι μοτοσικετιστής..........
    cbf 1000
    τον γάτο μου τον λένε Κλάκη... :a018

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Σε είδα με το παπί βράδυ, Δον Δαλεζίου με Κωνσταντα στον Βόλο.....φορούσες ARAI κράνος, φανελάκι, διχάλα και κάτω απο την μασχάλη είχες ένα μαξιλάρι......

Για λέγε......

Παλαιό μέλος
    Σε βλέπω πτώχευση να έρχεσαι καρφί!!!!

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    σας ειδα παρεα μεγαλη στην ταβερνα στον πενταλοφο πανω στο δρομο ηθελα να σταματησω να πω ενα για σε σας (κ στον χρηστο που εχει την ταβερνα) αλλα βιαζομουν
    ....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...

Με ειδες,αλλα παρ ολα αυτα βγηκες.
    Αδειος ο δρομος, προτεραιοτητα δικη μου,νυχτα,σιγουρα με ειδες,σιγουρα με ακουσες,αλλα πιστεψες οτι χωρας.
    3 φορες κορνα σου πατησα,στα παπαρια σου.
    Σκεφτηκα να κοψω να το συζητησω,αλλα η σκεψη εφυγε οσο γρηγορα ηρθε,μετετρεψα το φρεναρισμα σε drift και εφυγα.
    Εχω ηρεμησει πολυ τελικα.
    Γαμω το σπιτακι σου.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

-Σας βλέπω τα πρωινά στόκοι τροχονόμοι στην Κατεχάκη, να μπλοκάρετε τους δρόμους. Μα καλα πως γίνεται με το που εμφανίζονται οι τροχονόμοι να μπλοκάρουν τα πάντα εκεί? Αν προλαβεις και πας 5' πριν πάνε αυτοί ρολάρει άνετα η κατεχάκη χωρίς να μπλοκάρουν οι κάθετοι...

-Σε είδαμε κοπελία με το corsa στην κατεχάκη να βγαίνεις από Παπάγο και να σκοτώνεις κάθετα και τις 3 λωρίδες για να πας στην αριστερή χωρίς να σε νοιάζει που ερχόμασταν 5-6 μοτοσυκλετιστές και στις 2 λωρίδες. Ευτυχώς είχαμε όλοι καλά φρένα. Περίεργο που ο μπροστινός μου με το Varadero που κινδύνεψε κιόλας δε σε πλάκωσε στα μπινελίκια πρωινιάτικα.
    Yamaha FZS 600

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Σε ειδα φιλε με το vstrom να χαιδευεις το ομολογουμενως ωραιο ποδι τις κοπελιας σου. Τι τοθελες ομως να συνεχισεις προς το νινι της. Αφου την κρατησες την μηχανη και δεν γινατε ενα με τις μπαριερες παλι καλα.

:rotflmao:
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Εξε-ληγμένο Μέλος Το avatar του/της eagleye101
    Σε ειδα φιλε με το GSR το μαυρο στο φαναρι που μπαινει Καλιρροης αριστερα, προσπαθουσα να μεινω οσο μπορουσα πισω σου με το agility για να βλεπω το μηχανακι σου.
    Πρεπει να το ματιασα!

Καλα χιλιομετρα σου ευχομαι και ελπιζω να παρω μια κουκλα σαν τη δικια σου συντομα
    One with everything

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Σε είδα μαύρο AUDI στην Αττική Οδό να αλλάζεις λωρίδα και να μου κλείνεις το δρόμο ενώ ερχόμουν με αρκετά, είδα και εσένα κυρία να μου κάνεις ακριβώς το ίδιο στη Μεσογείων 2 μέρες μετά.

Επειδή εδώ και πολύ καιρό δεν μου έχει τύχει κάτι περίεργο και επειδή δεν πιστεύω στις επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις με βλέπω να προσέχω πάρα πολύ.

Σας είδα σήμερα ΟΛΑ τα φανάρια στη διαδρομή μου να ανάβετε πράσινα με το που φτάνω και να μη χρειαστεί να σταματήσω σχεδόν καθόλου. Έκανα το σπίτι δουλειά 25% πιο γρήγορα από το μέσο όρο που κάνω, χωρίς να τρέξω!! Στην άλλη ζωή πάλι τέτοια τύχη!
    Yamaha FZS 600

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF