Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Σιγουρα το θελω..
Τωρα, dct.. να παει νακυριως διοτι προσθετει βαρος!
Η Honda, οπως διαβασα στο review, δεν ηθελε αλουμινενιο πλαισιο για να μπορεις να του κανεις συγκοληση με ασετυλινη οταν θα σπασει στο Τιμπουκτου... μαϊστα...Θα προτιμουσα να ειχε και να ηταν 10 κιλα ελαφρυτερο, μιας και στο Τιμπουκτου δεν προκειται να πηγαινα ποτε..
Κατα τα αλλα μια χαρα φαινεται το μοτορι.. Αναμενω στο δεκτη μου για επομενα reviews..![]()
MADE IN JAPAN 日本製
με DTC η οχι,με 5 πανω η 5 κατω στα 230 - 245 κιλα κανενα απολυτως ρολο δεν παιζει στην διαβαση χωματοδρομων.Αυτο που θελω να μαθω ειναι '' στα 16000 k τι παραπανω κανει απο το 1190R '' την στιγμη που στα specs και μονο τρωει ξυλο απο παντου.Εαν τα κριτηρια ειναι τα τυπου '' μα ειναι χονδα αφου '' ,ευχαριστω αλλα δεν μου φτανει
κουκουρουκουκου
Το 1190 R είναι σε όλα τα χαρακτηριστικά πολύ καλύτερο.
Η διάφορά τους είναι τo DTC και η λιιιγο φθηνότερη τιμή του Honda.
Ισως , η δύναμη του ktm και η πολύ επιθετική λογική του να λειτουργεί κάπως αποτρεπτικά για μερικους υποψήφιους καθώς και η (δίκαιη ή άδικη) καχυποψία περί αξιοπιστίας .
Δεν οδηγεις μοτοσυκλετα με τα χαρακτηριστικα, ελεος. Επειδη το 1190 εχει παραπανω αλογα δε λεει τοποτα. Το αφρικα μπορει να αποδειχτει θεικο μηχανακι. Οδηγηστε το πρωτα και μετα βγαζετε συμπερασμα. Εγω ειμαι σιγουρος οτι οταν το εξελισαν ειχαν διπλα διπλα ενα 990 και ενα 1190 και φροντισαν να κανει καλλιτερα καποια πραγματα και απο τα δυο.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Εγω θα ξαναρωτησω. Off road με DCT πως θα "συμπλεκταρεις" για να περασεις καποιο εμποδιο ?
Παντως φαινεται ωραιο εργαλειο![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Μάλλον εννοεί πώς θα σουζάρεις χωρίς συμπλέκτη.
Life begins at 45°.
υπαρχει και το κουμπι G....
The unique DCT (Dual Clutch Transmission) version features the standard manual mode - allowing the rider to operate gear shifts through triggers on the left handlebar - and two automatic modes. D mode offers the best balance of fuel economy and comfort cruising whilst S mode has been revised to give extra levels of sports performance, with three different shift patterns to choose from.
Of course, for the CRF1000L Africa Twin, DCT is also fully equipped to operate in an off-road environment and off-road functionality is enhanced by the G button. Pushing the G button in any riding mode modifies the control of the clutch system to give a more direct drive.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι και πως ακομη , πάντως όσοι δοκιμαστές – συντάκτες το έχουν οδηγήσει ΕΚΤΟΣ δρόμου , έχουν να πουν τα καλύτερα για το DCT..
Ισως , να είναι marketing, ίσως πραγματικότητα