θα κάνω μοντίφα στο istick μου με ηχειάκι, όταν πατάω να μαρσάρει
θα κάνω μοντίφα στο istick μου με ηχειάκι, όταν πατάω να μαρσάρει
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Αγορασα "κλωνο" Castlelong σε εκτελεση 60/40 απο τοπικο μαγαζι εδω στην πολη μου.
Αρκετα πετυχημενη αντιγραφη,πλησιαζει αρκετα το αυθεντικο με λιγο περισσοτερο τονισμενο το bourbon.
Τιμουλα στο 1/3 του αυθεντικου.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Αφήνει πολλά κατάλοιπα το μπερμπον στην αντίσταση. Σου μαυρισε η δική σου ή ακόμη;
Τολη χθες βραδυ εστησα και ακομα ειναι νωρις.
Εσείς οι ατμορουφάκηδες με νικοτίνες και όλα τα καλά....
....μήπως έχουμε κάποιο καλό και γνωστό μαγαζί που να φτιάχνει υγρά με ωραία αρώματα χωρίς νικοτίνη μόνο για την γεύση και την συνήθεια?
*μην βαράτε ρε το έχω κόψει 3 χρόνια το τσιγάρο χωρίς τα μπλιμπλιλίκια αυτά.![]()
Keep spamming!!!:a13:
Δόξα και τιμή στις κάλτσες!!
@GIXXERAKIAS τα φλορέξ υγρά ειναι εύκολα,πάρε σκέτη βάση και 2-3 αρώματα και φτιάχνεις μόνος σου.
Φίου φίου φι φι φίου
taken three της five pawns μονο να το πιεις δεν μπορεις![]()
Γιαννης
χωρίς νικοτίνη
ή αυτά με άρωμα γρασιδιού, δεν είμαι και απόλυτος
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Θενκς. Μέταλλο άρα όχι φλωρέξ![]()
Ρε παιδια ασχετο με το θεμα σας αλλα το βαζω εδω. Υπαρχει κανενας απο θεσσαλονικη που να εχει καμμια μπαχατελα που δεν την φουμαρει αλλο για πωληση φτηνο. Ετσι ειχα κοψει το τσιγαρο παλια εκανα ανευ νικοτινης 4 5 μερες ηλεκτρονικο και με βοηθησε αρκετα. Και ξαναμπηκα στο τρυπακι να το σταματησω παλι αλλα το δικο μου το ειχα δωσει σε εναν αλλο και δεν το εχω πια. ευχαριστω !
Κάτι που ήθελα να γράψω από καιρό.
Σε κάποια δεδομένη στιγμή ο ατμο άρχισε να με κερνάει καμένο και το temp protection να βγαίνει αμέσως με το πάτημα.
Το στησιμο ήταν με ni200 σε πυρήνα 2.5mm.
Ελυνα,έψαχνα ,αιτία δεν βρήκα μιας και το φυτιλι ήταν μουσκεμενο.
Μέχρι που δοκίμασα να πατήσω μόνο με το ντεκ επανω....
Προς μεγάλη μου έκπληξη είδα το σύρμα να πυρωνει ακριβώς στην ένωση του με τον ένα πόλο.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως μπορεί να γίνει αυτό.
Οι πόλοι ήταν και οι 2 σφιγμενοι καλά.
Είχε κοπεί το σύρμα.
Σε κάθε περίπτωση η επαφή δεν ήταν σωστή. Σε μερικά ντεκ συμβαίνει όταν σφίγγεις πολύ ένα μαλακό σύρμα.
Edit. Συνήθως συμβαίνει στα ντεκ στα οποία το σύρμα μπαίνει μέσα στην βάση στην οποία βιδώνεται η βίδα η οποία το πιέζει πιο κάτω απ' το επίπεδο της τρύπας απ' την οποία πέρασε. Αν έχεις τέτοιο θα καταλάβεις τι εννοώ.
Sent from me using a computer.