Σελίδα 59 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 949545556575859606162636469 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 871 έως 885 από 1340

Θέμα: MOTO GP ROUND 17 23/25-10 SHELL MALAYSIA MOTORCYCLE GRAND PRIX

Ακουστηκε/γραφτηκε/γνωριζει καποιος τι ζημια επαθε το μηχανακι του ΜΜ και δεν μπορουσε να συνεχισει τον αγωνα;
    Νομιζω οτι εσπασε το πατακι δεξια, μα δεν ειμαι σιγουρος.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος

απλα ο rossi ειναι κουλατζα και δεν μπορει να τα βαλει στα ισα με κανεναν απο τους 3 τους αν και εφοσον ειναι καλα ολοι...
    και οι 3 ειναι πιο γρηγοροι απο αυτον και το ξερει...
    το οτι με τις συγκυριες και την τυχη ειναι εκει που ειναι, ειναι μια ευκαιρια για τιτλο, αλλα δεν θα του ξαναδωθει ποτε ξανα...οι αλλοι ειναι ενα κλικ πανω οδηγικα...
    και αυτο δεν το λεω μονο εγω...το λενε βαμμενοι ροσικοι...

αυτη ειναι η αληθεια...
    ο Rossi εχει παραδεχτεί και ο ιδιος οτι ο ΜΜ ειναι ο πιο γρηγορος τα τελευταια 3 χρονια...και δεν χρειαζετε να το παραδεχτει καποιος γιατι τα γυρολογια μιλανε απο μονα τους...το φετινο το εχασε απο δικα του λαθη και οχι επειδη φενονται οι αλλοι καλυτεροι...
    για τους αλλους 2 δεν θα εβαζα και το χερι στην φωτια γιατι αν θυμαμαι καλα περισυ ο Vale βγηκε δευτερος και μεχρι τον τελευταιο αγωνα εχει (ελαχιστες) πιθανοτητες να το κερδισει...
    τωρα αν εσυ θεωρεις εναν 36χρονο, που παει να σηκωσει το πρωταθλημα με τα σημερινα δεδομενα, κουλατζα τυφλα να εχουν τα κιτρινα γυαλια μας...

προσωπικη μου αποψη...ο ΜΜ κυνηγαει τον Rossi για διαφορους λογους...δεν ειναι μονο ο αριθμος των πρωταθληματων που θελει να ξεπερασει...κοιταζοντας ξανα ολες τις κοντρες τους, μοιαζει σαν να θελει να τον απομυθοποιηση, ωστε αν καταφερει να σπασει ολα τα ρεκορ να γινει αυτος o GOAT...ποιο τρανο παραδειγμα απο την Laguna Seca δεν πιστευω οτι υπαρχει, μια κινηση που κανεις Rossikos βγηκε να κραξει...ουτε ο ιδιος ο Vale που εκαναν μεταξυ τους πλακα για το προσπερασμα....

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Φαίνεται καθαρά στα βίντεο όλο το μαρσπιέ σπασμένο και πεταμένο στο χώμα.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Ακουστηκε/γραφτηκε/γνωριζει καποιος τι ζημια επαθε το μηχανακι του ΜΜ και δεν μπορουσε να συνεχισει τον αγωνα;
    Νομιζω οτι εσπασε το πατακι δεξια, μα δεν ειμαι σιγουρος.
    ναι πρεπει να εσπασε το μαρσιε ή ο λεβιες του φρενου...κατι τετοιο πρεπει να ειπαν οι αγγλοι...

εμπειριά μέλος Το avatar του/της Argonautis46
    Αααααχ πόσο θα γούσταρα ο MM να πείσμωνε με Lore και να τον έπαιζε όπως πολύ καλά μπορεί. Πόσο θα γούσταρα. Να έχεις μετά τον Λορε να λέει τα δικά του στις συνεντεύξεις και ο Γιατρός χαλαρά μπροστά.
    Να δώ τότε για πόσα κάλπικα Πρωταθλήματα θα μιλάγατε. Για 10.
    Ας πήγαινε να ρίξει Λορε στον προ-τελευταίο αγώνα να δω τι θα λέγατε. Τι θα λέγατε για τους αγώνες σκοπιμοτήτων κλπ κλπ. Ξέρω. Θα λέγατε "ορίστε το that's racing που δίδαξε ο Ροσσι", "ορίστε το that's racing των κοινωνικών επαφών κλπ"
    Δείξτε μου άλλον οδηγό που να τις έχει παίξει τόση ώρα. Δείξτε μου άλλον που να τις παίζει με τόσο πείσμα απο την αρχή μέχρι τη μέση του αγώνα. Αν πήγαινε για πρωτάθλημα θα τον παραδεχόμουνα. Αλλά τον αγώνα σκοπιμότητας δεν τον δέχομαι.
    Οταν έπεσε πάνω στην πίσω ρόδα του Ρόσσι σαβουριάστηκε (ε ο ντοντορε φταίει, έστριψε για να τον ρίξει). Οταν κόντεψε να πέσει στην πίσω ρόδα του Λορε (ηταν φονιάς). Οταν βγάζει εκτος στροφής τον Λορε (ορίστε το Motogp που έχτισε ο Γιατρός σας). Οταν βγάζει εκτός τον Ροσσι (πουτανιά η γριά η κότα, υπολογισμένα όλα για να κόψει δρόμο).
    Αποφασίστε αν οι άλλοι φοράνε κίτρινα γυαλιά ή απλά εσάς σας ενοχλεί το κίτρινο.
    Κύκλους

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akaposto Προβολή μηνύματος
    Και κάτι τελευταίο, γιατί χάσαμε το τόπι. Αν μειώσετε εμένα, κερδίζει κάτι ο κάθε παγκόσμιος;
    Αν αναφέρεσαι σε μένα, δεν είχα ΚΑΜΙΑ διάθεση, ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό, να σε μειώσω. Πραγματικά ρώτησα από απλή περιέργεια αν είσαι κάποιος παλιός χρήστης που άλλαξε nick ή απλά δε γράφεις συχνά, γιατί δεν έχω ξαναδεί το nick σου. Δεν είναι όλα μια πλάνη ε.
    Life begins at 45°.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    τετοιες συμπεριφορες ειναι φυσιολογικες και απο τις δυο μεριες...και του ροσσι και του μαρκεζ, οσοι εχουν αγωνιστικη εμπλοκη ξερουν τη συμβαινει στην πιστα...απλα λογω τηλεθεασης το αθλημα εχει γινει κατι παραπανω απο politically correct, με αποτελεσμα να βλεπουμε τα τραγικα που γινονται, δηλαδη να βαλουν τον διεκδικητη του ππ που μαλλον θα το σηκωνε κιολας να ξεκινησει τελευταιος...

τσαμπουκαδες ψυχολογιας οπως αυτο που εκανε ο μαρκεζ συμβαινουν μεσα στις πιστες και λογικο ειναι να γινονται...το θεμα ειναι ομως οτι δε μαλακιζεσαι σε εναν οδηγο, που ειναι ισως στα τελευταια του χρονια στα gp και πιθανοτατα δε θα ξαναχει την ευκαιρια να παει για ππ...

επειδη διαβασα εδω μεσα οτι ο ροσσι δεν ειναι ο πιο γρηγορος, αυτο δε λεει κατι...πρωταθληματα δεν παιρνουν μονο αυτοι που κανουν γυρολογια, αλλα και αυτοι που σκεφτονται...ο ροσσι κοντευει 40, οδηγαει κατω απο το 80% των δυνατοτητων του και βλεπει οτι με αυτο το ρυθμο, εχει πιθανοτητες να παρει πρωταθλημα, οποτε δεν υπαρχει και λογος να κυνηγαει καβλωμενους πιτσιρικαδες που μππορει να τον σαβουριασουν...και αυτο ειναι χαρισμα να εισαι σε θεση να το διακρινεις και να εποφεληθεις απο αυτο...

τωρα στον προτελευταιο αγωνα, να παει το μαλακισμενο να γυροφερνει τον γιατρο, ειναι τουλαχιστον τραγικο...ο γιατρος ειχε καταλαβει οτι η θα ειχε το μαρκεζ να του ζαλιζει τα παπαρια, οποτε θα επρεπε να ζορισει και να τρεξει, κατι που μαλλον θα κατεληγε σε τουμπα, οποτε θα εχανε και το πρωταθλημα...οποτε σηκωθηκε και του λεει μεσα στη μαπα τι στον πουτσο κανεις σοβαρεψου...ο πιτσιρικας τσακιστικε γιατι δε το περιμενε αυτο...

και στην ουσια τι καταφερε?να μας στερησει ισως τον καλυτερο τελευταιο αγωνα που θα βλεπαμε τα τελευταια χρονια...αν ο τιτλος κρινοταν στο τελος, ο ροσσι θα εδινε το 100%...και ολοι ξερουμε τι κανει ο ροσσι οταν ζοριζει...εχει προσπερασει τους παντες απο κει ποθ δε το περιμεναν...για να διεκδικισει θεση ομως, οχι για να ριξει καποιον...τεσπα...ντροπη για το πρωταθλημα και ο μαρκεζ και ο λορεντζο με τη μαλακισμενη συμπεριφορα του...και στη χοντα θα επρεπε να αναθεωρισουν για την επιλογη τους...

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δε μπερδεύω τίποτα, ούτε είμαι στην επιτροπή ασφαλείας. Έκανα μια απλή ερώτηση, από περιέργεια. Μυγοφέροντας συνομωσιολόγος. Έτσι εξηγείται.
    δεν σε πιάνω.

Εχθές το βράδυ, θέλοντας να γράψω κάτι
    σκέφτηκα ως επιχείρημα να μπουν μέσα στην πρόταση κάποια nicknames. Στα 5 πρώτα, ασυναίσθητα μου ήρθε nicκ που δεν είναι
    πια σε αυτή τη γή. Επόμενη σκέψη, δεν γαμείς ακύρωση.

Δεδομένου ότι ο ΜΜ τον κοπανάει στο apex της 1ης στροφής του S κι εσύ υποστηρίζεις ότι τον κοίταξε πριν ακουμπήσουν, άρα τον κοίταξε ΠΡΙΝ το S. Πριν λίγο είπες ότι τον κοίταξε μέσα στο S, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Αποφάσισε.
    Εννοώ την δεύτερη φορά. Αυτή που πέφτει. Τέλος πάντων, δεν το γράφω για να δώσω δίκιο σε κανέναν.
    Εννοείται ο βαράει μπουνιές στο μαχαίρι ο Ισπανός. Απλώς κάνει το ίδιο και ο Ιταλός.
    Δεν μπορεί να έχει ξεαπαυτωθεί στα block pass ο VR και να θεωρούμε ότι καλά κάνει, όταν όμως του το κάνουν να πρέπει να σκούζουμε ενταντίων των υπολοίπων.
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

μιλαει και ο φογκαρτι

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Φαίνεται καθαρά στα βίντεο όλο το μαρσπιέ σπασμένο και πεταμένο στο χώμα.
    μπορδέλα honda

και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    ο Rossi εχει παραδεχτεί και ο ιδιος οτι ο ΜΜ ειναι ο πιο γρηγορος τα τελευταια 3 χρονια...και δεν χρειαζετε να το παραδεχτει καποιος γιατι τα γυρολογια μιλανε απο μονα τους...το φετινο το εχασε απο δικα του λαθη και οχι επειδη φενονται οι αλλοι καλυτεροι...
    για τους αλλους 2 δεν θα εβαζα και το χερι στην φωτια γιατι αν θυμαμαι καλα περισυ ο Vale βγηκε δευτερος και μεχρι τον τελευταιο αγωνα εχει (ελαχιστες) πιθανοτητες να το κερδισει...
    τωρα αν εσυ θεωρεις εναν 36χρονο, που παει να σηκωσει το πρωταθλημα με τα σημερινα δεδομενα, κουλατζα τυφλα να εχουν τα κιτρινα γυαλια μας...

προσωπικη μου αποψη...ο ΜΜ κυνηγαει τον Rossi για διαφορους λογους...δεν ειναι μονο ο αριθμος των πρωταθληματων που θελει να ξεπερασει...κοιταζοντας ξανα ολες τις κοντρες τους, μοιαζει σαν να θελει να τον απομυθοποιηση, ωστε αν καταφερει να σπασει ολα τα ρεκορ να γινει αυτος o GOAT...ποιο τρανο παραδειγμα απο την Laguna Seca δεν πιστευω οτι υπαρχει, μια κινηση που κανεις Rossikos βγηκε να κραξει...ουτε ο ιδιος ο Vale που εκαναν μεταξυ τους πλακα για το προσπερασμα....

φυσικα και οταν λεω "κουλατζα" εννοω για τα δικα τους δεδομενα...των 4...ουτε καν για των υπολοιπων στο grid...
    σαφεστατα και ειναι γρηγορος...και σε καποιες πιστες πιο γρηγορος απο τους αλλους...
    συνολικα ομως ειναι πιο αργος και απο τους 3...
    ευνοηθηκε απο πολλα φετος...arm pump ο pedrosa...
    χαζες πτωσεις ο lorenzo...
    ακομα πιο χαζες ο marquez...
    σταθεροτατος ο ιδιος και ειμαστε εκει που ειμαστε...

πες μου που εχει νικησει τον lorenzo στα ισα? τον marquez? ενταξει ο pedrosa ειναι περιπτωση...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος

απλα ο rossi ειναι κουλατζα και δεν μπορει να τα βαλει στα ισα με κανεναν απο τους 3 τους αν και εφοσον ειναι καλα ολοι...
    και οι 3 ειναι πιο γρηγοροι απο αυτον και το ξερει...
    το οτι με τις συγκυριες και την τυχη ειναι εκει που ειναι, ειναι μια ευκαιρια για τιτλο, αλλα δεν θα του ξαναδωθει ποτε ξανα...οι αλλοι ειναι ενα κλικ πανω οδηγικα...
    και αυτο δεν το λεω μονο εγω...το λενε βαμμενοι ροσικοι...

αυτη ειναι η αληθεια...
    Lol...και 3 OMG.

Re Devils, δεν χρειάζεται να λες και να ξαναλες πόσο λυπάσαι για τα χρόνια που τον υποστήριζες για να δώσεις βαρύτητα στην απαγοήτευση που σε κέρασε το πρώην ίνδαλμα σου...όλοι εδώ μέσα ξέρουν οτι είσαι αντιροσσικός όσο δεν παίρνει. Νταξ, πετάς κανένα "καλός ο γιατρός στον αγώνα, το πάλεψε" για να κρατήσεις μια ισσοροπία στα οφθαλμοφανή.

Από το 2007 τον κράζεις και απο τότε προαναγγέλεις το οτι είναι κουλός, τυχερός, κλικαδόρος, μ@υνόπανο, ασεβής (προς τον Burgess), οτι δεν ξέρει πότε να φύγει, οτι έχει χαρισμένα πρωταθλήματα, οτι ποτέ δεν είχε άξιους αντιπάλους και άλλα όμορφα. Οκ, δεν είναι κακό, τα ίδια μπορείς να πεις και για όποιον είναι στην άλλη πλευρά.

Το οτι δεν τους έχει τους τρεις...που το στηρίζεις όμως μου λες? Πρόσεξε, δεν λέω οτι είναι ταχύτερος. Λέω οτι είναι ισάξιος όμως. Και γάμα τους βαθμούς...

Με μια πρόχειρη ματιά εδώ, προκύπτει πως στους 17 αγώνες μέχρι εχθές, ο JL τερμάτισε μπροστά απ΄τον Rossi στους 9, ενώ ο Rossi στους 8.
    Ταχύτερος όλων φαίνεται πως είναι ο Marques ο οποίος έχει πολλά NC όμως...τι να κάνουμε έτσι είναι οι αγώνες. Αν αφαιρέσουμε τις κακές στιγμές, ας το δώσουν κατευθείαν και ας μην κουράζονται.
    Για τον Danι άστο...μέχρι την Aragon ήταν σε άλλο πρωτάθλημα, αλλά οκ είχε και την εγχείρηση στη μέση.

Από που προκύπτει οτι δεν τους έχει δλδ? Γιατί με την ίδια λογική, κανείς δεν έχει τους άλλους όταν είναι όλοι καλά εφόσον έρχονται 2-3-4-5 στην κατάταξη.

Για πες...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

να πω κι εγώ τη γνώμη μου....

κατ' αρχήν να ξεκινήσουμε από παραδοχές, βασιζόμενοι στα δεδομένα που ανέλυσαν οι αγωνοδίκες, (βίντεο, φωτο, τηλεμετρία κλπ) πως ο VR|46 επέδειξε αξιόποινη συμπεριφορά, αντικείμενη προς τους γραπτούς κανονισμούς της διοργάνωσης. Βάσει αυτού λοιπόν νομίζω ότι πρέπει να λάβει ένα τέλος η κουβέντα για το τι έγινε εκτός κι αν κάποιος έχει κάποια επιπλέον στοιχεία που να καταδεικνύουν κάτι αντίθετο με την κρίση της επιτροπής.

Από κει και πέρα εγώ θα ήθελα να σταθώ στα ηθικά στοιχεία της διαμάχης και να προσπαθήσω να τα βάλω σε μια σειρά. Σαφώς ο mm93 κάνει έναν αγώνα που δείχνει να χαλάει την προσπάθεια του γιατρού, όμως το ότι ο ένας πάει για πρωτάθλημα για μένα δεν σημαίνει ότι ο άλλος πρέπει να πάει στην άκρη. Τα περάσματά του αν και έφθειραν τους χρόνους του doc ήταν καθαρά και χωρίς επαφές. Αυτό σε μία θεωρητική προέκταση του αγώνα χωρίς την αντίδραση του vr, θα σήμαινε ενδεχομένως 4η θέση για τον γιατρό σημαίνοντας βαθμολογικά μείωση στους +4 διαφορά υπέρ του VR για τον τελευταίο αγώνα.

Όμως εκεί θα παιζόταν και κάτι ακόμα: ο VR απέναντι στους οπαδούς του θα ήταν καθαρός στον αγώνα του και σωστός ενώ ο mm θα φαινόταν μαλάκας, αν πράγματι στο γυρολόγιο στο τέλος του αγώνα φαινόταν ότι τον κρατάει πίσω και ότι απλά δεν είναι ισάξιοι στον αγώνα άρα λογικό να τρίβονται καθ' όλη τη διάρκεια. Επίσης θα δημιουργείτο προηγούμενο, και θα έμπαινε υπο εξέταση το θέμα από την επιτροπή και ίσως γινόταν αφορμή να θεσπιστεί κάποιος νέος κανονισμός περί χειραγώγησης της βαθμολογίας, ή να αποκλειστεί ο mm σε περίπτωση που φανεί ότι κάνει spoil, ή ότι γίνεται επικίνδυνος. Όμως ακόμα και να μη γινόταν κάτι από αυτά και το πρωτάθλημα να έχανε ο γιατρός, θα ήταν για όλους πρωταθλητής και οι Ισπανοί θα φαινόταν τι παιχνίδι κάνουν χάνοντας οπαδούς και υποστηρικτές. Βέβαια η Ιταλική και η Ισπανική αθλητική ιδιοσυγκρασία μοιάζουν αρκετά. Είναι και οι δύο πολύ ανταγωνιστικές και χρησιμοποιούν ΚΑΘΕ μέσο για να διεκδικήσουν τη νίκη. Και αυτό στην περίπτωσή μας αντανακλάται και πάνω στον Rossi από τα περιστατικά που τον σημάδεψαν 10 και παραπάνω χρόνια πριν, στο ξεκίνημά του, όπου δεν ήταν ακόμα βασιλιάς αλλά απλά ένα ανερχόμενο νέο αστέρι. Κι ενώ κανείς θα μπορούσε να πει ότι τότε ήταν νέος και έβραζε το αίμα του, άρα ίσως συγχωρείται μετά από 10-15 αγωνιστικά χρόνια το τοτε ταμπεραμέντο του, το να έρχεται τώρα να σηκώνει το χέρι σε στυλ "cuosa voi" λίγες στροφές πριν, και το να κόβει αντιαθλητικά τον mm σε φάση κάτσε στην άκρη και ηρέμησε, όπως και η κλωτσιά μετά το τραγίσιο έμπα του μικρού, σίγουρα επιβεβαιώνουν αυτό που λέει ο λαός, "ο λύκος κι αν εγέρασε..."

Εγώ στεναχωριέμαι σαν πραγματικός φίλαθλος και ποτέ οπαδός, που ένα πρωτάθλημα με τόσο ενδιαφέρον, θα ολοκληρωθεί με αιχμές και πολλά "αν", και φυσικά όχι με ξεκάθαρο νικητή.

Και βλέπω ότι φυσική συνέχεια του Rossi σαν φιγούρα είναι ο MM. Ανθρωπος που δεν φοβάται να πιέσει ή να πιεστει, να φτάσει στα άκρα, να τζαρτζάρει ποδοσφαιρικά για να διεκδικήσει θέση, και που τέλος αποδεικνύει ότι πίσω από τα φανταχτερά χαμόγελα κρύβεται πάντα ένα σκληρό, πολύ σκληρό κονταροχτύπημα που δεν γνωρίζει όρια. Και το λέω αυτό γιατί το ίδιο βλέπω και στον γιατρό, ότι μετά τα χαμόγελα, μόλις ήρθε η πίεση στο τέλος του πρωταθλήματος, βγήκαν υστερικές αντιδράσεις, δηλώσεις στον Τύπο, κλπ και τέλος η κλωτσιά...

Πραγματικά δεν νομίζω να είναι αυτό το motogp που θέλει ο μέσος λάτρης του αθλήματος, σίγουρα προτιμάμε και αγαπάμε προσπεράσεις και ενδιαφέρον, και όχι ανάλατες διοργανώσεις, αλλά η υποψία ισπανικής παράγκας, ή ιταλικής τρικλοποδιάς νομίζω ότι καταστρέφει την ευγενή άμιλά, και σίγουρα δεν θα φέρει καλύτερους συνεχιστές του αθλήματος αν οι αγωνοδίκες δεν γίνουν πολύ αυστηροί εκατέρωθεν....

Απο περιέργεια, αν έβαζα 4 σενάρια ποινών:
    1) απλό race incident - παμε παρακάτω
    2) 3 βαθμοί ποινής ξεκίνημα από το τέλος
    3) μαύρη σημαία για τον ένα ή και για τους δύο
    4) κάτι άλλο

εσείς τι θα διαλέγατε???

αυτο που εγινε ηταν τελειως ακυρο...ο ροσσι την ποινη την εφαγε γιατι απλα, αν δεν ετρωγε θα ελεγαν οτι δε την εφαγε επειδη ηταν ο ροσσι...τσαμπα την εφαγε, πριν το πρωταθλημα δεν κοβεις τον βασικο διεκδικητη πουθενα, ποσο μαλλον σε τετοια περιπτωση...

Παρόμοια θέματα

1. MOTO GP ROUND 16 PRAMAC AUSTRALIAN GRAND PRIX 16-18/10/2015
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 215
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2015, 18:37
  2. MOTO GP ROUND 15. 9-11/10 2015 MOTUL GP OF JAPAN
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 440
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2015, 13:00
  3. Moto GP, Round 13 San Marino - Misano
    από emiliano στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 182