έχει ξαναμπεί στην σελ. 47.
Κάνεις νομίζω λάθος....μέγιστη σημασία έχει το ΤΙ ρωτάει και όχι το ΠΩΣ το ρωτάει.Και η Αμανπούρ είναι ήρεμη και με πραότητα...την εμπιστεύεσαι...????
Το ύφος απλά είναι ή δεν είναι επικοινωνιακό, ανάλογα το κοινό.Άλλοι γουστάρουν Χίο (όχι τον δικό μας εδώ), άλλοι Κούλογλου....
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Εχω βαρεθεί μεχρι αηδίας τα "Βιντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δει ΚΑΘΕ έλληνας", τα "ΒΙΝΤΕΟ που δεν εδειξε ΚΑΝΕΝΑ κανάλι" και τα "ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ"
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
τι να ψηφισω την κυριακη??μπορει να μου πει καποιος???
εχω διαβασει απο την αρχη ολο το θρεντ αλλα παλι δεν εχω καταλαβει.
κατι αλλο,ποιος απο σας δεν εχει πει για καποιον πολιτικο "αμα σε ειχα δω μπροστα μου τωρα θα σε γαμαγα στο ξυλο"ποιος δεν το εχει πει?????????
ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕς ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΨΩ ΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ [ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟς,ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ, ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΠΕΡΙΣΥ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΑΡΟΛΕς ΤΙς ΠΡΟΣΠΑΘΙΕς ΜΑς ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΧΥΜΕΙΟΘΕΡαΠΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ [ΠΑΘΕΝΕ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΑ ΟΛΟΥς ΟΣΟΥς ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΑΥΤΟ.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕς ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Ναι σρυ για αυτο. Και εγω δν τα παω τετοια βιντεακια αλλα ετσι μου το εστειλαν.
@Αντυ12 Εννοω οτι μπορεσε να πλαισιωσει το περιεχομενο της ερωτησης με τα χαρακτηριστικα αυτα. Δλδ χωρις υπερβολες. Επισης στο οτι δν υποχωρισε παρολες τις "αρνησεις" και υπεκφυγες απο τους ερωτηθέντες.Αυτος απλα και σταθερα επεμενε χωρις να χανει την ψυχραιμια του.
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων