Σελίδα 59 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 949545556575859606162636469109 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 871 έως 885 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Νέο μέλος Το avatar του/της Earentil21
    Σας είδα στη διασταύρωση Ροδίτσας - Ν. Μαγνησίας (Λαμία), ακράνωτους, κοντομάνικα μέσα στο ψιλόβροχο να περνάτε το κόκκινο με τα παπάκια σας. Ο γείτονας σας (μας) σκοτώθηκε πριν 2 χρόνια με το παπάκι του. Θέματα ασφάλειας όταν τα παραμελείς σπάνια έχεις χρόνο να τα μετανιώσεις μετά..

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Σε ειδα φιλε με το τουμπανιασμενο VStrom
    - Πυροσβεστηρα ειχες
    - Παγουρια κρεμασμενα μπροστα ειχες
    - φτυαρι (νομιζω) ειχες
    - Κατι παραξενα μπαγκαζια κρεμασμενα και αυτα μπροστα ειχες
    - Extra προβολια ειχες
    - Χουφτες, καγκελα, σιδεριες ειχες

Ενα κρανος να βαλεις στο κεφαλι ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ

Επισης η ερημος Σαχαρα ειναι λιγο πιο νοτια

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Σε είδα (τελευταία στιγμή κυριολεκτικά!) να πηγαίνεις ανάποδα στον μονόδρομο με το σκουτεράκι την ώρα που ετοιμαζόμουν να ξεπαρκάρω και να βγω στον δρόμο. 2 παρκαρισμένα αμάξια μπροστά μου (το ένα δίπλα στο άλλο) δεν με άφησαν να σε δω νωρίτερα και επειδή ήμουν σε μονόδρομο κοιτούσα περισσότερο μην έρθει κανείς από πίσω μου... φυσικά, ούτε κράνος φορούσες!

Αν σε χτυπούσα, θα ήμουν και εγώ ένας ακόμη "κουτάκιας" που δεν προσέχει καθόλου τα μηχανάκια, ε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas2B
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Σε ειδα φιλε με το τουμπανιασμενο VStrom
    - Πυροσβεστηρα ειχες
    - Παγουρια κρεμασμενα μπροστα ειχες
    - φτυαρι (νομιζω) ειχες
    - Κατι παραξενα μπαγκαζια κρεμασμενα και αυτα μπροστα ειχες
    - Extra προβολια ειχες
    - Χουφτες, καγκελα, σιδεριες ειχες

Ενα κρανος να βαλεις στο κεφαλι ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ

Επισης η ερημος Σαχαρα ειναι λιγο πιο νοτια

Που τον είδες αυτόν; Γιατί τις τελευταίες μερες έβλεπα έναν παρόμοιο βλάκα κάπου στο Περιστερι και αναρωτιόμουν που παει με τα σαμαρια στο ντεπόζιτο...και μόλις του μίλησα απάντησε με ύφος...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kostas2B Προβολή μηνύματος
    Που τον είδες αυτόν; Γιατί τις τελευταίες μερες έβλεπα έναν παρόμοιο βλάκα κάπου στο Περιστερι και αναρωτιόμουν που παει με τα σαμαρια στο ντεπόζιτο...και μόλις του μίλησα απάντησε με ύφος...
    Πειραια
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    φιλλιπακο μου νομιζω οτι την περασμενη πεμπτη μεσημερακι σε ειδα 2καβαλο μπροστα απο το μουσειο αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος. για πες
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    φιλλιπακο μου νομιζω οτι την περασμενη πεμπτη μεσημερακι σε ειδα 2καβαλο μπροστα απο το μουσειο αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος. για πες
    δε σου λεω

σωστος εισαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Σε είδα να βγαίνεις αριστερά από τέρμα δεξιά πάνω στην Πειραιώς στα φανάρια της χαμοστέρνας. Νευρίασες πίσω από το ταξί που έκανε αποβίβαση και χωρίς να κοιτάξεις έκοψες σπινιάροντας το corsa σου κόβοντας κάθετα το δρόμο. Αυτό που δεν είδες ήταν το μαύρο κουτί μου που πήγαινε με σκάρτα 80 στη μεσαία και ήταν στα 10 μέτρα πίσω σου, αυτό που δεν είδες γιατί κοίταζες δεξιά και έβριζες τον οδηγό του ταξί ήταν εμένα να κάνω πιρουέτες για 40 μέτρα και να μου ασπρίζουν τρίχες στην ιδέα πως αν είχα μηχανάκι στα αριστερά θα τον είχα ρίξει γιατί ορκίζομαι δε πρόλαβα να δω στον αριστερό καθρέφτη, απλά ανοίχτηκα απότομα αριστερά. Είχα χρόνια να περάσω τόσο κοντά από πιθανό συμβάν με τέτοια χιλιόμετρα. Τι να σου πω κοπέλα μου ούτε να σε βρίσω δεν ήθελα, απλά ελπίζω όπου πηγαίνεις να μην υπάρχει άνθρωπος ή ζώο κοντά σου.

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    1. Να πω οτι είσαι μαλάκας? Θα ναι λίγο. Στην Μαραθώνος να χεις το 4 χρονών (ήταν δεν ήταν) εγγονάκι σου μπροστά στο παπί χωρίς κράνος και οι 2 εννοείται και να σφάζετε κόκκινα. ΖΩΟ!

2. Η χαζογκόμενα σε έκλεισε, το καταλαβαίνω και το σέβομαι. Ρε φιλαράκο να χεις κλείσει τον δρόμο με το σκούτερ σου για 2 φανάρια και να βρίζεσαι με την ηλίθια τι κατάλαβες?

Μέλος Το avatar του/της zami
    Σε ειδα με το stroma σου, λευκο με πορτοκαλι φωτα led strobo, μπρος-πισω...Πετυχες το να γινεσαι αντιληπτος απο τους υπολοιπους χρηστες της οδου και οχι μονο.....

Σε ακουσα χθές με το Bimota σου με τον κ@υλωτικό ήχο στο ύψος του Χίλτον...Κι αμέσως παρατήρησα πως σίγουρα είσαι με τα λινά εδώ και πολύύύύ καιρό ...
    Αργότερα μπήκες Μεσογείων...

Σε είδα σήμερα Πανόρμου & Αλεξάνδρας να έχεις κολλήσει στο εντουροκράνος σου αυτοκόλλητο μπύρας Βεργίνα + 3 δώρο (σύνολο 8άδα)...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CustomBoy
    Σε ειδα σήμερα,να ανοιγεις το καινουριο MV rivale επι της πειραιως,και προσπαθουσα να συγκρατήσω κλαμματα,σάλια,και οτι αλλο ετρεχε εκεινη τη στιγμη......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Σε ειδα σημερα φιλε με το ΧΤΧ 660 στην Λ.Καβαλας,απέναντι από τα Goodys,να γκαζωνεις και να κοβεται η αλυσιδα,ευτυχως δεν πλεκτικε γιατι θα ειχες παρατράγουδα,θα εκανες το σημα της rolls royce σε WV.Παντος πρεπει να τσουλισε μεχρι το συνεργειο της yamaha

Σε είδα πανηλίθια με το Α3 να περνάς με κόκκινο, να περνάς ανάμεσα σε δύο πανικόβλητους που έστριβαν κανονικά μπροστά σου και μετά να περνάς φίλερ και από τη ρόδα μου. Κόρνες φώτα μούτζες, η συνομιλία στο κινητό ήταν πιο σημαντική από ότιδήποτε άλλο γύρω σου προφανώς...

Σε είδα και εσένα πιτσιρίκα με το σουπερμίνι απροσδιορίστου να μπουμπουνάς στοπ μέσα στην άνεση, να σε γλιτώνω στο παραλίγο, επίσης με το άιφον σκουλαρίκι. Υπόθετο έπρεπε να στο βάλω.

Είδα το πρωί πολλά σκουτερόπαιδα κολλημένα αριστερά με πλήρη άγνοια της ουράς μοτοσικλετών που δημιουργούν πίσω τους. Ντάξ, έδωσες το ρολόι και πήρες κομπολόι για οικονομία. Γιατί μας τα ζαλίζεις ρε φίλαράκι; Δεξιά και ούτε τα χεράκια σου (και το τιμόνι μαζί) θα τρέμουν ούτε τίποτα. Αφρός θα πας στη δουλειά σου και στον ίδιο χρόνο σχεδόν. Λέγεται διήθηση ΜΟΝΟ αν περνάς ανάμεσα στ'αυτοκίνητα, όχι απλά αν κλείνεις το κενό ανάμεσα στην μεσαία και την αριστερή λωρίδα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CustomBoy
    Σας ειδα εσας ,με τις harley davidson glide,στην λεωφ.συγγρου σημερα το βράδυ....

οπως και τα 10-12 παρκαρισμενα σε παραταξη ,μωλοφτιαγμένα TMAX σε καποιο πεζοδρομιο της συγγρου ,κοντα στο ζαππειο

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε