Είσοδος στην περιφερειακή οδό Υμηττού και τύπος με σκούτερ που ήταν σταματημένος στη ΛΕΑ ας πούμε, το κόβει κάθετα με φόρακαι λίγο ανάποδα
για να βγει προς Κατεχάκη στην παρατεταμένη την ώρα που ο δρόμος είχε κίνηση. Παραλίγο να δημιουργήσεις καραμπόλα βλαμένε. Από το να σκοτωθείς και να μπλέξεις και άλλους πλήρωσε το 1.40 και βγες στου Παπάγου Καραγκιόζη.
Άντε να χειμωνιάσει να στρώσει λίγο το πράμα.
[QUOTE=tzarot;3007989Υπερηλίθιε βλάκα, θέλεις να πας τόσο αργά πήγαινε δεξία και μην παίρνεις στο λαιμό σου το μικρό παιδί. Αντε γαμήδια...[/QUOTE]
Και μην παιρνεις τρανσαλπ![]()
καθε μερα ...νεα μερα.
Σας ειδα να φευγετε απο το ξενοδοχειο χθες το πρωι. 4 αγγλαρες με 4 αγγλιδες. 2 Thruxton, ενα scrambler κι ενα Street Triple. Διπλα η μπλε γρια κοτα απο το Χινκλεϋ καμαρωνε σα γυφτικο σκεπαρνι μαζι με το αφεντικο της. Σας ζηλεψα ρε κωλοπαιδα, καλο δρομο, godspeed![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σε είδα φίλε με το καινούργιο Kawa z 900rs δίχρωμο στο σωστό χρώμα.
Φτου φτου σκόρδα, κούκλα είναι.
Σε είδα Ducati Street fighter 1098s σε κόκκινο. Τι μηχαναρα είναι αυτή ρε, ακόμα μου τρέχουν τα σάλια
Σε είδα 25ρη να ανεβαίνεις την Παπανικολή προ 10λέπτου με το άψογο iso rivolta fidia και παραλίγο να μου φύγει το τιμόνι
Κρίμα που δεν πρόλαβα να βγάλω φωτό .
Τελευταία τροποποίηση από buckley; 13/09/2019 στις 15:10.
Σε είδα ταρίφα με το μερσεντέ χθες το βράδυ να βγαίνεις ανεξέλεγκτα από στενό, στη ΣΤΑΔΊΟΥ παρακαλώ!!!, για να την περάσεις ΚΑΘΕΤΑ!, και να φρενάρεις τελευταία στιγμή ~1μ από το αριστερό μου πόδι!
Συνέχισες ακάθεκτος στο απέναντι στενό
Τι να πω παίδες...ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 104!
Σε ειδα σήμερα στο πάρκινγκ του αεροδρομίου,κοκκινο daytona 675 naked με τιμονιερα και γαμω τις customies
Σε είδα Τόλια στα καινούργια τούνελ στο Δέλτα Φαλήρου αλλά ημαν με κόσμου...
Κάποιον είδα χθες το μεσημέρι (με αυτοκόλλητα μοτό στο κράνος) στην κάθοδο της Κηφισίας.
Τον κοίταξα καλά καλά.. αλλά δεν κατάλαβα ποιος ήταν.![]()
safety doesn't happen by accident