Σελίδα 59 από 82 ΠρώτοΠρώτο ... 949545556575859606162636469 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 871 έως 885 από 1221

Θέμα: K7 vs R1-07 pioeinai pio dinato?

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Αλλιως ειναι οταν βλεπεις φωτο και αλλιως οταν το βλεπεις και το κανεις βολτα πηρες βολτα Κ7 τελικα ?

Χαμηλα το Ρ1?... ελα ρε τιταν λες και δεν ειχα Ρ1.... μετα τις 8 αρπαζει το Ρ1...
    Kαλά και ο gixxerpap που το συζητάγαμε χτές είπε πως το R1 είναι πιο δυνατό χαμηλά που τα είχε και τα 2...
    Και έχει και κάποια ιδέα απο μοτο αφού τις έχει αγοράσει όλες!

Μη ξεχνας και το πιο σημαντικο.... to diko sou einai euro2 και τα καινουρια euro3 οποτε αμα φυγει ο καταλυτης ξερεις τι γινετε....
    ...ναι κόβουν πλαίσιο!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan

Eγώ 3 φορές έχω μπεί!

Εσύ ήδη έχεις μπεί παραπάνω απο μένα!

Την πίστα σε 5 γύρους τη μαθαίνεις απ'έξω!

Και πού το βρήκες εσύ τα 220 τροχό?

Θέλει αλλά σε 30 εκκινήσεις έμαθες να ξεκινάς ενώ να στρίβεις θές χρόνια ή να είσαι ταλέντο!

Άκου εκεί εκκινηση το πιό δύσκολο πράγμα?

Και γιατί ξεκινάει 11ος και βγαίνει πρώτος επειδή η εκκίνηση είναι η συματικότερη!
    Μονο 3 φορες εχεις μπει? και τι χρονο κανεις για πες...

Τα 220 τροχο απο κατι κανγουρες φιλους ευθυακιδες οπως τους λες... που τρεχουν sta dragster

30 εκιννησεις? καλα...
    Εγω παντως πιο ευκολα στριβω παρα να ξεκιναω γαμιοντας....
    Οταν λεμε εκκινηση.. εκκινηση οχι μαλακιες...

Γινετε της πουτ@..ς στη δουλεια.....

Θα σας πω τι γνωμη μου για ολα αυτα που λετε στη προηγουμενη σελιδα αλλα απο το σπιτι...

Και σε ορισμενα θεματα εισαι λαθος Γρηγορη

Kαλά και ο gixxerpap που το συζητάγαμε χτές είπε πως το R1 είναι πιο δυνατό χαμηλά που τα είχε και τα 2...
    Και έχει και κάποια ιδέα απο μοτο αφού τις έχει αγοράσει όλες!

...ναι κόβουν πλαίσιο!

Τοσα μηχανακια που εχει αλλαξει εχει χασει τι μπαλα μου φενεται
    Ακους εκει το Ρ1 πιο δυνατο χαμηλα...

Τιταν κανε μια χαρη στον ευατο σου ΠΑΡΕ ΟΔΗΓΑ ΕΝΑ Κ7... και μετα ελα πες μου πιο ειναι πιο δυνατο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
    Γινετε της πουτ@..ς στη δουλεια.....

Θα σας πω τι γνωμη μου για ολα αυτα που λετε στη προηγουμενη σελιδα αλλα απο το σπιτι...

Και σε ορισμενα θεματα εισαι λαθος Γρηγορη
    Ναι ξερω... ειπα μαλακια ε....

Οτι το Ρ1 ειναι ομορφο

Μονο 3 φορες εχεις μπει? και τι χρονο κανεις για πες...
    Nαι 3...
    Για χρόνους δε μιλάω ποτέ!
    Κάτι μ@λακισμένα φιλαράκια μου το κάνουν...Θα τους γ...

Τα 220 τροχο απο κατι κανγουρες φιλους ευθυακιδες οπως τους λες... που τρεχουν sta dragster
    ...
    Και εγώ το Μπουσα του Γκοστραϊντερ!

30 εκιννησεις? καλα...
    Εγω παντως πιο ευκολα στριβω παρα να ξεκιναω γαμιοντας....
    Οταν λεμε εκκινηση.. εκκινηση οχι μαλακιες...
    Έλα ρε όταν στρίψεις θα το καταλάβεις!
    Απο τις φωτό που είδα θές πολύ δουλειά ακόμα!

Nαι 3...
    Για χρόνους δε μιλάω ποτέ!
    Κάτι μ@λακισμένα φιλαράκια μου το κάνουν...Θα τους γ...

Και εγώ το Μπουσα του Γκοστραϊντερ!

Έλα ρε όταν στρίψεις θα το καταλάβεις!
    Απο τις φωτό που είδα θές πολύ δουλειά ακόμα!
    Πες τον χρονο σου... σιγουρα θα σου ειπαν ποσο εκανες.

Θα θελες να οδηγησεις το busa tu ghostrider

Αυτες οι φωτο ειναι παλιες... ουτε καν εξυνα ποδι τοτε τωρα βελιωθηκα πολυ.. πηρα και καλη στολη τωρα... οποτε ειμαι πιο ανετος

Πες τον χρονο σου... σιγουρα θα σου ειπαν ποσο εκανες.

Θα θελες να οδηγησεις το busa tu ghostrider

Αυτες οι φωτο ειναι παλιες... ουτε καν εξυνα ποδι τοτε τωρα βελιωθηκα πολυ.. πηρα και καλη στολη τωρα... οποτε ειμαι πιο ανετος
    Mου είπαν εγώ δε το λέω...

Είναι γραμμένος σε προηγούμενες σελίδες νομίζω ψαξε μονος σου...

Άντε και καλόστριφτος απλά να θυμάσαι οτι εμένα δεν με έχεις και δε θα με έχεις ποτέ!

Όσες ώρες και να φάς στη πίστα!

Και όταν θα το νομίσεις πάρε τα λεφτά σου και έλα!

Mου είπαν εγώ δε το λέω...

Είναι γραμμένος σε προηγούμενες σελίδες νομίζω ψαξε μονος σου...

Άντε και καλόστριφτος απλά να θυμάσαι οτι εμένα δεν με έχεις και δε θα με έχεις ποτέ!

Όσες ώρες και να φάς στη πίστα!

Και όταν θα το νομίσεις πάρε τα λεφτά σου και έλα!
    Ελα πες μου το χρονο σου σε πμ.. θα με φαει ι περιεργεια τωρα

Ειπαμε εσενα σε τρεχω στι σουζα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Να σου πω τι γνωμη μου.... αυτοι που κανουν εναν σχετικα καλο χρονο στι πιστα.. δεν ειναι πιλοτοι... απλα πανε χρονιααααααααααα και εχουνε μαθει τι πιστα απο εξω και με κλειστα ματια και πανε γρηγορα... κατσε να μπω και εγω καμια 20-30 φορες... και σου λεω εγω μετα...

Και η ευθεια εχει τι χαρη τις... το να οδιγας μηχανακια με 220++ τροχο ειναι αλλη φαση..

Και μη νομιζεις οτι δε θελει τεχνικη ι ευθεια... το να κανεις μια γαματη εκκινηση ειναι το πιο δισκολο πραγμα.... παρε παραδηγμα τον rossi....
    οι αγωνιζομενοι κανουν εκκινησεις πανευκολα, απ οσο εχω δει, αλλα γαμιουνται να κετεβασουν δεκατα οχι δευτερολεπτα κ εχουν γραψει χιλιαδες γυρους στην πιστα..

σχετικα καλος χρονος ποσο ειναι δλδ?

ο ροσσι δν κανει καλες εκκινησεις αλλα δν βοηθαει κ το γιαμαπα. παλιοτερα πολυ συχνα εχανε θεσεις στην εκκινηση αλλα ποτε τοσες πολλες. ειδικα αν η πρωτη στροφη ειναι μακρια απ το σημειο εκκινησης τοτε τον πουλο θα τον περασουν ολοι..

Ελα πες μου το χρονο σου σε πμ.. θα με φαει ι περιεργεια τωρα

Ειπαμε εσενα σε τρεχω στι σουζα.
    Έλα ξεκόλα με τους χρόνους ρε...
    Μου την δίνουν στα νεύρα!
    Να πάς γρήγορα στη πίστα για την πάρτη σου όχι για να κοκορεύεσαι για το χρόνο σου!

Το χρόνο σου αν έχεις κάποιον να σε μετράει είναι καλό!
    Αλλά μόνο για να ξέρεις πόσο έχεις βελτιωθεί απο γύρο σε γύρο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    οι αγωνιζομενοι κανουν εκκινησεις πανευκολα, απ οσο εχω δει, αλλα γαμιουνται να κετεβασουν δεκατα οχι δευτερολεπτα κ εχουν γραψει χιλιαδες γυρους στην πιστα..

ο ροσσι δν κανει καλες εκκινησεις αλλα δν βοηθαει κ το γιαμαπα. παλιοτερα πολυ συχνα εχανε θεσεις στην εκκινηση αλλα ποτε τοσες πολλες. ειδικα αν η πρωτη στροφη ειναι μακρια απ το σημειο εκκινησης τοτε τον πουλο θα τον περασουν ολοι..
    Εγώ δε πιστέυω οτι είναι θέμα μηχανής ή γνώστης της εκκίνησης!

Είναι θέμα ψυχολογίας του Γιατρού όταν ξεκινάει καλά και απο πολ ποζίσιον τα πάει χάλια!
    Ενω όταν ξεκινάει απο τη μέση και πίσω πολλές φορές καταλήγει σε βάθρο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88

Πχ στις σερρες αυτοι που κανουν 1.27-1.30... δεν ειναι πιλοτοι πανε 2 χρονια και κανουν 1.27... σιγα. Ενταξει αυτοι που κανουν 1.23 και παρακατω ειναι πιλοταρες.... αλλα οι αλλοι το παιζουν και μαγκες... και οταν πρωτομπηκαν στη πιστα κανανε 2.30 και τωρα εγιναν πιλοτοι...

Δε φταιει ο ροσσι απο τι yamaha τον ειπανε να το ξεκιναει απαλα μι του πεταξει τους δισκους και δε τελειοσει και τον αγωνα μετα.. :rotflmao:

Η εκινηση θελει πολυ τεχνικη ... παρε παραδειγμα βαλε 2 ιδια μηχανακια ακριβως και να τα τρεξουν καποιος δε θα περασει??
    Φυσικα οποιος το ξεκινησει καλιτερα οποιος κανει πιο σωστες αλλαγες .... θα φυγει μπροστα..

Ο ροσσι τους περναει στις στροφες αλλα εκιννηση οχι.. μπορει να φταιει και το μηχανακι δε λεω... η.. δεν εκανε κονδρες οταν ητανε μικρος

Έλα ξεκόλα με τους χρόνους ρε...
    Μου την δίνουν στα νεύρα!
    Να πάς γρήγορα στη πίστα για την πάρτη σου όχι για να κοκορεύεσαι για το χρόνο σου!

Το χρόνο σου αν έχεις κάποιον να σε μετράει είναι καλό!
    Αλλά μόνο για να ξέρεις πόσο έχεις βελτιωθεί απο γύρο σε γύρο!
    Αμα δε σε ενδιαφερουν οι χρονοι γιατι τοτε να πας γρηγορα? για να εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να πεσεις?

Η πας για να κανεις χρονο...
    Η πας και απολαμβανεις τις στροφες μιας και εξω δε μπορεις να πλαγιασεις τοσο οσο στι πιστα...

Αμα δε σε ενδιαφερουν οι χρονοι γιατι τοτε να πας γρηγορα? για να εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να πεσεις?

Η πας για να κανεις χρονο...
    Η πας και απολαμβανεις τις στροφες μιας και εξω δε μπορεις να πλαγιασεις τοσο οσο στι πιστα...

Οταν περασεις καποια χρονια πανω στη σελα θα καταλαβεις καποια πραγματα,

Οτι κανουμε το κανουμε για τη παρτη μας και μονο.Γνωμη μου ειναι οτι στην πιστα πηγαινεις για να πιεσεις λιγο παραπανω το δικυκλο που καβαλας και τον εαυτο σου μιας και εισαι σε "ελεγχομενο" περιβαλλον....και ολα αυτα με γνωμονα την ασφαλεια τη δικη σου και των υπολοιπων που βρισκοντε μεσα!

Ακουγοντε ολα αυτα σαν γονικες συμβουλες και συγχωρεσε με για το υφος, αλλα αυτα που γραφουμε τα διαβαζουν και τριτοι και πρεπει να προσεχουμε καποια πραγματα......

φιλικα παντα

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 22:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ